| Домът на Бен Барнс | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Бен Барнс All of the famous people of the world
Брой мнения : 128 Join date : 17.03.2011 Име на героя : Бен Барнс
| Заглавие: Домът на Бен Барнс Нед Мар 20, 2011 4:12 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Нед Мар 20, 2011 4:45 am | |
| Стигнахме до сградата в която се намираше апартамента ми и платих на шофьора.След това изскочих от таксито и отворих вратата на Фелисити.Поведох я нагоре към апартамента. -Да те предупредя...в момента правя ремонт и не изглежда много добре.-засмях се и отключих входната врата.Оставих якето на закачалката и се събух.След това влезнахме в хола и се настанихме на дивана. -Каква нощ само...-повтори и въздъхнах.Не бях виждал подобно нещо до сега,може би защото не ходех на награждавания,но едва ли това се случва често. -Доста си буйна.-похвалих я и я целунах. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Нед Мар 20, 2011 8:24 am | |
| - Просто мразя да ме правят на глупачка! - казах му и вдигнах рамене. Не исках да развалям всичко, за това просто ... опитах се да забравя за случката. Придърпах Бен към себе си и го целунах. Ръката ми плъзна по мускулестите му гърди разкопчавайки копчетата на ризата му. Усмихнах се дяволито и отново го целунах...този път по - страстно. Мда...напоследък имах лошият навик да хлътвам по някой...и после всички да са наранени. Уф ама и аз съм една...за какви глупости си мислех ...
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Нед Мар 20, 2011 8:31 am | |
| Щом тя ме челуна отвърнах на целувката й.Плъзнах ръка нагоре по бедрото й и под роклята.Пръстите на свободната си ръка ги прокарах през косата й до тилът й и с едно движение се озовахме в легнало положение на дивана,а аз над нея.Плъзнах и другата си ръка по бедрото й и с още едно движение я свалих от нея и захвърлих роклята на пода.Започнах да целувам нежно вратът й,ръменете й и устните й.Тя с лекота свали сакото ми и ризата,които се озоваха на пода. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Нед Мар 20, 2011 9:04 am | |
| С лекота свалих сакото и ризата му които се озоваха на пода при роклята ми. Разкопчах колана му и го издърпах, сваляйки панталона му. Прехапах долната си устна и отново го целунах влагайки доста повече страст от предишните пъти. Притиснах се още по - силно в него, ако това въобще беше възможно.. Исках просто да се уверя, че наистина е тук...просто беше твърде хубаво, че да е истина...
П.П.: Сори че е кратко и тъпо, но нямам никаква муза ;ss
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Пон Мар 21, 2011 2:51 am | |
| Целувах ненаситно устните й докато плъзках пръстите си нагоре и надолу по кожата й.Плъзнах устните си по вратът й и й направих лека смучка малко над ключицата. -Дали не бързаме?-прошепнах преди отново да впия устни в нейните.Плъзнах пръстите на лявата си ръка надолу по шията,леко и внимателно между гърдите й към корема,докато не стигнах между краката й. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Пон Мар 21, 2011 3:19 am | |
| Ръката му плъзна между бедрата ми и един стон на сладост се откъсна от устата ми. Впих устни в неговите за поредната целувка и след това му казах: - Не...не мисля че избързваме! - намигнах му и побързах отново да го целуна. Устните ми плъзнаха към врата му и след това отново се впиха в неговите..
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Пон Мар 21, 2011 4:05 am | |
| Взех Фелисити на ръце и я занесох в спалнята където по пода се озоваха остатъкът от дрехите ни.Двамата се любехме цяла нощ.Докосвах я нежно и внимателно,но от време на време ставах груб.Стараех се да й доставя удоволствие по всякакъв възможен начин. На сутринта се събудих,прегърнал Фелисити.Тихо излезнах от спалнята,щом се върнах носех поднос със плодове и кафе.Плъзнах го на масата до леглото и отново се настаних до нея и я прегърнах. -Добро утро,красавице.-прошепнах в ухото й и целунах бузата й.-Донесох кафе... | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Пон Мар 21, 2011 6:20 am | |
| Отворих очи и видях Бен. Определено идеалната гледка за начало на деня. Усмихнах му се и го целунах на бързо. - Добро утро! - казах му и се засмях леко, изправяйки се до седнало положение. Точно тогава усетих някаква болка в главата. Явно алкохолът си беше казал думата...или пък беше боя който си хвърлихме с Катрин!? Всъщност болката в главата не ме притесняваше особено.. - Днес отново ще има купон! Ще ходим ли? - попитах го без особен интерес. Предполагам, че ще е интересно но пък предпочитах да прекарам още една вечер с Бен..
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Пон Мар 21, 2011 9:04 am | |
| Първо й подадох чаша вода и болкоуспокояващо.След това поставих таблата с кафето и плодовете пред нас и взех едната чаша. -Мхм...парти....да... Не съ много по тези неща,но ако ти ще ходиш и аз ще дойда.-усмихнах се и я целунах,след това отпих от кафето си.Сложих чашата на подноса и вързах косата си назад на ниска опашка за да не ми пречи. -Не съм много по купони и партита,предпочитам спокойна вечер с теб. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Пон Мар 21, 2011 10:53 am | |
| - Дам май е по - добре да не ходим! - усмихнах му се. Честно казано и аз предпочитах една спокойна вечер с него. Вярно, че бях от типа който по цяла нощ обикаляше клубовете..пиеше, харесваше едновечерни забавления с непознати и дори се дрогираше, но напоследък се променях доста. И промяната ми харесваше, все пак ако не бях променена сега нямаше да съм с Бен. Отместих подноса от мен, за да стана от леглото. - Къде е ... банята? - засмях се леко и Бен ми я посочи. Влезнах вътре и застанах под душа пускайки топлата вода да се стича.
Видях някаква хавлия и взех увивайки я около тялото си. Когато излезнах от банята Бен още беше в спалнята. Седнах на леглото до него и го целунах. - Искаш ли да се разходим? - попитах го. Определено имах нужда от чист въздух. Да помисля...но исках да съм с него...
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Вто Мар 22, 2011 12:49 am | |
| Докато тя беше в банята прочетох вестника и изпих кафето си.Тя излезе увита в една от кърпите и седна на леглото до мен. -Звучи чудесно.-усмихнах се и я целунах. Обвих ръце около нея и я дръпнах в една продължителна целувка.След това станах от леглото и отидох в банята за да си взема душ и да си измия зъбите. Увих една кърпа около кръста си и се върнах в спалнята. -Къде искаш да отидем на разходка?-попитах я докато връзвах отново косата си на ниска опашка.Денят е прекрасен и идеята ми се струва много добра. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Вто Мар 22, 2011 2:15 am | |
| Докато Бен беше в банята успях да намеря и останалите си дрехи, които бяха разпръснати буквално из целият апартамент. След това се върнах в спалнята при него и той ме пита къде искам да отидем. - Ами какво ще кажеш за плажа? - попитах го ухилена и се приближих до него, за да го целуна. Бях доста щастлива с него, направо сияех и ако някой ме види направо нямаше да ме познае...Е явно от това имах нужда...промяна.
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Вто Мар 22, 2011 2:31 am | |
| Докато разговаряхме нахлузих едни дънки,а отгоре една и навих ръкавите й нагоре. -Плажът... това е чудесна идея.-сложих ръце на кръста й и се наведох за да я целуна отново.От както съм тук нито веднъж не съм бил на плажа,дори не знаех,че има плаж.Двамата се обухме и тръгнахме натам.
| |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Пон Апр 11, 2011 8:23 am | |
| Беше ми се наложило да отсъствам за няколко дни от Ел Ей и първата ми работа след като се върнах бе да видя Бен. Той дори не знаеше, че съм се върнала...щях да го изненадам. Минах през някакъв ресторант и взех някаква храна за вкъщи. Скоро стигнах пред апартамента му и почуках на вратата. Не го бях виждала толкова много време...просто нямах търпение да го видя, да го прегърна...и така нататък...
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Пон Апр 11, 2011 8:31 am | |
| Бях в хола и оправях едни сметки и документи.На масата пред мен имаше десетина хвърчащи лишчета,чаша кафе и лаптопа ми.Бях само по долнище на анцунг,а благодарение на недоспиването ми и липсата на време да се обръсна бях малко брадясал.Фелисити я нямаше от няколко дни и сякаш нямах причина да живея,а най-лошото е че незнам кога ще се върне. На вратата се позвъня и аз с лениви движения станах и отидох да отворя. -Фелисити...-възкликнах като ударен от колата на любовта.Прегърнах я радостен,повдигнах я и я целунах.-Господи,колко много ми липсваше! Целунах я отново,не исках да я пусна. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Пон Апр 11, 2011 8:43 am | |
| - И ти ми липсваше страшно много! - казах и го целунах. Отдръпнах се лекичко и погледнах към белите пликове в ръцете ми. - Нося храна! - казах и се засмях. Влезнах към апартамента и оставих торбите на масата след това седнах на дивана и Бен направи същото. Целунах го отново, този път по - страстно и продължително. Не исках този миг да свършва, беше ми толкова добре с него...
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Пон Апр 11, 2011 8:49 am | |
| -Страхотно!-казах щом видях пликовете,а коремът ми потвърди и удоволствие щом миризмата достигна до носът ми. Двамата седнахме на дивана и ласките започнаха.Не можех да отделя устните си от нейните,а ръцете ми се плъзнаха по тялото й.Господи,обичам я толкова много. -Съжалявам ако ти боцкам... Казах и почесох наболата си брада.Време е да се обръсна,а тъкмо свикнах с нея.Все пак не искам да й е непреятно докато се целуваме. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Пон Апр 11, 2011 9:06 am | |
| - Съжелявам ако ти боцкам... - извини се той и аз се засмях и го целунах леко по бузата. - Брадата ти отива! - отбелязах и се засмях отново. Толкова много ми липсваше той и целувките му, че дори не бях забелязала брадата. Облегнах главата си на рамото му и се свих в прегръдката му загледана на някъде.
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Пон Апр 11, 2011 9:11 am | |
| Засмях се и я целунах.Тя се сви в прегръдката ми и ме разтопи още повече.Почесох брадата си. -Щом ти харесва...да я оставя ли? Усмихнех се и целунах челото й.Щом на нея й харесва,нямам нищо против да я оставя,а ао и умръзне ще я махна без да се замислям.Не ме интересуваше,независимо каквото и да реши най-важното за мен в момента,е че тя е до мен. -Обичам те...-прошепнах в ухото й и я целунах. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Пон Апр 11, 2011 11:16 pm | |
| - Обичам те... - прошепна той в ухото ми и ме целуна. Усмихнах се доволно и се отдръпнах леко от него. - Аз те обичам повече! - подкачих го и се засмях, след което отново долепих устни до неговите за поредната целувка. Определено ми харесваше да прекарвам по този начин времето си с него...
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Вто Апр 12, 2011 5:11 am | |
| -Аз те обичам най-много... Засмях се и обвих ръце около нея,след това легнах назад и я дръпнах да легне върху мен.Коремът ми се обади но се престорих на луд. -Какво прави докато не бяхме заедно? Попитах я докато прокарвах пръсти през косата й и след това се заиграх с един кичур. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Вто Апр 12, 2011 5:28 am | |
| - Скучаех...мислех си за теб...май е само това! - засмях се и отново го целунах доста продължително. Станах от дивана и тръгнах към белите пликове. Вътре стояха няколко кутийки с храна. Подадох на Бен някаква...не знаех какво точно имаше вътре...просто бяха доста и не помнех, аз също взех една.
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Вто Апр 12, 2011 5:43 am | |
| Взех кутията и я погледнах леко недоверчиво,но щом тя я е взела едва ли ще е нещо лошо.Повдигнах ръмене и отворих кутията. -Имам чувството,че не съм ял откакто последно се видяхме... Просто нямах апетит и от време на време когато коремът ми къркореше отварях вратата на хладилника и...я затварях.Май наистина нищо не съм ял...или поне така си мисля. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Вто Апр 12, 2011 6:04 am | |
| Погледнах го учудено. Той сериозно ли говореше? - Бен ужасен си! Трябва да се храниш! - казах му със сърдит тон. - Но поне знам, че повече няма да те оставям сам! - продължих и се загледах в една точка. Не исках Бен да не се храни или пък да не се забавлява само защото мен ме няма...
|
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс | |
| |
|
| |
| Домът на Бен Барнс | |
|