Ivy Dawson. I create beauty.
Брой мнения : 103 Join date : 23.05.2011 Име на героя : Иви Доусън.
Информация за героя. Семейство:: Nikole Wild - сестра ; Алек - брат Гадже:: БФФ:: Katherine Dobreva. ;Annabelle Carter
| Заглавие: Преди няколко дни във Холивуд. Нед Мар 18, 2012 6:56 am | |
| Бе прекрасен слънчев ден,Катрин ме бе освободила,днес нямаше представления или снимки,а работата ми с другите хора бе отложена. Реших да повикам леля си,за да излезем заедно с Макс тя искаше той да остане при нея за известно време.. Тя също смяташе преди време че не е добра идея да го родя. Но аз го исках. Казах че сама ще се грижа за него.. така и направих. Облякох си една лятна рокля,него също издокарах и отидохме до плажа при каменните пейки от който можеше да наблюдаваш морето. Малкият сочеше разни птици и им се смееше. Забеляза и едно хвърчило,след което ме погледна жално с поглед. Въздъхнах и се засмях. Когато отидохме при момчето то с удоволствие даде хвърчилото си на Макс,да го по държи само за малко. След като се уори се затича към каменните пейки,а едно младо и красиво момче му помогна да седне. Когато най-накрая стигнах при тях се усмихнах. - Благодаря че му помогна.. понякога е толкова бърз че не мога да го стигна. - засмях се неловко и седнах до момчето,а малкият веднага се настани в мен. - Между другото.. - казах загледано в него,а след това ми щркана - Деймън? Това ти ли си? - попитах радостно,а след това се засмях.Бяхме заедно в един университет,но аз прекъснах,за да си намеря работа,нямаше как иначе да гледам малкия. - Какво правиш тук? Как си? | |
|