Max Fray
Брой мнения : 10 Join date : 24.05.2011 Име на героя : ~Макс Фрей;
| Заглавие: Къщата на Макс.~ Сря Юни 15, 2011 5:26 pm | |
| Можех да я опиша само така: не много голяма, двуетажна къща. Обичах къщата си. Не ми трябваше много, не исках да имам грамадни имения, с 10 спални в които се ползва само една. Когато някой е видеше отпред я мислеше за доста малка къща, която надали ще събере толкова неща. Но събира.
Коридора беше среден. С масичка до вратата където оставях ключовете. Над нея беше алармата. Холът беше в шоколадово кафяви цветове. Телевизор, диван, маса. Малка възглавничка и малко висока синя мека маса, която по скоро приличаше на табуретка без крака, на която седеше лаптопът ми. Кухнята преобладаваше зелено. Плотът, мивката, зеленият хладилник и голямата зелена маса, на която имаше само един стол. И още един отсреща да ми прави компания. А третата стая от първия етаж беше стаята за гости. Просто за всеки случай.
Втория етаж имаше четири стаи. Първата беше моята стая. Цялата в светло синьо и светло жълто. Голямото легло, бюрото, малкия рафт с комикси и манга. Другата стая беше библиотеката. Многото рафтове с книги които съм си купувал или са ми давали от премиери на книги. Обичах да чета. Определено бяха много книги.
Третата стая беше стаята с басейна, където чат-пат тренирах. А последната беше банята. Голямата баня с вана и джакузи. Душ кабина имаше също. Бялата мивка с синята чашка, където стоеше синята четка за зъби. А още по последното беше терасата. Задната тераса, където закусвах, четях книга или просто се наслаждавах на красивата гледка, защото оттам се виждаше целия град. | |
|