Gossip Girl (assistant)
Брой мнения : 3 Join date : 26.04.2011 Име на героя : Shht it's a secret!
| | Challenging night but frightened people | |
Е предизвикателната нощ не мина точно по очакванията ми, мислех че всички в Л.А. обичат купоните и определено се усмеляват да направят нещо по - нетипично, но явно съм грешала. Не искам да ви съдя мили мой, но наистина малко се поотпуснете. Ех ех нека започнем от моя "любимец" Вон, който беше предизвикан от половинката си Никол пред абсолютно всички на плажа, да направи каквото иска с нея, но май всички беше само до там, защото любимият ни Вон не направи абсолютно нищичко, но да не отдавам толкова голямо внимание на хората, които не го заслужават...нали така!? По - скоро ми се говори за Беки и Алън. Горките вие, доста бавно я карате и по - скоро горката Беки. Толкова сигнали и намеци ти правеше Ал, а ти така и не разбра и за жалост края на вечерта не беше точно по мой вкус, но пък предполагам на дивана ти е било доста удобно, или може би греша?! И все пак поне си остави адреса и телефона, може пък Беки да събере смелост и да ти дойде някой път "на гости". А сега какво ще кажете да ви изясня малко положението за хотел Рузвелт. Явно Ая не разбра много частта "интимна почивка...на саме" и естествено довлече Изи с тях. Е жалко нямаше тройка, защото момичето се усети, че е излишно и си тръгна, като остави влюбените гълъбчета насаме. Макар, че и между тях не стана кой знае какво, Ая отново прекъсна всичко, заради партито, до което така и не стигна. Е поне Изи се видя със стара приятелка и сексапилният й брат с който Алиша май се опита да я сватоса, но май той не се интересува от малки момиченца! Нали така Алекс? Хммм между другото замисляли ли сте се някога какво е да се влюбиш в изнасилвача си или поне мъжа който е бил на път да те изнасили. Е май такава е ситуацията между Ренесме и Тейлър Бангшот. Но версията, че момичетата си падат по "лошите" или в случая "опасните" мъже се потвърждава със случката в дома на новият ми обект на клюки, а именно Неси. Е душа успя да укротиш звяра в Тей, но за колко дълго...това е въпроса. Нямаш гаранция, че утре няма да почне отново старата песен!
Е това е от мен жители на Л.А., очаквайте ме отново и знайте ВИЕ НЕ СТЕ НИКОЙ преди да пиша за вас.Знаете, че ме обичате... х.о.х.о. Gossip Girl
| |
|
Чет Май 05, 2011 1:23 am by Lindsay Fawn