Кой е онлайн? | Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости :: 1 Bot Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Гората | |
| | Автор | Съобщение |
---|
???? Гост
| | | | Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Гората Пон Ное 28, 2011 10:16 am | |
| В последно време много неща ми се бяха струпали,проблемите с брат ми,развода на нашите и какво ли още не,за това реших да си взема една дълга разходка в дъбовата гора,която се намираше наблизо до града.Качих се в коженото купе на колата,а когато двигателя замърка се почувствах значително по-спокойна.Натиснах педала на газта и тръгнах по тесните улички на града,а след това по магистралата.Отбих се по един черен път,който водеше до малката река минаваща наблизо.Паркирах в сянката на един дъб и слязох набързо от колата. Тръгнах между познатите дървета към мястото,то където се чуваше шумяща вода.Само след минути се намирах пред поточето.Приближих се и стъпих неуверено на един камък,приклекнах и потопих върховете на пръстите си в хладната вода.Чух шум зад себе си и рязко се обърнах като нестабилния камък под краката ми се заклати силно и едвам успях да се закрепя.Изправих се и заотстъпвах към подножието на близкото дърво като се оглеждах за това,което ме беше стреснало.
| |
| | | Кристофър Рандал
Брой мнения : 287 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Кристофър Рандал
| Заглавие: Re: Гората Пон Ное 28, 2011 9:11 pm | |
| Имах нужда от чист въздух и спокойствие. Цялата тази шумотевица напоследък можеше да дойде в повече на всеки. Особено ако това бях аз. Бе тежък ден, а не ми се прибираше вкъщи. Нуждаех се от малко свобода, от спокойствие, от.. от нещо което в момента нямах. Започнах да се шляя наоколко, докато изведнъж се сетих за едно райско местенце, на което можех да отида и да се усамотя. За това място бях научил още преди години когато бях малък. Реших да се запътя към алеята около гората. Имаше още много да вървя, но аз това исках - да бъда сам със себе си и да размишлявам. Бях вече близо и алеята се виждаше в далечината. Забързах темпото, исках да видя това място. Когато стигнах и погледнах нагоре, забелязах че съм заобиколен от дървета. Беше красиво. Исках да остана в това райско кътче колкото се може повече. Настроението ми се повдигна. Разходих се малко, радвайки се на природата. По едно време погледнах часовника - вече беше късно, трябваше да се прибирам. В същия момент ми се стори че видях познато лице в далечината. Причина да не се прибера... Чу се и някакъв глас.. Беше ми познат до болка. - Серина! - изкрещях за да ме чуе. Тя се обърна и аз се затичах към нея. Скъсих разстоянието помежду ни буквално за секунди. Прегърнах я силно, и с прегръдката ми тя се озова на тревата | |
| | | Джули Бейкър
Брой мнения : 116 Join date : 27.11.2011 Име на героя : Джулиана Бейкър
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ::
| Заглавие: Re: Гората Пон Дек 26, 2011 5:43 am | |
| Просто си вървях и мълчах. Нуждаех се от това. Да съм далеч от папараците, от феновете... всичко. Носих си една раница. Когато пристигнах навътре, толкова, че да не ме види никой седнах на един камък и си събух токовете. Краката ме боляха много. Писна ми през цялото време да съм с токове. На подиума, на улицата, на интервю, навсякъде. Понякога исках да съм просто като другите хора- тениска, дънки и маратонки. Би било толкова удобно. От чантата си извадих една торбичка, в която бяха маратонките ми и ги сложих. Чувствах се много по-добре. Е, обаче не бях сама. Това не беше ли... Мери Чейс. Да, това е тя. Тръгнах към нея макар да не ми беше много до разговори. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Гората | |
| |
| | | | Гората | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |