Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Изоставената вила - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Изоставената вила - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Изоставената вила - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Изоставената вила - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Изоставената вила - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Изоставената вила - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Изоставената вила - Page 2 EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Изоставената вила - Page 2 EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Изоставената вила - Page 2 EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Изоставената вила - Page 2 Vote_lcapИзоставената вила - Page 2 Voting_barИзоставената вила - Page 2 Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Изоставената вила - Page 2 Vote_lcapИзоставената вила - Page 2 Voting_barИзоставената вила - Page 2 Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Изоставената вила - Page 2 3634557V Изоставената вила - Page 2 Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Изоставената вила - Page 2 Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Изоставената вила

Go down 
+6
Джули Бейкър
Chuck Bass
Freddie Mclaire
Tony Stonem
Алисън Хоуп
Adriana Ambosa
10 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Elliеnor Grace Pearce♥

Elliеnor Grace Pearce♥

Брой мнения : 61
Име на героя : Ellienor

Изоставената вила - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyСъб Дек 10, 2011 10:57 am

Разбрах ,че ще има парти и разбира се ,че щях да отида.Започнах да се оправям .Не бях суетна,но винаги трябваше да изглеждам добре.Не знаех какви хора ще има там,за това трябваше да бъда подготвена.Облякох невероятната цикламена елегантна рокля и обух високи обувки.Винаги се обличах елегантно,но на хората им беше странно защото бяха свикнали да ме виждат по бельо.Качих се в колата ми и се запътих към партито.Разбрах,че ще е във''изоставената вила'' която се намираше във вилната зона.Малко ми стана странно ,защото не бях присъствала на парти във изоставена вила.Хората тук бяха невероятни,но не бях сигурна че са избрали правилното място за купон.Когато стигнах там музиката се чуваше ,беше доста оживено и имаше ужасно много коли.Най-накрая намерих близко място на което можех да паркирам и слязох от колата.С бавни стъпки се запътих към входът на вилата.Още от сега имаше пияни студенти и известни които си правеха кефът.Беше рано за да бъдат пияни ,но всеки си имаше своята преценка.Не познавах много хора за това обиколих няколко пъти вилата.Стигнах най-накрая до кухнята където се намираше целият алкохол.Взех едно мартини и продължих с малката ми обиколка.Надявах се тази вечер да срещна някой по интересен,от обичайните.Ето че и непохватната страна ми се обади,докато вървях без да искам настъпих едно момче.Бързо погледнах нагоре и се оказа ,че е синеок красавец.Усмихнах се извинително и го погледнах.
- Съжалява,не гледах къде вървя - добавих мило и усмивката не слезе от лицето ми.
Изглеждаше доста симпатичен и обикаляше с бутилка уиски.Явно и той беше сам тук,точно както аз.
- Ако мога да се реванширам някак ,само кажи ... - казах му за да поема ''вината''.
Това беше едно от слабите ми качества.Понякога бях прекалено разсеяна и не гледах къде вървя.Е добре ,че не се случваше на подиумите ,защото щеше да е нелепо.
Върнете се в началото Go down
Никол Дж. Стюарт
All of the famous people of the world
Никол Дж. Стюарт

Брой мнения : 452
Име на героя : Nicole James Steward
Години на героя : 29

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyСъб Дек 10, 2011 10:58 am

За мен беше трудно да повярвам, че момче като него си няма гадже. Та той беше идеалното момче, за Бога! Погледнете това тяло, тези очи. Вижте тази усмивка! Чак се чудя как целия холивудски елит не му е налетял досега.
За секунда си спомних своята предва връзка. Колкото и да обичах момчето, той замина, ей така, без да ме предупреди, без да каже нищо. Имахме истински чувства, но тази безотговорност, проявена от негова страна ме накара да се откажа от него. И точно, след като се разделихме, аз се промених. Започнах да пия повече, да не ми пука за живота и хората в него. Интересуваше ме само работата и мероприятията, които организирах. Бях се превърнала в робот, постоянно включен към тока, който живееше за единия си почивен ден през седмицата. Бях жалка. Но мисля, че след като се видях с Тейлър, нещата май вървяха към промяна.
Стояхме двамата - един срещу друг и се гледахме. В този миг разбрах, че чувствата ги имахме и двамата. При никой от нас не се бяха изпарили просто ей така. Или бях твърде пияна, или наистина можех да прочета в очите му, че страстта не си е отишла. Надявах се да не греша, защото ако не грешах - щях да бъда щастлива, както скоро не съм била. В обратен случай... е, тук имаше достатъчно алкохол и цигари, нали? Щяха да свършат работа.
- Съжалявам за последната ти връзка - изръсих без да се усетя аз, но установих, че това е подходящо да се каже в случая - Искрено се надявам... че ще намериш... подходящата.
Започнах да преплитам езика си и бях сигурна, че това не се дължи на алкохола. Харесвах го страшно много и наистина ми се искаше да опитаме. Той все още не беше признал какво чувства, ако изобщо нещо чувстваше. И все пак, аз бях страхлива - никога не правех първата крачка. Лоша черта. Но се надявах тази вечер да има повече от прекрасен финал с повече от прекрасен човек. Да, точно него имам предвид.
Chuck Bass
Chuck Bass

Брой мнения : 118
Име на героя : Chuck Bass

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: all alone
Гадже: Гадже:: Blair Waldorf.
БФФ: БФФ::

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyСъб Дек 10, 2011 11:02 am

Алисън Хоуп написа:
Chuck Bass написа:
....
Spoiler:

Хммм искаше да си играе, е не беше единствената. Но мислех да играя задника, и да я поразиграя малко. Макар, че в момента точно гледката към женския бой беше някак си по - възбуждаща, от отчаяно за забавление момиченце. Но пък бях джентълмен, така че щях да карам по ред.
- Какво предлагаш малка Али? Стрип покер? Само дето нямаме карти, но спокойно можеш да караш и без тях! Или пък да се надпиваме, и после най - нахално да се възползвам от теб, защото държа повече на алкохол! - направих се на ударен, след като пуснах една невинна усмивчица. Естествено, че я бях разбрал, нали аз бях спомогнал за просъществуването на тези игрички. Но реших да оставя избора на нея, все пак да не забравяме, че ние Бас, бяхме джентълмени, макар и да бе само една заблудителна маска, докато не получим това което искаме. И все пак аз бях Чък Бас, при мен нямаше значение, дали ще слагам маска или не, дали ще играя игрички или не. Не аз ходех при момичетата, те идваха насам. По свое желание, или не винаги, но винаги бяха мои, ако поисках.
- Здравейте Чък, Алисън! - каза изведнъж един познат глас и се обърнах към него, като установих, че беше Алекс. Кога беше успял да се завърне в града и защо не знаех. Мдам не беше много удобно да ме намира с бившата си при положение, че ми беше най - добрият приятел, но това нямаше да застане на пътя на плановете ми. Даже обратното, даде ми стимул да покажа, че съм по - добър.
Alex Colle

Alex Colle

Брой мнения : 50
Име на героя : Алекс Коул

Информация за героя.
Семейство: Семейство::
Гадже: Гадже:: Алисън Хоуп - годеница.

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyСъб Дек 10, 2011 11:17 am

Elliеnor Grace Pearce♥ написа:
...

Едно момиче настъпи Алекс, но честно казано алкохолът вече го бе унесъл малко. Не беше много податлив на алкохол, но беше взел цяла бутилка старо уиски, какво можеше да се очаква.
- Не няма нищо! Аз съм виновен, толкова съм заблеян, че не гледам къде ходя! Изобщо! - каза той с мил тон, а след това вдигна погледа си към момичето, което странно, но изглеждаше доста добре. Красива блондинка, която малко бе прекалила с елегантността имайки се впредвид, какво щеше да стане малко по - късно. Но не смяташе да издава изненадата, сега...или пък въобще нямаше да я издава!? Всъщност какво изобщо имаше значение дали ще издрънка на някого, за тъпите пушки и помпи със зелена слус. Иии храната, която беше подготвена за боя. Хмм, е явно все пак щеше да го запази за себе си, не искаше всички да се разотиват преди да е видял, онова "щуро" нещо, което чакаше, да се случи всеки момент.
- Не съм специалист, но мисля, че си прекалила с дрехите. Не трябваше да си толква официална, имайки предвид какво се очаква да стане. А пък и както виждаш всички са небрежно облечени. - предупреди я след което се усмихна и огледа всеки един от хората тук.
- Ако искаш на втория етаж попаднах на дрешника на дъщерята на собствениците. Такава хубава рокля, ще е грехота да се изцапа. - предложи със същата широка усмивка. Но знаеше, че забравя нещо, но не можеше да се сети какво..може би...мне. Или пък...у...пак не. Аааа сети се, беше забравил да се представи.
- Между другото, като изключим всички останали глупости, аз съм Алекс. Алекс Коул. Приятно ми е госпожице... - представи се, като целуна опакото на ръката на момичето, представяйки се като истински джентълмен.
Elliеnor Grace Pearce♥

Elliеnor Grace Pearce♥

Брой мнения : 61
Име на героя : Ellienor

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyСъб Дек 10, 2011 11:24 am

Момчето ме посъветва ,че определено трябва да се преоблека.Уоу.. какво ли щеше да стане.Не знам защо но реших да му се доверя.Освен това определено роклята ми беше много скъпа и не исках да рискувам.Той се представи и каза,че се казва Алекс.Целуна нежно ръката ми и аз се усмихнах.
- Аз съм Елинор,приятно ми е - допълни и се засмях.
Не ми изглеждаше лошо момче за това реших тази вечер да го .. опозная.
- Е щом така казваш..Може ли да ми покажеш къде е този дрешник - попитах го а той се ухили.
Хвана ръката ми и започна да ме прекарва през хората.Качихме се на вторият етаж и той ме вкара в една от стайте.Ако не бяха такива обстоятелствата бих си помислила,че опредлено ще правим друго.Отворих дрешникът и намерих къси панталонки и хубава розова туника.Свалих роклята на бързо и останах само по бельо.Той се беше втренчил в мен,но това не ми направи впечатление.Започнах да обличам бавно дрехите които бях взела и тогава се обърнах към него.
- Ъъ.. извинявай ако съм те притеснила - добавих тихо и най-накрая облякох туниката.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyСъб Дек 10, 2011 11:38 pm

Никол Дж. Стюарт написа:
...
Миг по - късно настъпи мълчание. И не обикновенно мълчание,а от онова неловкото. Погледнах плахо към нея,а след това се усмихнах,понеже тя видя,че я гледам.
Разликата ни беше една година,което от една страна беше добре,защото нямаше да има други пречки за да бъдем заедно. Но сега,когато можех да я имам,защо ме беше толкова страх да й призная какво чувствам.
Исках да го направя,но знаех,че не му е сега времето и че трябва да го отложа за друг път,защото ще е супер тъпо,ако й призная всичко сега. Просто трябваше да има време,да я опозная и тогава всичко щеше да е различно,може би тогава щях да се съглася със себе си и да сторя онова,което трябва да направя сега.
- Аз отивам да си взема питие! - промърморих само,а след това влязох до вътре и действително си взех питие. Върнах се при нея,бях в доста весело настроение,може би защото всички вътре в къщата бяха много весели и някак си ми предадоха настроението си на мен.
Отидох при нея и се усмихнах,а след това я задърпах за ръката и двамата влязохме вътре. Музиката беше малко по - силна,което не беше проблем за мен. Застанахме на няколко крачки от басейна,а след това аз направих нещо наистина доста глупаво.
Откопчах всички копчета на ризата си,после я свалих и я метнах на един празен стол,затичах се към басейна,хванах краката си и скочих,правейки "бомба"
Озовах се под водата. Стоях така известно време. Можех да задържа въздуха си достатъчно дълго време,без да умра.
После се показах рязко на повърхността и установих,че няколко души са се втренчили в мен. Прокарах ръка през косата си,а след това им помагах,поглеждайки към Никол.
- Хайде,ще ми правиш ли компания,моля те... - засмях се.
Никол Дж. Стюарт
Никол Дж. Стюарт

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyНед Дек 11, 2011 12:57 am

Taylor Evans написа:
...

От една страна исках да си кажем всичко и да сме наясно, но от друга - се страхувах ужасно много от това, че евентуално мога да бъда отхвърлена и накрая... отново ще си правя компания с алкохола. Не исках да се превръщам в битова алкохоличка, но явно устремено се бях запътила натам.
Неловкото мълчание, което сякаш можеше да се разреже с нож, бе настъпило между мен и Тейлър. И тогава, той промърмори, че отива да си вземе питие. Когато се скри зад храста, по пътеката към къщата, аз установих, че в лявата си ръка все още държа чашата с водка. Отпих малка глътка и въздъхнах шумно, а след това поклатих глава на невероятния си късмет. Още преди да успея да си помисля каквото и да било, Тейлър се върна, усмихна ми се и ме задърпа в посока към къщата. Изглеждаше весел и моментално успя да зарази и мен. Подтичвах след него и в този миг изпитах неистово желание да събуя високите си обувки, които бяха доста неудобни, действително. След като влязохме в къщата, излязохме от другата й част, където се намираше басейна. Тейлър застана на ръба на басейна, след което съблече ризата си и показа добре оформените си гърди. В този миг събра погледите на повечето хора, които беха около и в басейна. Само секунда по-късно, вече се бе озовал във водата и усмихвайки ми се ме помоли да вляза.
Дяволчето, което сякаш стоеше на едното ми рамо ме подкани да го сторя, докато невинното ангелче ме спираше. Стоях и дяволито гледах Тейлър.
- Какво пък! - рязко казах аз, хвълих токчетата някъде и свалих ципа на роклята.
Най-предвидливо си бях сложила бански без презрамки, защото знаех, че във вилата има басейн и със сигурност, той ще бъде включен в програмата. Метнах роклята си назад и със същото движение, както Тейлър се приземих в басейна, точно до него. Секунди по-късно се появих над повърхността на водата и се засмях.
- Направо не знам как успях да ти се вържа - отново се засмях звънливо, плисквайки малко вода към него.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyНед Дек 11, 2011 1:16 am

След малко тя се озова при мен във водата и двамата започнахме да се пръскаме. Около нас всички се върнаха на това,което правеха и никой вече не гледаше към нас.
Приближих се към нея,а след това се потопих под вода. Започнах да плувам около нея,а след това рязко я дръпнах за крака. Тя се стресна за момент,но след това,когато излязох на повърхноста започна да ме пръска и да се смее.
Някаква двойка,момче и момиче ни предложиха да играем с тях на някаква водна битка. Никол трябваше да се качи на раменете ми и да се опита да събори момичето,което се беше качило на раменете на момчето.
Обърнах се към Никол и се усмихнах закачливо,а след това я подканих да се качи на раменете ми. В началото тя не беше сигурна в това и доста мислеше дали да го направи,но в крайна сметка се съгласи и се качи на раменете ми.
Приближихме се към момичето и момчето и започнахме борбата. В началото ние с Никол губехме,понеже явно и тя като мен малко беше играла на тази игра,но после,когато свикнахме с играта,започнахме а побеждаваме по - честичко.
- Победихме ви...отново! - отбелязах аз след поредния спечелен рунд. Вдигнах глава и погледнах Никол. - Искаш ли да починем или направо да преминаваме на другия рунд? - попитах я.
Никол Дж. Стюарт
Никол Дж. Стюарт

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyНед Дек 11, 2011 1:33 am

Водата беше студена и ми трябваха няколко минути, за да свикна напълно. През това време в Тейлър си говорихме и се пръскахме, точно, както малките деца. Изведнъж той се потопи под водата и започна да кръжи около мен, като от време на време ме дърпаше за крака. Когато излезе, получи обилна доза вода, изпратена от мен. Сега вече наистина усетих, че и двамата бяхме във вихъра на купона. За миг забравих всички онези мисли, които преди малко се бяха загнездили в главата ми. Знаех, че накрая отново ще си спомня за чувствата ми, но сега предпочитах на първо място да поставя забавлението с Тейлър и купонът, който щеше да продължи цялата вечер.
След като двойката, непознатите за нас, момче и момиче ни предложиха да играем срещу тях на водна битка, и двамата с Тейлър с ентусиазъм се съгласихме. В началото падахме, но влязохме във форма и успяхме да ги побеждаваме по-често.
- Хм... предпочитам да ги бием още веднъж и тогава да си почиваме - отвърнах на въпроса на приятеля си и се засмях, докато отново вървяхме към другата двойка, балансирайки на гърба му.
Естествено, победата от последната игра отново беше наша. Пуснах се свободно назад, падайки от гръба му директно във водата. Излязох на повърхността и го приканих да отидем до стената на басейна, за да си починем.
- Мисля, че от нас ще излезе страхотен отбор, какво мислиш? - засмях се и отново го пръснах леко с вода - Знаеш ли... мислех си да не идвам на това парти, но изобщо не съжалявам за мига, в който в крайна сметка се реших да дойда. Тук е страхотна, а и... нямаше да се видим с теб и нямаше да станем краля и кралицата на водната битка!
Отново избухнахме в смях, привличайки няколко чифта очи към нас. Отново същото момче с таблата с напитките мина покрай басейна. Извиках го в ръка и взех две чаши, подавайки едната на Тейлър.
- Да пием за победата! - възкликнах и отпих голяма глътка от съдържанието, което, дори нямах идея какво е.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyНед Дек 11, 2011 2:32 am

Отново победихме. Чувствах се страхотно,а още по - добре ми стана,когато двамата с Никол отидохме да си починем. Хванах чашата,която тя ми подаде и отпих. Не се интересувах какво има вътре,просто исках да пия.
Погледнах към нея и се усмихнах.
- Май не е чак толкова лошо това парти,нали? - казах,но сякаш прозвуча като въпрос. Загледах се във водата. След малко усетих,че бях втренчен във водата,затова се размърдах и погледнах към нея.
Мисля,че момента настъпи. Момента,в който щях да й кажа какво мисля и чувствам към нея. Приближих се малко към нея и поех дълбоко въздух,а след това се наведох малко към нея и се усмихнах,доближавайки леко устните си до нейните. Не знаех дали се брои за целувка или не,но ми хареса. Отдръпнах се леко и я погледнах в очите.
- Знаеш ли? Пука ми за теб... - усетих че ми става топло,дори и да бях гол до кръста. - Още щом те видях разбрах,че все още те харесвам и искам да бъда с теб,а когато ми каза,че не сме братовчеди,сякаш нашата любов нямаше да е толкова грешна,ако наистина се беше състояла,дори и да бяхме братовчеди. Искам да съм с теб,изпитвам чувства,каквито не съм изпитвал към нито едно друго момиче досега. - думите сякаш идваха сами и не се налагаше да мисля по десет минути какво да кажа след това. - Знам,че току - що се срещнахме и знам,че е странно,но поне можем да опитаме,да се опознаем,пък да видим какво може да се получи между нас,нали? - исках да чуя от нея същото,исках да съм сигурен,че и тя чувства това,защото щях да се окажа най - големия кретен на планетата,който е разкрил чувствата си напразно.
Дори вече можех да прочета какво щеше да напише утре "Клюкарката" в своя блог: Братовчед се обеснява на Братовчедка си в любов...
Знаех,че не сме братовчеди,но не знаех какво ще помислят хората за нас,особено хората,които ни знаеха като братовчеди.
Никол Дж. Стюарт
Никол Дж. Стюарт

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyНед Дек 11, 2011 2:52 am

Не знаех къде се намирах. Не чувах нищо, ни виждах никого, освен Тейлър. В момента той изричаше точно онова, което аз толкова силно исках да чуя. Май късметът се усмихна и мен, най-накрая. Повечето хора на това парти знаеха, че имаме роднинска връзка и в мига, в който той отлепи устните си от моите, с периферното си зрение забелязах как десетки хора втренчено ни гледаха, сякаш извършвахме някакъв грях. Но в момента не ме интересуваха другите, а само и единствено момчето пред мен. Най-накрая онова, което исках се случваше. Май и аз ще се окажа момиче с късмет.
Целувката беше кратка, но пък казваше много неща. След като се отделихме един от друг, Тейлър ми каза, че има чувства към мен и че все пак би искал да се опитаме, пък каквото стане. Не знаех как да реагирам, какво да кажа. Бях останала безмълвна, докато той говореше. Единственото, за което бях в състояние да правя бе, да го гледам в безкрайно красивите му очи и да потъвам в тях. Това ми беше достатъчно.
След като той сложи край на думите си, аз все още не знаех какво да отговоря. Бях наясно с чувствата си, но чисто присихески, мозъкът ми все още не можеше да възприеме радостната новина. Най-накрая аз го дръпнах до себе си и промълвих:
- Тейлър... откакто те познавам между нас винаги са прехвърчали искри. Още докато бях с бившия, чувствата ми не изчезнаха. Когато разбрах, че имаме "роднинска връзка", сякаш всичките ми мечти и надежди да сме заедно пропаднаха. Но когато разбрах истината, отново се възродиха и оттогава се надявах тайно някога да се видим и да ти призная всичко това. И сега, когато това е факт, аз съм наистина много щастлива, че все пак ще опитаме. Да, искам да опитаме, Тейлър, повече от всичко на света!
Дръпнах го към себе си, този път за по-дълга целувка, каквато трябваше. Хората продължаваха да ни зяпат, но нито един от нас не им обръщаше внимание. Когато отлепихме устните си, му се усмихнах широко. Не зная от колко време не бях толкова щастлива.
Alex Colle

Alex Colle

Брой мнения : 50
Име на героя : Алекс Коул

Информация за героя.
Семейство: Семейство::
Гадже: Гадже:: Алисън Хоуп - годеница.

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyНед Дек 11, 2011 3:52 am

Elliеnor Grace Pearce♥ написа:
...

Алекс се усмихна, след което показа на Елинор дрешника, в който по погрешка беше попаднал по - рано, вечерта. Момичето влезе и си избра някакви дрехи, след което бавно започна да се облича, а Алекс не можа да откъсне поглед от нея. Но какво да се прави, беше ценител на хубавите гледки, а тази си беше такава.
Елинор се обърна и той веднага извърна поглед, макар че беше наясно, че го е хванала да наднича. Не го беше особено грижа, и все пак...
- Ъъ.. извинявай ако съм те притеснила - каза тя тихо, след което облече туниката, която си бе избрала.
- Спокойно, не си ме притеснила...изобщо! Между другото изглеждаш много добре, така! Не че и с роклята не беше добре, даже напротив... - каза той, като се оплете в думи и се засмя, като че ли на себе си. - Добре, нека пробвам отново. Изглеждаш страхотно. И преди малко и сега! - каза и се усмихна чаровно, след което отпи от бутилката уиски която бе замъкнал със себе си.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyНед Дек 11, 2011 4:28 am

Сякаш най - накрая дойде и нашия щастлив край. Сякаш вече нямаше да се налага да крием чувствата си и всичко щеше да бъде наред. Аз се усмихнах,а след това се изправих и я вдигнах на ръце.
Тя все още беше мокра,както и аз,но това нямаше да ме спре да я вдигна на ръце. Тръгнах нагоре към стаите,а след това отворих една врата,влязох вътре и я оставих на леглото,а след това се обърнах и заключих вратата,като придърпах един стол и седнах до леглото.
- Какво ще кажат хората? - попитах аз и усетих,че започвам да се притеснявам за това какво ще кажат хората. Знаех,че не бива да се притеснявам за подобно нещо,понеже ние двамата не бяхме братовчеди,но сега нещо ме караше да спирам и да се замислям.
Погледах тялото си,което все още беше мокро,затова взех една кърпа от шкафа до леглото и се избърсах,а след това погледнах отново към Никол.
- Никой няма да приеме истината и всички ще мислят,че си измисляме само и единстено за да се успокоим,не искам хората да говорят лоши неща за нас.
Сега,когато никой не можеше да ни чуе се чувствах още по - зле. Музиката беше леко заглушена,а някой се опита да отвори вратата,разбира се без успех,защото тя беше заключена.
Никол Дж. Стюарт
Никол Дж. Стюарт

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyНед Дек 11, 2011 6:15 am

Беше повече от перфектно. Той беше страхотен. Не бих могла да искам нещо повече на този етап. Само той ми бе достатъчен, за да се чувствам красива, желана и най-накрая - жива. Не знаех как ще реагират хората - позитивно или негативно, но с времето си бях изградила такъв навик, да не обръщам внимание на мнението на другите и да продължавам да живея живота си така, както на мен ми харесваше. Знаех, че в началото щеше да е шок, как браточеди се оказват "не-братовчеди" и изведнъж се появяват на парти, натискайки се в басейна, но пък... нека хората да го тълкуват както искат. Ние искахме да сме заедно и нищо друго не беше от значение.
Постояхме още малко в басейна, а след това излязохме, той ме вдигна на ръце и ме понесе нагоре към свободните стаи в къщата. Бяха останали сравнително малко незаключени стаи. Само можех да си представям какво ставаше в момента зад вратите. Влязохме в най-крайната стая, която се оказа сравнително голяма и с намалени светлини. На скрина до вратата любезно бяха подхвърлени няколко презерватива. Тейлър ме постави на леглото, а след това си придърпа един стол и седна до мен, след като се подсуши с кърпа, която намери в шкафа до леглото. Имаше доста притеснен вид, за който съвсем скоро разбрах каква е причината.
- Тейлър... За всичките години, през които живея в тук и съм част от така наречения елит, разбрах, че Холивуд е една мръсна клюкарница. Правиш нещо и два часа по-късно всичко знаят как, с какво, кога. Тук се знае всичко за всички. Определено ще научат и за нас. Бих се притеснявала, ако до мен стои мъж, с когото не бих искала хората да ме виждат. Но ти си един страхотен човек и аз искам целия свят да разбере, че сме заедно. Естествено, че ще има такива, които ще говорят зад гърба ни, лицемери и такива, които ще завиждат. Но това не ме интересува. Мисля, че и теб не бива да те тревожи, защото стига да сме заедно, няма да им обръщаме внимание и те ще спрат.
Поех си дъх, след кратката ми реч и го погледнах мило. Отместих се настрани на леглото и го приканих да легне до мен. Тейлър не знаеше колко бързо се разпространяваха новините в Холивуд, но аз щях да направя всичко възможно, за да не се чувства зле, а да бъде единствено и само щастлив.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyНед Дек 11, 2011 6:41 am

