Кой е онлайн? | Общо онлайн са 10 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 10 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Стая №118 | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Стая №118 Съб Апр 02, 2011 12:33 am | |
| | |
| | | Рейчъл Спаркс
Брой мнения : 351 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Стая №118 Съб Апр 02, 2011 12:46 am | |
| Виктор ме откара (100% с крадена кола) в до болка познатия ми "Luxor". Явно си бе запазил стая за случаи... като този. Спря пред хотела и подхвърли ключовете на момчето отпред, след което ме гушна като бебе и ме понесе навътре. Минахме през рецепцията, колкото да вземе ключа и... Съвсем малко по-късно се озовах по гръб на мека спалня. Вик се надвеси над мен, обкрачвайки ме и аз жадно разкъсах ризата му. Нямаше само той да ми къса дрехите, я. Един нокът се плъзна от врата му, спирайки на колана на дънките му, махайки го, надолу към издутината в гащите му (*Рейч мисли колко тъпо изказване направи току-що*). | |
| | | Виктор Кревйър
Брой мнения : 270 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Виктор Кревиър
| Заглавие: Re: Стая №118 Съб Апр 02, 2011 1:44 am | |
| Виктор плъзна ръцете си под роклята й стигайки до гърдите й..Адски много му пречеше тази дреха..Изкара ръцете си и я съблече набързо от Рейчъл, защото го изнервяше, а и скриваше красивата голота на тялото й..Устните му заслизаха от врата й надолу до гърдите й..Дръпна сутиена й на една страна, разкривайки гърдите й..Устните му засмукаха едното й зърно, докато ръката му се разхождаше по коремчето й..Кожата й беше мека като бебешко дупе (егати сравнението..о.О..).. -Прекрасна моя Рейчъл, ти си жена мечта..-изкоментира Виктор и захапа лекичко гърдата й, колкото само да почервенее лекичко..Не беше прекалено груб с дамата си.. | |
| | | Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Стая №118 Съб Апр 02, 2011 3:09 am | |
| - Знам - засмях се. - А, ти, сладък, си направо бог в леглото... Устните му шареха по гърдите ми, а ръцете по коремчето... Всичко, което можех да правя в тази поза, бе да въздишам и стена от удоволствие. Не че ми пречеше, но не ми се щеше само Вик да се забавлява. Отблъснах го леко и той се принуди да остави гърдите ми на спокойствие. След което впих устни в неговите, докато ловко разкарах дънките и всичко, което имаше от кръста надолу (за дрехи говоря!). Никога не бях целувала Виктор така, но за щастие установих, че на всичкото отгоре може да е страхотен с езика и по-нагоре от талията ми. После преместих устните си на врата му. Мислех си за една хубава, ярко червена смучка, но се отказах. Продължих надолу по гърдите, плочките... Докато не стигнах това, което ми трябваше...
| |
| | | Виктор Кревйър
| Заглавие: Re: Стая №118 Съб Апр 02, 2011 3:23 am | |
| Виктор въздъхна доволно, когато усети меките й устни по тялото си...Караше кожата му да настръхва..Прекрасните извивки на тялото й го възбуждаха само докато я гледаше как извива тяло върху неговото, приидвижвайки се надолу по тялото му..Ръцете му си намериха място на гърба й..Притисна я към себе си, отърквайки слабини в гъдите й..Беше възбуден, но нямаше да откаже малко...устни забавления (днес съм страшна с описанията ;дд).. -Бил съ бог, а не остави бога да те накара да викаш.-засмя се Виктор..-Няма да те оставя така, да знаеш.- закани й се съвсем сериозно Вик и се усмихна блажено.. | |
| | | Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Стая №118 Съб Апр 02, 2011 3:51 am | |
| Не разрах какво ми каза Вик, защото се чудих на акъла си. Стигнах до там, че да духам на Виктор. Не че имаше нещо, ама просто не ми се връзваше с... И аз не знам. Реших да не му мисля мноого. Каквото стане - стане... Спуснах се малко по-надолу и се заиграх с члена му, усещайки колко е възбуден. Само да не е от тея дето свършват за три минути, помислих си. Позамислих се с коя тактика да мина при Вик... Той си заслужаваше нещо по-така... Все пак си беше Виктор. Прокарах нежно език нагоре и надолу по основата, след което се заиграх с главичката. Виждах, че на партньора ми това се харесва. Поиграх си още малко, след което го поех м/у устните си. Започнах въртеливи движения с езика и още две-три номерца, които ми бяха любими...
ПП - без коментар!!! Възмущавам се от себе си! :[syrditooo]]]: | |
| | | Виктор Кревйър
| Заглавие: Re: Стая №118 Съб Апр 02, 2011 4:13 am | |
| Виктор простена доволно и прехапа долната си устна..Подлудяваше го, буквално го подлудяваше и не му оставяше дори малко почивка..Караше тялото му да потръпва, възбудено и в същото време го наеектризираше до краен предел.. -Прекрасна си, Рейчъл.-изръмжа тихичко.. Ръцете му я хванаха а главата и я натиснаха лекичко надоу, след което я пусна..Беше крайно възбуден..Хвана я а раменете и я изтегли нагоре по тялото си..С едно бързо движение я накара да остане под него..Вик си имаше своите малки номерца, които не беше много сигурен даи ще й харесат, но какво пък..Можеше да се пробва..Пресегна се към панталона си и извади белезниците, които иаше за всеки случай в задния си джоб.. -Надявам се, нямаш нищо против.-засмя се.. Хвана китките й и закопча белезниците около тях така, че ръцете й дад са приковани къ таблата на леглото, която предсталяваше нщо като дървена..хмм..решетка? (много зле го описах това).. -Така няма да ми ърдаш много, красавице.-прошепна в ухото й Виктор.. Откопча сутиена й и я зацелува страстно, захапвайки я тук-там, но не силно..Нямаше наерения да й оставя рани, все пак, красивото й тяло не биваше да бъде наранявано..Зацелува коремчето и надолу, докато не стигна клитора й..Прокара пръст между срамните устни, а след него езика му се заигра с кклитора й, дразнейки го по всевъзможен начин..Ръцете у инаха под дупето й и я надигнаха леко, за да му е по-удобно.. | |
| | | Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Стая №118 Съб Апр 02, 2011 8:45 am | |
| Поне този път Вик нямаше намерение да става второ тексаско клане... Още помнех, когато ми остави следи. Супер, сега ръцете ми бяха завързани. И какво да правя?! Простенах. Това движение на Вик... Тялото ми само откликна като се повдигна леко и извих гръб като дива котка. Не знаех, че го мога... Интересно. Простенах втори път. Хванах белезниците, търсейки упора в тях. Виктор щеше да ме подлуди. Исках да го дръпна. Исках го в мен, но нямах сили да си отворя устата, а ръцете ми бяха леко заети...
ПП - сори, че е кратко, ама нещо писателското ми настроение не е на вълна мръсотии :lave: | |
| | | Виктор Кревйър
| Заглавие: Re: Стая №118 Съб Апр 02, 2011 8:53 am | |
| Виктор остана доволен от ситуацията..Таза й се повдигна сякаш, за да му даде повече поле за изява..Сводника засмука клитора й, стискайки дупето й лекичко в шепи..Усети как тялото й се стяга, готово да получи оргазъм и в същия този момент се отдръпна от нея..Знаеше колко е гадно да те оставят на мира, точно преди да получиш оргазъм..Пък и, все пак, Виктор си беше гадняр..Откопча белезниците, освобождавайки ръцете й..Намести се хубаво между краката й, но не проникна..Надвеси се над нея и я целуна.. -Какво иска моята красавица?..Ще ми каже ли?.-подло я попита и се ухили.. П.П.: Няма проблем :* | |
| | | Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Стая №118 Съб Апр 02, 2011 9:00 am | |
| Боже, само колко беше нагъл! И защо, по дяволите, тогава го смятах за неустоим... Да ми се чуди на акъла някой. Погледнах го най-нахално в очите: - Твоята красавица иска... - поколебах се. Добре де, нямаше да кажа това, което ми дойде на ума. Всъщност из главата ми се завъртяха няколко сцени като от филм. Можех нежно да му сложа белезниците, да си поиграя малко и да го зарежа... Или пък да го "окова", да го изчукам и (ако беше някой екшън и той беше лошия) да го застрелям право в главата... Прекалявах и алкохола в системата ми свършваше. А колкото повече намаляваше той, толкова с него и желанието ми да правя неприлични неща с Вик... - Ти избери - казах накрая, не особено убедена какво ще последва. Ако зависеше от мен щях да изпия бутилка водка, но сега бях в ръцете на Виктор и... | |
| | | Виктор Кревйър
| Заглавие: Re: Стая №118 Съб Апр 02, 2011 9:16 am | |
| Оо, дамата му протестираше срещу нещо ли?Хубаво, щом зависеше от него, щеше да я изчука диво, още сега и нямаше да й прости..Проникна наведнъж в нея, до край и се спря за мъничко, за да се вгледа в очите й..Устинте му се спуснаха по врата й, а Вик задвижи таза си престъпно бавно, само дразнейки и себе си и нея.. -Защо дамата ми оставя толкова много решения на мен тази вечер?-попита я Виктор и засмука възглавничката на ухото й.. Забърза малко темпото й, но толкова, че просто да ги подразни още повече.. П.П.:Криси, малко ми се спи и затова е толкова кратко ;дд | |
| | | Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Стая №118 Нед Апр 03, 2011 6:11 am | |
| Защо ли наистина, замислих се. Всъщност започваше да ми харесва повече и повече да съм под контрола на Вик, но... Не мислех да му го кажа да вземе да си напълни главата с още по-извратени идеи... - Добре, щом не искаш... Аз поемам нещата. Превъртях го, така че да е отдолу и закопчах ръцете му с белезниците. След което съвсем, непоносимо бавно започнах да се движа в/у него, докато видимо оглеждах ноктите си незаинтересовано...
ПП - сори, че е много кратко, но нищо гениално не ми хрумва... :lave: | |
| | | Виктор Кревйър
| Заглавие: Re: Стая №118 Пон Апр 04, 2011 5:54 pm | |
| Виктор изръмжа доволно, въпреки че се движеше бавно, така сякаш му доставяше повече удовостви и щеше да му се наслаждава дълго време преди да получи оргазъм..Трябваше да признае за русокоската, че е идеална за едновеерните му колекции..Пък нека леля Марч го псува и хули, колкото си иска..Има късмет, че не е решил да напълни корема на скъпотоо й, преуспяло момиче.. Виктор надигна таза си, поправяйки темпото на модеката над него, която явно обожаваше да се прави на интересна..Проникваше на дълбоко в нея и до край, не мислеше да й прощава.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Стая №118 | |
| |
| | | | Стая №118 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |