Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Езерото в близост до гората. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Езерото в близост до гората. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Езерото в близост до гората. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Езерото в близост до гората. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Езерото в близост до гората. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Езерото в близост до гората. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Езерото в близост до гората. EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Езерото в близост до гората. EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Езерото в близост до гората. EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Езерото в близост до гората. Vote_lcapЕзерото в близост до гората. Voting_barЕзерото в близост до гората. Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Езерото в близост до гората. Vote_lcapЕзерото в близост до гората. Voting_barЕзерото в близост до гората. Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Езерото в близост до гората. 3634557V Езерото в близост до гората. Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Езерото в близост до гората. Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Езерото в близост до гората.

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Ефи Стонем.
Администратор
Администратор
Ефи Стонем.

Брой мнения : 692
Име на героя : Елизабет Стонем.

Езерото в близост до гората. Empty
ПисанеЗаглавие: Езерото в близост до гората.   Езерото в близост до гората. EmptyПет Мар 23, 2012 6:26 am

Езерото в близост до гората. Tumblr_m0msawHJRD1r1nq7co1_1280_large
Върнете се в началото Go down
Skylar Hadley.
All of the famous people of the world
Skylar Hadley.

Брой мнения : 56
Име на героя : Скайлар Хадли.

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: Alisa Kerr (сестра)
Гадже: Гадже::
БФФ: БФФ:: Haha, hilarious. xD

ПисанеЗаглавие: Re: Езерото в близост до гората.   Езерото в близост до гората. EmptyСря Мар 28, 2012 7:23 am

Въздъхнах и сложих ръце на хълбоците.

- Не знам - казах, оглеждайки се.

Закрачих нервно нагоре-надолу. Останалите хора се оглеждаха за пилотите, много ясно, говореха по между си и общо взето бе настъпила пълна анархия. Всички се питаха "Сега какво?" и всички чакаха някой да излезе и да ги поведе... Ако се появеше и един такъв човек, те щяха да го последват; бяха като стадо, а стадото без пастир е за никъде.

- Предполагам, че сега ще вървим - казах след малко. - Стига да не сме много далече от Кан и пилотите да се организират. А дотогава... - погледнах към брега на езерото и по устните ми плъзна усмивка. Тръгнах натам, правейки знак на Анабел да ме последва. Далеч от създалата се суматоха, малко на спокойствие - това ни трябваше сега. Приклекнах на самия бряг и гребнах с две шепи от кристалната вода, плисвайки си на лицето. - Сега поне по-спокойна ли си? - продължих с глупавите въпроси, но м ибеше в природата да се притеснявам за всички други, освен за себе си.
http://hotel-california-rpg.fazerforum.com/
Annabelle Carter
Annabelle Carter

Брой мнения : 680
Име на героя : Annabelle Carter
Години на героя : 30

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: брат - Hero
Гадже: Гадже:: търси се
БФФ: БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт

ПисанеЗаглавие: Re: Езерото в близост до гората.   Езерото в близост до гората. EmptyСря Мар 28, 2012 7:32 am

Скайлър тръгна на някъде и ми направи знак да отида при него.Махнах високите токове и тръгнах след него.Така ми беше сто пъти по-удобно да ходя.Беше приклекнал до някакво езеро и се плискаше с вода.Когато стигнах седнах на земята и го погледнах.Естествено ме попита дали сега съм по-спокойна.Затворих очи за секунда и се усмихнах съвсем леко.
-Да,по-добре съм.-казах и започнах да махам фуркетите от косата си.Никой нямаше да гледа как изглеждам.Разроших леко косата си и казах:
-Ще ми помогнеш ли с ципа?-попитах и се обърнах с гръб към него.бях решена да вляза в това езеро и да се изкъпя.Ако това можеше да се нарече баня.Но поне щеше да бъде нещо.
Какво ли щяхме да правим сега?Къде ли щяхме да отидем?Тези въпроси постоянно ми изникваха в главата.
-Все едно сме в "Сървайвър"-казах и се засмях леко.Не знаех как можех да се шегувам с подобно нещо.Сигурно щяхме да си изгнием тук.Най-вероятно щяхме да се изядем един друг като някои канибали.
Skylar Hadley.
Skylar Hadley.

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Езерото в близост до гората.   Езерото в близост до гората. EmptyСря Мар 28, 2012 7:52 am

Дръпнах ципа до долу, оставяйки частта със събличането на Анабел. Явно мислеше да поплува в езерото и като че ли не й пукаше особено за Кан, иначе не би развалила прическата си. Никое момиче не би. След това се отдалечих на няколко крачки, сядяйки на тревата и кръстосвайки крака по турски. Нямах намерение да се мокря или поне не още. Трябваше да съм готов, ако пилотите се мобилизираха и предприемеха нещо... въпреки че това едва ли щеше да се случи скоро, съдейки по какафонията, която се носеше от групата хора до самолета... Мамка му, наистина бях благословен. Колко често на нас, простосмъртните, им се случваше да видят толкова много звезди на едно място, наживо, и то в такива необичайни обстоятелства? Хората са прави, като казват да оценяваме това, което ни се дава и което имаме.

- Сървайвър... Само един ще оцелее - подсмихнах се. - Хей, сигурна ли си, че няма да ти е студено после? - провикнах се към Ан.
Annabelle Carter
Annabelle Carter

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Езерото в близост до гората.   Езерото в близост до гората. EmptyСря Мар 28, 2012 8:01 am

Влязох в езерото да се поохладя малко.Направо станах на ледено кубче,но нямаше да се оплаквам.наплисках лицето си,а Скайлър ме попита дали съм сигурна че няма да ми е студено после:
-Няма спокойно.Няма да се бавя.-измих лицето си добре и заплувах към брега.Излязох от водата и отидох до него.Грееше слънце и щях да изсъхна бързо.Някой от хората ме зяпаха,а други на които не им пукаше че самолетът ни се беше разбил ме снимаха с телефоните си.възползвах се от това,което беше на разположение.А надали скоро щяхме да тръгнем така или иначе.Седнах до него и казах:
-Кой ще изядем първо?-попитах и го погледна сериозно.Не знаех какво ми ставаше.Определено не бях в ред.Как можех да се шегувам точно в този момент.
Skylar Hadley.
Skylar Hadley.

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Езерото в близост до гората.   Езерото в близост до гората. EmptyЧет Мар 29, 2012 6:47 am

В първия момент я изгледах странно, преди да схвана за какво говореше и да се усмихна, присвивайки очи и оглеждайки хората около самолета. Някои гледаха към нас, сигурно мислейки си какви сме непукисти, макар и това да не бе особено вярно; други ни снимаха и този факт караше в главата ми да изникват асоциации с думичката „скандал”... или не чак толкова.

- Онази с червените токове – казах след малко, кимвайки към въпросната жена, вдигнала се на ненормално високи токчета, които не стига, че изобщо не бяха пригодени за ходене по пръст, ами и бяха в бъркащо в здравето червено. Погледът ми се отмести към кавалера й, чиято шапка беше доста... ексцентрична, меко казано. – Или аморето й със сомбрерото. Изглежда сочен. Я виж колко месо има в него.

Ако някой ни чуеше, после щеше да ни заобикаля отдалеч.
Annabelle Carter
Annabelle Carter

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Езерото в близост до гората.   Езерото в близост до гората. EmptyЧет Мар 29, 2012 7:46 am

Скайлър имаше чувство за хумор.Засмях се леко и прокарах пръсти през косата си.
-Предпочитам да ходя до Кан отколкото да чакам тук.Ще стигна по-бързо.-И май така щях да направя.Вече бях почти суха.Облякох роклята и успях да закопчая ципа.Станах и си обух обувките.Погледнах Скайлър и казах:
-Наистина мисля да го направя.Не искам да изгния тук.Погледни ги.Седят и нищо не правя,а половината вече тръгнаха на някъде.-казах без да си поема дъх.
Да,беше ме страх,но не исках да остана на това безлюдно място.Огледах се и видях как капитана крачеше наляво-надясно.Беше успял да приземи самолета,но надали щеше да успее да ни помогне да се разкараме от тук.
Skylar Hadley.
Skylar Hadley.

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Езерото в близост до гората.   Езерото в близост до гората. EmptyПет Мар 30, 2012 7:55 am

Днес бе един най-обикновен ден... Ама разбира се. За момент наистина ми се прииска да убия някой, и този някой съвсем случайно беше единия от пилотите, който като че ли си нямаше и на представа какво да правим. Не, че беше негова вината за сегашното ни положение, но едва ли пилотите нямаха компаси, карти и други глупости, с които да се ориентират къде е Кан и да тръгнем натам. За щастие явно половината от пасажерите се бяха ориентирали и вече дори бяха тръгнали.

- Тогава и ние да тръгваме – казах на Ан и закрачих бавно след предприемчивата група. – Наистина е по-добре да вървим, а не да бездействаме и да чакаме останалите да се осъзнаят. И без това като гледам май няма да е скоро.

Изтупах ужасния си костюм от някаква непонятна за мен самия суета, която не ми беше присъща. То и носенето на костюм не ми беше никак присъщо, но ето накъде ме люшна съдбата... Аз, клетия фалшификатор, предпочитащ да зъзне в изоставена фабрика отколкото да спи в луксозна къща, пътувах в първа класа в компанията на световно известни хора, облякох костюм и сега отивах към Кан... Не знаех дали трябва да плача или да се смея.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Езерото в близост до гората.   Езерото в близост до гората. Empty

Езерото в близост до гората.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Пътеката до гората
» Гората.
» Гората
» Езерото.
» Езерото

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: В друго измерение :: Да попътуваме в чужбина :: Франция - Кан. :: На 50 километра от Кан.-
Идете на: