| Стая № 269 | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
???? Гост
| Заглавие: Стая № 269 Чет Мар 31, 2011 6:11 am | |
| |
|
| |
Ефи Стонем. Администратор
Брой мнения : 692 Join date : 16.03.2011 Име на героя : Елизабет Стонем.
| Заглавие: Re: Стая № 269 Чет Мар 31, 2011 6:19 am | |
| С Ем хванахме такси до хотела в който беше отседнал. Влязохме вътре ... хотела изглеждаше приятен...не като в онази дупка в която бях отседнала "временно", но така е като не се бях поинтересувала от хубавите хотели в Ел Ей. Когато стигнахме до стаята му той отключи и влязохме вътре. Изглеждаше супер, но мен не ме интересуваше място и така нататък...можеше да го направим и в бара, но нали Емет беше "господин знаменитост" та да не провалим репутацията му. Приближих се до него и започнах да го целувам по устните, а целувките бяха доста страстни. Ръката ми плъзна по тялото му забелязвайки, че копчетата които бях откопчала в бара отново бяха закопчани. Извъртах очи и започнах да ги разкопчавам и само след миг ризата му се озова на пода.
| |
|
| |
Freddie Mclaire
Брой мнения : 61 Join date : 13.03.2011 Име на героя : Freddie Mclaire
| Заглавие: Re: Стая № 269 Чет Мар 31, 2011 7:21 am | |
| Изи бързо разкопча копчетата на ризата ми, а аз разкопчах ципа на малката черна роклята , с която беше облечена. Не спирах да я целувам страстно и продължително. Това момиче силно ме възбуждаше. Мисля, че и на нея й беше много приятно. След като рокличката й падна на земята, леко бутнах Изи в легло. След няколко секунди откопчах сутиена й и го захвърлих силно на далеч. Ооо боже..това момиче беше невероятно.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стая № 269 Чет Мар 31, 2011 8:20 am | |
| Емет ме бутна леко на леглото и разкопча сутиена ми като го захвърли на някъде. Придърпах лицето му към своето, за да го целуна...отново. Бях пристрастена към целувките му...към докосванията му. Избутах го така че аз да съм от горе и се усмихнах дяволито, а в очите ми заиграха някакви палави пламъчета. Ръката ми се спусна по мускулестото тяло стигайки до колана на джинсите му, който откопчах и с едно рязко движение измъкнах. Той ми помогна със свалянето на джинсите си и сега единственото, което ни пречеше бе бельото, но не се безпокойте...погрижихме се и за този проблем....
| |
|
| |
Freddie Mclaire
| Заглавие: Re: Стая № 269 Чет Мар 31, 2011 11:07 am | |
| Вече и двамата бяхме голи в голямото легло. Много се забавялвахме. Беше неуписуемо. Чуваха се доста силни и странни звуци. Хубавото беше, че нямаше никой в съседните стаи, защото ако имаше не ми се мислеше какво щяха да си помислят. Важното беше, че сега съм с Изи и... правехме секс. Ооо...дааа!!! Това момиче нямаше равна!!! Никога не съм бил с такава като нея! - Изи...ти си неповторима. Иска ми се всеки ден да си до мен, скъпа!- казах като не спирах да я целувам по разни части на нейното тяло. - На теб харесва ли ти? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стая № 269 Чет Мар 31, 2011 11:14 am | |
| Е честно казано и аз жадувах за целувките му, докосванията му и за самият него и определено исках още такива моменти с него, но ... е май нямаше но..винаги получавах това което исках. И него щях да получа, само трябваше да си го пожелая...хаха..това прозвуча мнооого тъпо..знам. - На теб харесва ли ти? - попита той, а аз кимнах лекичко и се отдръпнах леко, за да мога да срещна погледа му...леко обърканият му поглед. - Определено ми харесва! - казах и побързах да го целуна преди да е казал каквото и да е. Което май беше грешка, но все едно...и без това напоследък грешките ми бяха безбройни...
| |
|
| |
Freddie Mclaire
| Заглавие: Re: Стая № 269 Чет Мар 31, 2011 11:23 am | |
| Бавно прониквах в нея. А тя викаше от удоволствие. След малко започнах да я целувам бързо и страстно. - Ее..щом това ти харесва..Какво ще кажеш да си поиграем малко. Имам чифт белезници и камшик в шкафчето е банята. Ако искаш можем да ги вземем..или...- не продължих да говоря. Знаех, че сега не е подходящо за говорене, а за действане. Отново проникнах в нея. Но този път беше по-бързо и двамате викахме от удоволствие. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стая № 269 Чет Мар 31, 2011 11:30 am | |
| Погледнах го тъпо...айде за белезниците бях съгласна, но "камшик"...в кой век живееше. Секс играчките от този вид вече не се използваха. Един стон от удоволствие си проби път през устните ми и точно тогава Ем забърза темпото. Стоновете излизаха един след друг от устните ми. Когато отново "забави" темпото го попитах: - А всъщност за какво ти е камшик? - повдигнах вежда. Не че ми пукаше и определено не исках да знам през колко момичета е минал, но ми беше любопитно... - Всъщност май е по - добре да не знам! - казах и отново впих устни в неговите.
| |
|
| |
Freddie Mclaire
| Заглавие: Re: Стая № 269 Чет Мар 31, 2011 11:38 am | |
| - А всъщност за какво ти е камшик? Всъщност май е по - добре да не знам! - попита Изи. - Мислех си, че вие лошите момичета ги обичате. Затова го казах. - след това отново я целунах и проникнах в нея може би за последен път за тази вечер. Бях изтощен. - Какво ще кажеш малко да си починем? - попитах я и я целунах бавно и страстно. Наистина ме измори. Но си заслужаваше всяка секунда прекарана с нея. После опипах с ръце на нейните красиви и добре оформени гърди. - Но като си помисля не мога да ти се наситя. Отново проникнах в нея. Наистина не можех да спра. Изи силно ме възбуждаше. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стая № 269 Чет Мар 31, 2011 11:44 am | |
| След като отново проникна в мен възбудата и удоволствието отново се завърнаха...тези чувства определено ми харесваха, особено щом бяха с него...добре знаете ли ... забравете последната част. Все едно нищо не съм казала. Движенията му бяха ту нежни ту груби...определено ми харесваше. Отново изстенах леко и устните ми се долепиха до неговите за поредната страстна целувка...но също така и кратка.
| |
|
| |
Freddie Mclaire
| Заглавие: Re: Стая № 269 Чет Мар 31, 2011 11:54 am | |
| Вече не можех да я оствя. Бях пристрастен към нея. Но също така бях и изтощен. Нямах повече сили. За пореден път я целунах. След което се отдалечих от нея и станах от леглото. Бях задъхан и едва говорех. - Отивам за бързо до банята, а ти да си тук след като се върна. - казах и влязох в банята. Взех си студен и много бърз душ. Все пак не исках да оставя момичето само. След това закрих долната си част на тялото с една хавлия и се върнах в спалнята. Изи все още беше там и лежеше в леглото. Отидох до нея и я целунах. - Беше невероятна! Сега ако имаш нужда можеш да се изкъпеш или ако искаш направо лягай до мен. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стая № 269 Чет Мар 31, 2011 12:02 pm | |
| Ухилих му се и станах от леглото тръгвайки към банята. Мушнах се под душа и пуснах хладката вода да се стича. Само след броени минути излезнах от душ кабината и увих някаква кърпа около мокрото си тяло, след което се върнах в спалнята при Емет. Отново легнах до него и го целунах нежно след което просто останах в прегръдката му. Чувствах се добре така... с него.. Облегнах главата си върху мускулестите му гърди и зачаках да каже нещо...темите ми за разговор стигаха само до алкохол и купони, а определено исках да наруша това неловко мълчание...
| |
|
| |
Freddie Mclaire
| Заглавие: Re: Стая № 269 Чет Мар 31, 2011 12:09 pm | |
| Изи олегна главата си върщу гърдите ми. Беше ми много приятно. Чудех се какво да кажа... - Надявам се, че утре след като се събудя ще си още до мен. - казах, като не спирах да си играя с косата й. - Твоята компания ми допада и те искам до мен. Не искам да си мислиш, че си била поредната ми бройка. Ти си специална и ще ти го докажа. Всъщност не знаех как, но бях готов на всичко за Изи. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стая № 269 Чет Мар 31, 2011 12:16 pm | |
| Погледнах го учудено. Наистина ли това го каза...той!? Бях доста...объркана, може би защото точно това не очаквах да каже. Всъщност аз нямах проблем с това да съм поредната му бройка (или пък той на мен)...е бях убедена, че доста време щях да мисля за него, но всичко се забравя рано или късно. А имайки предвид моят начин на живот съвсем бързо щях да забравя за него, но в случая нещата бяха различни. - Можеш да си сигурен, че няма да избягам! - подкачих го като се засмях лекичко и отново подпрях глава върху гърдите му...
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Стая № 269 | |
| |
|
| |
| Стая № 269 | |
|