Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Кафене "Vertigo" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Кафене "Vertigo" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Кафене "Vertigo" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Кафене "Vertigo" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Кафене "Vertigo" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Кафене "Vertigo" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Кафене "Vertigo" EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Кафене "Vertigo" EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Кафене "Vertigo" EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 38 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 38 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Кафене "Vertigo" Vote_lcapКафене "Vertigo" Voting_barКафене "Vertigo" Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Кафене "Vertigo" 3634557V Кафене "Vertigo" Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Кафене "Vertigo" Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Кафене "Vertigo"

Go down 
+7
Катрин Пиърс <3
Нейтън Флувър
Джейс Петифър
Юн Хе Ми
Стивън Джерард
Бен Барнс
Annabelle Carter
11 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Annabelle Carter
All of the famous people of the world
Annabelle Carter

Брой мнения : 680
Име на героя : Annabelle Carter
Години на героя : 30

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: брат - Hero
Гадже: Гадже:: търси се
БФФ: БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyВто Мар 22, 2011 5:09 am

Кафене "Vertigo" Vertigooooooooooooooo
Върнете се в началото Go down
Бен Барнс
Бен Барнс

Брой мнения : 128
Име на героя : Бен Барнс

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyНед Мар 27, 2011 5:39 am

Тъкмо бях приключил с първата от три фотосесии и имах нужда от кафе.За това вместо да тръгна към нас се запътих към центъра или по-точно към едно от любимите си места.Кафенето беше луксозно,но поне тук можех да си почина от стреса и да се насладя на чаша кофеин.Минута след като седнах на една свободна маса до прозореца,едно от момичетата дойде да ме обслужи.Поръчах си чисто кафе и кола.След това се облегнах назад и се загледах на някъде през прозореца.
Стивън Джерард

Стивън Джерард

Брой мнения : 67
Име на героя : Стивън Джерард

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyНед Мар 27, 2011 5:47 am

Времето беше идеално,така че след работа отидох до Vertigo.
За жалост в любимото ми кафене нямаше свободна маса,за това се приближих до един мъж и попитах:
-Пич,може ли да седна докато се освободи място накъде другаде?
Бен Барнс
Бен Барнс

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyНед Мар 27, 2011 5:51 am

Огледах масите и после го погледнах.
-Да,разбирасе...само ако не ми викаш "пич".
Вярно,че беше между мъже да си говорим така,но имам лош спомен и по-точно гаф с това "пич".Момичето ми донесе поръчката,усмихнах й се и й благодарих.След това тя се обърна към момчето и го попита какво ще иска.Отпих от кафето и огледах другите маси.Не бях забелязал колко много хора има днес.
Стивън Джерард

Стивън Джерард

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyНед Мар 27, 2011 5:58 am

- Ясно-отвърнах на непознатия.
- Какво ще желаете?-попита сервитьорката
- Едно дълго кафе-отвърнах и й се усмихнах.
Седнах и загледах през прозореца оживената улица.
Бен Барнс
Бен Барнс

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyНед Мар 27, 2011 6:01 am

Двамата мълчахме и гледахме на различни посоки.Не че горях от желание да говоря с него,но и беше тъпо така.
-С какво се занимаваш?
Попитах го най-накрая.Не знам какво да го питам,дори не го познавам... предполагам,че всяка тема става.Спорт,работа,коли...няма значение.
Стивън Джерард

Стивън Джерард

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyНед Мар 27, 2011 6:05 am

Учудих се,че ме заговори.
- Предимно с футбол-отвърнах
- Ти?-попитах колкото да поддържам разговора.
Сервитьорката сервира кафето ми и аз отпих голяма глътка.
Бен Барнс
Бен Барнс

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyНед Мар 27, 2011 6:11 am

-С киното... актьор съм.
Отговорих и отново се загледах навън през прозореца.Чудех се какво ли прави Фелисити.
-В кой отбор играеш?
Реших да продължа.Така и така сме започнали разговора.
Стивън Джерард

Стивън Джерард

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyНед Мар 27, 2011 7:08 am

Настана кратко мълчание,но ми беше все едно..само се надявах скоро да се освободи някоя маса.
-В кой отбор играеш?
-В момента съм съвсем в началото ...играя за Бирмингам ..надявам се на трансфер през летния трансферен прозорец.
Юн Хе Ми
Study right!?
Study right!?
Юн Хе Ми

Брой мнения : 34
Име на героя : Юн Хе Ми

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyСря Мар 30, 2011 12:01 am

Беше време за обяд и тъкмо бях излязла от апартамента си, когато ми се прииска да поразгледам града. Бях пристигнала току-що, а заниманията в университета започваха чак утре. Тогава защо просто да не се разходя? Усмихнах се доволна на идеята си и тръгнах към центъра с огромна карта в ръка, която постоянно въртях насам-натам, за да мога да се ориентирам къде съм. За нещастие бях от хората, които можеха въпреки всичко да се изгубят навсякъде, включително и дома си. Резултатът от това беше, че след няколко часа се озовах напълно незнаеща къде се намирам.
- Ама, че ужасно.
Вдигнах глава, за да намеря някоя забележителност, но наоколо нищо не ми изглеждаше познато. Колко съм глупава! Въздъхнах уморено и се насочих към близкото кафене, където смятах да изпия едно мляко с какао, а после да продължа приключението си. Добре, че поне помнех адреса си, че да мога на връщане да се добера до там с такси. В противен случай можеше да умра изгубена в този голям град.
Пристъпих бавно през прага на кафе "Вертиго" и се огледах плахо. Изглежда нямаше свободни маси. Нацупих устни и се насочих към вътрешността, за да проверя дали няма някоя съвсем мъничка, дребничка свободна маса, която никой не е забелязал. Обикновено винаги имаше, но не и този път. Поклатих тъжно глава и се насочих към изхода, когато без да искам се блъснах в сервитьорката и ми се наложи да тупна върху един празен стол на една маса, където имаше две непознати момчета. Върху устните ми се появи притеснена усмивка и аз вдигнах ръка:
- Извинявам се ако съм ви притеснила. - нервно се наканих да ставам, но някакви хора застанаха до стола и не можах да мръдна, - Ще се махна след съвсем мъничко.
Бен Барнс
Бен Барнс

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyСря Мар 30, 2011 4:35 am

-Това е чудесно.-казах на Стивън.-Отборът е добър а и имате добър треньор.
В кафенето стана голяма навалица,много хора влизаха и излизаха,повечето само правеха две крачки на вътре в кафенето само за да видят,че няма празни маси и си тръгваха.Едно момиче се озова на стола до мен.
-Не се тревожи...-казах и се усмихнах.Мен вече ме притесниха,нейното присъствие няма да промени нищо в сегашното ми положение.Допих кафето си и се изправих.
-Пожелавам ви приятен ден.-посегнах да стисна ръката на Стивън.-Беше ми приятно.-обърнах се към момичето и направих лек поклон.-Госпожице...
Оставих пари на масата и излезнах от кафенето.
Джейс Петифър

Джейс Петифър

Брой мнения : 26
Име на героя : Джейс Петифър

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyЧет Мар 31, 2011 5:51 am

След толкова много хойкане сам как няма да ти се иска да седнеш някъде.
Бях далеч от парка, но наблизо имаше кафене. Вертиго. Странно име.
Препълнено. Какво ли се чудя...
Исках да стоя сам, но определно се нуждаех от кафе с много сметатана.
Влязох вътре за да видя няма ли някой сам...
Видях едно момиче, което... просто си стоеше. Доближих се.
- Здравей. Свободно ли е? - попитах усмихнат.
Юн Хе Ми
Study right!?
Study right!?
Юн Хе Ми

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyЧет Мар 31, 2011 6:06 am

Може би бях прокълната? Или пък твърде странна? Не знам, но двамата непознати, които досега бяха стояли на масата изведнъж се изнесоха един по един, всеки по различен начин. Първият господин дори се поклони, а другият ... е, той просто изчезна. Въздъхнах някак притеснено, че съм им нарушила спокойствието, но и доволно, защото масата си беше изцяло за мен. Свалих раничката и я оставих на един от столовете, след което повиках сервитьорката да дойде. Или поне се опитах да я повикам, защото в продължение на петнадесет минути тя като че ли ме игнорираше нарочно. Бях готова да стана и да си поръчам нещо от бара, когато госпожицата се натъкми да дойде и ме попита малко сухо какво искам. Поръчах си някакво капучино с шоколадови пръчици, след което получих само снизходителна усмивка. Нямах представа защо и с какво съм я накарала да се държи така, но можеше да се дължи на напрежението от факта, че има много работа.
Ама че странни хора.
Вдигнах рамене и се заех да разглеждам картата, за да мога да определя настоящето си положение, когато чух нечий глас до себе си. Извъртях се почти стреснато, за да стресна усмивката на едно момче. При това не беше местен! Неволно и моите устни се разтеглиха в подобна усмивка и посочих един от свободните столове:
- Привет. Разбира се, че е свободно.
Опитах се да поприбера картата, за да има място и за него, при което едва не съборих малката вазичка, която стоеше в центъра на масата. Разбира се, успях да се размина на косъм, но определено отсега щях да внимавам повече.
- Малко съм несръчна, съжалявам. - направих извинителна физиономия към момчето и протегнах плахо ръка, - Аз съм Хе Ми, приятно ми е.
Джейс Петифър

Джейс Петифър

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyЧет Мар 31, 2011 8:08 am

Стана ми смешно когато бутна вазичката.
- По нашенски си, аз съм Джи Хо. Иначе се казвам Джейс. Приятно ми е. - казах докато се здрависах с нея. - Спокойно и аз съм 'опа ръцете ми пречат'!
Махнах на сервитьорката, но не ме видя.
- Какво, забога? - казах ядосано аз.
- Нищо особено, аз чаках петнадесет минути. - каза Хе Ми.
- Наистина?
- Ммда.
Когато мина сервитиорката казах: ' Някой ще ме обслужи ли? ' След като тя ме погледна, вероятно ме разпозна, дойде и ме попита какво желая. Поръчах си Карамелено Фрапучино.
- Е, нова ли си тук? - попитах момичето за да не замре разговорът.
Юн Хе Ми
Study right!?
Study right!?
Юн Хе Ми

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyЧет Мар 31, 2011 8:15 am

О, той определено знаеше как да се справя с тази порода същества наречени "сърдити сервитьорки". При мен обаче, това умение като че ли изцяло липсваше. Но пък не това беше важното сега.
- Да! - почти извиках въодушевено, - И не знам кое къде се намира! Обикалям в кръг вече ... от часове, дни, седмици може би, не знам и не мога да намеря нищо. Ама съвсем нищичко. Защо този град е толкова объркан? И всички хора са някакви сърдити, неучтиви ... различно е от Сеул.
Въздъхнах дълбоко и отпих от капучиното, оставяйки приятната течност да докосне небцето ми. Е, тези американци поне ги биваше в правенето на капучино, ако не нещо друго.
- Предполагам ти не си отскоро? - вдигнах вежда въпросително, - Тоест, изглеждаш ми доста на "ти" с нещата тук. И произношението ти на английски е сто пъти по-добро от моето.
Кимнах свойски и вдигнах любопитен поглед към Джи Хо. Мислех, че и тук ще се натъкна на други корейци, но доста на по-късен етап, а ето, че още в самото начало се бях запознала с един сънародник. Ама че късмет. Току-виж после съм успяла да разбера къде се намирам.
Джейс Петифър

Джейс Петифър

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyЧет Мар 31, 2011 8:33 am

- Определено си нова тук! - казах и се засмях. - Не съм кой знае колко на ти. Свиква се.
Просто градът е голям... Тии тук за да учиш ли си или...? - попитах я.
Беше ми просто любопитно. За миг ми идеше да и кажа, че съм актьор, но няма смисъл. Беше приятна компания.
- Имаш ли някакви ангажименти днес? - определно ми беше скучно! А и изглеждаше печена...
Юн Хе Ми
Study right!?
Study right!?
Юн Хе Ми

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyЧет Мар 31, 2011 8:44 am

Вдигнах изумен поглед към него. За първи път някой се интересуваше дали съм заета, или не, дали мога да дойда, или пък имам някаква работа. В Сеул приятелките ми бяха малко, но изискваха пълно внимание към самите себе си и не се интересуваха особено дали мога да се занимавам с тях или не. Рисковете на професията да не си сред "популярните", както се казва.
- О, не. - казах изненадано, - Нищо конкретно. Искам да кажа, че исках да поразгледам, но всичко се превърна в едно голямо лутане насам-натам. Дори не знам дали е в кръг, защото нищо не ми изглежда достатъчно познато, за да знам дали съм минала покрай него преди това. Поне университетът знам къде е. Което май отговаря на първия ти въпрос. - засмях се, - Искам да стана певица ...
Въздъхнах замечтано и подпрях глава върху ръцете си.
- Но май няма да е скоро, защото имам доста още да уча, а докато дебютирам ... кой знае колко време ще мине.
Нейтън Флувър
Study right!?
Study right!?
Нейтън Флувър

Брой мнения : 70
Име на героя : Нейтън Флувър

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyСъб Апр 02, 2011 5:47 am

След стоенето в празното легло, той осъзна, че е сам в стаята. Огледа се, но нямаше никой. Просто облече тениската си отново, като излезе и тресна вратата. Тъпо, но .. шанс.
А сега просто Нейтън се разхождаше. Нямаше никаква работа, освен да се разхожда или да стой някъде другаде. Пък случката, с .. онова момиче Алисън беше подло, но .. не му пукаше. Просто видя наблизо едно кафене, "Vertigo", но беше пълно. За късмет поне не беше някой бар, защото това не му беше до момента. Колкото и да не си падаше по кафета, беше единствения начин да се оттърве от атмосферата и всичко. Просто погледна масите, търсейки свободно място.
"Супер." каза си той, като заобиколи няколко от масите и гледайки, видя една в края на прозорците, където седеше някакво момиче.
- Извинявай, свободно ли е или чакаш някого? - попита Нейтън, като видя, че момичето го погледна.
Катрин Пиърс <3
Study right!?
Study right!?
Катрин Пиърс <3

Брой мнения : 184
Име на героя : Катрин

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: сестра-Nikole Wild
Гадже: Гадже:: Ноуп
БФФ: БФФ:: Ariadne Dawson.,Alisa Kerr

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyСъб Апр 02, 2011 6:01 am

Пиеше ми се кафе,така че реших да отида до едно от любимите си кафенета.Вътре беше пълно с хора както обикновено,но за късмет успях да си намеря една свободна маса.Поръчах си дълго кафе на сервитьорката и зачаках.Когато тя ми донесе напитката отпих голяма глътка и се загледах през близкия прозорец,мислейки си за снощната случка с Чък и Джени..горкото момиче...ах това не прозвуча като мен,но след като се появих русокоска се изниза бързо,бързо..Явно всички бяха чели новините от Клюкарката,а някои бяха станали свидетели как понапердаших Фелисити..подсмихнах се.
Огледах хората в кафенето и видях,че едно непознато момче ме зяпаше..повдигнах въпросително вежда..
- Извинявай, свободно ли е или чакаш някого?
- Разполагай се-отвърнах и отпих отново от кафето си..
Нейтън Флувър
Study right!?
Study right!?
Нейтън Флувър

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyСъб Апр 02, 2011 6:07 am

Нейт почака момичето да отговори, като се подпря на свободния стол и видя как една то масите се изпразни, но предпочете да седне до някой.
- Разполагай се. - отвърна и отпи отново от кафето си, като скръсти крака и поледна Нейтън.. Той се подрпя на масата, като видя, че сервитьорката идва до него и го погледна, чакайки дали нещо ще поръча. Той се замисли какво да отговори, защото отговора нямаше да е "Уиски с много лед" а нещо по-нормално.
- Е? - възкликна тя.
- Най-силното кафе, каквото е, стига да е силно. - промълви Нейт, като видя глупавия поглед на сервитьорката, която завъртя очи и отиде на бара, за да приготви кафето на Флувър..
- Тежък ден? - с някаква загадачна усмивка изрече момичето.
- Мхм .. Аз съм Нейт. - представи се, като се облегна на облегалката и въздъхна, оглеждайки мястото.

Катрин Пиърс <3
Study right!?
Study right!?
Катрин Пиърс <3

Информация за героя.

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyСъб Апр 02, 2011 6:17 am

- Тежък ден?-предположих и се подсмихнах
- Мхм .. Аз съм Нейт.-представи се той
- Катрин
Макар,че имаше други свободни маси Нейтън реши да се настани при мен..това ни най-малко не ме учуди..може би звучи превзето,но е факт.
Извадих от чантата си една кутия цигари и я метнах небрежно на масата.Запалих една и издишах облак дим.
-Искаш ли?-попитах новодошлия и побутнах кутията към него.
Нейтън Флувър
Study right!?
Study right!?
Нейтън Флувър

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyСъб Апр 02, 2011 9:18 am

-Катрин.
Щом момичето се представи, Нейт кимна, като видя как сервитьорката постави чашата с кафето му на масата. Той започна да си играе с бъркалката, като видя как Катрин извади от чантата си кутия цигари заедно с една запалка като запали и дръпна. Можеби и на нея цигарите и действаха успокояващо. За Нейт това беше някаква доза да заспи понякога, но това беше друга тема.
- Искаш ли? - предложи тя, като побутна кутията към него и се заигра с фаса.
- Немога да откажа. - промълви той, като извади от левия джоб на дънките си негова запалка и запали, като я остави в пепелника.
- Е, Катрин .. - прекъсна за малко той, а след това продължи. - нова ли си в този град или да се чувсвам единствен цъфнал тук?
Катрин Пиърс <3
Study right!?
Study right!?
Катрин Пиърс <3

Информация за героя.

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyСъб Апр 02, 2011 10:20 am

Разсмях се и казах:
- Ще те разочаровам,но живея тук от около 5-6 години
Не се сдържах и го огледах безсрамно..определено беше секси.Подсмихнах се,но нищо не казах.
- Можеш да ненаричаш и Кат..както решиш-вметнах.
Нейтън Флувър
Study right!?
Study right!?
Нейтън Флувър

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyСъб Апр 02, 2011 9:58 pm

- Ще те разочаровам,но живея тук от около 5-6 години. - каза тя и се засмя, като отпи от кафето си. Той само кимна, но беше очакван отговор.
- Е, успя. - отвърна, като погледна Катрин и се усмихна.
- Можеш да ме наричаш и Кат. - промълви тя, като дръпна от цигарата и издиша дима. Той само се уснихна и започна да върви бъркалката в кафето.
- И? Нещо по-хубаво в този град има ли освен баровете или пак да съм разочарован? - повдигна вежди, като изчака отговора на Кат. Беше доста хубава.
Катрин Пиърс <3
Study right!?
Study right!?
Катрин Пиърс <3

Информация за героя.

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" EmptyНед Апр 03, 2011 12:40 am

- Ех зависи какво по-точно намираш за хубаво..-казах и изтръсках цигарата си в пепелника.
- Мм мен баровете напълно ме устройват,но хотелските стай още повече-допълних и се засмях..думите ми буквално прозираха от намеци,но все пак това бях аз.
- Защо реши да цъфтиш сам тук..така де ..защо се премести?-попитах
Sponsored content

Кафене "Vertigo" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафене "Vertigo"   Кафене "Vertigo" Empty

Кафене "Vertigo"
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Los Angeles / Лос Анджелис :: Центъра-
Идете на: