Кой е онлайн? | Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Къщата на Раян Рейнолдс | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Fay Summers. Study right!?
Брой мнения : 62 Join date : 28.03.2012 Име на героя : Fay Summers. Години на героя : 31
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Сря Апр 18, 2012 2:14 am | |
| - Забога, защо винаги, когато съм толкова близо до теб се възбуждам толкова много!? ... - казах аз след като издишах въздуха тежко и бавно, който бях поела преди секунди, преди той да ме целуне. Беше жест на това, колко ми е приятно да ме целува и да ме гали. - И сега какво? - попитах аз и направих малка пауза - Няма ли да ме пуснеш да се облека...? - държах одеалцето си с едната ръка а с другата се бях хванала за връта му... | |
| | | Раян Рейнолдс
Брой мнения : 142 Join date : 31.03.2011 Име на героя : Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Сря Апр 18, 2012 2:17 am | |
| Разтворих одеялото и тя остана гола пред мен. Аз стоях само по боксерки и казах: -Готово.. облечена си достатъчно, за да ме задоволиш! - след тези думи я притиснах. Повдигнах краката й във въздуха, като те се обвиха около тялото ми. Усмихнах се доволно и допълних: -Искам секс, а не дрехи! - след като казах това тя усети как се отърках в нея, но този път не я насилвах. Исках сама да извади пениса ми от боксерките и да го намести.. исках сама да го желае, както аз я желая! | |
| | | Fay Summers. Study right!?
Брой мнения : 62 Join date : 28.03.2012 Име на героя : Fay Summers. Години на героя : 31
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Сря Апр 18, 2012 5:49 am | |
| Какво ли си мислеше в момента? Досещах се... една малка част от мозъка ми казваше, тръгни си, така ще те иска повече. Но достатъчно го карах да чака. Сега вече и аз го исках. Исках да бръкна в боксерките му и да си поиграя с неговия приятел. Но не можех. Ако се пуснех ... щях да падна.
- Нали знаеш, че аз не съм изпечен убиец с мускули, който да може да се държи във въздуха подпрян само на едната си ръка, докато.. действа с другата... - казах му аз с насмешка и вдигнах глава, гледах към тавана и се чувствах като някое малко дете. Засмях се... въпреки, че малките деца не правеха това, което ние правехме в момента. | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Сря Апр 18, 2012 5:59 am | |
| Когато откри вратлето си започнах да го целувам. Освободих захвата си с една ръка и действах сам. Извадих достойнството си от боксерките си и го отърках в нея. След като чих тихото стенание нежно се задвижих и тя усети как навлизам в нея. Бавно и нежно. Устните ми я целуваха по вратлето, а ръцете ми я хванаха за дупето, за да я държа във въздуха. Усмихнах се и казах: -Знам.. но за това пък.. аз ще ти доставя удоволствието, а след това.. ти ще се погрижиш за мен.. нали? | |
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Сря Апр 18, 2012 6:16 am | |
| Какво значеше това "Но после ти ще се погрижиш за мен, нали?" ... От къде да знам какво точно имаше в предвит. Никога не съм обичала да правя свирки, ако ставаше въпрос за това. Дори ги мразех. Какво да му кажа...
- Аз.. не знам... зависи какво имаш в предвит. - измъкнах се аз от ситуацията, но той продължи... | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Сря Апр 18, 2012 6:33 am | |
| Усмихнах се доволно и я притиснах по-силно към вратата, като навлязох докрай в нея. Целунах я по вратлето и казах: -Искам да ме възседнеш.. и да правиш див секс с мен... - след тези думи я погледнах и казах: -Ако не.. тогава ще трябва да използваш сладката си.. уста.. и езиче.. за да ми стане хубаво.. както аз ще използвам моите, за да ти стане хубаво.. искаш ли? | |
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Съб Апр 28, 2012 9:12 am | |
| И пак. Пак се стигна до това, че ... мамка му! Защо имаше такъв характер?! Какъв беше този характер.. сякаш не му пукаше въобще за мнението му. Ами всъщност... той... беше убиец, логично. Дано не свърша като жертвите му. Изплаших се. Изведнъж се сепнах и спрях да правя всякакви движения и казах:
- Не ме карай да правя неща, които не искам, отново! - отново се палех бързо, направих малка пазуза и продължих - Прави каквото искаш ... - реших да му го кажа, защото.. и аз не знам защо. Въпреки че го желаех, много, той сякаш не ми позволяваше да се отпусна, постоянно ме държеше на щрек. Имах чувството, че ще ме нарани, отново. Не знам защо, но.. простоо ... не ми изглеждаше достатъчно обедителен в думите, че .. ще е добър с мен. | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Съб Апр 28, 2012 9:14 am | |
| Отдръпнах се и казах: -Еми.. понеже ми уби кефа за всичко.. ще гледам телевизия.. - подминах я, като излязох от стаята и отидох в хола. Седнах на дивана и пуснах плазмата, като започнах да прещраквам канали и да не и обръщам внимание.. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Съб Апр 28, 2012 9:16 am | |
| Легнах си и заспах, мислейки за него. | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Съб Апр 28, 2012 9:17 am | |
| Станах, облякох се и отидох да намеря по-опитни момичета.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс | |
| |
| | | | Къщата на Раян Рейнолдс | |
|
Similar topics | |