| Amusement park Wonder | |
|
+5Джейсън Милър Бен Барнс Джейсън Сторм Annabelle Carter Серина Ван Дер Удсън 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Джейсън Милър
Брой мнения : 97 Join date : 17.03.2011 Име на героя : Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Нед Мар 20, 2011 10:18 pm | |
| След случката с онова момиче Джейс реши да се разходи. Вече беше забравил името и . Засмя се. Всички на тоякупон или бяха обвързани или пияни или и двете. Беше абсурдно. Все пакт ова са Оскари. Не че него го вълнуваше какво правят другите. Запъти се към някакъв си парк. Както винаги ходеше наперено. Та на него нещо все му е на криво. Или няма мацки или просто не му е на кеф. Много сложно му беше. Та така той си намери една пейка и буквално се плъзна по нея. Извади лаптопа си и затърси онлайн магазини , запоредната дрешка. Тогава чунякой. Обърна се и видя едно момич. Естествено се усмихна с кривата си усмивка | |
|
| |
Скарлет Грейс
Брой мнения : 444 Join date : 19.03.2011 Име на героя : Скарлет Грейс Години на героя : 30
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Нед Мар 20, 2011 10:25 pm | |
| След Аква парка Мери отиде на снимки. Снимаха я а тя изглеждаше ужасно след като одари глава си в басейна. Беше нова в града и не можеше да се орентира. Сутринта стана и излезе от хотела. Взе телефона и слушалките си и се запъти на някъде. Мина през центъра и се озова на някакъв парк при някакви пейки. Не и пукаше за нищо. Видя едно момче, което беше доста надуто. Усмихна и се наперено. Мери също извади онази прекрасна усмивка , която цял ден криеше. "Най-сетне компания"- помисли си тя. - Здрасти- поздрави го и се приближи. - Може ли да седна до вас- попита мило... | |
|
| |
Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Нед Мар 20, 2011 10:35 pm | |
| Просто от километри силичеше , че не познава града. Джейс реши да остави за малко надутото си поведение. И без това то ще излезе наяве. Все пак Момчето беше арогантно и се мислеше за голяма работа. Най-гадното беше , че е актьор и може да се преструва просто перфектно. Явно се беше отвеял както винаги , защото чу , че се мърмори нещо : -А? Тоест Моля?-попита той и вдигна очи -Може ли да седна?-повтори момичето -Супер- Джей стана от легналото си положение и посочи мястото до себе | |
|
| |
Скарлет Грейс
Брой мнения : 444 Join date : 19.03.2011 Име на героя : Скарлет Грейс Години на героя : 30
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Нед Мар 20, 2011 10:41 pm | |
| Момчето ми направи място да седна. - Мерси- казах любезно и любопитство надникнах в екрана на лаптопа. Погледнах го и му се представих. Беше ми мнооого познат от някъде. - Аз съм Мери- подадох ръката си за поздрав и намалих музиката на слушалките, за да го чувам. Погледнах към парка и видях някакви деца да се возят на сякакви си въртележки. Погледнах влакчето на ужасите и ми прилоша от толкова въртене... | |
|
| |
Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Нед Мар 20, 2011 10:50 pm | |
| Момичето му благодари и се представи.Името и беше хубаво -Джейсън Милър-Той се усмихна Момичето гледаше към въртелешките.Той се сети колко отдавна не се е забавлявал като дете. Иначе забавленията му с момичетата си бяха много,много приятни. -Е познавам ли те от някъде ? Тои се ухили | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Нед Мар 20, 2011 10:58 pm | |
| - Незнам дали ме познаваш. Но тебе със сигорност съм те виждала. Аз съм актриса и фотомодел- нямаше начин да не се похваля. - А ти си ми наистина много много познат.- замислих се за името му и се сетих че е модел и актьор. - Ооо колко съм смотана ти си...- спрях и зачаках реакцията, която я нямаше. Замислих се къде го бях видяла в филм или в списание. Гледах право към светлините и се сетих колко отдавна не съм се забавлявала детски...
| |
|
| |
Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Нед Мар 20, 2011 11:05 pm | |
| Ооо наистина тя бешеи актриса и модел. Започна да заеква кой е той. Джейс реши да и помогне. -Аз съм Майкъл Скофилд-Бягство от затвора Той се усмихна. Гадно беше , че го определят със тази роля но това беше ролята на живота му. А като се сети , че ще има и втори сезон лигите му потичат. Но сега трябваше да се съсредоточи. -Хей имам една луда идея. -Той посочи въртележките. Реши , че ако ще се прави на мил поне да бъде.. | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Нед Мар 20, 2011 11:10 pm | |
| - Ами добре.- като посочи въртележките той стана и ми подаде ръка. Станахме. - Сега на къде- погледнах го мила. Разбрах че всъщност това не е той. Пресструваше се на миличък какъвто всъщно не бе. Усмихнах се и приготвих парите си, махнах слушалките и му помогнах с лаптопа. - Аз съм готова- казах все едно имах някакво предизвикателство... | |
|
| |
Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Нед Мар 20, 2011 11:20 pm | |
| Тя си извади парите и се усмихна -Не не не , аз плащам красавице- той и намигна. Хвана я и я поносе към Виенското колело. Пусна я едва когато се качиха. Косата и се беше разрошила. А на него му беше забавно. Аконе друго то поне да се забавлява. Той се ухили на изражението и. Последва естествено и истеричен смях. Запали цигара. -Искаш ли ? -предложи и като не знаеше дали изобщо има вредне навици
П.П Сори , че рптата са ми толкова тъпи,ама нещомузатасе изпари :Д | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Нед Мар 20, 2011 11:26 pm | |
| Джейсън каза, че той плаща и ме помъкна към колелото. Стигнахме до Виенското колело и той ме пусна. Косата ми беше ужасна, преди да се усетя той се изхили идеотски. Наведох се за да вържа небрежно коса и сложих пръст пред устните си в знак Дейсън да млъкни. Той запали една цигара и ми предложи. Огледах се и кимнах. - Искам - усмихнах се и прибрах опарите си... Приближих се и взех цигарата от ръката му. Дръпнах си и му я върнах обратно. - Мерси- отдръпнах се и пак направих мила муцунка... | |
|
| |
Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Нед Мар 20, 2011 11:31 pm | |
| -Хаха няма проблем- той се изхили-Може ли да пробвам нещо. Но както винаги не изчака любезен отговор. И докато се чудеше дали даго направи момичето го гледаше всеедно е напълно побъркан. В крайна сметка реши да рискува ибавно се приближи към нея. Това движение явно я накара да замръзне. Джейс я целуна. Беше кратко но приятно Отдръпна сеи се загледа през прозореца на кабината докато се свържи той мислите | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Нед Мар 20, 2011 11:39 pm | |
| Джей попита дали може да направи нещо. Аз се стъписах и помислих, че му има нещо. Без да отговоря той реагира и ме целуна приятно. - Уау- наистина беше добърпомислих - Той измести поглед към кабинката, а аз погледнах надолу. - Добре ли си?- попитах и се обърнахме един към друг.
| |
|
| |
Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Нед Мар 20, 2011 11:42 pm | |
| -Добре ли си - Попита го тя - Естествено..Само не знам дали ти си ..? Как е ритамът на Сърцето Той се ухили.Не беше зле. А и без това бяха на романтичното Виенско колело..Какво друго можеше да се прави | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Нед Мар 20, 2011 11:47 pm | |
| Той каза, че е добре и попита дали аз съм. - Да аз съм перфектно.- закапах устни и целувката ми се въртеше в главата ми. На свой ред реших и аз да го целуна. Приближих се и го целунах малко о дълго от предишния път. Отдръпнах се и преметнах кичур от косата си назад и го погледна в очите. - Ъм... съжелявам! -майне трябваше да го правя- помислих... | |
|
| |
Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Нед Мар 20, 2011 11:52 pm | |
| Ее това вече беше убийствено. Тя се мислеше за виновна.. В отговор на съмнениетои Джейс, не само яцелуна , ами чевръсто я подпря на седалката , така че се озова отгоре и . Той се засмя и я целуна като прокара пръсти през гърба и .Все пак е Момчето..Няма да се остави на нея я . -Е това май не трябваше да става. Той се опита да стане , но вместо това я целуна отново и се засмя | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Нед Мар 20, 2011 11:57 pm | |
| Подпря ме на седалката и ме целуна. Каза, че това не трябваше да става, но отново ме целуна. Беше невероятно. Натисках се актьор. Браво на мен.-помислих си. Той се отдръпна, но аз понахалсвах и седнах в него като го целунах пак. Незнаех какво правя. - Не знам какво правя- казах тихичко на ухото му и пак го целунах още по-страстно. Седнах до него и се загледах... | |
|
| |
Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Пон Мар 21, 2011 12:03 am | |
| -А аз знам само какво щях да направя Тоя я дръпна и я придърпа в скута си. Прекара ръката си под блузата и ия погали нежно дакато я целуваше Беше невероятно. И лошия късмет на Джейс се появи. Токът изгасна и Виенското колело спря. -Надявам се да нете е страх отвисоко , защото явнотук ще си останем дълго- казатой и продължи с това с което беше започнал | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Пон Мар 21, 2011 12:06 am | |
| Токът спря, а аз се стъписах. - О не. Повярвай ми страх ме е.- казах тихичко и погледнах надолу. - Нее -изписках аз. Целувах го без да спирам, като гледах надолу, но мисълта че съм с него ме подлудяваше.
П.П тръгвам на даскало, да продължим после! | |
|
| |
Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Пон Мар 21, 2011 8:17 am | |
| Джейс продължаваше да я целува: -Гледай само мен. В този момент Виенското колело отново тръгна. Джейс я погледна в очите. Можеше ли да преспи с нея. Да бъде поредната излъгана. Не че много силно го интересуваше , но тя беше Актриса. Не може да и го причини. Сигурно се разтапяше в ръцете му.Спря и я погледна Закопча ризата си и каза : -Просто не мога да го направя. Остави номера си и допълни : -Обади се някой път.Съжалявам Той побягна като първия страхливец. Но поне знаеше , че тя е предпазена. Поне тя П.ПСори , че така те зарязвам , но мисля да отида на масовото с една Фр ,ако искаш може да ме мразиш :Д | |
|
| |
Рейчъл Спаркс
Брой мнения : 351 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Сря Мар 23, 2011 9:51 pm | |
| Преоблякох се след афтъпартито и реших да се разходя из лунапарка. Бях си тръгнала, защото ми стана скучно, а и братовчеда ми лазеше по нервите. Запалих една цигара и се загледах в светлините на въртележката пред мен. Наблизо забелязах момиче, което стоеше само. Реших да завържа разговор и се приближих. - Здравей - усмихнах се. | |
|
| |
Дженифър Мейсан
Брой мнения : 34 Join date : 21.03.2011 Име на героя : Дженифър Мейсан
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Сря Мар 23, 2011 9:58 pm | |
| Разхождах се из парка, но се изморих и седнах на една пейка. Към мен се приближи момиче, което на външен вид изглеждаше доста добре. - Здравей. - каза тя и ми се усмихна. - Здравей. - отвърнах й аз и на свой ред й се усмихнах. | |
|
| |
Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Сря Мар 23, 2011 10:02 pm | |
| Не я бях виждала досега. Не че познавах целия град, но щях да я запомня, ако се бяхме срещали и преди. Седнах на пейката до нея и запалих нова цигара. - Нова ли си? - попитах. Беше глупав въпрос, но ми бе любопитно, а и нямаше особено оригинален начин да се започне обикновен разговор... | |
|
| |
Дженифър Мейсан
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Сря Мар 23, 2011 10:08 pm | |
| Момичето седна до мен и запали цигара. - Нова ли си? - попита тя, вероятно за да започне разговор. - Всъщност да, от скоро съм тук. - отвърнах аз с равен тон. - Казвам се Дженифър Мейсан, как е твоето име? Помислих си дали не пребързвам с запознанството, но тя ми отговори веднага. | |
|
| |
Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Сря Мар 23, 2011 10:12 pm | |
| - Рейчъл. Рейчъл Спаркс - ухилих се, защото ми прозвуча като реплика на Бонд. - Приятно ми е. Времето беше хубаво и ми се прииска да поплувам, но бързо промених решението си като се сетих, че нямах бански, а и сега ми беше любопитно да опозная новата птичка в града. Дръпнах от цигарата си. - С какво се занимаваш? - попитах я. - И защо реши да дойдеш точно тук? Надявах се да не реши, че прибързвам. Просто си бяха любопитна по душа. | |
|
| |
Дженифър Мейсан
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Сря Мар 23, 2011 10:20 pm | |
| - Актриса съм. Дойдох тук, защото ми се стори спокойно, все още не съм разгледала целия град. - А ти с какво се занимаваш? - попитах. В тона ми вече се чувстваше вълнение, явно от новото запознанство.
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder | |
| |
|
| |
| Amusement park Wonder | |
|