Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Парк "St.Jame's" - Page 2 Vote_lcapПарк "St.Jame's" - Page 2 Voting_barПарк "St.Jame's" - Page 2 Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Парк "St.Jame's" - Page 2 Vote_lcapПарк "St.Jame's" - Page 2 Voting_barПарк "St.Jame's" - Page 2 Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Парк "St.Jame's" - Page 2 3634557V Парк "St.Jame's" - Page 2 Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Парк "St.Jame's" - Page 2 Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Парк "St.Jame's"

Go down 
+12
Мария Мичъл
Cassie
Drake Gordon
Виктория Грейсън
Зендая Блек
Ейври Уайт
Алекс Гонзалес
Алекзандър Беликов
Жаклин
Йоан Харис
Артър Пендрагон
Annabelle Carter
16 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Жаклин

Жаклин

Брой мнения : 25
Име на героя : Жаклин Шевалие

Парк "St.Jame's" - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 1:13 am

Вдигна престорено изумения си поглед към фотографа, който всъщност се бе оказал не кой да е, ами самият Алекзандър. Изумената му физиономия, която беше достойна за спечелването на някой конкурс, й достави истинско удоволствие - обичаше, когато изненадва хората около себе си, по един или друг начин. Особено него.
- Да, но ако не помниш ходих да посетя мама и татко в Париж. Досадната семейна сбирка, където обсъждат бъдещето ми. - скръсти ръце, - После трябваше да ме вземеш от летищито, ако си спомняш, разбира се.
Русокосата наклони лекичко глава, фиксирайки братовчед си с поглед. Обичаше да се закача с него, защото изглежда той беше единственият, който наистина му беше забавно тя да е наоколо. Другите роднини я избягваха по една или друга причина.
- Между другото, това е една много добра госпожица. - Жаки се обърна към все още непознатата, - Това е братовчед ми Алекзандър. Със сигурност ще ви е приятно да се запознаете.
Изкиска се весело и подскочи от пейката и плясна с ръчички. Да. Изненадите бяха хубаво нещо.
Върнете се в началото Go down
Алекзандър Беликов

Алекзандър Беликов

Брой мнения : 39
Име на героя : Алекзандър Беликов

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 2:37 am

Понякога му се искаше да я удоши, обаче в случая беше напълно права а се муси, цупи и така нататък.Наистина беше забравил, че трябва да я вземе от летището, на всичкото отгоре, щом я помни стояща вкъщи, представете си колко се беше прибирал или пък колко се бе сещал, че малката я няма..Лека руменина от срам плъзна нахално по бузите му и ги обагри..Бързо обаче се съвзе, когато чу Жаклин да го представя на младата дама до нея..Вдигна поглед от земята и се вгледа в госпожицата..Имаше дълга кестенява..по-скоро светло кестенява коса, леко чуплива..Красиво и изящно лице, прелестни очи..А тяло..Тяло, достойно за много мръсни помисли и фантазии на мнооого мъже..
Алекзандър се наведе и повика с пръст Жаклин..
-Ти си истински магнит за красиви жени, напомни ми да ти купя сладолед.-прошепна й на ушенце и се обърна към жената.-Аз съм Алекзандър, а тази малка дама..Май я бях забравил..Приятно ми е да се запознаем..
Протегна ръка и пусна една чаровна усмивка по посока на непознатата жена..
Йоан Харис

Йоан Харис

Брой мнения : 160
Име на героя : Йоан, но най-често Джо

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 3:10 am

Интерес развой на събирията. Малката въобще не си попляваше. Как само го скастри.
Идваше ми се засмея, но се сдържах и само леко се усмихнах. Бяха страшна комбинка.
Нямаше как да не им завидеш за взаимотношенията. Само можех да си представя какво става през останалото време.
Когато чу какво каза мъжа на малкото момиченце вече не можа да се здържи и усмивката и усните и се разтеглиха в дори по-голяма усмивка.
Отдавна не беше виждала подобна двойка. Едва бегло си спомняше малките дечица от квартала където беше живяла в родната си страна, но помнеше че бяха невероятно забавни. Разбира се след вазата си на ревени и тази на плюване, мали бяха момчета решиха да подражават на батковчите си. Но след като решиха, че бяха достигна ли възраста да си имат гаджета бяха очарователни, всеки ден си намираха ново в лицето дори на непознати момичета , които просто срещаха на улицата и се лепваха за тях.
Поех ръката на Александър и на свои рет му се усмихнах чаровно.
-Аз съм Йоан и на мен ми е приятно.

п.п Извинявайте, че ме нямаше, борех се да открадна малко нет, че моя спря. :Д
http://sin-city-rpg.forum-motion.net/
Алекзандър Беликов

Алекзандър Беликов

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 3:22 am

Алекзандър си отбележи колко красива усмивка имаше Йоан..Ама, беше голбям любовчия..До преди половин час беше зает със съвсем различна жена..Ах, Алек!НО, такъв си беше..Обичаше да обича и сърцето му беше достатъчно голямо за всички..Включително и за още някой, който искаше да се присъедини към всички..Както казах, беше си добра душа..
Настани се на пейката до Йоан и повика Жаклин с пръст, за да седне в него..Остави професионалния фотоапарат до себе си и цялото му внимание хвръкна към жената..
-Имаш красиво име, Йоан.- засмя се Алек, още не му беше преминал срама от скастрянето на русокосата му братовчедка, с която не си приличаха толкова много..-Надявам се, Жаклин не е попречила на спокойствието ти, въпреки че не е тооооооолкова лоша.-проточи руснакът и се изплези на Жаки..
П.П.: Не се притеснявай :05:
Йоан Харис

Йоан Харис

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 3:46 am

-Не, разбира се. Тя е истинско съкровище.- казах и на свой ред й смигнагнах и се усмихнах.
Бях забелязала Александър още преди да дойде, когато снимаше с апарата си наоколо, тогава не го му обърнах особенно внимание, защото малката Жаклин ми беше взела вниманието. Но сега си взе поука и го огледах по обстойно, гледайки да не го правя толкова очевидно. Беше висок, но не прекалено. Имаше добре стегнато мускулесто тяло, личеше си че се поддържа. Лицето му беше нежно със устни който изглеждаха адски меки, каращите да искаш да ги докоснеш за да разбереш дали е истина и тъмни, почти черни очи в които можеш да се загубиш. В говора му прозираше лек руски акцент. Преди години бях учила руски, макар сега ако някой ме попиташе за нещо на руски надали щях да мога да му отговоря много добре, но поне щях да го разбера.
-Но май ще трявба да й се отплащаш за днес. - Подкачих го аз, и се засмях.
Жаклин

Жаклин

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 4:39 am

Станеше ли дума за взаимоотношения, Жаклин беше способна да създаде идеалния сценарий в съвсем реална среда, за да направи така, че да получи, каквото иска. А сега, когато мълчаливо наблюдаваше как двамата си говорят, в русата й главица се роди малко пъклено планче.
"Това наистина е много по-интересно от игрите с кукли. Мнооого-позабавно!"
- Разбира се, че трябва! - синеочката вдигна заканително пръст, - Знаеш ли, че граф Девън сигурно ме чака? Котката ми, - уточни на новата си позната, - ти вероятно си го оставил да умре от глад! А той трябва да се храни три пъти на ден! За отплата ще се наложи ти да му чистиш тоалетната. И да ме заведеш сега да ям. Искам ... китайско! Не ... искам тайландска кухня! И ще вземеш и нея с нас! Иначе ти се сърдя!
Изплези му се весело и врътна глава на другата страна, намигайки на Йоан.
Алекзандър Беликов

Алекзандър Беликов

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 4:49 am

-Извинявай.-обърна се отново учудено към нея Алекзандър..Наистина не можеше да й свикне на капризите и винаги го учудваше с нещата, които искаше..Понякога мъъъничко прекаляваше, та и сега беше такъъъв случай.-Къде да го намеря това тайландско?Върне желанието си на китайско и съм съгласна..А и, може би, Йоан си има друга работа..Трябва първо да питаш..
Обясняваше й спокойно и гальовно, сякаш я питаше как е минал денят й..От опит знаеше, че колкото по-остро и строго се държеше, толкова повече Жаклин упорстваше, затова гледаше да говори с нея тихичко и спокойно..Но често не му минаваше номера..
-За на граф Девън ще му чистя, ако се върне...Малко е избягал.-призна й Алек..
Жаклин

Жаклин

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 5:14 am

За секунда претенциозното й изражение стана олицетворението на ядосано. Тя подскочи рязко от скута на братовчед си и застана пред него, слагайки ръце на кръста си. В погледа на детенцето се четеше истинско предизвикателство, което не търпеше никакви извинения.
- Оставих ти само едно нещо да се грижиш ... и ти си го оставил да избяга! - нацупи устни и в очите й се появиха сълзи. Май този път не преиграваше, а бяха истински, - Сега какво ще правя без него?
Захлупи лице в ръчичките си и клекна, незнаейки какво да прави. Беше ужасно привързана към котето и буквално не можеше да живее без него.
Алекзандър Беликов

Алекзандър Беликов

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 5:20 am

Алекзандър я зяпна като попарен..Ама, това дете за една котка ли беше?Една топка косми, чиито косми хвърчаха навсякъде и постоянно се лепеха гадно по мебелите..На всичкото отгоре, драскаше хапеше и редовно препикаваше обувките му, когато случайно го ритнеше или пък го настъпеше без да иска..
Изправи се на крака и се наведе..Хвана Жаклин под мишниците и я вдигна, като я прегръна през кръста, отлепяйки крачетата й от земята..Беше такава една лекичка като перце..
-Спокойно принцесо, не съм изгубил топката с косми, колкото и да ми се иска..Недей да плачеш..

Погали я по главата и я целуна по бузата..
Жаклин

Жаклин

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 6:09 am

Жаклин вдигна бавно глава и го изгледа преценяващо. Шегуваше ли се с нея? Нали беше изгубил граф Девън? Русокосата намръщи устни, но определено разбра посланието му - когато тя прекали, той може да й отвърне подобаващо. Детенцето подсмръкна и се обърна към братовчед си. Не беше нужно да му казва, че е схванала замисъла - пък и самочувствието й не й позволяваше да направи подобно нещо.
- Добре, че не си го изгубил. - обви врата му с ръчички, - Защото той ми е много ценен. Ама наистина.
Наклони весело глава и се обърна към Йони. Покрай "емоциите" с котарака беше изключила, че наоколо има друг човек.
- Гладна ли си? - попита учтиво, - Ако искаш можеш да дойдеш с нас да хапнем китайска храна.
Компромисът с китайската храна също беше знак, че Жаклин е признала резултата за равен. Очевидно донякъде бе успяла да укроти непрестанното си желание да побеждава във всяка една ситуация.
Йоан Харис

Йоан Харис

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 6:18 am

Вниманието отново се бе върнало към мен.
-Амии...- запецнах малко, по принцип никога не отказваше да похапне нещо, но къде щеше да се натрапва да отива с тях. Малката беше много сладка, че ме искаше с тях, но колкото и мил да изглеждаше Александър, не обичах да се връ носа където не трябваше.
Не обичах да създавам неодобства на хората, особенно такива които познавах от пет минути. Но не искаш и да разтроивам малката, така че реших да заложа на среден вариант.
-..Незнам, не ми се иска да ви се напрапвам.
Прехвърлих топката на Алексадър, подличко, но какво да се прави.

Алекзандър Беликов

Алекзандър Беликов

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 6:27 am

-Недей така.-смръщи се Алекзандър насреща й и се нацупи също толкова успешно, колкото може да се нацупи Жаклин..Това явно беше генетично и се предаваше от човек на човек в семейството..Пусна Жаклин на земята и се обърна изцяло към Йоан.-За мен..ТОест за нас ще бъде удоволствие..Даже, аз предпочитам да си поръчаме нещо за вкъщи и да отидем у нас..Сто пъти по- уютно е..Разбира се, ако нямаш нищо против..
Сръчка Жаклин и я погледна настоятелно..Определено в този случай му беше нужна нейната помощ..Понеже е такова русо ангелче, никой не можеше да й отказва и това й беше адското оръжие..
Жаклин

Жаклин

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 6:41 am

Добре, това вече й допадаше. Щеше да види граф Девън и щеше да яде китайска храна ... наистина добра комбинация. Щеше да му помогне. Отне й секунда да накара върху лицето й да се появи ангелско-невинна физиономия, при която големите й сини очи станаха още по-големи и заприличаха на онези на котето от Шрек. Обичаше го този номер.
- Моля те? - сви устни, - Наистина искам да те запозная с граф Девън. Ще го харесаш - по-хубав е дори от Алекзандър.
При последните си думи усети лекото сръчкване от страна на братовчед й, но просто не можа да се сдържи да не го каже.
- Обещавам ти, че няма да съжаляваш!
Наклони глава и без да чака хвана тъмнокоската за ръката, подскачайки весело:
- Моля те, моля те, моля те!

Йоан Харис

Йоан Харис

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 6:51 am

Двамата бяха просто невероятни. Е, сега какво да прави?
Не можеше да им откаже докъто я гледаха така и Жаклин подакачаше покрай нея хванала едната ми ръка.
- Добре, съгласна съм. - Казах и им се ухилих. Бях победена.
-Как бих могла да откажа на подобна покана.
Станах от пейката и си влез чантата. - Ще тръгваме ли?
Алекзандър Беликов

Алекзандър Беликов

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 7:17 am

-Нека тръгваме.-ухили се до ушите Алекзандър..
Беше много, много доволен и определено задължен на Жаклин..Ако не беше забравил, че е в Париж и че трябва да я вземе от летището, а пък тя не се бе загубила точно тук и не бе спряла Йоан, сега нямаше да е в компанията на двете прекрасни същества...Да не говорим, че ако не беше решил да поснима, сигурно поне два дни щяха да му трябват, за да усети пълната липса на Жаклин..Топката с косми определено я компенсираше с тормозенето..
Побутна Жаки да върви пред тях и заедно тръгнаха към изхода на парка..Стигнаха до колата му..Алекзандър отвори вратата на задната седалка и зачака двете дами..
Жаклин

Жаклин

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 8:46 am

Определено беше доволна от развоя на събитията. Подсмихна се съучастнически на Алекзандър и поведе Йоан за ръка към колата. В главата й се въртяха най-различни мисли за това какво би могло да се случи, но Жаки побърза да ги изгони на заден план и се съсредоточи върху настоящето. Още щом достигнаха колата на братовчед й побърза да се шмугне вътре и да се заеме да търси малкия плейстейшън, който беше забила някъде.
- Ще ти покажа една игра, на която ме научи Алекзандър. - обърна се към тъмнокоската и й махна с ръка да влиза, - Страшно глупава е, но става за убиване на времето.
След което се върна към търсенето си, проверявайки всички скривалища, които си беше създала в колата на Алек. Наистина беше забавно човек да наблюдава физиономията му, когато открие някой от тайниците й - чувствата преминаваха от изненадано до ядосано и реакцията никога не беше една и съща. Което беше суперско.
- А у нас може дори да ти покажа колекцията си от обеци. Харесваш ли обеци?
Обърна се към Йони и се усмихна весело.

П.С. Предлагам следващия да пише направо в къщата ^^
Алекс Гонзалес

Алекс Гонзалес

Брой мнения : 38
Име на героя : Алекс Гонзалес

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyСъб Апр 09, 2011 5:37 am

Днес се събудих в много весело настроение.Станах и веднага пуснах телевизора на музикален канал.Усилих го до дупка.Пак днес нямаше какво да правя.Сестра ми бе излязла някъде.Бях сама в къщата.Така,че реших да си спретна малък купон за един човек.
Направих си пуканки и мързеливо се излегнах на дивана.Опа!Пуснаха Аврил Лавин!Станах и започнах да танцувам.Свърши песента и взе нещо да ми става скучно.
Облякох се,сложих си малко спирала и черен молив и излязох.Не знаех къде отивам,сякаш краката сами си решаваха къде.Ето,че стигнах парка.
Седнах на една пейка и въздъхнах дълбоко.
Бръкнах в чантата си и извадих книга.
Отворих я и започнах да разлиствам страниците.
Зачетох се някъде и чух познат глас зад мен:
- Извинявай,тук свободно ли е?
Погледнах нагоре и това беше сестра ми.
- О,сестричке!Къде се губиш цял ден?Излязла си днес рано.. - заговорих.
Ейври Уайт

Брой мнения : 66
Име на героя : Ейври Уайт

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyСъб Апр 09, 2011 6:04 am

Бях излязла доста рано от вкъщи днес...а и доста тихо, все пак не исках да събудя "сестричката" хаха не че ме интересуваше особено, и без това щеше да се събуди...някога.
Облякох се така и излязох от вкъщи. Беше сутрин и времето не беше толкова слънчево. Подухваше лек ветрец и от време на време силата му се усилваше и караше кожата ми да настръхне от студа.
Разхождах се от около близо час. Видях някакво кафене и си взех чаша кафе като казах да ми го сипят в картонена чашка и отново продължих с разходката си. Докато се осъзнах вече бях в парка.
- Извинявай тук свободно ли е? - попитах някакво момиче. Отначало не я разпознах, но после...
- О, сестричке! Къде се губиш цял ден?Излязла си днес рано.. - оказа се че момичето е сестра ми. Усмихнах й се и седнах на пейката до нея.
- Да реших да се разходя... - отвърнах й и отпих от кафето.
- А ти какво правиш тук? - повдигнах вежда.

П.П.: Извинявай за забавянето ...
Алекс Гонзалес

Алекс Гонзалес

Брой мнения : 38
Име на героя : Алекс Гонзалес

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyСъб Апр 09, 2011 6:53 am

- Да реших да се разходя... - започна Ейв.
- А ти какво правиш тук? - попита ме тя.
- Ами беше ми скучно,и излязох.И дойдох тук. - отговорих й.
Тази вечер бях свободна.Не мислех цял ден да стоя в парка все пак.
- Какво ще правиш тази вечер? - попитах я.
Ейври Уайт

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 10, 2011 8:35 am

- Какво ще правиш тази вечер? - попита ме Алекс.
- Музика, алкохол, момчета...накратко мисля да отида в някой клуб! - смигнах й. Знам, че бях само на 17 но това не ме спираше да се веселя, нито пък Ал...и да ми забрани знаеше колко съм твърдоглава и че няма да я послушам. Нямаше сила на земята която да ми заповяда нещо...е доста се бях променила от както се върнах в Ел Ей...не бях кроткото момиченце, но мъката трябваше да се лекува с нещо нали!? Моят начин просто беше по - особен.
- Ами ти имаш ли някакви планове? - повдигнах вежда и погледнах към Ал.
Зендая Блек
Study right!?
Study right!?
Зендая Блек

Брой мнения : 80
Име на героя : Зендая Блек

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyВто Апр 12, 2011 7:45 am

Дълго се разхождах из улиците. Реших след това да отида да потичам малко в някой парк. Отидох в "St. Jame's". Побягах малко и тогава видях Ейври и някакво момиче да разговаря. Супер. От давна не се бях виждала с нея. Приближих се към тях.
- Хей Ейв. Как си? - усмихнах се и я прегърнах. След това погледнах към момичето.
Оуу.. извинете ме, ако ви прекъсвам.
Ейври Уайт

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyСря Апр 13, 2011 6:15 am

Изведнъж видях Ая да минава.
- Хей Ейв как си? - усмихна се тя и ме прегърна. Не я бях виждала от доста време и определено ми беше приятно да я видя.
- Оуу.. извинете ме, ако ви прекъсвам. - извини се тя, а аз се засмях леко.
- Не спокойно...тъкмо си тръгвах! - казах й с усмивка на лицето. - Мислех да посетя някой бар. Искаш ли да дойдеш? - попитах я и една дяволита усмивка заигра на лицето ми. Алкохол, момчета, още алкохол...какво по - хубаво от това!?
Зендая Блек
Study right!?
Study right!?
Зендая Блек

Брой мнения : 80
Име на героя : Зендая Блек

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyСря Апр 13, 2011 7:40 am

- Не спокойно...тъкмо си тръгвах! - казах Ейв. - Мислех да посетя някой бар. Искаш ли да дойдеш?- една дяволита усмивка заигра на лицето 'и. Алкохол, момчета, още алкохол...какво по - хубаво от това!?
"Алкохол, момчета, още алкохол...какво по-хубаво от това" повторих си наум и тогава казах:
- Добре нямам нищо против...но...трябва първо да се преоблека- казах и 'и посочих как съм облечена.
Бях облечена спортно, с къси гащи и едно потниче, не можех да се почвя точно в този вид.
- А и трябва да се изкъпя. - допълних и 'и се усмихнах. Искаш ли да дойдеш с мен до нас?
Виктория Грейсън

Виктория Грейсън

Име на героя : Виктория Елизабет Мери Грейсън

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 17, 2011 7:04 am

Почувствах се като в кибритена кутийка в собствения си апартамент и може би точно това беше големия знак от Вселената, който знак направо крещеше "Остави прокелтия учебник и излез да дишаш чист въздух!", в крайна сметка го послушах. Естествено до колко можеше въздухът в Лос Анджелис да се нарече чист си беше голям въпрос, но беше по-добре от това да си седя в апартамента затрупана от учебници по литература досущ като някой превърнал се в книжен плъх. Не исках да ставам обсебена от ученето, но просто ми ставаше адски интересно и някак си се бях превърнала в отличничката на курса без изобщо да го искам.
Крачетата ми ме отведоха до парка в центъра където точно сега не гъмжеше от хора и това ме устройваше. Не, че имах нужда от усамотение, но никога не съм обичала тълпите, така че малкото тишина и почти празния парк ме устройваха напълно. Взех си шоколадов сладолед от щанда, който тъкмо затваряше и се насочих към една пейка, когато напълно захласната от шоколадовото си изкушение се препънах в собствения си крак и едва не се озовах върху някого на земята. Този "някого" явно беше по-стабилен от мен и се задържа прав. За щастие като по чудо успях да си дръпна ръката със сладоледа и той се озова на земята вместо върху ризата на мъжа, върху когото за малко се строполих като човал с картофи от онези едрите.
- Съжалявам... - побързах да кажа. - Добре ли сте? - попитах като в същото време се отдръпнах назад.
Drake Gordon

Drake Gordon

Брой мнения : 15
Име на героя : Дрейк Гордън

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 EmptyНед Апр 17, 2011 7:37 am

Не можеше да повярва. Бе блокирал. Тотално. Не намираше вдъхновение дори и в страите детективски филми, които незнайно как бе изкопал в местната библиотека, предвид че в подобна сграда се очакваше да има не филми, а книги. Но нека не се отклоняваме от темата.
Всичко сякаш бе придобило досаден и скучен сив цвят, хилейки се злорадо в лицето на Дрейк и докарвайки му страхотно главоболие: Ние сме велики и един аспирин няма да те спаси...
Ала краченето насам-натам, без цел бе научно тестван и доказан метод, който малко или много успяваше да помогне в борбата със "Злите сили".
Крайниците, които Дрейк притежаваше спокойно можеха да се нарекат разумни крака. Притежаваха собствено становище относно всички въпроси и правеха каквото си поискат, сякаш разполагаха със собствен мозък.
Но нашият герой нямаше нищо против. Та нали точно това бе спасителното въже, появило се в последният момент, издърпващо го от бездната на "Великото отчаяние".
"Гледай къде вървиш!" крещеше всичко около него. Но Дрейк осъзна колко са прави въображаемите говорещи дървета твърде късно.
Е, все пак достатъчно на време, за откачалка.
- Съжалявам... Добре ли сте? - Женски глас потвърди неочакваната среща на познатата ни откачалка с непознатото момиче.
Дрейк побърза да се окопити и тръсна глава, зарязвайки мисловните брътвежи някъде назад в съзнанието си.
- Ъ, аз, да, благодаря.. Но не мога да кажа същото за сладоледа ви - размърда весело вежди и хвърли бърз поглед към размазаната шоколадова маса на земята. - Хм, сега се чувствам виновен за дето го съборих - заговори отново и се усмихна вяло.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Парк "St.Jame's"   Парк "St.Jame's" - Page 2 Empty

Парк "St.Jame's"
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Haley James... or just Polly
» And you said before I left, „James, don't you drink yourself to death!“...

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Los Angeles / Лос Анджелис :: Центъра-
Идете на: