Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Супермаркет "Фиджи" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Супермаркет "Фиджи" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Супермаркет "Фиджи" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Супермаркет "Фиджи" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Супермаркет "Фиджи" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Супермаркет "Фиджи" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Супермаркет "Фиджи" EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Супермаркет "Фиджи" EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Супермаркет "Фиджи" EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Супермаркет "Фиджи" Vote_lcapСупермаркет "Фиджи" Voting_barСупермаркет "Фиджи" Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Супермаркет "Фиджи" Vote_lcapСупермаркет "Фиджи" Voting_barСупермаркет "Фиджи" Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Супермаркет "Фиджи" 3634557V Супермаркет "Фиджи" Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Супермаркет "Фиджи" Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Супермаркет "Фиджи"

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Артър Пендрагон

Артър Пендрагон

Брой мнения : 301
Име на героя : Arthur Pendragon

Супермаркет "Фиджи" Empty
ПисанеЗаглавие: Супермаркет "Фиджи"   Супермаркет "Фиджи" EmptyСъб Мар 26, 2011 1:58 am

Всички жители обичаха на Ел Ей обожаваха да пазаруват от тук
заради качествената храна и доброто обслужване.

Супермаркет "Фиджи" Zx450y250_590931
Супермаркет "Фиджи" Piccadilly_Inside_6
Супермаркет "Фиджи" Cebea8bbcf
Върнете се в началото Go down
Бен Барнс
All of the famous people of the world
Бен Барнс

Брой мнения : 128
Име на героя : Бен Барнс

ПисанеЗаглавие: Re: Супермаркет "Фиджи"   Супермаркет "Фиджи" EmptyСря Мар 30, 2011 5:40 am

Бях доста гладен след като се прибрах,но в хладилника ми имаше само някакви празни шишета.За това отидох до супермаркета.Мразя да пазарувам на тези места,когато си купя нещо което е нездравословно,но много вкусно на следващият ден има моя снимка и унизително заглавие във вестника.Бях с черно кожено яке,тъмни очила и шапка,да ги видим сега.Гледах замръзените пици когато нечия количка ме удари отзад.Обърнах се и видях едно момиче.
-Ауч...казах иронично и се засмях.
Summer Turner
Study right!?
Study right!?
Summer Turner

Брой мнения : 113
Име на героя : Самър Търнър

ПисанеЗаглавие: Re: Супермаркет "Фиджи"   Супермаркет "Фиджи" EmptyСря Мар 30, 2011 5:57 am

Прибрах се от обяда с Мег вкъщи. И първата ми работа бе да отида до хладилника, за да видя какво мога да си сготвя довечера. Отворих го и... не се изненадах, макар, че нямаше почти нищо. Или поне нищо, което ми се хапваше. Самата аз не знаех, какво искам, но определено нищо от това в хладилника не ми бе по вкуса в момента. Имайки предвид, че преди малко погълнах достатъчно количество храна и за вечерта. Времето захладня, така че се преоблякох и отново излязох от вкъщи. Последва асансьора с двадесетте му етажа, после паркинга. Не ми се ходеше с колата, но не знаех колко ще пазарувам, а не ми се мъкнеше всичко до вкъщи. Абе ако ми трябваше, щях да си извикам такси, за това не взех косата. И без това супермаркета бе на километър-два-три от сградата ми.
Повървях до там, взех си количка на входа и се започна с обикалянето между щандове и витрини. Без да искам за двадесетина минути напълних 2/3 от количката. Ама това си е съвсем нормално за мен. Спрях се, за пореден път, пред витрината със замразените храни, и по-точно там, където бяха бутчетата и крилцата. Ами сега: пица, пикантни бутчета или крилца? Пфф, труден избор.
-Ауч... - прекъсня някой разсъжденията ми. Погледнах източника. Явно трябваше да държа количката си постоянно, защотоимаше някакъв наклон и се бе спуснала малко, така че да обезпокои човека до мен.
- Тц, извинявам се! Тези колички не са направени както трябва или е от самата структура на сградата. Въпреки това, пак се извинявам - усмихнах се и взех първото, коеот ми попадна пред погледа. Бутчета!
Бен Барнс
Бен Барнс

ПисанеЗаглавие: Re: Супермаркет "Фиджи"   Супермаркет "Фиджи" EmptyСря Мар 30, 2011 6:07 am

Следях движенията й внимателно.
-Няма нищо,просто се пошегувах.-Казах и взех една замръзена пица.След леко размишление погледнах към пикантните бутчета.-Ще ми подадеш ли два пакета от онези там?
Попитах я и посочих бутчеата.След като тя ми ги подаде ги сложих в количката и се обърнах към нея.
-Благодаря...ам...Бен Барнс.-казах и подадох ръказа да се здрависаме.
Summer Turner
Study right!?
Study right!?
Summer Turner

ПисанеЗаглавие: Re: Супермаркет "Фиджи"   Супермаркет "Фиджи" EmptyСря Мар 30, 2011 6:20 am

- Самър - казах леко подозрително.
- Интересно ако се запознавах с всеки човек, докоснал количката ми, колко ли приятели щях да имам във фейсбук и туитър. Някои хора си умират за бройката. - усмихнах се, макар че си беше вярно. - Добре де, Самър Търнър - представих се с фамилията си, защото ми се стори малко неуважително да кажа само името си. Все пак кой знае колко още жени имаше тук с моето име.
- Опаковал си се сякаш се криеш от папараците. Предлагам ти да излезеш от някой авариен изход, защото пред супермаркета има поне 15 - пошегувах се.
Бен Барнс
Бен Барнс

ПисанеЗаглавие: Re: Супермаркет "Фиджи"   Супермаркет "Фиджи" EmptyСря Мар 30, 2011 6:24 am

-Не се тревожи,не ползвам компютър...ползвам,но за работа.Нямам..фейс...и...там тези неща който каза и не смятам да си правя.-засмях се и тръгнах към щанда със млечните продукти.
Имам прясна салата,домати,краставици,лук....Добре,сега остава кисело мляко,прясно мляко и сирене.Да не забравя и 12 яйца,а след това и хляб да взема.
-Ако се шегуваш за папараците,по-добре не дей.Не ми се измъква през аварийната стълба с толкова много продукти отново...
Казах и посегнах към яйцата.
Summer Turner
Study right!?
Study right!?
Summer Turner

ПисанеЗаглавие: Re: Супермаркет "Фиджи"   Супермаркет "Фиджи" EmptyСря Мар 30, 2011 6:31 am

Също нямах прясно мляко, а за Нескуик и другите зърнени закуски, които си бях взела определено ми трябваше.
- Ами първите ми думи бяха на шега, но наистина има 10-15 човека отпред. Толкова ли си известен и не мога да те позная заради маскировката, или не си чак толкова известен и за това не знам кой си?
Бен Барнс
Бен Барнс

ПисанеЗаглавие: Re: Супермаркет "Фиджи"   Супермаркет "Фиджи" EmptyСря Мар 30, 2011 6:51 am

-"Дориан Грей", "Хрониките на нарния:Принц Каспиян", "Заключен"...-свалих очилата и я погледнах.-Ако не знаеш кой съм...въпросът ми е къде си живяла до сега.
Усмихнах се и отново сложих училата.Надвесих се леко над сирената и започнах да си избирам.
-О къде си всъщност?-попиах я .
Summer Turner
Study right!?
Study right!?
Summer Turner

ПисанеЗаглавие: Re: Супермаркет "Фиджи"   Супермаркет "Фиджи" EmptyСря Мар 30, 2011 6:55 am

- Наистина ли? Очакваш да се разпищя като полудяла непълнолетна фенка и да разваля прикритието ти? Ако искаш мога да го направя. Но иначе съм от Ню Йорк, а малко или много съм свикнала да бъда сред известни личности. Е в повечето случаи са възрастни със съпругите и любовниците си тайно, н някой коктейл или супер грандиозно събитие, на което са допуснати една шепа подбрани фотографи. Скука. Ако пък искаш помощ, бих могла да те изведа оттук без да те забележат.
Бен Барнс
Бен Барнс

ПисанеЗаглавие: Re: Супермаркет "Фиджи"   Супермаркет "Фиджи" EmptyСря Мар 30, 2011 7:01 am

-Не,не очаквам нищо подобни от теб.-усмихнах се.-Нямам нужда от помоща ти,мога сам да се справя сам.
Тръгнах към касите и се наредих на една от тях,на която нямаше много хора.Чудех се какво ли прави Фелисити.Извадих телефонът си и пратих съобщение.После се замислих...много хора,които познавах бяха от Ню Йорк,защо ли се беше преместила тук.
Summer Turner
Study right!?
Study right!?
Summer Turner

ПисанеЗаглавие: Re: Супермаркет "Фиджи"   Супермаркет "Фиджи" EmptyСря Мар 30, 2011 7:54 am

- Късмет! - пожелах му след откровеното му признание. Имах още малко нещица за купуване. А и се сетих, че виното вкъщи ми свърши. Освен онази ценна бутилка, но нея още нямаше да я пипам. Така че се наложи да се върна през целия супермаркет, за да си взема една-две бутилки, а после на касите. Междувременно си поръчах такси и докато платя и изляза с торбите, то вече ме чакаше отпред. Качих се, казах му адреса и до 5 минути, вече бях пред сградата на татко. Портиера ми се притече на помощ. И как не, с толкова покупки. Помогна ми да кача торбите до апартамента ми, остави ги в антрето и се върна на работното си място. Разбира се, благодарих му поне 3 пъти.
Виктор Кревйър

Виктор Кревйър

Брой мнения : 270
Име на героя : Виктор Кревиър

ПисанеЗаглавие: Re: Супермаркет "Фиджи"   Супермаркет "Фиджи" EmptyВто Дек 27, 2011 10:52 am

Навлякъл тениска и стари джинси, Виктор в момента буташе пазарската количка между щандовете. Имаше си дълъг списък с продукти, които трябваше да занесе вкъщи възможно най- бързо, за да не ядосва домашната си готвачка... всъщност не беше неговия дом, а дома на Кристофър и не беше неговата готвачка, а тази на Крис, всичко беше негово, без дрехите върху Вик, де. Добре, че си имаше малко добричко братче, което да го приютява със и без съгласие. Нямаше къде да ходи, иначе мамичка сериозно щеше да му се скара, да не говорим, че беше изключително неучтиво да отхвърлиш собствената си полу плът и полу кръв. Пък и Виктор не лежеше изцяло на негов гръб, както сами можете да забележите- пазаруваше сам, със своите пари, колкото и голямо да беше изкушението да набута Крис с още някоя стотачка.
Вторнишкото му, вечерно настроение си личеше от далеч. Свирукаше си някаква непозната за останалите песен, която демонстрираше лудото му, доро настроение. Щеше да ис хапва вкусно чили, докато гледа братчето си по телевизията и коментира с второто си Аз грешките му в актьорската игра. Какво по- хубаво за самотна вторник вечер? Е, бе сигурен, че може да си намери много по- големи забавления, но спазваше някакъв кодекс на приличие, докато не минат Коледните празници; не се заблуждавайте, кодекса бе просто защото не изпитваше нужда да прави секс... до вчера. Днес неговото развратно мислене се бе завърнало с пълна сила и нападаше всички потенциално яки какички.
Погледа му се зарея по рафта с вината. Сведе го към листа с изящния почерк на Мария. Десертно вино, значи. Каквото и да беше това, все щеше да го намери по някакъв начин. Пръста му започна да обхожда етикетите, сякаш за да бъде сигурен точно какво чете. Бяло вино, шумящо, тихо, червено. Някакви сортове, между които не разбираше каква бе разликата. Побутваше разсеяно количката пред себе си, без да вижда точно на къде, докато не я бутна в пирамида от бутилки с червено вино, които се заклатиха заплашително и миг по- късно почнаха да падат и да се пръскат на малки стъкалца, оставяйки течността да се разлива свободно по пода.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Супермаркет "Фиджи"   Супермаркет "Фиджи" Empty

Супермаркет "Фиджи"
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Супермаркет "Bi-Lo"
» Супермаркет "T&T"