Кой е онлайн? | Общо онлайн са 5 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Къщата на Ванеса Томсън | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Kaya Lourence All of the famous people of the world
Брой мнения : 617 Join date : 29.03.2011 Име на героя : Kaya Lourence Години на героя : 33
| Заглавие: Къщата на Ванеса Томсън Пет Апр 01, 2011 4:51 am | |
| Първи етаж:Хол: Кухня: Стая за гости: Банята на първия етаж: Втори етаж:Моята стая: Дрешникът ми: Банята: Място за отдих: Моята спортна кола: - Spoiler:
Моето официално возило ;д : | |
| | | Kaya Lourence All of the famous people of the world
Брой мнения : 617 Join date : 29.03.2011 Име на героя : Kaya Lourence Години на героя : 33
| Заглавие: Re: Къщата на Ванеса Томсън Чет Апр 07, 2011 2:03 am | |
| Докато си правех кафе телефона ми звънна беше моята приятелка Кендра. -Ало..здрастии мила..добре няма проблем!-Тя идваше насам. Беше снимала филм в Чили и сега искаше да остане малко при мене. Направих кафето и пуснах телевизора. Даваха любимият ми сериал но той беше към края си. Когато свърши на вратата се потропа. Извиках с силен глас "ИДВАМ" и тръгнах към входа. -Кеендии..влизай.-прегърнах я и поканих вътре. | |
| | | Кендра Уилкинсън
Брой мнения : 135 Join date : 04.04.2011 Име на героя : Кендра Уилкинсън
| Заглавие: Re: Къщата на Ванеса Томсън Чет Апр 07, 2011 2:09 am | |
| Филмът, който снимах в Чили най - сетне приключи. Толкова се бях изтощила. Реших да се пренеса у една стара приятелка Ванеса. Звъннах и по телефона и я попитах. Тя естествено се съгласи. Когато пристигнах, звъннах на вратата. Тя ми извика да вляза. Когато се видяхме си лепнахме такава прегръдка, че не може и да бъде. Оставих си багажа в стаята за гости и седнахме в хола да си бъбрим. Та искаше да и разкажа нещо интересно покрай мен. - Какво да ти кажа. - започнах аз. - Животът си го бива. Но с Джоузев се разделихме преди година и от тогава си нямам сериозен приятел. Побъбрихме си така още малко и неусетно се стъмни. Аз бях много гладна и изморена от пътя. Помолих Ванеса да отидем да си сготвим нещо в кухнята тя се съгласи. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Ванеса Томсън Чет Апр 07, 2011 3:42 am | |
| След дълготрайна прегръдка се качихме да оставим багажа на Кендрав стаята за гости. После слезнахме в хола. Попитах я за интересните неща покрай нея. Тя ми разказа и след това ме помоли да си сготвим нещо защото все пак тя идва от Чили. Тръгнахме към кухнята. Внезапно аз се спрях. Кендра ме попита какво има. -Тук нещо липсва..-върнах се в хола и пуснах уредбата до дупка..запътих се пак към кухнята..-Ето така е по-добре -усмихнах се на Кенди и отворих хладилника. -Такаам ,да видим..-там имаше 10 яйца една маруля , домати и краставици...-Ам мисля че това ще стигне за две порции и малко салата.-засмях се. Изкарах продуктите на масата и сложих яйцата да се варят. | |
| | | Кендра Уилкинсън
| Заглавие: Re: Къщата на Ванеса Томсън Чет Апр 07, 2011 3:53 am | |
| Отидохме в кухнята за да си направим нещо за ядене. Ванеса извади от хладилника яйца и различни зеленчуци. Пусна музика. Сложи яйцата да се варят, а все пак аз съм вегитариянка и трябва да поддържам фигурата си добре. Докато тя правеше яйцата, аз нарязах марулята и добавих краставици. Не спирахме да танцуваме докато готвим и постоянно да си пускаме шеги. Беше много забавно. Постоянно си пускахме шеги. Когато всичко беше готово, седнахме на масата и се навечеряхме. След това аз исках да се изкъпя и Ванеса ми показа банята. - Лол.. - възкликнах. - Каква огромна баня имаш. Ще си напълня ваната и ще си се сгрея много хубаво. След ваната си облякох нощницата, измих си зъбите и легнах. Ванеса ми беше обещала, че ще ме събуди рано за да отидем до едно място. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Ванеса Томсън Чет Апр 07, 2011 4:50 am | |
| Докато готвехме постоянно се лигавехме и се закачахме с Кендра. Когато приключихме седнахме на масата и започнахме да ядем. -Ммм майстор съм.-започнах да се хваля за яйцата които бях сварила. След вечеря показах банята на Кендра , разбрахме се утре да я събудя в 8:00 за да отидем до едно място и си легнах. Бях много изморена , защото през деня имах снимки и беше доста истуштително. | |
| | | Кендра Уилкинсън
| Заглавие: Re: Къщата на Ванеса Томсън Чет Апр 07, 2011 5:18 am | |
| На другата сутрин Ванеса ме събуди в 8 часа, точно както ми каза. Каза ми да се оправя, да си избера най - хубавата рокля в гардероба, да си направя най - хубавата прическа и грим. - Но защо си толкова потайна. Кажи ми. - строснато и казах. - Ще видиш. Това е изненада. Хайде оправи се. - и излее от стаята. Спрях я. Сигурна бях, че това което ми е спретнала ще ми хареса. Помолих я да ми помогне с избирането на дрехи. От гардероба ми тя избра една черна къса рокля и едни бели обувки на висок ток. Оправих си коса грим и т.н. След това избрахме облекло и на Ванеса. Изглеждахме супер според мен де и излязохме... | |
| Заглавие: Re: Къщата на Ванеса Томсън Чет Апр 07, 2011 5:30 am | |
| Трябваше да тръгваме, но аз се сетих че имам неотложна работа. -Оо Кенди съжалявам но трябва да изляза спешно.-взех чантата си оставих и ключове и тръгнах. Качих се на колата си и потеглих. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Ванеса Томсън | |
| |
| | | | Къщата на Ванеса Томсън | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |