Gossip Girl Gossip girl. The one and only sorce of the scandalas life in the Los Angleles elite.
Брой мнения : 23 Join date : 26.11.2010 Име на героя : Gossip girl
| | Bitches in fancy dresses.. | |
Е не обявиха името ми пред всички на наградите и не ми връчиха статуетка, Но пък вие мили мой ми дадохте нещо повече. Дадохте ми любимите на всички клюки. И нека започнем от госпожица Джеймс и Катрин или по – точно от боят помежду им. При това бой за момче…тц тц колко наивен трябва да си, за да се сбиеш заради някой за който не ти пука. Е може би двете красавици само са си търсили повод?! Е Кат обаче реши да го раздава на актриса и се измъкна без драскотинка, но за жалост не мога да кажа същото за Фелисити, но както хората казват всяко зло за добро. Все пак и тя спечели при това не какво да е ами сърцето на всеобщия любимец Бен, който пък разби сърчицето на милата Никол и й даде напразни надежди. Но спокойно тъмнокосата красавица също намери любовта, но за това ще ви кажа след малко. Но сега какво ще кажете да ви кажа пресните новини от афтър партито. И ще започна от любимката ни Кат, която реши да се забие не с кой да е ами с господин Бас. Само секс или нещо повече…това ще ни кажете вие. И като сме на вълна свалки…браво на господин „Арогантен” не една ами цели 2 за една нощ, жалко, че не се стигна до края. Но спокойно Чейс стискаме ти палци. И сега да си довършим и любовната тема … господин Арчибалд бързо забрави за нашата скъпа Фел и се отдаде изцяло на Елизабет. Любов от пръв поглед а!? Внимавай имаш лошите навици да се влюбваш бързо и накрая да те изоставят. Е Лиз не те е изоставила, но май малко й трябва, за да избяга от плажа изплашена че изпитваш нещо към нея. Е сигурно и на теб не ти е лесно, всеки да те отхвърля. И като заговорихме за раздяли на Н. Флувър заряза остави горкичката Джесика с разбито сърце … а имахме надежди за вас! Но пък както ви казах всяко зло за добро..иначе нямаше да отидеш при русокосата Ал и да се отдадете на приятни мигове в стая „327” нали!? И като сме на вълна хотели... Стив знаеш къде да водиш мацките си….стая „69” определено на малката Никол й е харесало. Ами на Кари? Която реши да се усамоти в същият хотел с Дарън. Май 14 февруари се забави…или по – скоро подрани, защото всички ги е ударило на вълна романтика, най – много обаче ги е ударило Артър и Ес. Нещата вървят перфектно при тях даже скъпата ни Ес ще се мести в Арти, но по полека…все още сте малки и никой няма да ви повярва ако кажете, че правите всичко това просто от любов. Дори и мен ме съмнявате, но все пак аз ще съм първата разбрала ако на Ес й има нещо…като например 9 месечна болест от която си губи теглото и която ще търпи цял живот. А дали точно тази „болест” не е причината за годежа на Луис и АннаЛин? Определено не вярвам, че правите всичко това от любов, защото предполагам знаете как завършват ранните сватби…с трагичен развод причинен от изневяра, а каквато драма кралица е нашата Лин не знаем на какво е способна.
xoxo Gossip Girl | |
|
Съб Апр 02, 2011 1:28 am by Серина Ван Дер Удсън