Challenger Challenge me baby
Брой мнения : 3 Join date : 27.04.2011 Име на героя : Challenger
| Заглавие: Challenge me baby! Сря Апр 27, 2011 1:22 am | |
| Let me introduce myself...аз съм този,който ще изпрати предизвикателствата на участниците в партито на плажа!Be aware of me ! | |
|
| Заглавие: Re: Challenge me baby! Чет Апр 28, 2011 6:25 am | |
| Are you waiting for me kids? Реших да проверя колко са ви здрави нервичките мили мои!Очаквайте ми Лс-тата .... | |
|
| Заглавие: Re: Challenge me baby! Чет Апр 28, 2011 7:23 am | |
| Ох тук сте 10000000 магарета!!!!Който получил ЛС..получил,който не .. Ето предизвикателствата: 1.Открадни шоколад от тоя магазин: https://stars-rpg.bulgarianforum.net/t310-topic2.Откраднете обувките на някой от другите участници в нощта на предизвикателствата..3.Изпроси си шамар от непознат.4.Целуни страстно някой от възрастните хора в града.(непознати на възраст над 80)5.Съблечи си чисто гол на алеята на славата.6.Обиколи супермаркетите по бельо.7.Предизвикай друг потребител да направи с теб каквото пожелае.8.Целуни някой от твоя пол.9.Прекарай 20 минути в склада на Crank it up night club с един потребител от противоположния пол и му кажи най-голямата си тайна.10.Продай бельото си на непознат(някой от потребителите.)11.Подари използван презерватив на някой потребител. Избирате 1 от предложените!Действайте!Мислехте,че ще се отървете..няма такова нещо!Разчитайте на мен! Challenger! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Challenge me baby! | |
| |
|