Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Втора класа. - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Втора класа. - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Втора класа. - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Втора класа. - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Втора класа. - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Втора класа. - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Втора класа. - Page 2 EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Втора класа. - Page 2 EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Втора класа. - Page 2 EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Втора класа. - Page 2 Vote_lcapВтора класа. - Page 2 Voting_barВтора класа. - Page 2 Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Втора класа. - Page 2 Vote_lcapВтора класа. - Page 2 Voting_barВтора класа. - Page 2 Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Втора класа. - Page 2 3634557V Втора класа. - Page 2 Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Втора класа. - Page 2 Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Втора класа.

Go down 
3 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Брой мнения : 421
Име на героя : Рик Колин
Години на героя : 31

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: Братовчед - Джейкъб Рейнаис
Гадже: Гадже:: Шарлийн Уитсток
БФФ: БФФ:: Джейкъб Рейнаис

Втора класа. - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyПон Мар 26, 2012 7:44 am

Чувството от допира на ръцете й до врата ми, до тялото ми. Сърцата ни биеха в пълен синхрон, забързано, силно. Целувките ни се задълбочаваха, страстите се извисяваха, а срамежливоста и притеснението бяха изтикани на заден план. Движенията ми бяха ограничени, заради колна, прикожаващ ме към седалката. Протегнах ръка и се освободих от неприятното затворническо чувство. Когато бях свободен се приближих още повече към нея, обгръщайки я с ръце, притискайки я още повече към себе си, ако това можеше да се направи. Телата ни бяха толкова близо, че беше невъзможно да се разбере къде точно се свързваха. Възбудата отново ме завладя.
Усетих леко побутване по рамото и прочистване на гърло. Гласа на стюардесата достигна до ушите ми. Отдръпнах се от чарли леко притеснен и много неговолен, отправяйки към жената ядосн поглед, което всъщност вероятно не беше необходимо защото тя само си вършеше работата.
Въпросната стюардеса ни смъмри за държанието, обвинявайки ни че в залата има малки деца и държението ни е неприемливо.
- Не е честно - обърнах се към Чарли, облегнат назад в полулегнало положение, нацупен като малко дете. - Не правехме нищо забранено.
Върнете се в началото Go down
Шарлийн Уитсток
All the normal people in the world.
Шарлийн Уитсток

Брой мнения : 142
Име на героя : Шарлийн Уитсток
Години на героя : 32

Информация за героя.
Семейство: Семейство::
Гадже: Гадже:: Рик Колин
БФФ: БФФ::

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyПон Мар 26, 2012 7:59 am

Подсмихнах се, защото беше много сладък и това накара раздразнението ми, породено от забележката, да се разсея. Приближих се много бързо и го целунах по бузката, като веднага се отдръпнах, преди някой да ни е видял. Чувствах се като ученичка, която се криеше от учителите, за да може спокойно да се натиска с гаджето си.
Отпуснах се на седалката, подобно на него, като започнах да галя ръката му, а когато ми омръзна, вплетох пръстите си в неговите и продължих да мърдам леко палеца си.
- Няма ли да си сложиш колана - казах накрая, като не знаех каква реакция да очаквам, затова бързо добави - така де ... за всеки случай. Никога не знаеш какво може да се случи.
Е ... нямах навика да командвам мъжете, най-вече в такива ситуации, но бях ужасно параноична и голям карък, така че бях на мнение, че ако не си сложа колана, точно тогава е щял да ми потрябва.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 12:19 am

Не обичах да се чувствам вързан затова поклатих отрицателно глава. Изпитвах чист, първичен гняв, който умело прикривах, към стюардесата, която ни прекъсна. По навик когато съм ядосан правех напук и това допринесе за отказа ми.
Чарли се рамърда неспокойно на седалката си, стискайки несъзнателно ръката ми. Притеснението й се просмукваше неканено в тялото ми, готово да го завладее. Въздъхнах шумно и се усмихнах на Чарли, яда ми се изпари в мига, в който усетих страха й.
- Ако това ще те накара да се почувстваш по добре... - Освободих ръката си от найната, седнах малко по прилично и закопчах колана на кръста си, ограничавайки отново движенията си. - Сега по - добре ли е? - Тя леко кимна и ми се усмихна доволно.
Естествено бих направил за нея всичко, което поиска и което е по силите ми, разбира се. Хванах ръката й и преплетох пръстите си с нейните. Отпих голяма глъдка от уискито си, усещайки как то ес стича по гърлото ми и запалва приятен пожар в корема ми.
- Защо толкова се притесняваш за кланите? Какво толкова може да се случи, в самолет сме. Ако се разбирем, едва ли ще отцелеем дори и с колани. - Опитах се да се засмея, но усетих колко безнадежно щеше да е положението ни, ако това наистина се случи. Не успявах да я успокоя, ама изобщо.
Засмях се леко и се почесох по главата, без изобщо да ме сърби.
- Какво ще кажеш да забравим че последната минута се е случила и не съм споменал нищо за пдане на самолети... - Вдигнах въпросително едната си вежда. - Сменяме темата?
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 5:35 am

Не се изненадах от отказа му. Това, която ме изненада, беше, че след това се съобрази с мен. Не го очаквах, но ме трогна много и това си личеше по милото изражение на лицето ми, което показвах, преди да започне да ме стресира с думите си за самолетни катастрофи. Свлякох се леко надолу в седалката, като загледах напред и усетих как сърцето ми започна да забързва. Затворих очите си, но стана само по-лошо, защото започнаха да минават ужасни картини пред очите ми и лицето ми пребледня.
- Ще те убия - казах тихичко, като си отворих очите и започнах нервно да дъвча долната устна.
Надявах се да е усетил закачливата нотка в гласа ми. Беше присъщо за мен, да си правя шеги, когато нещо не беше наред, в повечето случаи, когато не се чувствах добре. Нямаше нищо по-добро от смехотерапията. И въпреки ужасните мисли, които се въртяха в главата ми, не ми се искаше да забравя последната минута ... не знаех кога пак ще го видя, затова ми се искаше да помня всяка секунда прекарана с него.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 6:27 am

Засмях се, нямаше да й е лесно, пък и не вярвах чак толкова да ме беше намразила. Това бяха само думи, убийството беше сериозна стъпка в живота на човек. Трябваша да бъде добре изпипано, едва ли й се лежеше в затвор с години. Естествено разбрах че се шегува, може би трябваша да измъкна чувството си за хумор от прашлясалата кутия в тъмния ъгъл на мозъка си.
- И с какво смяташ да го направиш? Мога да ти дам някой предложения. - Гледах я с усмивка, а през мозъка ми се заредиха хиляди начини, по които може да се убие човек. Позачудих се малко, разсъждавах, като същински сериен убиец.
- С пистолет? Съмнявам се да имаш в себе си каквото и да е оръжие, на летището ни проверяват. Вероятно с нещо до което ще можеш да се добереш в самолета. Вилица? Нож за пържоли? Лъжица? - При последното си предположение се засмях сам на собствения си опит за шега, като пълен идиот. Толкова отдавна не съм се шегувал с някой. Сърказма, иронията и шегите отдавна не бяха част от живота ми.
- Сега сериозно... - Казах готов всеки миг да се засмея отново. - Предлагам да ме задушиш, сещам се за поне един задушаващ начин, при които ще умра щаслив.
Да картината в главата ми беше много ясна, но някак си не вървеше да й кажа: "Задуши ме с целувки, не ми позволявай да си поемам възду,х освен ако не е от твоите бели дробове"
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 7:02 am

Изведнъж започнах да се смея и дори не можех да си поема дъх. В главата ми изникна една ужасно глупава и в същото време смешна картина. Бях гледала едно клипче и в него някакъв мъж гонеше друг и го биеше с лъжица, докато не умря. Добре де ... може би не звучеше много смешно, но самата идея ме караше да се смея от сърце.

Усетих как лицето ми започва да почервенява, затова отпих малко от от питието си и се опитах да се осъзная. Наистина ми се искаше да го целуна, но в момента не можех да бъда сериозна дори и за секунда. Устните ми се бяха изпънали, като се опитвах да ги държа в нормалната им форма, но просто не можех.
- Извинявай - казах тихичко и сложих ръката си пред устата.
Успокоих малко смеха си, като накрая просто се усмихвах. Лицето ми все още беше зачервено, но се надявах да не е прекалено много, защото често започвах да приличам на доматче, а това се дължеше на бялата ми кожа.
Накрая просто се отказах и извадих телефона си, като намерих клипчето и го набутах в ръцете му. Не му каза нищо, защото щях отново да избухна в смях, ако си отворя устата, затова просто го оставих да го гледа и се надявах да не ме помисли за идиот.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 7:56 am

Ако знаех, че може да се убие някой с лъжица до този момент никога нямаше да й дам тази идея, не че тя нямаше да се сети и сама. Поне щеше да е забавна смърт, още от началото на клипчето започнах да се смея. В момента с резачката инстинктивно хванах сланите си и изохках, все едно осакатиха мен, но това си е напълно очаквана реакция, момичетата не могат да разберат какво означават тези органи за нас.
След десет минути превиване от смях ме заболя не само корема, но й главата. В главата ми се въртеше един въпрос, но така и не й го зададох.
- Отказавам се, очевидно можеш да убиеш човек с лъжица... - Смехът отоно ме завладя, ако продължавах така в скоро време щях имам мускулна треска. - Но трябва да побързаш, защото има опастност в скоро време да умра от смях.
Явно сещащи се за съдържанието на това късометражно филмче отново избухнахме. Стюардесата отново дойде, този път сме били много шумни, ако можело да не се смеем толкова високо. Заклевам се че ако беше мъж до сега да съм станал и да съм се приготвил за бой. Можеше ли да има такива хора.
- Какво можем да правим в този самолет без да ни се скара някой? - Попитах Чарли тихо. - Знаеш ли имам чудесна идея. - Усмихнах се заговорнически на момичето. - Да лазим по нервите не стюардесата.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 8:34 am

Може би не беше хубаво да ме вижда така, но аз просто не можах да се сдържа - изгледах стюардесата с чиста злоба, а в очите ми преблесна гневен пламък. Въобще не ми пречеше, че е жена. Единственото, което ме спираше, беше Рик. Не исках да ме види още от сега в лошата ми светлина, затова се облегнах на седалката и се опитах да не гледам към онази скочубра.
- Страхотна идея - извиках въодушевено и с периферията си забелязах злобния поглед, който и тя ми отговори, затова прошепнах на Рик, без да отделям очи от нейните - какви идеи имаш?
Тя отиде да си върши работата и аз отново погледнах към него, а той видя нещо, което вече не ме правеше толкова красива или поне за някои хора. На лицето ми се ширеше ехидната ми усмивка и не приличах на някое непослушно момиченце, готово да направи беля, а доста по-сериозно. Дори не се замислих, че това може да не му хареса, защото изцяло се поглъщах от раздразнението си. Последните дни бяха ужасно натоварени за мен и последното нещо, от което имах нужда, беше някаква си стюардеса, да ми казва как да се държа, колко високо да говоря и дали да се смея или не.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 9:02 am

Чарли беше не по малко ядосана от мен, това ме радваше до някаде, нямаше да ме помисли за някой от онези гадни отмъстителни типове.
- Педложения имам няколко... - Прошепнах и съвсем тихо, защото "злото" ни наблюдаваше. - Можем да си поръчаме нещо и пет пъти да си сменим поръчките, да се заключим в тоалетната и да откажем да излезем, докато не кацне самолета. - Тук имаше малък пропуск, не се знаеше колко точно "здрави" полицай имаше в залата на пърава класа. - Да запалим по една цигара ида натояваме, че билетите ни са за залата на пушачите или като за накрая, но не на последно място да пробием дупка в пода и като идва насам за поредната си забележка, ще си заклещи токчето и ще се откаже от нас, най вече от това да ни притеснява.
Не спирах да се чудя какъв и е проблема, щях да я разбера ако ми е старо гадже и все още се държи собственически към мен, но бих се заклел в Джони, че я виждам за пръв път в краткия си но пълноценен, надявам се, живот.
- Може и ти да дадеш някой идеи или направо да премианваме към действие?
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 9:18 am

Гледах го изпълнена с ентусиазъм, а накрая взех лицето му нежно в ръцете си и го придърпах към мен, за да го целуна. Не се съобразих с никой, затова го целунах много, ама МНОГО страстно, като езичето ми се заигра с неговото, а аз издадох един нежен стон на удоволствие, но той беше по-скоро за да подразня стюардесата.
Отдръпнах се бавно от него и той видя колко доволна бях. Той беше … перфектен. Нито един от двама ни не гледаше на това нещо сериозно, но точно така ми харесваше.
- Обожавам те – казах смеейки се, като се надявах това да не го стресне, защото така казани, бяха просто думи.
Лошото в случая беше, че само едно ми се въртеше в главата, но не смеех да попитам. Бях сигурна, че имаше предвид да се заключим заедно в тоалетната, но от това отново започваха да ме обливат горещи вълни. Та тези тоалетни бяха така малки, така тесни и … ами всеки искаше да прави секс в тоалетната на самолет, а аз никога не го бях правила и да, бях от тези хора.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 9:55 am

След най - стрстната ни целувка до сега, която вероятно накара стюардесата да си изяде финното дупе, Чарли каза две то вълшебните думички имащи силата да разтопят всяко заключено мъжко сърце. Разкопчах тъпия колан отново, може би все пак нямаше нужда да си правя труда да се пазя от падане, случваше се веднъж на милион, защо точно нашият самолет да бъде милионният. Приближих се до ухото на Чарли и много тихо й предложих да направим вторият номер, а именно заключването в тоалетната, все пак след тази целувка между нас всеки би помислил, че отиваме там за нещо повече, но и кой би ги винил за тези мисли.
Тя също разкопча колана си досещайки се каво имам в предвид, стига само да не ме помисли за някой, който иска само да се добере до тялото й. Можех с ръка на сърцето да кажа, че имам най - чисти намерения.
Помогнах и да стане от седалката и тръгнахме към тоалетната на втората класа, точно преди да зтворя врата след себе си погледнах към стюардесата и безценния и поглед. Не се сдържах и й намигнах. Не беше толкова "красива" със зяпнала уста и ококорени очи.
С Чарли буквално се натъпкахме в тясното помещение, нямаше много място между нас, но така или иначе ми харесваше да съм максимално близо бо нея. Наведох глава, так че тя като вдигне своята очите ни да се срещнат.
- А сега каво ще правим тук, докато кацнем?
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 10:14 am

Усмихнах се доволно и го погледнах в очите. Искаше ми да се сдържа ... да не направя нищо, но беше просто невъзможно. Очите му бяха така омайващи и просто ме побъркваха. Отдръпнах се леко от него, за да оставя между нас някакво разстояние и стана точно така, както си го бях представяла - ръцете ми трепереха ужасно силно, а аз докоснах ризата му с огромно колебание и без да откъсвам поглед от очите му, започнах бавно да разкопчавам копчетата. Преглътнах шумно, като усетих как устните ме пресъхнаха, но вместо да ги слея с неговите, аз преминах бавно с езика си по тях.
Забелязах, че очите му ме хипнотизираха и вече няколко минути, нито казах нещо, нито направих нещо. Бях разкопчала едва две копчета, а до долу оставаха още четири. Обзе ме паника ... знаех какво искам да направя, но дали това нямаше да го подразни. Щом беше с костюм, значи държеше на външния си вид, но идеята просто не излизаше от главата ми преди да се усетя, бях стиснала силно разкопчаната риза и я дръпнах в две различни посоки, като само едно копче се откопча, а другите три се скъсаха и разпиляха по пода.
Премигах притеснено, защото все още гледах в него и видях изненадата в очите му, но нямах намерение да се гледаме през цялото време, затова го избутах назад, като той се облегна на стената, а аз започнах да обсипвам голите му гърди с нежни целувки. Кожата му беше така мека и приятна, като на сладко момченце, която веднага ми подейства възбуждащо, но точно тогава се чу едно ужасно хлопане на врата.
Изпищях с цяло гърло, защото толкова се бях съсредоточила в заниманието си, че се стреснах ужасно много, но след това чух укорителния тон и избухнах в смях, като се изправих напълно и се отпуснах на рамото на Рик.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 10:42 am

Макар да не отделях очи от нейните усещах треперещите и ръце, не беше нужно да го прави, ако не го желаеше. Точно преди да спра, усетих дръпването и чух падщите по пода копчета. Бях избутан до стената, която се намираше на по малко от крачка, а устните и се спуснаха по гърдите ми. Желанието веднага де надигна в мен и не беше единственното.
По вратата се почука грубо, Чарли извика, преди да чуем гласа на ядосаната стюардеса и двамата да се засмеем. Не чувах какво точно казва, но и не ми пукаше особенно.
- Съжелявам извиках силно към врята, мястото е точно като за двама, а и не си поканена. - След тези думи я оставих да си вика и се обърнах към Чарли. Погалих леко бузта и с палец, вглеждайки се в очите й, когато не открих никакво колебание, се навеогох и я целунах страстно без да затварям очи, исках да гледам нейните, да разбер,а че е напълно спокойна и сигурна в решението си. Тя само ме придърпа към себе си в отговор и това ми беше достатъчно. Устните ми се плъзнаха по врата й слизайки до доста изрязаното й деклоте, а тялото и беше опряно в стената зад нея, помещението в което се намирахме беше изкючително удобно за този вид игри.
Ръцете ми намериха долния край на тениската й повдигайки я бавно нагоре. Пръстите ми докосвах нежно меката кожа на коремчето й. Когато нямаше как иначе, отръпнах за секунда устните си от нея, за да сваля блузката. Устните ми отново се върнаха на мястото на което бяха спряли и се спуска бавно все по - надолу.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 10:56 am

Напълно се абстрахирах от шума, който създаваше ядосаната стюардеса и изстенах достатъчно силно, за да ме чуе и тя, след което прехапах долната си устна и се усмихнах доволно. Ръцете ми бързо се озоваха върху него, като едната беше на тила му, а другата зарових в косата му. Не бях много на ясно какво правим ... не че не бях правила подобни щуротии, но това минаваше всякакви граници на що годе приличното ми държание.
Усетих устните му на гърдите ми и бях наясно, че усещаше полудялото ми сърце и без да се му дам възможност да се наслади на това, да ме съблече цялата, се отдръпнал леко от стената и с едно много бързо обработено движение откопчах сутиена си. Метнах го на една страна, като дори не обърнах внимание къде отиде, след което хванах ръката му и го спрях. Знаех, че веднага ще ме погледне, а след като го направи, просто преплъзнах ръката му по полу голото си тяло, като я притисках силно, докато не стигна до гърдите ми. Харесваше ми да гледа очите му, затова нямах никакво намерение да спирам да го правя, но все още можеше да се види, че съм леко нервна, защото не спирах да хапя устната си.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 11:23 am

Целунах Чарли и облизах долната й устна, която тя така притеснено хапеше. Ръцете ми се спускаха нежно по гърба й, пръстите ми съвсем леко се допираха до кажата й, карайки я да настръхва. Желаех я, но ако щяхме да продължаваме, така трябваше да я предразположа. Прокарах едната си ръка по целия й гръб от долу до горе и я вплетох в косата. Другата ми ръка се премести в предната част на тялото й, обхващайки едната и гърда.
Стенението и беше тихичко, галейки нежно слуха ми.
- Чар-ли... - Задъханият ми и накъсан говор подчертаваше желанието което ме обгъщаше като пожар в началото на Август. - Сигурна ли си в това което искаш?
Трябваше да знам, колкото и да я желаех нямах право да взема нищо от нея ако тя не е съгласна. Не дочаках отговора й, устните ми се спускаха до гърдите й, след това се връщаха до врата й. Ръцете ми се движеха навсякъде по тятото й изучавайки всяко кътче за нещо пропуснатао. Исках да усетя всеки сантиметър от кожата и с пръстите си, а след това с устните и езика си.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 11:46 am

Веднага го спрях, като го хванах за лицето и му се усмихнах, все едно че бях пияна. Всъщност бях опиянена ... от него, от целувките му, от ласките му. Придърпах го към себе си и за момент оставих страстта на заден план, като го целунах съвсем нежно и невинно.
- Желая те - казах много тихичко, като опрях челото си в неговото и погледнах към очите му, без да пускам лицето ми - дори ... не мога да мисля покрай теб - продължих тихо и това доказваше, че не мога да мисля ... дори не знаех защо му казвам тези неща, но имах нуждата да му ги кажа - единственото, което искам да направя, е да те докосвам и целувам ... да те гледам и ... - засмях се тихичко и докоснах устните му с моите за част от секундата - искам да те снимам до безкрай.
Засмях се съвсем тихичко и го целунах отново, като не му дадох много голям възможност да ми отговори, защото до някъде се притеснявах от отговора му. Това последното прозвуча малко странно, но нямах никаква идея как да му го обясня. обичах да снимам всичко, което обожавам. Обичах да снимам животните, природата ... дори и желираните бонбони, а той намери мястото си сред нещата, които обожавах. Просто не знаех как да му го кажа, без да го уплаша, защото това плашеше мен самата.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 12:21 pm

Думите й ме накараха да се замисля над всичко, нима не се чувствах по същия начин, желаех я повече от всичко друго на този свят. Съзнанието ми се замъглява и всички мисли се изпаряват безследно в момента в който я погледна в очите. Аз не бях фотограф, но обожавах да свиря на китарите си, а за нея бих свирил дни наред без да спирам нито за миг.
Устните ми се спуснаха по врата й.
- И. Аз. Те. Желая. Не. По. Малко. - Говорех бавно и провлачено между целувките, натъртваики на всяка казана дума, които стигнаха до гърдите й. - Не е нужно да мислиш покрай мен, трябва само да се отдадеш на желанията си. - Езикът ми измести устните, проследяваики линята на целувките оставяйки след себе си влажна следа. - Можеш... да ме снимаш колкото... пойскаш, стига да не е точно сега...
Облизх и засмуках едното и зърно, а ръцете ми намериха копчето на дънките й.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 12:35 pm

Отпуснах се назад, като без да искам, ударих доста звучно главата си в стената. Ръката ми отново беше с косата му, за това не му позволих да спре, защото най-вероятно щеше да се занимава с незначителни неща, от сорта на това, да види дали ме е заболяло. Всъщност ... искаше ми се да го снимам точно сега. Представях си как съм легнала на някое меко легло и държа апарата в ръцете си, а той целува нежно тялото ми, докато ме съблича. Дори си представих светкавицата, която придаваше силен блясък на красивите му сини очи.
- Е ... ако продължаваш така, няма да мога и да говоря - казах тихо и се усмихнах притеснено.
Това си беше напълно вярно. Усетих как започнах да овалям думите, да говоря по-трудно и дори да не мога да държа очите си отворени, а не исках да спирам да го гледам. По едно време се сетих, за нещо и бързо бръкнах в задния си джоб, като извадих портмонето си, а от него две квадратни пакетчета.
- Съжалявам за странния въпрос - казах ужасно притеснено, защото наистина се чувствах неудобно заради това, което щях да го попитам - но кое си избираш.
Той видя как държах презерватив и противозачатъчни, а лицето ми почервеня мигновено. Какво правех ... бях с непознато момче, в тоалетна, чисто гола, като дори ми харесваше, а сега го питах как предпочита да го направим ... е вярно, че понякога не се получаваше много добре или романтично, но днес просто снижих летвата до максимум. Усетих как притеснението отново се върна и просто се помолих да ми отговори по-бързо или да ме целуне, за да не се налага да го гледам с това неудобство.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 1:18 pm

На устните ми се разля усмивка, сложих показалец на устните й, с едно продължително - "Шшш". Отново беше притеснена, може би от избора ми на предпазно средство, но това сега не беше най - важното, тя трябваше да разбере, че случката в тази тоалетна ще бъде изцяло нейно удоволствие.
- Не трябва да говориш Чарли, това е целта на всичко това, което правя с теб, с тялото ти, искам да останеш без дъх, искам да се влюбиш в мен. Защото аз вече съм луд по теб!
Хванах нежно китката на същата ръка с която държеше противозачатъчните и презерватива, подигнах я леко нагоре и измърках близо до ухото й.
- Колкото до това... - Пуснах ръката й, а тялото й остана чисто голо, пред мен, преди да успее да мине. Ловко я обърнах и повдигнах леко нагоре, за да може да се облегне на минатюрното плотче до мивката. - Ти сама решаваш, удоволствието е твое, аз съм само инструмента предназначен да ти го достави.
Оставих я да си избере, защото, което и от двете да избера аз, тя ще се запита защо това, а не другото, освен това в момента имах много по - притно занаимание от това да избирам.
Редувах устните и езика си все по устремено надолу по коремчето й, до пъпчето, и още по надолу, докато не стигнах до там, където желаех да бъда още при първата ни целувка. Разтворих краката й с ръце и спуснах езика си по най - горещата й точка.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyВто Мар 27, 2012 10:30 pm

Премигах нервно и в първия момент наистина не можах да кажа нищо. Думата любов имаше доста силно влияние върху мен и ми действаше така, сякаш някой тича след мен с нож в ръка ... е нали поне не е лъжица. Радвах се, че е луд по мен, аз също бях, но дори и да се влюбех в някой, самите думи ме плашеха повече от всичко., признанието за мен беше нещо ужасяващо. Не това да призная на някой, че го обичам, а да го призная пред себе си.
Чудех се дали да кажа нещо или да си замълча, когато той просто не ми даде право на избор. Още преди да осъзная какво става, се оказах гола върху мивката, а той изучаваше тялото ми с устни. Изстенах тихо и погледнах надолу, като с обожание следях всяко негово движение, но когато стигна до най-долу, аз не можах да продължа да го гледам. Картината започна да ми се размазва, като очите ми се притвориха от удоволствие, а аз се облегнах на голямото огледало, като отпуснах главата си назад и усетих как цялото ми тяло претрепна. Свободната ми ръка се спусна надолу, като зарових пръсти в косата му и ги свих на юмрук, като внимавах да не го оскубя. Усещах влудяващата тръпка, която преминаваше между краката ми, завърташе в коремчето ми, стягаше ме в гърдите и стигаше чак до устните ми, като се преобразяваше в нежни стенания.
Отпуснах ръката си и презерватива просто се изплъзна от нея, а какъв по-хубав знак от това. Бях си леко странна и просто вярвах в подобни глупости, затова откъснах със зъби ъгълчето на опаковката и глътнах хапченцето. Добре че бяха така малки и не ми се наложи да пия вода.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyСря Мар 28, 2012 3:57 am

Ръката й се спусна, вплитайки пръсти в косата ми. Тихите стенания излизащи от устата й започнаха да се здълбочават, карайки цялото ми тяло да трепери в очакване на следващото. Желанието ми за нея беше толкова силно, животинско, първично. Исках не само тялото й, но и сърцето й, мислейки само за себе си, като пълен егоист. Ръцете ми не можеха да си намерят място, движейки се по кожата й, нуждаещи се от допира си с нея.
Усещах вкуса на възбудата й в устата си, сладостен, уникален. Исках още, още от нея, желаех да получа всичко което тя можеше да ми даде, а в същото време, да й доставя удоволствие, което никой друг не може да й предостави.
Бях интрумент, като китарата доставяйки удоволствие на музиканта и слушателите, като фотоапарата за фотографа и любителите на изкуство.
Устните и езикът ми спряха да се движат и аз се изправих. Впих устни в нейните и притиснах тялото си възможно най - близо, за да може да ме усети, да усети това което бях готов да и предложа.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyСря Мар 28, 2012 4:19 am

Усещах как устните му ме прогаряха, а горещия ми дъх се плъзгаше по тялото ми. Изпитах несравнимо желание да го целуна, но тялото ми беше подчинено на него и просто не можах да помръдна, но той сякаш четеше мисли. Усетих устните му върху моите и когато тялото ми отново беше готово да ме слуша, Ръцете ми веднага се оказаха върху панталона му. Трябваха ми няколко секунди, за да разкопчея колана и панталона му, който се свлече ненужен в краката му и го остави само по боксерки и разтворената му тениска. Надигнах се леко, като захапах меката част на ушенцето му и изръмжах тихичко.
- Искам да те изям - казах закачливо и продължих надолу по врата му.
Езичето ми премина бавно по вратлето му, като от време на време го драсках закачливо със зъбките си. Пръстите ми се впиха в гърдите му, продължиха по коремчето му и накрая влязоха под боксерките му. Ръката ми обви пълсиращата му мъжественост, а аз настръхнах от удоволствие, когато усетих възбудата му. Знаех, че аз съм причината за това, като желанието ми стана максимално. Избутах към го към станата, като го притиснах в нея и не ми позволих да се измъкне ... не че се беше забързал за някъде.
- Е, страннико ... коя е най-перверзната ти фантазия - попитах с една предизвикателна усмивка и преди да дочакам отговора му, преминах надолу по тялото му с целувки.
Бавно свалих боксерките му, като обхванах мъжествеността му с ръка и преминах с език по цялата му дължина.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyСря Мар 28, 2012 4:55 am

Май беше запомнила слабото ми място, защото отново захапа меката част на ухото ми, изтръпването от това ме накара леко да потреперя. Дори не усетих кога ръката и се беше озовала в боксерките ми, започваха да ми се губят моменти. Озовах се притиснат до стената от това прелестно създание, естествено нямах нищо против, прилива на картини предизвикани от въпроса й, перверзните ми фантазии нямаха нито начало, нито край и бяха безбройни, точно в този момент тя учатваше във всяка една от тях.
Езичето и премина по цялата дължина на пениса ми, не сдържах стона на удоволствие, който приличаше по - скоро на ръмжене. Можеше да се каже че една от фантазийите ми се изпъляваше точно в този момент. Не знаех колко още ще издържа на нежните й ласки преди да я всигн от пода и да я накарам да крещи името ми в екстаз, изпълняваики още една картина от главата си.
Засга успявах да се сдъражам, впих пръстите си в пластмасата зад гъба си, в момент като този не можех да мисля трезво и можех да я нараня.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyСря Мар 28, 2012 5:08 am

Продължих да си играя там долу, като въртях палаво езичето си около него и се стараех да му доставя максимално удоволствие. Всичко ми беше малко странно и дори ме беше срам да си го призная, но самата ситуация ме възбуждаше още повече.
Мисля, че бях доста малко време там, като той просто ме хавана за раменете и ме вдигна. В бързината му не знаех какво да направя и инстинктивно му обърнах гръб, като се оказах притисната към стената. Извъртях леко глава, защото нямах никакво намерение да спирам да го целувам, като усещах как той се отъркваше в тялото ми и ме галеше по най-нежните места.
Беше просто ... уникално. Усетих как той започна да прониква бавно в мен, а аз бях така възбудена, че го улесних максимално. Телата ни се сляха в едно и от удоволствието, което усетих да изригва в мен, се получи един сравнително силен стон, който изразяваше единствено удоволствие и никаква болка.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 EmptyСря Мар 28, 2012 9:58 am

Езичето й се движеше ловко и добре изпипано, малката и сладка устичка, със съвършени устни, успяваше да поеме почти целия ми готов за много други занимания член. Ръцете ми се движеха сами, когато я вдигнах от пода, това беше напълно достатъчно, бях й обещал че тя ще изпитва удоволствие, а това щеше да се случи сега.
Притиснах я с тялото си до стената, тясното помещение ни осигуряваше някакъв странен комфорт с стените, които ни обграждаха от всякъде. Чарли беше с гръб към мен, дори не бях разбрал как се беше озовала в тази поза, но очевидно това не беше от огромно значение за нея. Тялото й беше приковано между моето и пластмасовата стена, или от каквото там правеха стените в самолетите, усещах дишането й, чувах биенето на сърцето й, дъхът и леко галеше кожата ми в близост до устата й. Ръцете ми изучаваха всяка част от нея отново и отново, устните ми бяха на шията й целувайки не нежно, а по скоро страстно и грубо. Желанието ме беше накарало да се превърна в пещерняк, а аз не можех да го спра, мозъкът ми отказваше да контролира действията на тялото ми.
Проникването ми в нея беше бавно, опитвах да контролирам поне това. Тя беше толкова нежна, топла и влажна, прииска ми се отново да усетя вкуса й в уста си. Стенанието й породено от удоволствието беше достатъчна силно, за да може да накара стюардесата пред вратата да се изчерви, а половината самолет да се увери в действията ни.
Беше толкова тясна, усещането при всяко мое проникване беше повече от божествено. С всеки мой тласък от устичката й се отронваше стон, каращ цялото ми тяло да настръхне. Желаех я цялата, всяка мъничка частичка от нея, да се разлее по тялото ми да завладее душата ми така, както завладя сърцето ми. Преместих устните си от врата й върху устните й, отнемайки й и малкото останал въздух, заради стенанията и виковете, от белите й дробове. Движенията ми се забързаха, ставаха все по – сили и макар опитите ми за обратното - по–груби, надявах се само тя да успее да укроти възбудения звяр в мен, преди да и навреди.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. - Page 2 Empty

Втора класа.
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Първа класа.
» Болничната стая {първа класа}
»  White Collar / Престъпление от класа Автор Съобщение

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: В друго измерение :: Да попътуваме в чужбина :: Франция - Кан. :: В самолета.-
Идете на: