Кой е онлайн? | Общо онлайн са 14 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 14 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Парк "St.Jame's" | |
|
+12Мария Мичъл Cassie Drake Gordon Виктория Грейсън Зендая Блек Ейври Уайт Алекс Гонзалес Алекзандър Беликов Жаклин Йоан Харис Артър Пендрагон Annabelle Carter 16 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Annabelle Carter All of the famous people of the world
Брой мнения : 680 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Annabelle Carter Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: брат - Hero Гадже:: търси се БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт
| Заглавие: Парк "St.Jame's" Вто Мар 22, 2011 4:54 am | |
| | |
| | | Артър Пендрагон
Брой мнения : 301 Join date : 06.03.2011 Име на героя : Arthur Pendragon
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Вто Мар 29, 2011 2:28 am | |
| След като приключих работа се прибрах у нас.За мой лош късмет съседът ми ме помоли да гледам кучето му целият следобед докато е на работа.Нямаше как да му откажа,а може някой ден да ми се наложи да искам от него услуга,за това се съгласих.Кучето беше голяма немска овчарка на име Артър...иронично.Взех го у нас и си взех душ,след това си облякох една червена риза и едни дънки и реших да го заведа в парка.Двамата се разбирахме и това улесняваше нещата.Когато стигнахме в парка го пуснах от кайшката му и седнах на една пейка.Навих си ръкавите нагоре и запалих цигара.Може би няма да е лошо да си взема куче,но ще трябва да говоря първо със Серина.Нямам търпение да се пренесе при мен.Не усетих как усмивката се промъква на лицето ми. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Вто Мар 29, 2011 2:41 am | |
| Времето на вън беше хубаво и нямах абсолютно никакво намерение отново да кисна по баровете за това реших да се разходя в парка. Хаха какъв смях...аз в парка. Обух някакви къси дънкови панталонки и някакъв потник и тръгнах към парка. Е кой би си помислил дори, че ще ми хареса да се разхождам. Докато вървях по алеята някакво куче (май немска овчарка) се беше засилило към мен. Оу беше доста ъъъ голямо и докато се усетя бях на земята. Мда просто супер...не можеше да стане по - зле ...
|
| | | Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Вто Мар 29, 2011 2:46 am | |
| Арти скочи върху едно момиче и започна да й се радва.Веднага се изстрелях от пейката като коршум и го хванах за кайшката. -Долу,момче!-наредих и той отстъпи.Потупах го по гърбът и помогнах на горкото момиче да се изправи. -Извинявай за това.Доста е буен...Фелисити?-попитах и се усмихнах.С нея се познавахме от години.Прегърнах я и се усмихнах още по широко,спомняйки си за вечерта в която се запознах със Серина.Същата вечер се срещнахме с Фелисити за пръв път от години. -Радвам се да те видя!-казах и се сетих,че допреди две секунди държах цигара.Огледах пътят от тук до пейката, но не я видях. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Вто Мар 29, 2011 2:51 am | |
| Погледнах към момчето и...оу това беше Артър. Супер, че поне попаднах на познат...макар и по този начин. Той ми помогна да се изправя и аз му се усмихнах. - И аз се радвам да те видя! - засмях се и после погледнах към кучето. Не знаех, че има...куче. Дори не бях предполагала някога, че е искал, но ... - Ъъъ от кога имаш куче? - попитах го с някакво тъпо изражение и се засмях.
|
| | | Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Вто Мар 29, 2011 2:57 am | |
| Засмях се и потупах кучето по гърбът. -Не е мой,а на съседът.гледам го като услуга...-погледнах я и го посочих.-Иронията тук е че ми е адаш.Артър!-казах строго и погледнах към кучето,той само затвори уста и наклони глава на една страна. -Преди малко се замислих за това дали да си взема куче и сега като виждам тази сладка муцунка...се отказах от мисълта за домашен любимец. Засмях се и се изправих. -На разходка ли си тръгнала?...Искаш ли компания?-попитах я и се усмихнах. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Вто Мар 29, 2011 3:02 am | |
| Усмихнах се. - Определено няма да откажа компания! - казах ухилена. - Е ъъ какво стана между теб и Серина...? - попитах го любопитно. Познавах Ес и тя определено не беше една от най - големите романтички, но се надявах да се е променила около Артър. Всъщност дори не бях разбрала дали са заедно. Доверявах се на слуховете за тях...просто защото не ги бях виждала.
|
| | | Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Вто Мар 29, 2011 3:07 am | |
| Двамата тръгнахме бавно по алеята. -Всъщонст нещата между нас вървят невероятно.-усмихнах се и връкнах в джобовете на дънките си.-Помолих я да се премести у нас и тя се съгласи.-бях много щастлив от това.Това е най-хубавата ми връзка,Серина ме промени изцяло. -Така,че...така са нещата при нас. Как вървят нещата при теб?-попитах я. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Вто Мар 29, 2011 3:16 am | |
| Уоу определено се радвах за тях, явно и двамата се бяха променили положително след като се събраха. Супер, а аз си мислех, че щом две "чудовища" се съберат ще стане нещо катастрофално. Засмях се леко при тази мисъл. - При мен нещата са...идеални! - казах му и се сетих за Бен. Не го бях виждала от един ден, а ми се струваше...цяла вечност...
|
| | | Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Вто Мар 29, 2011 6:53 am | |
| Прегърнах я и се усмихнах. -Много се радвам за теб,Фели.-радвам се и за двама ни,но тя найстина заслужава някой който да я обича.Стига и на мен да ми допадне,няма да му размажа физиономията по асфалта...но ако сгафи.И Бог няма да може да го спаси. -Кой е и от къде се познавате?-разпитът започна.
ПП.Сори,че пиша толкова късно но ми спря нета :) | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Вто Мар 29, 2011 7:58 am | |
| - Кой е и от къде се познавате? - попита Артър и аз повдигнах вежда. Явно разпитът започна, а аз определено не бях от хората, които обичаха да споделят за каквото и да е било. И все пак това беше Артър...най - добрият ми приятел още от преди да се преместя в Л.А. - Запознахме се в един луна парк. В деня на наградите, но ... нещата в началото бяха доста сложни.Не заради...него. Просто тогава бях глупачка и бях с неподходящият. - казах и се смръщих при спомена за Нейт. Повдигаше ми се само като се сетех за този подлец. А още по - гадно беше, че се чувствах като абсолютната глупачка, но вече бях с Бен и го обичах...може би беше първият който обичах наистина. - Е ъм радвам се че се получи между теб и Серина. Вие май наистина сте създадени един за друг, а пък и ми харесва как се променихте! - казах му и се усмихнах....
|
| | | Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Вто Мар 29, 2011 11:22 pm | |
| Засмях се и въздъхнах, спокоен,след това. -Да,и тримата сме се променили.Ти най-вече.-Погледнах я и й намигнах.-Радвам се да те видя усмихната. Много ме боли когато тя е тъжна и за това се радвам,че е намерила някой който я кара да се усмихне.Това момче,може и да му се размине с теста за годност. -Имаш ли планове утре вечер?-попитах я.-Можем да се съберем четиримата за вечеря. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Сря Мар 30, 2011 5:56 am | |
| Вечеря? Ние четиримата? Мда удобна възможност да ги запозная и да прекарам малко време с приятели ... - Не...ъм свободна съм, звучи супер! - казах леко объркано, бях се отнесла някъде и в момента дори не слушах добре Артър. Но определено чух това за вечерята и единствената реакция беше...не знам...може би обърканият поглед. Не знаех да се радвам или да се притеснявам, че нещата се развиваха бързо между мен и Бен. Е радвах се, нооо...никога не съм била толкова сериозна в отношение на чувствата си... Е все едно. Отново се заслушах в думите на Артър, а след това погледа ми се отклони към кучето. - Адашът ти като че ли е по - хубав от теб...чудя се как Серина не го е предпочела! - подкачих Артър и се засмях...
|
| | | Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Сря Мар 30, 2011 7:19 am | |
| Засмях се и също погледнах към кучето. -Още не го е видяла,но съм сто процента сигурен,че ще избере него пред мен...само дето ще трябва да се грижи за него,а аз мога и сам да правя това. Засмях си и го викнах да дойде при мен.След това клекнах и взех една пръчка.Хвърлих я с всички сили към една празна поляна и той веднага хукна след нея. -Определено е по-енергичен от мен. Погледнах Фелисити и бръкнах с двете ръце в джобовете на дънките си. -Къде се беше отнесла?-попитах я. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Сря Мар 30, 2011 7:35 am | |
| - Къде се беше отнесла? - попита ме Артър. - Аммм просто мислех за нещо...нищо важно! - усмихнах се и реших да сменя темата преди пак да почне темата за връзките. Не че имах нещо против, но просто исках поне за малко да мисля за нещо по - различно. Колкото и тъпо да звучи ми беше за пръв път да имам "сериозна връзка" всеки който ме познаваше знаеше, че не си падах по тези романтични "неща". - Е ъъ дали е по енергичен не знам, но определено чарът му е доооста повече от твоя! - казах му и се засмях..
|
| | | Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Сря Мар 30, 2011 7:43 am | |
| Погледнах я и повдигнах едната си вежда,след това се усмихнах. -Така ли? Засмях се,не бях най-големият чаровник,но и аз си имах чар.Или поне се надявах да имам,но и без това не ми е силата там,а в думите. -Може би си права... странно тогава,как ли съм успя...вал да си намера билети за всеки концерт в Ню Йорк. Щях да подхвана темата за връзките,но забелязах как тя тактично се опитва да избегне тази тема,за това и аз я избегнах. -Как върви кариерата? | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Сря Мар 30, 2011 11:30 pm | |
| - Как върви кариерата? - попита ме Арти и аз се замислих за момент. Честно казано славата започна да ми харесва напоследък...или поне малко. Все пак правех всичко това "на сила" и нямаше как да обожавам работата си. - Върви...добре! - казах и се ухилих. - Ами при теб?? - попитах любопитно и се ухилих.
П.П.: Сори, че се забавих и че е късно ама музата ми мааалко изчезна ;дд
|
| | | Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Сря Мар 30, 2011 11:55 pm | |
| Въздъхнах и се почесох зад тилът. -Бива,но имам чувството,че ще загубя работата си в клубът. Нещата в клубът вървят на зле,но това не ме интересува не и когато си имам и друга работа.Въздъхнах и спрях на едно място. -Всъщност,ако не беше актриса...с какво би искала да се занимаваш?
ПП. Няма проблем | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Чет Мар 31, 2011 7:06 am | |
| - Всъщност, ако не беше актриса...с какво би искала да се занимаваш? - попита ме Артър. - Може би барманка! - засмях се. - Но само ако хората искат да получават празни чаши..просто няма да се стърпя като видя алкохола! - пошегувах се и се засмях. Но пък можеше и да съм актриса, но поне не бях една от най - известните и никой не ме притесняваше за автографи и такива глупости, което беше супер, коя "звезда" не би си пожелала точно това. Погледнах към дисплея на телефона си и установих, че закъснявам за снимки. Е май това беше лошото да си известен...работата.. - Аз ще трябва да тръгвам. - казах на Артър и тръгнах към булеварда, за да си хвана такси.
|
| | | Йоан Харис
Брой мнения : 160 Join date : 02.04.2011 Име на героя : Йоан, но най-често Джо
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Съб Апр 02, 2011 9:40 am | |
| Е, пролетта най-после беше настъпила. Особенно си личеше тук в парка, беше вече късен следобед и слънцето все още не се беше скрило. Времето беше приятно, въпреки лекия ветрец. Походих малко из алейте на парка оглеждайки го заедно с хората, които минаваха покрай мен. Беше ми първия път в който идваш тук от както пристигнах в града. Парка беше хубав и поддържан, но бях виждала и много по хубави и големи. Намерих една пейка и седнах за малко да реша какво да правя. По на там по алеята по която ходех от едната страна имаше седнал просяк, протягащ ръка към минувачите. 'Слава, бого не стиганах до това' | |
| | | Жаклин
Брой мнения : 25 Join date : 02.04.2011 Име на героя : Жаклин Шевалие
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Съб Апр 02, 2011 9:57 am | |
| Погледът й се плъзна бавно върху заобикалящата я среда. Парк. При това като всеки друг - досаден и изпълнен с лениви хора, които са дошли да се насладят на бездействието си. Жаклин разтърси русите си къдрици и присви лекичко очи. Ако онзи нейн роднина беше дошъл да я вземе от летището сега нямаше да се намира в пълна безизходица - с един голям куфар, чанта и никаква карта. Как стигна дотук дори не помнеше - качи се на метрото, без да плаща естествено, и се озова близо до този парк. "Добре, че останалия багаж ще пристигне чак утре - ще го доставят и няма да се налага да го мъкна със себе си." Затътри куфара след себе си с намерението да намери някоя пейка, за да си отдъхне малко. Не беше лесно да си тридесет килограма и да мъкнеш нещо, което тежи двойно повече. Образно казано, де. Наоколо имаше достатъчно свободни пейчици, но най-близката беше една, където стоеше непозната млада жена. Или момиче? Жаклин не можеше да прецени правилно възрастта й, но не й даваше повече от 18-20 години. Което можеше да се окаже перфектното стечение на обстоятелствата. Подминавайки някакъв дрипав човек, малката побърза да тупне на пейката до непозната и да се усмихне широко: - Здравей! От недоволството й не беше останала и следа, превръщайки я просто в жизнерадостно малко момиченце. - Може ли да те помоля за нещо? - стисна ръчички и вдигна синия си поглед към непознатата, надявайки се, че тя няма да може да му устои. | |
| | | Йоан Харис
Брой мнения : 160 Join date : 02.04.2011 Име на героя : Йоан, но най-често Джо
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Съб Апр 02, 2011 10:16 am | |
| Момиченцето, което седна до мен беше като кукла.Ама наистина. С дълга руса къдрава косичка, невероятно сини очи, който се бяха вледали в нея и малко нежно лиците като на ангел. Е не , този ден продължаваше да удря в слабостите ти. И този път улучи най-голямата. Бях луда по децата. Оставаше още малко можеха да ме нарекат психопатка. Но какво да се прави бяха ми сляпото място от прекалено много години, за да се оттърва от него. Извъртях се изцяло да пейката, така че да застана обърната към нея и й се усмихна дружелюбно. -Разбира се. Какво искаш?- отговорих й. | |
| | | Алекзандър Беликов
Брой мнения : 39 Join date : 02.04.2011 Име на героя : Алекзандър Беликов
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Съб Апр 02, 2011 6:53 pm | |
| Алекзандър закара Маргарет до дома й..Все пак, бяха го учили, че не е редно да зарязва жените просто ей така, когато имат нужда от нещо и той има възможност да им го даде..Не запомни адреса на дома й, но съдейки на реакцията на феновете й, които просто пощуряха за автографи, ако случайно се окажеха на едно и също място, определено щеше да разбере, че е тя или поне някоя нейна звездна колежка.. Потеглил към вкъщи, защото вече адски много закъсняваше, а Жаклин, определено нямаше да е доволна(Сто процента неговата малка кукличка вече тропаше с краченце и се мръщеше, че е закъснял и с вечерята), го хвана някакъв необяним порив да снима..Искаше просто да поснима, някой, нещо..Сърбяха го ръцете да хване фотоапарата и да насочи обектива към някоя прекрасна гледка..Паркира пред парка и се пресегна към задната седалка, улавяйки фотоапарата си..Слезе от колата и навлезе в парка..Обектива му веднага беше насочен към високо, току що разцъфнало дърво..Прекрасна гледка..Защрака бързо, бързо, сменяйки обектите си.. | |
| | | Жаклин
Брой мнения : 25 Join date : 02.04.2011 Име на героя : Жаклин Шевалие
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Съб Апр 02, 2011 10:28 pm | |
| А, чудесно. Жаки беше твърде доволна, че планът й е проработил и усмивката й се разшири още повече, ако това дори беше възможно. Обичаше, когато хората й помагаха - така не се налагаше да върши цялата работа сама, което в края на краищата си беше уморителна работа за едно малко момиченце. - Колко си мила! - възкликна Жаки и плесна с ръце, - Ще ми кажеш ли къде се намирам? Трябваше да ме чакат, но явно са забравили и не знам как да стигна до нас. А пък човекът в метрото не беше особено любезен и ме изгони. Наклони глава умолително. Това беше само увертюрата. Трябваше да получи нужната информация за местоположението си, след което следваше молбата да се обади от телефона на непознатата. Все пак онзи мързеливец трябваше да се домъкне и да я вземе, иначе рискуваше да си навлече гнева й, образно казано. Но до обаждането имаше още време - първо трябваше да се запознае с красивото момиче. Синеочката завъртя една от къдриците на пръсти си, отбелязвайки бегло някакъв мъж, който неистово снимаше някакво дърво с фотоапарата си. Ако не знаеше, че Алекзандър се излежава някъде из тях, със сигурност щеше да предположи, че това е той.
| |
| | | Алекзандър Беликов
Брой мнения : 39 Join date : 02.04.2011 Име на героя : Алекзандър Беликов
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" Нед Апр 03, 2011 12:25 am | |
| Обектива му се насочи към две прелестни дами, творения на прекрасната и нежна красота..Една от тях мъничка, сигурно на единайсет-дванайсет, другата млада дама поне на двадесет, може би и деветнадесет, не го биваше в определянето на възрастта на дамите..Върна мислите си върху мъничката..Имаше прекрасни руси и леко чупливи коси, които от далеч приличаха на коприна..Очите й бяха прелестно сини, като необятен океан, кожата нежна и красива с лека руменина по бузите..Момиченцето приличаше досущ на неговата Жаклин..Обаче тя..Къде всъщност беше Жаклин и какво изпускаше Алекзандър..Знаеше, че трябва да свърши нещо, но съвсем забрави какво..Беше нещо свързано с нея, но съвсем беше забравил какво..Понеже го загризаха съмненията дали в интерес на истината това наистина не беше Жаклин, реши да се приближи уж неволно..А когато го направи, ченето му щеше да падне.. -Жаклин, аз теб не те ли оставих вкъщи?-смая се Алек и за малко не изпусна фотоапарата.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Парк "St.Jame's" | |
| |
| | | | Парк "St.Jame's" | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |