Кой е онлайн? | Общо онлайн са 9 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 9 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Amusement park Wonder | |
|
+5Джейсън Милър Бен Барнс Джейсън Сторм Annabelle Carter Серина Ван Дер Удсън 9 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Рейчъл Спаркс
Брой мнения : 351 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Сря Мар 23, 2011 10:27 pm | |
| - Модел - отвърнах. - Но се занимавам и с филми. Участвала съм в един-два сериала, а сега получих и една по-голяма роля. Не трябваше да говоря много за себе си, затова се ухилих като се сетих какво каза преди малко. - На пръв поглед сигурно е спокойно - добавих - но повярвай ми... Стават страховити неща. Засмях се, защото се сетих за случката на Оскарите, която ми разказаха, тъй като аз не успях да отида. | |
| | | Дженифър Мейсан
Брой мнения : 34 Join date : 21.03.2011 Име на героя : Дженифър Мейсан
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Сря Мар 23, 2011 10:36 pm | |
| И модел и актриса? Не си губи времето. Мислех си дали да не я попитам в кои сериали е участвала, но втората тема ми стана по интересна. "Страховити неща"? Еха! - Страховити неща? - повторих на глас и се ухилих. - Да не би да има сериен убиец? - отново се засмях. | |
| | | Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Сря Мар 23, 2011 10:40 pm | |
| - Не - засмях се и аз. - Просто... Да речем, че на Оскарите за малко щяха да се избият за момче. Стана масово женско клане. Всъщност не бях го видяла, но знаех от добри източници, че е било стршничко. Не ми се стоеше на едно място. - Искаш ли да се разходим или да отидем някъде? - попитах и дръпнах от цигарата си. | |
| | | Дженифър Мейсан
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Сря Мар 23, 2011 10:49 pm | |
| Уау, бой за момче. Жалко, че съм изпуснала. - Добре! - И на мене ми беше омръзнало да седя на едно място. - Има ли интересни места тук? - Какъв глупав вапрос, естествено, че ще има. Града не беше никак малък. Поне имах извинение, наля бях нова.. | |
| | | Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Сря Мар 23, 2011 10:52 pm | |
| Станахме. - Има ли интересни места тук? - попита ме Джени. Имаше доста и се замислих къде точно да отидем. Запалих нова цигара. Нещо ми ставаше напоследък с тези цигари, не можех да се спра. - Какво ще кажеш за по едно кафе? - предложих. - Знам едно кафене наблизо. Хубаво е. | |
| | | Дженифър Мейсан
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Сря Мар 23, 2011 11:00 pm | |
| Добре. - съгласих се веднага. - Да тръгваме! С Рейчъл се запътихме към кафенето.
РП-то трябва да е не по-кратко от 4 реда! ~Серина | |
| | | Кейти. Study right!?
Брой мнения : 9 Join date : 19.05.2011 Име на героя : Кейти Уейланд. Години на героя : 104
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder Чет Май 19, 2011 8:07 am | |
| Кейти сама се луташе по улиците. Да, беше отскоро тук и още не беше разгледала почти нищо. Заради това тя беше излязла тази нощ и смяташе да не се прибира. Къде можеше да отиде ? Нито знаеше къде има хубави барове и дискотеки нито нищо. Изведнъж ярките светлини на нещо и привлякоха вниманието. Това беше Виенското колело. Супер! Това щеше да бъде добър начин да прекараш вечерта. Кейти се забута из многото хора. Къде ли отиваше ? Можеше да отиде... На валкчето на ужасите? Може би. Къщата на призраците? Може би.... А можеше и да отидее... Ах! Захарен памук! Да, това беше най-добрия начин да започне. След като си взе захарния памук се запъти към някаква пейка близо до къщата на мистерията от която се чуваше пищенето на някакви тинейджъри. Една да пейката и започна лакомо да яде от захарния памук. Определено изглеждаше като някакво малко детенце, нахилено до уши, държащо голямо, вкусно и розово облаче от захар... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Amusement park Wonder | |
| |
| | | | Amusement park Wonder | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |