Кой е онлайн? | Общо онлайн са 16 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 16 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Домът на Уолдорф,лятото на 2011 | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Blair Waldorf Study right!?
Брой мнения : 252 Join date : 26.11.2011 Име на героя : Блеър Уолдорф
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Chuck Bass БФФ:: Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Домът на Уолдорф,лятото на 2011 Пет Фев 03, 2012 11:27 pm | |
| Ах това лято беше едно от най-горещите!Е..колкото по-горещо,толкова по-добре.Всеки ден със Серина бяхме навън и тя естествено се опитваше да ме контролира.Дам..ами какво да направя като онази дебелана ме настъпи?!Щеше да е безумие да не си изсибя сладоледа върху нея..трябваше да бъде наказана.Все пак съм Блеър Уолдорф. Събудих се,точно когато сънувах че получавам автограф от Джордж Клуни!И разбирасе се събудих от смс от С.Ах..това момиче..не се научи кога да ми звъни.Винаги прекъсваше сънищата ми на най-интересното. Щеше да мине през вкъщи след 30 минути!30 минути нямаше да ми стигнат дори да се облека! Извиках Дорота като тя разбира се знаеше какво да ми донесе.Минах през банята и отново се възхитих на себе си.С всеки ден бях по-красива. Тъкмо си избирах рокля и се позвъни на вратата. -Дорота! Извиках,а тя отиде да отвори.Имаше малко забавени рефлекси..адски ме дразнеше,но..майка ми държеше на нея. | |
| | | Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Домът на Уолдорф,лятото на 2011 Съб Фев 04, 2012 8:55 am | |
| Денят бе дълъг и горещ,а слънцето се извисяваше високо в небето.Наближаваше обяд,а още не се бях се чула с нея.Грабнах телефона си и бързо затраках с нокти по клавиатурата му.Прочетох отново СМС-а,точно преди да натисна Send - "Добро утро поспаланке,скоро ще дойде време за лягане.Ставай от леглото,при теб съм до 30 минути. :*". Майка ми и Ерик бяха на пазар и къщата беше на мое разположение,но не ми се стоеше затворена.Преоблякох се и оправих косата си,заключих входната врата и тръгнах надолу по стълбите. - Довиждане Винсънт!-казах на охраната во отговор на неговото: - Довиждане госпожице Ван Дер Удсън! Таксита паркира пред дома на Блеър,платих на шофьора и направо влязох в голямата къща без да си правя труда да звъня. | |
| | | Blair Waldorf Study right!?
| Заглавие: Re: Домът на Уолдорф,лятото на 2011 Вто Фев 07, 2012 11:51 pm | |
| Ес. беше дошла.Страхотно..тъкмо щеше да ми помогне да си избера подходяща рокля за разходката ни.Дано некой този път да не ем настъпи,защото щях да се вбеся.Онзи път едвам не изпуснах чантата си на Шанел на земята!Миличката..нямаше да й се отрази добре. Мислите ми бяха прекъснати от звучното"Здравей Би!" което Серина каза,възкликна или каквото там направи,а след това ме награби едва ли не..това момиче..държеше се така все едно винаги беше пушила трева.Засмях се на мислите си и казах: -Здравей,Ес.Отново успя да ме събудиш..-измрънках и я погледнах злобничко,но след това се засмях и я прегърнах -Хм..днес ми харесва как си се облякла.-отбелязах като я поогледах и се усмихнах доволно. | |
| | | Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Домът на Уолдорф,лятото на 2011 Вто Фев 07, 2012 11:57 pm | |
| - Хм..днес ми харесва как си се облякла. - Знам знам.-усмихнах се. - Събудих те аз...ами след като стоиш до късно с Чък...и не е като да играете на шах.-засмях се на физиономията й. Оставих чантата и палтото си на Дорота и се върнах при Блеър като я огледах от глава до пети. - Ох..не изглаждаш добре.-поклатих глава.- Хайде към гардероба.-засмях се и посочих с поглед. Докато вървях към огромното помещение с дрехите на Блеър,вързах косата си на висока опашка,за да ми е по-удобно и затърсих някоя нова интересна комбинация за приятелката си. | |
| | | Blair Waldorf Study right!?
| Заглавие: Re: Домът на Уолдорф,лятото на 2011 Сря Фев 08, 2012 12:14 am | |
| -Ъъ какъв Чък?!С Чък не сме се виждали от две седмици..А и знаеш,че не обичам да се влача с него..той знае само стриптийз баровете,а това е пълна простащина!Не разбирам как онези момичета се съгласяват да го правят..ъх...-извъртях очи и направих погнусена физиономия.Наистина беше така..за пари бяха готови да ги опипват някакви пияници и да танцуват на пилон..пф..Както и да е..сега имах по-важна работа като например да намеря с какво да се облека! -Само един въпрос Ес..от къде е тази мания за мен и Чък?Аз дори не го понасям..-казах като я погледнах объркано.Наистина не знаех от къде й е влязло това в главата.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Домът на Уолдорф,лятото на 2011 | |
| |
| | | | Домът на Уолдорф,лятото на 2011 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |