| Дискотека "Starstruck" | |
|
+19Шар Фанинг Дженсън Екълс Renesmee. Джейсън Милър Lindsay Fawn Фелиша Харпър Натали Снейк Джейсън Адамс Джесика Милър Нейтън Флувър Мейси Чейс О'Конър Мелани Андерсен Виктор Кревйър Annabelle Carter Рейчъл Спаркс Джейсън Сторм Кристофър Рандал Алисън Хоуп 23 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Дискотека "Starstruck" Пет Ное 12, 2010 9:59 am | |
| | |
|
| |
Кристофър Рандал
Брой мнения : 287 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Кристофър Рандал
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Сря Мар 09, 2011 1:40 am | |
| След раздялата с Елизабет, имах нужда да се напия качествено и да забравя всичко случило се в последната седмица. Братята ми често посещаваха дискотекотеката към която се бях запътил, така че тайно се надявах да срещна някой познат. Когато стигнах, Starstruck тъкмо отваряше, и нямаше много клиенти... Седнах на бара, с много уговорки си поръчах Абсент, и запалих една цигара. | |
|
| |
Джейсън Сторм
Брой мнения : 27 Join date : 07.03.2011 Име на героя : Джейсън Сторм
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Сря Мар 09, 2011 5:13 am | |
| Джей се беше запътил към дискотека Starstruck, която беше доста посещавана от неговата усоба. Но не за защото му харесваше, той направо ненавиждаше тази дискотека. Но пък беше пълна с наркомани..или на кратко за него тук си беше златна мина. След влизането си в дискотеката погледна за познато лице, някой който с удоволствие би си купил дрога. Все пак Джей винаги носеше в себе си. Е вместо на лицето на някой познат наркоман, Джейсън се натъкна на дру познат...брат му. Какво пък правеше Кристофър тук. Доколкото беше запознат Джейсън, Крис не ходеше често по такива места, но всъщност това не го е интересувало особено. И все пак си мислеше, че е някъде с гаджето му, но ... - Какво за Бога правиш тук? - Джейсън попита с недоумение "любимото" си братче. Все пак това беше нещо като "работно място" за Джейсън и му беше странно, че брат му е цъфнал точно тук, но както и да е! | |
|
| |
Рейчъл Спаркс
Брой мнения : 351 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Сря Мар 09, 2011 6:30 am | |
| Вик реши да ме води на дискотека, което доста ме учуди, но не възразих. Винаги бяха в настроение за алкохол, още алкохол и... евентуално други неща. Взехме лъскавото ферари от паркинга и скоро бяхме пред дискотеката. Влязох, без да го чакам, и се отправих направо към бара. За мое "щастие" веднага видях един познат - браточеда Крис. Ухилих се и седнах точно до него, прекъсвайки разговора му. - Оо, братчед, не мога да повярвам, че те виждам тук - казах, поръчвайки си водка. Извадих цигарите си и запалих една. | |
|
| |
Annabelle Carter All of the famous people of the world
Брой мнения : 680 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Annabelle Carter Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: брат - Hero Гадже:: търси се БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Сря Мар 09, 2011 9:52 am | |
| Реших да изляза и да се забавлявам след срещата със сестра ми. Не исках да се депресирам в къщи. Реших да отида в дискотека Starstruck.Оправих се и се запътих натам. Когато влязох беше тъпкано с хора.Едвам си проправих път към бара.Стигнах и си поръчах едно уиски.Мернах един стол и реших да отида да седна.Запалих си една цигара и се заслушах в музиката.Само чаках някой пич да ме покани на танц. | |
|
| |
Джейсън Сторм
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Сря Мар 09, 2011 11:02 am | |
| Май в дискотеката имаше нещо като...семейна сбирка. Не наистина...Крис, Вик и Рейчъл бяха там..това наистина си беше гадничко. На Джей дори и компанията на Крис му беше в повече, а сега и на полубрата на Крис и братовчедката му. Е вярно той нямаше "пряка" роднинска връзка с тях и все пак си беше...не знам! Джей се отдръпна в другата страна на бара и си поръча една текила. Изпи я набързо и направи така и с още 3, 4 и точно когато взе да му става скучно погледът му бе привлечен от красива брюнетка, която стоеше близо до него. - Здравей красавице! - поздрави я той. Изглеждаше му доста позната, но нали беше на 5-та текила, можеше и да се е припознал. Всъщност му приличаше на момичето онзи лунен парк който бе посетил вчера или пък беше онзи ден. Честно казано нямаше много спомени за последните дни. Той поръча още една текила и заръча на бармана да донесе на момичето, каквото иска за пиене. | |
|
| |
Брой мнения : 680 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Annabelle Carter Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: брат - Hero Гадже:: търси се БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Сря Мар 09, 2011 11:09 am | |
| Докато се клатех на стола заедно с музиката чух някой да ми казва. : - Здравей красавице! Когато се обърнах видях че беше момчето от луна парка. -Здрасти.-усмихнах му се.Каза нещо на бармана и се приближи към мен. Изглеждаше леко пиян.Станах и отидох до него. -Добре ли си?Колко изпи?-засмях се. | |
|
| |
Виктор Кревйър
Брой мнения : 270 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Виктор Кревиър
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Чет Мар 10, 2011 7:18 am | |
| Виктор я заведе в дискотеката с надеждата въобще да не среща някой от семейството си, но този град явно се бе оказал прекалено малък, за да се надява на това..Този път даже видя и доведеното братче на Кристофър..Семейни срещи, семейни драми!От всичко по много..Не си говореше много с Джейсън нито пък много често го бе виждал, въпреки че беше доста по-приятна компания за Виктор, отколкото беше Крис.. Сводника се настани в сепарето до дамата си със своята типична усмивка.. -Как си прекара без мен, красавице?-попита я отново в своя леко нагъл стил, но определено имаше и нещо съвсем леко сдържано, което бързоможеше да се изпари..-Знаеш ли, имам по-добра идея от това място..Искам да ти покажа едно друго.. Наведе се към нея, заставайки на сантиметър от лицето й, колкото да усети дъха й..После я изведе навън и повика такси..Щеше да дойде да си вземе колата утре.. | |
|
| |
Рейчъл Спаркс
Брой мнения : 351 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Чет Мар 10, 2011 7:25 am | |
| Явно никога нямаше да се отървем от братовчеда, но поне успях да видя сексапилния му брат. Макар че си имах Вик, който за сега си ми беше достатъчен. - Добре, но ми липсваше - отвърнах и се заиграх с копчетата на ризата му. - Какво място искаш да ми покажеш? Той не отвърна и аз станах още по-любопитна, а и на всичкото отгоре продължаваше да ме ядосва с тази целувка. Вик ни викна такси, което ме учуди, след като колата му бе тук, но не си направих труда да питам. Само зачаках да видя къде ще ме заведе. Надявах се само да не е в къщата на Крис, отново! | |
|
| |
Джейсън Сторм
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Съб Мар 12, 2011 4:08 am | |
| Момичето при което Джей бе отишъл, с цел да се оттърве от семейната сбирка, го попита дали и е добре и колко е изпил. Е в момента си беше перфектно все пак 6-7 текили не можеха да напият точно НЕГО. - Да...аз съм перфектно! - усмихна се с мръснишката си усмивка и леко доближи момичето, а устните им бяха на милиметри. Той се подсмихна и се отдръпна..обичаше да си играе с търпението на хората и да ги държи под напрежение. - Елизабет ... нали? - Джейсън се опита да си спомни името на красивата брюнетка .. е не го помнеше, просто научка, но имаше ли въобще значение. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Съб Мар 12, 2011 4:15 am | |
| Устните му бяха на сантометри от мене. - Елизабет ... нали? -Да същата.Значи помниш.-усмихнах се. Отидох до бара и си взех едно мартини.Тоой ме последва и се настанихме на столовете. -Е,какво правиш тук?-попитах го и си запалих една цигара.Момчето на бара ми даде мартинито и аз пийнах от него.От доста време не бях пила.
| |
|
| |
Джейсън Сторм
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Съб Мар 12, 2011 4:43 am | |
| Лиз тръгна към бара за питие и Джейсън я последва. - Хубавите момичета, трудно се забравят! - намигна й той и поредната развратна и крива усмивка се изписа на лицето му. - Иначе тук ми се пада нещо като работно място. - засмя се той и огледа дискотеката за позната клиентела, но така и не видя добрите, стари наркомани. - Ами ти какво правиш сама тук..нямаш ли си компания? - повдигна той вежда, не че му пукаше. Можеше да я изчука дори и да беше заета, на него за такива неща не му пукаше. Най - много да си изяде боя от гаджето й, но и без това никой не можеше да нанесе големи поражения на перверзника, така чеее... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Съб Мар 12, 2011 4:48 am | |
| - Хубавите момичета, трудно се забравят! - и ми намигна. Усмихнах му се чаровно и отпих от мартинито. - Ами ти какво правиш сама тук..нямаш ли си компания? -Ми самичка съм.Преди няколко дни скъсах с гаджето си и дойдох да си направя кефа.А ти? Определено ставаше за една нощ.И нямаше да имам нищо против. Дръпнах от фаса си и го загасих. | |
|
| |
Джейсън Сторм
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Съб Мар 12, 2011 5:00 am | |
| Джейсън остана доволен от отговора на момичето и това се забелязваше. Но както ви споменах, за него не беше от значение дали момичето си има гадже или не. Ако я искаше, щеше да я има...при всички обстоятелства. Можеше да я има и насила, но не беше чак толкова пропаднал и все още му бе останало някакво уважение към хората, макар и да беше съвсем малко количество. - Аз и компания? - Джейсън се изсмя, просто не можа да се стърпи, но май не трябваше да го прави. - Не..сам съм! - още едно намигване към Лиз и още една развратна усмивка на лицето му. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Съб Мар 12, 2011 5:07 am | |
| - Аз и компания? - намигна ми пак и ми е усмихна. Явно не беше от онези които обичаха да са в компания. Щях да се радвам и само на секс.Пък и му личеше че не е от моногамните. И на жените им харесваше.Все пак красавците са на почит. Докато си говорехме забелзах Рейчъл да излиза с Вик.Въобще не се очудих. Незнам как е успял да я изманипулира.Продължих да си седя,все пак си имах компания. -С какво се занимаваш?-попитах го.Беше ми много интересно да знам. | |
|
| |
Джейсън Сторм
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Съб Мар 12, 2011 7:19 am | |
| Джейсън не мислеше да говори за "професията" си пред който и да е, освен ако нямаше нужда от услугите му на дилър. Все пак не искаше отново да си има работа с полицията, макар, че миналия път го пуснаха от ареста само за няколко хилядарки, които бе дал на надзорника. Джей се доближи към момичето и й прошепна нещо на ухото... - Не мисля, че работата ми е от значение! - каза той и я целуна леко, но същевременно и страстно. Колкото и да си падаше по игричките, дори и на него му ставаха скучни понякога и му дотягаше от тях. Макар, че беше убеден, че ще си получи шамара Джей не спря...Задълбочи целувката и ръката му обви талията на момичето... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Съб Мар 12, 2011 7:26 am | |
| Той се доближи до мен и ми прошепна в ухото : - Не мисля, че работата ми е от значение! След това ме целуна леко.Нямах намерението да се дърпам.Хвана ме през талията ми а аз си сложих ръцете на врата му.Беше добър.Целувките му ме караха да настръхвам. Целунах го по врата и отпих от мартинито си.Щеше да се очертае интересна вечер. Оставих чашата на бара и се допрях до него.Явно малкият му приятел знаеше какво иска. | |
|
| |
Мелани Андерсен
Брой мнения : 176 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Мелани Андерсен Години на героя : 32
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Нед Мар 13, 2011 6:44 am | |
| Днес се събудих в страхотно настроение.Цял ден не ме свърташе.Пусках си музика на айпода.Скучаех. Когато стана осем часа се нагласих с някаква рокля ,която хванах от гардероба.Гримирах се и излязох. Някак ми се лудееше.Отидох в най-близката дискотека. Когато влязох имаше доста хора,но не ми пукаше. Отидох веднага на бара и казах: - Едно мартини,моля ! - намигнах на бармана. До мен стоеше някакво момче... | |
|
| |
Чейс О'Конър All the normal people in the world.
Брой мнения : 102 Join date : 12.03.2011 Име на героя : Чейс О'Конър
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Нед Мар 13, 2011 7:30 am | |
| Първото място,на което отидох беше близката дискотека. Запътих се към бара и кимнах на познатия барман: -Голямо уиски,обичайното-подсмихнах се. Наблизо вървяха няколко красиви момичета,но аз ги погледнах прекалено незаинтересовано и те побързаха да отминат. - Едно мартини,моля !-чух непознат женски глас от дясно. Когато мъжът зад бара сервира питието на блондинката,повдигнах чашата си и се усмихнах с любимата си крива усмивка. | |
|
| |
Мелани Андерсен
Брой мнения : 176 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Мелани Андерсен Години на героя : 32
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Нед Мар 13, 2011 7:45 am | |
| Усмихнах му се. - Наздраве! - казах с онзи мой закачлив глас. След миг вече пиех от питието си. После погледнах синеокия и го попитах: - Какво те води насам ?
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Нед Мар 13, 2011 8:13 am | |
| - Какво те води насам ? - Алкохолът - отвърнах веднага - А теб?-повдигнах вежда. Когато погледнах към чашата си,видях,че е празна.Кимнах на бармана и той ми сервира ново питие.От едно бях доволен...алкохолът не ме ловеше.. | |
|
| |
Мелани Андерсен
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Нед Мар 13, 2011 8:16 am | |
| Когато мъжът каза,че е тук заради алкохола аз се засмях. - А теб? - попита ме той. - И аз за същото. - Може би ще ме сметнеш за много любопитна,но как се казваш? - отново за говорих. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Нед Мар 13, 2011 8:34 am | |
| Момичето ме попита за името ми,но това не ме учуди,защото често ме се случваше. - Чейс - отвърнах и запалих една цигара. - Ти? - попитах и се усмихнах Издишах поредния облак пушек. | |
|
| |
Мелани Андерсен
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Нед Мар 13, 2011 8:41 am | |
| - Мелани. - отговорих. Чейс запали една цигара. - Чакай,чакай!Ти пушиш? - попитах го. - Може ли да си дръпна ? - изкикотих се.Префект: Забележка относно постовете, трябва да са минимум 5 реда. След още едно провинение, следва наказание! Прочети пак правилата тук! | |
|
| |
Мейси All the normal people in the world.
Брой мнения : 71 Join date : 13.03.2011 Име на героя : Мейси
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" Пон Мар 14, 2011 7:12 am | |
| Минаваше 6 вечерта и се подготвях за ежедневния тур по баровете. Слънцето се бе скрило зад хоризонта и осветяваше целия град. Направих си обичайната закуска от препечена филийка пълнозърнест хляб, пържен бекон, една чаша сок и един портокал. След като се нахраних, оставих мръсните съдове на масата и наредих на икономката – Мария да почисти апартамента. Облякох подходящи дрехи за тоталното парти и пъхнах телефона си и още няколко неща в една малка чанта. Излязох от апартамента си и се отпраяви към паркинга, където бе паркирано любимото ми Maserati. Настаних се удобно на шофйорксата седалка, форсирах двигателя и се отправи към центъра. Карах сравнително бавно, имайки предвид трафика в Л.А. и след около 15 минути паркирах на 1 пресечка от една дискотека. Излязох от колата и се тръгнах към дискотеката. Вятъра раздухваше червеникавата ми коса, а слънцето я караше да блести в различни нюанси на оранжевото. Влязох вътре, застанах зад бара и започнах да разглеждам с какво разполагат. Поръчах си един бърбан и запалих една цигара. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дискотека "Starstruck" | |
| |
|
| |
| Дискотека "Starstruck" | |
|