Дали се почувствах по - добре?
- Виж,ако ще ходим ще искам единствено най - доброто за теб,а не хората да говорят зад гърба ти. Искам да се чувстваш като единствената жена на света и да нямаш никакви проблеми,никой да не говори зад гърба ти и всички да те уважават. - казах и въздъхнах.
Дори не знаех какво мога да й осигуря с тази моя нищожна заплата. Чувствах се ужасно. Не исках такъв живот за нея. Исках да е добре и да се чувства добре,но и двамата знаехме,че тя няма да се чувства добре,ако хората я спират по улиците и й се смеят.
Седнах до нея на леглото и се усмихнах,подпирайки се на дясната си ръка. Приближих се леко към нея,а след това нежно я целунах. Погалих я по косата,а после се усмихнах.
- Искам да мога да ти давам всичко,от което имаш нужда и да няма за какво да се притесняваш. - опитах се да я утеша,но сякаш утешавах себе си. Още дори не бяхме започнали да ходим официално,а и вече имах за какво да мисля. Боже,не исках да изглеждам зле в очите й. Не исках да се проваля. Исках да бъда онзи,на който винаги може да се разчита.
За момент замълчахме и двамата,затова се възползвах от момента и я придърпах да легне върху мен,целувайки я. Отместих косата от лицето й и се насладих на хубавите й черти. Беше божествено красива.
Никол Дж. Стюарт
Никол Дж. Стюарт

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyНед Дек 11, 2011 7:30 am

В интерес на истината, всичките ми гаджета досега бяха известни личности, с много възможности и никога досега не бях с момче, което да не е част от елита на Холивуд. За мен нямаше значение, дали той има възможност да осигурява онова, което исках. Аз не исках много, защото си имах всичко и бях повече от сигурна, че парите, които изкарвах щяха да стигнат до края на света. От друга страна, сега той работи в "Старбъкс", но кой знае утре дали няма да върви по Червения килим? Не исках той да се тревожи за подобни неща. Мисля, че най-напред, на реден план трябваше да поставим нашите взаимоотношения, а не това кой колко пари има в банковата си сметка и какво може да купи с тях.
- Тейлър, ти ми осигуряваш всичко от което имам нужда. Стига да си до мен, друго не ми трябва. Плюс това, не ме вълнува особено мнението на другите. Нека си говорят каквото си искат, аз няма да ги слушам, докато знам каква е истината.
Усмихнах се, а после той ме повдигна и ме сложи върху себе си, като ме целуна. За няколко секунди стояхме и просто мълчаливо се гледахме. Той беше страшно красив, наистина, можех да го призная с чиста съвест. От долния етаж се чуваше смътно музика заедно с какви ли не други шумове, включително и крещене, чупене на бутилки и чаши и фалшиво пеене. Но сега, повече от всичко предпочитах да съм тук с Тейлър и да се отдадем един на друг.
- Красив си - казах простичко и му се усмихнах.
Наведох главата си към него, за да впием устни в поредната страстна целувка.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyНед Дек 11, 2011 8:16 am

Продължихме с целувките. Беше хубаво. Исках да се насладя на всяка част от нея,но мислите ми винаги се връщаха на това,какво ще правим когато останалите разберат.
Двамата се въртяхме в леглото. В един момент аз бях отгоре,в друг - тя. След малко вече и двамата бяхме чисто голи под завивките. Бе наистина доста приятно и в момента се чувствах много добре. През последните дни не бях добре,но сега вече бях. Имах момичето,което толкова дълго време не бях виждал,и тайно харесвах. Единственото,което ме тормозеше бе,че всички ще застанат срещу нас,когато разберат за връзката ни.
След малко тя вече беше отгоре и ме целуваше страстно. Като бавно започна да слиза надолу. Наслаждавах се на всяка една нейна целувка и потръпвах,когато косите й докосваха тялото ми. Беше великолепно. Чувствах се като най - задоволения мъж на света и нямаше начин да бъда по - доволен от сега.
- Желая те! - просетах,а след това се превъртях и застанах над нея,започвайки бавно да прониквам в нея.
Точно тогава я погледнах в очите и спрях за секунда,а после се отдръпнах и седнах в края на леглото.
- Избързваме! - промърморих и прокарах ръка през косата си. Бях потен,за толкова малко време вече бях сух,та дори потен. - Нека забавим малко темпото. - предложих.
Никол Дж. Стюарт
Никол Дж. Стюарт

