Ако ти дам един слон, къде ще го скриеш? - Интересен въпрос, накара ме да се замисля за какво ще ми трябва слон... Предполагам, че ще му купя слонова къщичка, да му пасва на размерите...
Кой е любимият ти цвят чорапи за носене? - Откъде да знам, каквото ми попадне...
Обичаш ли знаменитост? - Не знам,..
Да носиш боксерки или прашки? - Прашки... Боксерки само, ако съм на гости с преспиване на някой сладур...
Ако беше бисквитки, кои щеше да си? - тези на Кам от "Бурлеска"...
Кое е твоето любимо място за ядене? - ресторантите... Особено китайските...
Назови един актьор с който искаш да се забиеш? - да беше един...
Всички тези случаи срещу братовчед ти, истински ли са? - А, не, ние с Крис много се обичаме... По наш си начин ;dd
Страдаш ли от сомнамбулизъм? - Трябва ли?! ;dd Иначе не.
Вземала ли си наркотици? - Да.
Била ли си обект на тормоз като дете? - Не.
Ако имаш шанс, ще влезеш ли в Биг Брадър? - Абсолютно и категорично не!
Какво е любимото ти ежедневно облекло? - Трябва да ми е удобно, и да е стилно... Рокли, дънки, потници...
Мъже или мотори? - Труднооо... Много, затапи ме с тоя въпрос... Да кажем мъже... Не, мотори... Не знам ;D
Кой според теб е най-добре облечения мъж в Л.А? - не съм объщала внимание...
Кой според теб е най-лошото облечената жена в Л.А? - Принципно харесвам различните стилове и не бих казала, че има такава...
Подготвяш ли нова фотосесия? - Имам някакви идеи, но за сега нищо не е сигурно.
Бе номинирана в най-добър модел за Оскар, и спечели. Всичко, което искаш да кажеш на твоите конкуренти? - Следващия път те да са тези, които да спечелят, защото аз вече искам Оскарче за актриса (майтап)...
Какво е чувството да бъдеш една от най-желаните жени на Л.А? - Не мисля, че съм, така че не мога да кажа ;dd