Gossip Girl Gossip girl. The one and only sorce of the scandalas life in the Los Angleles elite.
Брой мнения : 23 Join date : 26.11.2010 Име на героя : Gossip girl
| | Gossip girl's back. Ready to hear the new dirtiest secrets? | |
Здравейте любими мои!Аз се завърнах липсвах ли ви?И аз така си Мислех.Нося ви много нови клюки. Нека започнем първо с любимата ми двойка изнасилвача Тейлър и малката,невинна Ренесме.Обещах ви,че ще ги следя и ще ви информирам е отношенията между тях се задълбочиха и те спаха заедно.Беше толкова романтично.Точно така Ренесме някой трябва да строява този нарко дилър и женкар.Справяш се чудесно. за сега стига той да не те превърне в някоя уличница.Чакай ти вече се превръщаш в такава. Линдзи ги остави и хоп вече стана тя каквато стана може и някое бебче да се появи .Като става дума за Линдзи тази мръсница заедно с Серина флиртуват с Неолис.Мм дали ще го прелъстят ще ми е много интересно.Двете заедно са много опасни.Пазаете се момчета.Ще ги наблюдавам и ще ви държа течение. Пуенте и Джонас страхотна двойка.Вие какво ще кажете?Най-сетне една нормална двойка да се заформи в този град.Доживях да бъда свидетел.Ник се държи мило с Ани но дали ще си покаже рогцата? Пази се Пуенте.
Знаете,че ме обичате.. х.о.х.о Gossip Girl | |
|
Пет Юли 01, 2011 1:18 am by Lindsay Fawn