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyНед Дек 11, 2011 8:31 am

Не можех да искам нищо повече сега. Аз, Тейлър и удобното легло ми бяха достатъчни, за да изживея остатъка от живота си, както исках. И двамата променяхме местоположенията си с всяка минута, но устните ни си оставаха винаги слепени. Исках това да продължи вечно.
Не знам защо, но усещах, че той бе напрегнат. И нервността му не се дължеше на това, че вече бяхме голи и продължавахме страстно да се отдаваме един друг. Знаех какво го притесняваше, но как още да го убедя, че това нямаше значение? Не бива толкова да го е грижа какво мислят другите, а просто... да живее живота си и да се забавлява. За да разчупя обстановката, тръгнах да слизам бавно по тялото му надолу, оставяйки мокра след след устните навсякъде, където преминех. Той потръпваше от удоволствие, което правеше и мен два пъти по-щастлива.
Той тихо промълви, че ме желае, след което бавно проникна в мен. Енергията и страстта, която витаеха около нас бяха безмерни. И двамата се наслаждавахме на всяка секунда заедно. Но сякаш изведнъж всичко рухна под собствената си тежест. Докато се усетя, той вече бе седнал на ръба на леглото, заровил главата си в шепи. Каза, че не бива да избързваме. Бях съгласна с него, но не знам защо, рязко се обърнах обратно по гръб и издишах шумно.
- Тейлър... - реших да съм искрена с него - Мисля, че твърде много се интересуваш от мнението на околните, затова е цялата тази напрегнатост и колебание. Ако смяташ, че ще се обърнат срещу нас, ще говорят зад гърба ни... Ако това те интересува, добре, ще го приема някакси. Но аз съм в Холивуд от много време и знам как се лекува такава болест. Просто трябва да си безразличен към хорските нападки. А сега, върни се обратно при мен!
Вдигнах завивката и го приканих при мен. Не беше задължително да правим секс. Можехме да минем и просто със страстните целувки.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyНед Дек 11, 2011 8:51 am

Изобщо не мислих,а почти веднага се върнах при нея в леглото и я прегърнах,а след това се приближих към нея и я целунах.
Не исках да развалям хубавия момент с някакви приказки,затова реших,че ще е по - добре да замълча.
От долния етаж се чуваше приглушената музика. Може би щеше да е по - добре ако си тръгнехме и отидехме у нас,но точно сега не можех да карам,защото бях пил,може би след един или два часа.
- Какво ще кажеш да поспим за около един - два часа,а после да отидем у нас? - предложих аз,но усетих,че трябва да оточня защото така изказано изречението ми звучеше глупаво. - Няма да съм спокоен да спя тук,при толкова много хора,затова смятам,че ще е по - добре ако останем тук още малко. Дори ще си навия телефона. - казах и започнах да се опипвам,но установих,че съм без дрехи и вероятно телефона ми е останал в колата. За щастие видях един стенен часовник,вероятно беше верен. - След точно два часа ще тръгнем,аз ще съм трезвен да карам,а ти ще можеш да спиш в колата. - оточних и се усмихнах заговорнически.
Силно се надявах тя да се съгласи с мен. Започнах да се разхождам из кожата й и да я оглеждам отвсякъде,а след това с пръсти рисувах най - различни фигурки по тялото й,а по някое време отмествах косата й и я целунах продължително.
Никол Дж. Стюарт
Никол Дж. Стюарт

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyПон Дек 12, 2011 2:04 am

Не зная защо, но за секунда си помислих, че той ми се е разсърдил. Със сериозност в тона ми не беше начина, по който говорех обикновено, затова й предположих, че аз съм виновна. Но точно, когато го приканих да се върне в леглото до мен, той го стори. Още няколко минути постояхме, говорихме се и се целувахме. Музиката от долния етаж сякаш бе позатихнала, но все още се чуваха оживени разговори и звук от чаши и бутилки. На идване за насам видях, че в съседната стая също имаше спящи хора, но те, за разлика от нас, бяха по-скоро мъртво пияни. Изведнъж сякаш всякакво желание за купон се изпари и единственото, което исках бе, с Тейлър да сме някъде двамата. Аз бях изпила със сигурност повече от него, откакто дойдох и главата ми беше сериозно замаяна, така че малко сън нямаше да ми дойде зле. Той предложи да поспим, а след това да отидем у тях. Усещах, че не само аз бях под сериозното действие на алкохола, така че с удоволствие приех.
Навдигнах се над него за една последна продължителна целувка, след което преметнах ръката си през кръста му. Още на същата секунда клепачите ми натежаха и дори не успях да му кажа "Лека нощ".

Рязко отворих очите си от жестоката болка, на която беше подложена главата ми. Очевидно цялото количество различен алкохол, който бях смесила предната вечер си бяха казали думата. Беше съвсем рано сутринта, слънцето едва се подаваше на хоризонта. Шумните разговори и музиката бяха утихнали, което ми подсказваше, че най-вероятно всички са изпозаспали, кои на диваните, кои - директно на земята. Изправих се бавно, придържайки главата си с ръце. Имах чувството, че ще се откъсне от тялото ми всяка секунда. Когато се бях изправила в седнало положение, усетих, че Тейлър се размърда, а след което и той бавно отвори очите си. Успях да позная, че и неговата глава го болеше също, както и моята.
- Добро утро! - намерих сили да го поздравя, все пак и отново легнах назад, целувайки го дълго.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyПон Дек 12, 2011 2:20 am

Кошмара започваше по следния начин: Стоях си аз в леглото,заедно с Никол и се оглеждах. Всичко беше нормално,но тогава вратата леко се открехна и нещо започна да ме блъска силно в гърдите. Изправих се и тръгнах към вратата,но сякаш стаята се издължи и аз не можех да стигна до нея. Не спирах да тичам към вратата,а тя сякаш беше много далече и не можех да я стигна. Не чувах никакви звуци,само писъка на Никол към края на съня. Обърнах се към нея и установих,че има някой при леглото й. Затичах се към нея,но точно преди да стигна огромна дупка се отвори в пода и аз започнах да падам надолу.
*
Изправих се в леглото. Задъхан. Причерняваше ми. Целия бях плувнал в пот,цялото ми тяло беше потно. Огледах се и установих,че вече е сутрин. Облякох се,а след това слязох на долния етаж,където всичко беше супер объркано и разбутано. Главата ме цепеше и за малко щях да падна върху един куп от легнали на земята,пеяни заспали хора. Отидох до хладилника,но той се оказа празен. С бавни крачки се качих горе при Никол и влязох под завивките,понеже главата ме болеше,а не можех да направя нищо за да си оправя главоболието. След около пет - десет минути и тя се събуди,дарявайки ме с продължителна и страстна целувка.
Всичките ни планове,или по - скоро моите планове се оказаха напразни,но поне се радвам,че се наспах,а не се налагаше да карам колата. Е,сега вече се чувствах много по - добре,така че щяхме да се приберем до час - два. Все пак не исках някой да ни завари във вилата,понеже не знаехме на кого е тя.
- Добро утро! - казах аз,а след това бавно станах от леглото и се протегнах,поглеждайки към нея. - Как спа? - попитах я и се изправих,отидох при прозореца и дръпнах завесите,но точно когато погледнах навън,главата започна да ме боли още по - силно. - Ааа,как ме боли главата. - простенах аз и седнах на леглото.
Никол Дж. Стюарт
Никол Дж. Стюарт

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyПон Дек 12, 2011 5:22 am

В главата ми беше пълна каша, не можех да си подредя мислите. След целувката ми с Тейлър, се почувствах една идея по-добре, но чак след като се отдръпнах от него, забелязах, че е целия потен. Реших да не го питам защо, защото имах представа какво може да е. На мен винаги ми се случваше след като приема голямо количество алкохол - сънувах ужасни кошмари, заради които се винаги се будех обляна в пот, а главата сякаш ме пронизваше два пъти по-силно.
Той стана и като се изключеше изражението заради махмурлука, изглеждаше добре. Предположих, че никъде долу няма да има нещо безалкохолно за пиене, а още по-малко пък кафе. Трябваше да се приберем възможно по-бързо. Тейлър отиде до прозореца и дръпна завесите. Макар и светлината да не беше ярка, успя да радразни и двама ни - той се обърна и директно седна на леглото с гръб към прозореца, а аз се завих презглава, опитвайки се да се скрия от светлината.
- Спах добре - отвърнах му и хванах главата си отново - Докато тази ужасна болка, не ме събуди. Не си единствен, спокойно.
Засмях се, а след това бавно се измъкнах от леглото и с тежки крачки закрачих към гардероба, където се надявах да открия някоя дреха, която да взема под наем... за постоянно. За мой късмет, имаше обикновени потници и къси панталонки, които ми бяха малко големи, но щях да издържа с тях още няколко часа. Без да се замислям се облякох, хванах косата си на висок кок. Въздъхнах и погледнах Тейлър, който все още стоеше на леглото.
- Какво ще кажеш да тръгваме, не ми се стои тук повече - заявих след кратко мълчание.
В тази секунда се сетих, че моята кола също е тук и не можех да я оставя просто така, затова щеше да се наложи всеки да се прибира със своя автомобил. Отидох до леглото и седнах до него, като прокарах ръка през гърба му.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 EmptyПон Дек 12, 2011 8:38 am

- Наистина трябва да тръгваме! - съгласих се почти веднага след като го изрече,а след това се изправих и двамата тръгнахме надолу по стълбите,като се подпирах на стената,защото ми се виеше свят. След малко вече бяхме на долния етаж. С малко усилия трябваше да отворя вратата за да излезем навън,защото някой беше заспал точно пред вратата.
След малко и двамата намерихме колите си,но точно преди да вляза в моята аз поисках номера й,а след това исках да се разберем къде ще ходим,защото не знаех на къде да карам. В крайна сметка се разбрахме да ходим у тях,а аз щях да карам след нея.
Кимнах и влязох в колата,като преди да запаля колата аз включих телефона си на високоговорител и се засмях.
- Здравей. - казах,а след това потеглих.
Надявах се през целия път да си говорим за да знаем кой къде се намира,дори и че ще сме на два метра растояние исках да съм с нея. Може би вече я чувствах като част от мен и не можех без нея.
През целия път си говорихме някакви общи приказки и се опознавахме,защото усещах,че не зная нищо за нея,а щом разбрах няколко неща,установих,че наистина не зная нищо за нея.
След малко паркирахме пред къщата й. Боже,тя си беше доста внушителна къща.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената вила   Изоставената вила - Page 2 Empty

Изоставената вила
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Изоставената вила
» Изоставената река