Кой е онлайн? | Общо онлайн са 12 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 12 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Стая №69 | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Стая №69 Сря Мар 30, 2011 8:09 am | |
| | |
| | | Стивън Джерард
Брой мнения : 67 Join date : 27.03.2011 Име на героя : Стивън Джерард
| Заглавие: Re: Стая №69 Сря Мар 30, 2011 9:27 am | |
| Скоро откриха нов хотел в града и нямаше как да пропуснем с Никол да му се насладим.. След като слязохме от таксито я хванах за ръка и тръгнахме към рецепцията.Облегнах се небрежно на бюрото пред рецепционстката,но продължавах да държа Никол за ръката. -Имате ли предпочитание за стая? -Да кажем номер 69-отвърнах и смигнах на Никол. Взех ключовете и тръгнахме към асансьора... | |
| | | Никол Дж. Стюарт All of the famous people of the world
Брой мнения : 452 Join date : 12.03.2011 Име на героя : Nicole James Steward Години на героя : 29
| Заглавие: Re: Стая №69 Сря Мар 30, 2011 9:38 am | |
| Направо нямах търпение да се видя със Стивън. Напоследък имах доста работа и изгарях от желание да си измъкна малко време прекарано с него. Никак не се виждахме, защото той работеше, аз също и рядко се случваше да се засечем. Но днес и двмата си бяхме освободили графиците и щяхме да прекараме една нощ в новооткрития хотел. Той ме взе от офиса и с такси отидохме до луксозния хотел. Беше страхотна сграда, честно казано. Отвътре беше доста добре обзаведена. Но сега най-малко ме интересуваше какви бяха мебелите. Исках да намърдам в леглото с гаджето си. Не ме мислете за перверзна... Е, може би съм малко. Само мъничко. - Имате ли предпочитание за стая - попита момичето зад рецепцията. - Да кажем номер 69 - намигна ми дяволито Стивън, докато все още ме държеше за ръката. Рецепционистката ни се усмихна и ни подаде ключовете от стаята. Качихме се по асансьора и приятеля ми нетърпеливо отключи стаята. Беше приятна, със зелени мотиви. Хвърлих чантичката си на близкия стол, обърнах се към Стивън и го сграбчих за врата, целувайки го страстно. | |
| | | Стивън Джерард
| Заглавие: Re: Стая №69 Сря Мар 30, 2011 9:55 am | |
| Никол беше с една супер секси къса рокля..не знам дали по случай това,че най-накрая щяхме да прекараме известно време заедно или за друго,но нямаше значение.По пътя към стаята направо я изпивах с поглед. На влизане сложих бързо картончето с надпис "Не ни безпокойте!",на вратата,за да нямаме за компания някоя от камериерките. Обърнах се към гаджето ми,а тя ми се нахвърли..точно на това се надявах. Роклята която покриваше малка част от перфектното й тяло бързо се оказа безполезна. Вдигнах я на ръце и внимателно я поставих на огромната спалня. Целунах я продължително и прокарах ръка по бедрото й. | |
Брой мнения : 452 Join date : 12.03.2011 Име на героя : Nicole James Steward Години на героя : 29
| Заглавие: Re: Стая №69 Сря Мар 30, 2011 10:09 am | |
| Бях със секси къса рокличка, която покриваше незначителна част от тялото ми. Бях си я облякла специално за него. Очевидно, той само това чакаше - да го целуна. Бързо ме подвигна във въздуха и отвърна на целувката ми. След секунди ме пусна обратно на земята и все още с долепени устни се придвижихме до леглото, където легнахме. Малката рокличка, с която бях облечена бързо се оказа на земята. Той беше върху мен и се целувахме страстно. Сякаш никога преди не го бяхме правили. Имаше нещо вярно в това. Може би от седмица не го бяхме правили, а на мен ми се стори цяла вечност. Стивън леко отдръпна устни от моите, но само колкото да ме погледне, а после пак ме целуна продължително, като прокарваше ръка по бедрото ми - любимото ми. През това време аз съблякох тениската му и той ми помогна с дънките. Не говорехме - действахме. Дишането ми стана тежко. Секунди по-късно бяхме чисто голи на огромната спалня. Той все още се намираше върху мен и ме целуваше навсякъде - устните, врата, гърдите, корема. От време на време тих стон в знак на възбуда излизаше от устата ми. - Искам те! - беше единственото, което казах, а после впих устните си в неговите за поредната страстна целувка. | |
| | | Стивън Джерард
| Заглавие: Re: Стая №69 Сря Мар 30, 2011 10:29 am | |
| Скоро дрехите ни се озоваха из цялата стая.Остана само бельото й,което свалих със зъби. Усмихнах й се и я целунах страстно отново,а тя прокара ръцете си по гърба ми.Толкова беше нечестна,знаеше,че това ме влудява. Започнах да целувам цялото й тяло и усетих,че става нетърпелива. Когато проникнах в нея силен звук на наслада се изплъзна от устните й,а това ме възбуди още повече. Никол ме дръпна за кожената верижка която носех около врата си винаги.Доближих се и за пореден път се възхитих на страхотните й устни. | |
| Заглавие: Re: Стая №69 Сря Мар 30, 2011 7:56 pm | |
| Стивън свали бельото ми със зъби. Беше толкова нетърпелив, колкото и аз самата. Личеше си, че сме се затъжили един за друг доста. Докато ме целуваше страстно по устните, аз прокарах ръце по гърба му. Той спря за секунда. Господи, знаех, че това го влудява толкова много... Вече наистина губех всякакво търпение. Исках го и то сега. Веднага. Секунди по-късно той проникна в мен и силен стон на удоволствие и наслада се разнесе из стаята. Приятелят ми затвори очи, наслаждавайки се на момента. Отначало движенията ни бяха бавни, съчетавахме ги в целувки. След това обаче той усили темпото. Все по-силни стонове излизаха от устата ми. Сложих ръце на секси гърдите му и го бутнах настрани, така че аз да съм отгоре му. Знаех, че обича тази поза. Погледнах го, а той изглеждаше повече от доволен от това. Тестостеронът можеше направо да се подуши в стаята. Стивън ме хвана леко за врата и ме дръпна плътно към себе си, за да си открадне поредната страстна, опияняваща целувка. Отдръпнах се леко, така че устните да са на милиметри разстояние и прошепнах: - Ти си най-добрия, скъпи! | |
| | | Стивън Джерард
| Заглавие: Re: Стая №69 Чет Мар 31, 2011 1:52 am | |
| Темпото намаляваше и се увеличаваше.Целунах я страстно за пореден път и заразтривах части от тялото й,като се спрях най-много на гърдите й. Никол се завъртя,така че да застане върху мен.Тя обичаше да е отгоре,а аз се чувствах най-добре когато й угаждах. - Ти си най-добрия, скъпи!-прошепна тя. - Знам-отвърнах и й намигнах.. - А ти ставаш все по-добра-допълних. Дръпнах дългата коса,която за миг беше закрила лицето й и я целунах отново. | |
| Заглавие: Re: Стая №69 Чет Мар 31, 2011 2:16 am | |
| Знаех, че му харесва. Той беше адски добър в леглото и обикновено секса ни беше изтощителен. Но сега бях събрала достатъчно енегрия и нямаше да го оставя така лесно да се измъкне от мен. Той обичаше да ми угажда и това ми харесваше. Беше станало толкова горещо в стаята, че прозорците бяха почнали да изпотяват. Страстта беше навсякъде около нас. Няколко кичура коса бяха пднали пред лицето ми, в резултат от бързите ни движения. Гаджето ми ги махна с една ръка и ме наклони към себе си, за да се целунем дълго. Обожавах целувките му. Меко казано ги обожавах. След няколко минути, той ме хвана за кръста и леко ме повдигна, все едно, че бях перце. Сложи ме да легна и той застана върху мен, както бяхме в началото. Не спираше да ме целува навсякъде, като се задържаше най-вече на гърдите ми. Силни стонове се изплъзваха от устата ми и аз не можех да ги спра. Прехапах устни и отново прокарах ръцете си по гърба му и той настръхна. - Влудяваш ме! - казах с тежък глас. | |
| | | Стивън Джерард
| Заглавие: Re: Стая №69 Чет Мар 31, 2011 2:35 am | |
| Отново..така да се каже поех контрол над ситуацията. - Обичам те!-казах между целувките ни. Не се случваше често да го казвам на глас,защото не обичах празните приказки..изричах го само,когато наистина го чувствах. След десетина минути сменихме позата,а колкото и да е невероятно се възбудих още повече.Тя отново прокара хладните си пръсти по мускулите на гърба ми,а настръхнах..затворих очи и продължих да се движа плавно. | |
| Заглавие: Re: Стая №69 Чет Мар 31, 2011 4:11 am | |
| В паузите между целувките Стивън тихо ми каза на ухо: - Обичам те! Знаех, че рядко го казва, но го казва само, когато наистина го чувства. - Аз също, миличък! - отвърнах му с усмивка. Той затвори очите си и продължи отново с плавните си движения. Мускулите му се бяха стегнали. Придърпах го плътно към себе си и той спря за малко, докато се целувахме. След това започна отново, по-бързо от всякога. След няколко секунди вече бяхме на ръба. Аз бях стиснала чаршафите и се бях извила като дъга. Той беше присвил очите си и отново прехапа устни, като за пореден път усили темпото. Никога не исках да свършва този момент. Никога.
Лежахме и двамата задъхани на голямата спалня. Той ме беше придърпал към себе си, а главата ми се намираше на гърдите му. Той закачливо си играеше с косата ми. - Това беше велико! - казах аз, все още уморена - Но не си мисли, че ще те оставя да си почиваш, скъпи! - дяволито му намигнах. | |
| | | Стивън Джерард
| Заглавие: Re: Стая №69 Пет Апр 01, 2011 7:10 am | |
| Подсмихнах се докато си играех с един кичур от косата й. - Но не си мисли, че ще те оставя да си почиваш, скъпи! -тя дяволито ми намигна. - Това се и надявах да кажеш-отвърнах и отново я целунах,но след това станах от леглото. - Смятам да вляза под душа...хъм..ще се присъединиш ли?-попитах и повдигнах вежда.
п.п. съжалявам,че се забавих толкова... | |
| Заглавие: Re: Стая №69 Пет Апр 01, 2011 7:41 am | |
| - Смятам да вляза под душа...хъм..ще се присъединиш ли? - палаво ме попита той и повдигна веждата си. В интерес на истината, колкото и да бях уморена, исках още. Никога нямаше да се наситя на него. Той отиде в банята и пусна водата във ваната. Аз бързо станах и се погледнах в огледалото. Приличах буквално на нищо - косата ми беше разрошена, а аз самата цялата бях потна. Защо той изглеждаше по всяко време добре, та дори и след секс? В самата баня миришеше невероятно - на някаква страхотна пяна за вана. Той се беше настанил вътре и когато прекрачих прага, отвори очите си и сякаш ме изпи с поглед. - Бързо влизай! - подкани ме той и ми се усмихна палаво. Аз го послушах и влязох във ваната внимателно. Бяхме един срещу друг. Стивън се плъзна до мен, така че да е леко върху мен и започна страстно да ме целува. Ръцете ми отново направиха няколко линии по гърба му, така че да го накарам да полудее и тих стон на удоволствие излезе от устните му. Харесваше ми, че знаех слабото му място...
П.П. Не се притеснявай :[hug]]]: | |
| | | Стивън Джерард
| Заглавие: Re: Стая №69 Пет Апр 01, 2011 8:54 pm | |
| - Бързо влизай!-казах като я видях на прага. Тя се настани срещу мен,но аз побързах да се приближа. Започнах отново да я целувам,а тя отново прокара ръце по гърба ми...ох защо винаги си възползваше от това.Мускулите ми се стегнаха. Започнах да разтривам отделни кътчета от изваяното й тяло.Спрях се на гърдите й,които бяха под водата.Потопих се и ги целунах. | |
| Заглавие: Re: Стая №69 Съб Апр 02, 2011 9:36 am | |
| В цялата вана имаше адски много пяна и почти нищо не се виждаше от това, което ставаше отдолу. Ръцете му се разхождаха по тялото ми, като се застояваха предимно на гърдите. Докато разтриваше всяка част от тялото ми, ме целуваше страстно. Секунди по-късно, той се облегна на другата страна на ваната и едновременно с това ме дръпна, така че да съм върху него. Чувствах се толкова добре, че направо все едно летях. Обичах го. Чувствах го за пръв път през живота си - искрено да обичам някого. Когато той проникна в мен за втори път тази вечер, се почувсвах на седмото небе. Малко вода от ваната се разля по пода, но на нас не ни направи впечатление. Изкрещях толкова силно, че имах чувството, че целият хотел ме е чул. Стивън само ме погледна и ми се усмихна много палаво, след което той също изстена от удоволствие.
П.П. И аз сори за закъснението :( | |
| | | Стивън Джерард
| Заглавие: Re: Стая №69 Съб Апр 09, 2011 4:43 am | |
| Облегнах се на единия край на ваната като я дръпнах върху мен.Целунах я за кой ли път и и се усмихнах..тя беше просто невероятна.Прокарах пръст по трапчинките на лицето и и за пореден път отбелязах колко е хубава. Когато проникнах за втори път тя изстена силно,а това определено ми хареса. Пръстите ми играеха по цялото й тяло. Малко от водата изплиска на лъскавите плочки,но никой от нас не обърна внимание. | |
| Заглавие: Re: Стая №69 Съб Апр 09, 2011 9:35 am | |
| Бях толкова щастлива да съм с него. Обожавах времето, когато бях в прегръдките му. Той си играше с ръцете си по цялото ми тяло. Беше ме притиснал плътно до него, така че устните ни бяха на милиметри разстояние. Докато той проникваше в мен, от устните ми излизаха адски силни стонове. Всичко това беше от удоволствие, разбира се. На него това много му харесваше. Познавах, защото беше прехапал устни и се наслаждаваше на всяка една секунда. Нещата държах отново аз под контрол, но по едно време той съвсем леко ме хвана и ме обърна, така че да е върху мен. Обилно количество вода се изля на пода отново. Сега вече ръцете ми можеха отново да преминават през гърба му. Господи, обожавах да играя нечестно. Темпото му се забърза, а заедно с него и моите викове, които отекваха в банята. Май целият хотел ни слушаше... Но аз изобщо нямах против. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Стая №69 | |
| |
| | | | Стая №69 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |