Алек
Брой мнения : 10 Join date : 21.03.2012 Име на героя : Алек Бейн
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: няма. хД БФФ:: няма.
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Вто Мар 27, 2012 6:16 am | |
| - Harry Stylesss ;]] написа:
- Търся си съквартирант за дома ми. Ако иска ще му направя отделна стая ;]]
Аз? Попринцип героя ми живее със сестра си, но понякога му трябва уединение. хД | |
|
Harry Stylesss ;]] All of the famous people of the world
Брой мнения : 53 Join date : 26.03.2012 Име на героя : Harry Stylles Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: Алек - брат Гадже:: Christina Grimmie БФФ:: Alisa Kerr [ANGEL ♥]
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Вто Мар 27, 2012 6:20 am | |
| - Алек написа:
- Harry Stylesss ;]] написа:
Аз? Попринцип героя ми живее със сестра си, но понякога му трябва уединение. хД Емм няма проблеми аз сега си направих къщата ако искаш пиши ми на ЛС (А и не мога да отговарям на ЛС-тата напиши едно РП в къщтата и може да стане) | |
|
Алек
Брой мнения : 10 Join date : 21.03.2012 Име на героя : Алек Бейн
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: няма. хД БФФ:: няма.
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Вто Мар 27, 2012 6:21 am | |
| - Harry Stylesss ;]] написа:
- Алек написа:
- Harry Stylesss ;]] написа:
Аз? Попринцип героя ми живее със сестра си, но понякога му трябва уединение. хД Емм няма проблеми аз сега си направих къщата ако искаш пиши ми на ЛС
(А и не мога да отговарям на ЛС-тата напиши едно РП в къщтата и може да стане) И аз нямам мнения за ЛС-та. Пиши в чата, да ти дам линк за стаята хД (сори за флууда *blush*) | |
|
Lenna D. <33 Модератор
Брой мнения : 306 Join date : 30.01.2012 Име на героя : Lenna Dobreva or Devil [SUUN]
Информация за героя. Семейство:: - Гадже:: Бивша на Клаус. БФФ:: -
| |
Шерлок All of the famous people of the world
Брой мнения : 9 Join date : 05.04.2012 Име на героя : Sherlock
Информация за героя. Семейство:: брат-Майкрофт Гадже:: няма БФФ::
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 Пет Апр 06, 2012 2:25 am | |
| Ако някой може да издържи да не застреля Шерлок заради...това което е е добре дошъл да живее с него ;) | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Търся си съквартирант/съкватрирантка. vol.2 | |
| |
|