| Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 | |
|
+18Мел Матияс Sara Klay Шарлийн Уитсток Майкъл Слейтър Annabelle Carter Chelsea Dawn Wayne. Alisa Kerr [ANGEL ♥] Sky. Хелена Грейнджър Ванеса Хъджънс Алиша Хърд-Ууд Destiny Stone Майкъл Браянс Nikole Wild Рик Колин Джули Бейкър Джейкъб Рейнаис Серина Ван Дер Удсън 22 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Чет Фев 02, 2012 10:05 pm | |
| | |
|
| |
Джейкъб Рейнаис All of the famous people of the world
Брой мнения : 108 Join date : 03.02.2012 Име на героя : Джейкъб Рейнаис
Информация за героя. Семейство:: Братовчед - Рик Колин Гадже:: БФФ:: Рик Колин
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Пет Фев 03, 2012 11:53 am | |
| Някой да ме подслони докъто си къпя (направя) къща? | |
|
| |
Джули Бейкър
Брой мнения : 116 Join date : 27.11.2011 Име на героя : Джулиана Бейкър
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ::
| |
| |
Джейкъб Рейнаис All of the famous people of the world
Брой мнения : 108 Join date : 03.02.2012 Име на героя : Джейкъб Рейнаис
Информация за героя. Семейство:: Братовчед - Рик Колин Гадже:: БФФ:: Рик Колин
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Пет Фев 03, 2012 12:02 pm | |
| - Джули Бейкър написа:
- Джейкъб Рейнаис написа:
- Някой да ме подслони докъто си къпя (направя) къща?
Аз съм с Рамона, но къщата ми е благотворително дружество, ако искаш да се уговорим по ЛС или в чата Защо не в къща с две момичета,хич няма да ми е зле. Даже може и да бързам да си правя своя. | |
|
| |
Рик Колин Study right!?
Брой мнения : 421 Join date : 24.01.2012 Име на героя : Рик Колин Години на героя : 31
Информация за героя. Семейство:: Братовчед - Джейкъб Рейнаис Гадже:: Шарлийн Уитсток БФФ:: Джейкъб Рейнаис
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Пет Фев 03, 2012 10:05 pm | |
| Сам ми е много скучно, някой да иска да дели къща с мен, може да е в една от гостните или сам да си направи стая. Та някой ? | |
|
| |
Nikole Wild All of the famous people of the world
Брой мнения : 183 Join date : 20.10.2011 Име на героя : Nikole Wild
Информация за героя. Семейство:: Ariadne Dawson- сестра Гадже:: БФФ:: Джули Бейкър, Jason Miller, Шар Фанинг
| |
| |
Майкъл Браянс All of the famous people of the world
Брой мнения : 41 Join date : 08.02.2012 Име на героя : Майкъл Браянс
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Сря Фев 08, 2012 3:04 am | |
| - Nikole Wild написа:
- Някой да иска да живее при мен?? ^_^
Ами аз? | |
|
| |
Destiny Stone Study right!?
Брой мнения : 22 Join date : 29.07.2011 Име на героя : Дестъни Стоун
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Сря Фев 08, 2012 3:05 am | |
| - Рик Колин написа:
- Сам ми е много скучно, някой да иска да дели къща с мен, може да е в една от гостните или сам да си направи стая. Та някой ?
Аз? | |
|
| |
Алиша Хърд-Ууд
Брой мнения : 12 Join date : 08.02.2012 Име на героя : Алиша Хърд Ууд Години на героя : 27
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Сря Фев 08, 2012 4:10 am | |
| Някой, който да иска да приеме червенокоска в дома си? | |
|
| |
Nikole Wild All of the famous people of the world
Брой мнения : 183 Join date : 20.10.2011 Име на героя : Nikole Wild
Информация за героя. Семейство:: Ariadne Dawson- сестра Гадже:: БФФ:: Джули Бейкър, Jason Miller, Шар Фанинг
| |
| |
Ванеса Хъджънс All of the famous people of the world
Брой мнения : 17 Join date : 11.02.2012 Име на героя : Ванеса Хъджънс Години на героя : 35
Информация за героя. Семейство:: Майка мъртва баща Тиодор. Гадже:: Няма БФФ:: Няма
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Нед Фев 12, 2012 5:28 am | |
| | |
|
| |
Хелена Грейнджър
Брой мнения : 15 Join date : 16.02.2012 Име на героя : Хелена Грейнджър Години на героя : 28
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Чет Фев 16, 2012 6:59 am | |
| Търси се някой,който да ме приюти... | |
|
| |
Sky.
Брой мнения : 12 Join date : 17.02.2012 Име на героя : Никълъс Клиъруотър
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Съб Фев 18, 2012 5:55 am | |
| | |
|
| |
Alisa Kerr [ANGEL ♥] All of the famous people of the world
Брой мнения : 335 Join date : 10.02.2012 Име на героя : Alisa Kerr Години на героя : 25
Информация за героя. Семейство:: Skylar Hadley - брат Гадже:: Hero БФФ:: Катрин Пиърс , Рейчъл МакАдамс
| |
| |
Sky.
Брой мнения : 12 Join date : 17.02.2012 Име на героя : Никълъс Клиъруотър
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Нед Фев 19, 2012 8:23 am | |
| | |
|
| |
Chelsea Dawn Wayne. Study right!?
Брой мнения : 11 Join date : 03.03.2012 Име на героя : Chelsea
Информация за героя. Семейство:: I would love to have one ... Гадже:: Blah, blah, love's not for me.. it makes me weak.. and it makes my guard fall down. БФФ:: Florence Carter-Wood
| |
| |
Annabelle Carter All of the famous people of the world
Брой мнения : 680 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Annabelle Carter Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: брат - Hero Гадже:: търси се БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Пет Мар 16, 2012 2:46 am | |
| Някой да желае да ме приюти ???? | |
|
| |
Майкъл Слейтър All of the famous people of the world
Брой мнения : 264 Join date : 16.03.2012 Име на героя : Майкъл Слейтър
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Пет Мар 16, 2012 7:44 am | |
| Първо, съгласявам се да бъда твое гадже Впрочем много си бърза,аз едва се записах и веднага ме искаш Що се отнася до втория въпрос, с радост ще те приютя, само да се разберем как точно ще представлява нашия дом- вила,апартамент,къща или нещо друго. | |
|
| |
Брой мнения : 680 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Annabelle Carter Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: брат - Hero Гадже:: търси се БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Пет Мар 16, 2012 7:48 am | |
| Има малка промяна .. Аз вече си направих дом ;д Може да дойдеш при мен ;ддд Иначе мн се радвам че се съгласи | |
|
| |
Майкъл Слейтър All of the famous people of the world
Брой мнения : 264 Join date : 16.03.2012 Име на героя : Майкъл Слейтър
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Пет Мар 16, 2012 7:53 am | |
| Добре, а как всъщност да дойда при теб, сори за глупавия въпрос ,ама не искам да оплескам нещо. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Пет Мар 16, 2012 7:56 am | |
| Влез в чата дан е ме бие Буба ( админката че спамя ) и теб също ;д | |
|
| |
Шарлийн Уитсток All the normal people in the world.
Брой мнения : 142 Join date : 03.03.2012 Име на героя : Шарлийн Уитсток Години на героя : 32
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Рик Колин БФФ::
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Нед Мар 18, 2012 12:18 pm | |
| Търся си някой да ме приюти | |
|
| |
Sara Klay All of the famous people of the world
Брой мнения : 20 Join date : 24.03.2012 Име на героя : Sara Klay (S.K)
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Съб Мар 24, 2012 10:25 am | |
| Някой, който иска натрапник в къщата си ? | |
|
| |
Мел Матияс All of the famous people of the world
Брой мнения : 75 Join date : 27.01.2012 Име на героя : Мел
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Нед Мар 25, 2012 12:43 am | |
| - Sara Klay написа:
- Някой, който иска натрапник в къщата си ?
искаш ли да дойдеш при мен? | |
|
| |
Harry Stylesss ;]] All of the famous people of the world
Брой мнения : 53 Join date : 26.03.2012 Име на героя : Harry Stylles Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: Алек - брат Гадже:: Christina Grimmie БФФ:: Alisa Kerr [ANGEL ♥]
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Вто Мар 27, 2012 6:03 am | |
| Търся си съквартирант за дома ми. Ако иска ще му направя отделна стая ;]] | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 | |
| |
|
| |
| Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 | |
|