На клюкарката и' се наложи да отсъства, но не си мислете, че сте се отървали. Тя може и да не е тук, но познайте какво!? Аз ще я замествам, няма да се отървете лесно от мен, мисля да поостана!
И като една добра клюкарка нека ви осведомя за последните събития, които определено стреснаха някои хора и аз определено бях сред тях.
И нека да започнем от моите лични фаворити, мда имах време да ви опозная и да си избера фаворити, но сега по темата. Май в скоро време сватбените камбани ще бият, а късметлиите са Ес и Ар. Познавате се от съвсем скоро, а вече ще има сватба!? Това определено ме шашна, но явно любовта ви е голяма или пък корема на нашата любима Серина ще наголемее...каква е причината, ще разберем в последствие. Но иначе браво Артър, хубав подарък за рожден ден..кой не би се "зарадвал" на годежен пръстен...хаха!?
Но освен радости на рождения ден на Ес имаше и доста тъга и разбити сърца, а именно сърцето на Вон. За кой път вече 2-ри или май беше 3-ти, за пореден път избраха някой друг пред него. Този път момичето разбило сърцето на Вон бе не коя да е ами самата Алисън Хоуп! Кой би очаквал, че това невинно личице е способно да изтръгне сърцето на някой. Но пък Вон веднага потърси утеха при Никол. Тц тц Никол не те ли е срам? Стивън го нямаше за известно време и ти не се подвоуми да се метнеш в прегръдките на Вон, но поне ще си се утешавате взаимно. Горкия Стив, но поне и той намери утешителната си награда, този път в лицето на новопристигналата в града Алиша.
А сега нека се пренесем в Crank it up night club при Неса и Итън, които определено изгарят от желание да скочат в леглото на другия. Свалките започнаха, най - вероятно ще очакваме продължението в някоя хотелска стая или пък къщата на някой от тях. Но може пък и да оставят нещата така...нищо не се знае. Чудя се само дали ще е забавление или може би нещо повече, все пак това е градът в който и невъзможното става възможно. Е ще следя ситуацията и ще ви уведомявам за подробностите.
И помнете вие не сте никои преди да пиша за вас!
х.о.х.о Gossip Girl
Вто Апр 26, 2011 8:39 am by ????