Кой е онлайн? | Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Домът на Бен Барнс | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Бен Барнс All of the famous people of the world
Брой мнения : 128 Join date : 17.03.2011 Име на героя : Бен Барнс
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Вто Апр 12, 2011 6:09 am | |
| Засмях се и я целунах. -Извинявай,мамо...-отново се засмях и зопочнах да се храня.-Просто имам толкова много работа и нямам време за нищо...разбира се имам време да се изкъпя и за други неща... Въздъхнах уморен и докато си осъзная кутията беше празна и я оставих затворена на масата. -Искаш ли да излезем някъде?-попитах я.-Или предпочиташ нещо друго? | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Вто Апр 12, 2011 7:53 am | |
| - Разходка? Звучи супер! - усмихнах му се и го целунах след което се изправих от дивана и се усмихнах отново. - Е ъмм...къде ще ходим? - повдигнах вежда, усмивката не можеше да слезне от лицето ми. Толкова бях щастлива като съм с него...не можеше да се опише..в думи.
П.П.: Съжелявам че е тъпо и късо, ама музата ми напоследък има лошият навик да бяга ;(
|
| | | Бен Барнс All of the famous people of the world
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Сря Апр 13, 2011 7:12 am | |
| Изправих се и облякох една риза. -Не знам..-казах и се засмях,докато закопчавах ризата. Наведох се за да я целуна и отидох до прозореца за да видя какво е времето.Има доста места на които не съм ходил още и искам да видя.Идеята сама си дойде. -Какво ще кажеш за аквапарка? Засмях се глупаво. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Пет Апр 15, 2011 3:04 am | |
| Засмях се щом спомена аква парка. Честно казано не бях ходила там, но не ми беше притрябвало. Но заради Бен бих отишла. - Окей ... - усмихнах се и се приближих до него обвивайки ръце около врата му и докато се усетя бях прилепила устни до неговите. Целунах го нежно, след което се отдръпнах и го погледнах. - Обичам те! - прошепнах му и отново го целунах.
|
| | | Бен Барнс All of the famous people of the world
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Пет Апр 15, 2011 5:16 am | |
| Щом тя се приближи към мен,обвих ръце около кръста й и отвърнах на целувката й. -И аз те обичам. Казах и отново я целунах. -Не е нужно да ходим там...можем да идем някъде другаде...Където ти искаш. Дръпнах я за поредната сладка и нежна целувка.Не мога да й се наситя. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс Съб Апр 16, 2011 4:11 am | |
| Той ме целуна и аз естествено отвърнах на целувката му, а след като отделих устни от неговите просто останах в прегръдката му. - Не...имам предвид...аква парка е супер! - засмях се леко и отново го целунах, нежно. Усмихнах се дяволито. - Ще тръгваме ли? - повдигнах вежда, а дяволитата усмивка не слезе от лицето ми. |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Домът на Бен Барнс | |
| |
| | | | Домът на Бен Барнс | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |