Кой е онлайн? | Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Къщата на Раян Рейнолдс | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Раян Рейнолдс
Брой мнения : 142 Join date : 31.03.2011 Име на героя : Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Чет Мар 29, 2012 8:57 am | |
| Погледнах я и казах: -Аха.. еми добре.. - след това се отпуснах. Поставих ръцете си зад вратът и се загледах в телевизора, като казах: -Този филм не е много интересен.. - след това се засмях и допълних: -Така де.. всеки знае как ще свърши на края.. ще се оженят и ще заживеят щастливо.. не е като.. наистина готините филми.. примерно.. да гледаш нещо, като Flyboys или пък.. някой филм, където главния герой умира накрая.. - след тези думи я погледнах и попитах: -Кое харесваш най-много в това, защото мисля, че секс сцената ще е най-интересното.. | |
| | | Fay Summers. Study right!?
Брой мнения : 62 Join date : 28.03.2012 Име на героя : Fay Summers. Години на героя : 31
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Чет Мар 29, 2012 9:01 am | |
| - Аз.. не съм казала, че го харесвам. - казах аз и примляснах с устата, защото се онасях все повече и все повече. Мисля, че или филма ме приспиваше или той. Гласа му беше приятен, но и с лека дрезгавина, която ми харесваше. Не знаех какво да правя. Да заспя ли или ... да остана будна. Но ако бях останала будна, какво щеше да стане... щеше да е неловко. | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Чет Мар 29, 2012 9:05 am | |
| Бавно и внимателно се изправих, като я повдигнах на ръце. Завивката бавно се свлече по краката й и тя остана само по потника си и каквото имаше отдолу. Раян тръгна към спалнята й, като вървеше внимателно. Когато я постави там той я загледа на лунната светлина, отмести един кичур от косата й, но реши че сега не е време да прави глупости. Просто бавно я загъна и я погледна, като видя че тя е в полу заспало състояние. Усмихна се и се доближи до нея, като каза на ушенцето й: -И да ме сънуваш.. - след тези думи се изправи и тръгна бавно към вратата, като гледаше да не шуми, за да не я събуди. | |
Брой мнения : 62 Join date : 28.03.2012 Име на героя : Fay Summers. Години на героя : 31
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 8:45 am | |
| 3 часа и половина по - късно...
Събудих се и започнах да се въртя. Реших да стана и да си подредя багажа. Обожавах да правя нещо, докато съм полугола. Това беше идеалното действие, за да се съблека. Ако ми се приискаше да облека нещо, нямаше нужда постоянно да се събличам. Така че още от сега се съблякох и започнах да изваждам дрехите от сака. Когато го разтоварих, се оказа, че съм оставил половината неща на леглото. Добре де, две трети от дрехите, а мястото в дрешника вече беше запълнено. Сетих се, че всичките ми обувки са в колата. Реших да отида, да ги взема и да ги сложа в долния дрешник, който е до хола. Но на слизане, взех и куфара, защото смятах да паркирам дрехите от там отново в долния дрешник, както обувките. Когато слизах по стълбите много внимавах с куфара, за да не вдигам шум и да не събудя "съквартиранта" си. Когато разтварих дрехите, тогава вече реших да излезна и да пренеса обувките. Беше тъмно. Наложи се да светна външната лампа. Сега се сетих, че .. съм полугола. Върнах се, защото бях пред входната врата, огледах се, видях закачалка и яке на нея. Сигурно беше на Раян. Облякох го и... се запътих. По пътя усещах парфюма му, от якето, беше много хубав. Взех няколко чифта токове и 2 чиста кецове и ги пренесох. Но заключих колата, защото нямах намерение повече да излизам. Беше си студено, а и аз бях по .. бикини и ... сутиен и якето на Рейнолдс отгоре. Ако ме видеше в момента, щеше да е толкова сконфузна ситуация. Когато затворих вратата след себе си и се обърнах да продължа към дрешника се изкикотих, а Раян стоеше точно пред мен. Едвам го виждах от кутиите в ръцете си. В голямата кутия имаше 3 чифта токчета и те бяха всичките ми, не обичах много много токове. А в другите по - малки, тояха кецовете. Тях много ги обичах. | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 8:55 am | |
| Стоях само по боксерки и едно долнище на пижама. Почесах се по главата и казах: -Защо не ме извика да ти помогна. - прозях се и поставих ръка пред лицето, като допълних: -Така де.. с удоволствие ще ти помогна - нахално взех кутийте от ръцете й. Погледнах я и попитах: -Къде да ги сложа? - след което се усмихнах и допълних: -И.. Изглеждаш много секси с якето ми.. - след това преглътнах и допълних: -Мисля да ти го подаря, но само ако го носиш точно така облечена.. - след тези думи оставих кутиите до дрешника и попитах: -Да ти помогна с нещо друго? - и я загледах любопитно.. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 9:03 am | |
| Ъъъ. Бях сигурно, че взе кутиите само, за да види, че под якето му нямам почти нищо. Добре, де, не знаех, че той ще ме чуе. Как ме е чул, пазех толкова много тишина. Едвам едвам стъпвах. Явно отново щеше да е свързано с работата му. Отново. Замислих се, ами сега. Дали да му сваля якето? Да, но ако го сваля ще остана полу гола пред него. Какво ли ще си помисли? Нене... няма да го събличам.
- Ами... аз .. не знам... защо стана? .. щях да се справя сама. - казах аз и го изгледах от горе до долу. И той беше доста оскъдно облечен. Не знаех какво да мисля, как да се държа. Явно още не бях свикнала с мисълта, че ще има някой в къщата ми. Когато излезнах така от стаята си казах, че няма да ме е срам от него, но сега... когато съм тук, пред него... сякаш е друго. | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 9:06 am | |
| Погледнах я и попитах: -Нали не се срамуваш от това, че си без никакви дрехи пред мен? - след това се усмихнах и допълних: -Няма нищо.. ела.. - хванах я за ръката и я поведох към кухнята. Поставих две чаши на масата и извадих някакво уйски. Сипах по половин в двете чаши и казах: -Така.. пийни. Това ще те отпусне и ще свикнеш с мисълта, че съм тук.. - след тези думи се усмихнах и допълних: -Пък и.. няма защо да се притесняваш от мен.. вече ще живеем под един покрив.. колко ли моменти ще имаме заедно.. - загледах я в очите и повдигнах чашата в знак на наздравица и казах: -За добре дошла на новата ми съквартирантка! | |
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 9:11 am | |
| Алкохол. Защо не?! Но не и първия ден. Да се напия още сега?! Ненене... не съм такава. Попринцип не пия много. Но и в момента не ми беше до алкохол. Смятах ... добре де, можеше да пийна малко. но само тази чашка. След това ще си направя фреш, за да не се чувствам изолирана, защото той май нямаше намерение да спира да пие.
- ДобЛеееее, но само тази чашка! После ще си направя фреш? Имаме ли някакви плодове или да ходя до маркета гола... - казах аз и се засмях. Не говорех ериозно, че ще ходя до магазина само заради един фреш. | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 9:16 am | |
| Погледнах я и казах: -Добре.. само една чашка.. - след което се засмях и допълних: -Ами.. мисля, че има ябълки, банани и.. ягоди.. - погледнах я и попитах: -Ще ти свършат ли работа ? - и се усмихна мило, като допълних: -Така де.. мога аз да отида гол до магазина и да ти донеса нещо.. - след това се замислих и попитах: -Искаш ли да се предизвикваме? Така де...Ще ми задаваш някакво предизвикателство и ако не го изпълня.. ами.. ще пия по една чаша за неизпълнено.. а ти.. ще пиеш.. ами.. понеже си по-малка и сигурно мама и тати не ти дават да пиеш с големи батковци.. ще си на сокче - и се засмях.. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 9:21 am | |
| В момента искаше да ме накара да пия ... ами не! Нямаше да стане! Нямаше да пия. Но пък... не можеше аз да пия сок, а той... уиски. В крайна сметка играта си имаше правила. Взех чашата и се придвижих до дивана, въобще не ми се спеше. Имаше ми нещо... явно... не знам, просто не ми се спеше.
- Е? Кой е пръв? - попитах аз, готова за предизвикателството му - Не искам да съм аз, моля те... - започнах да мрънкам побутвайки го леко по рамото. | |
| | | Раян Рейнолдс
| | | | Fay Summers. Study right!?
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 9:34 am | |
| Добре. Този поглед беше уникален. Не бях виждала никой друг с такава усмивка, докато прави предизвикателен поглед. Погледа му ми говореше: " Питай ме нещо, което няма да мога да изпълня... " , но... не знам, дори нямах представа, нищо не ми идваше на ум. Но щом не искаше той да е пръв. Нека аз съм.
- Защо не си направиш един фреш от всичко каквото има за пиене у вас. Без отровни неща. - казах аз и повдигнах вежди. Сякаш се съмнявах, че ще го направи. | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 9:38 am | |
| Погледнах я тип "Сериозно ли?" след което се изправих. Отидох до един рафт и извадих безалкохолните неща, от друг алкохолните и смесих всичко в миксера. Включих го и след като всичко беше смесено го излях в една голяма чаша. Приближих се до Фей и й казах: -И така.. виж.. - започнах да пия и всичко влизаше в гърлото ми, като се виждаше как адамовата ми ябълка се местеше, докато накрая не остана нищо в чашата. Поставих я на масата и й се изплезих, като се усмихнах и казах: -Готово! - след това я загледа и бях измислил предизвикателството й: -Предизвиквам те.. да пуснеш някаква бавна музика.. и да потанцуваш, но.. ти си избираш с мен или за мен! - и я загледах предизвикателно.. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 9:45 am | |
| Той смеси толкова много неща, че се зачудих не му ли стана лошо, когато изпи тази ужасна течност. Не знаех какъв вкус има, но и не исках да знам. След като изпи всичко от чашата се изплези, а аз казах:
- Изглежда по - лесно, когато ти го правиш. Толкова ли беше вкусно? - нямаше отговор, направо предизвикателство.
Това беше толкова гадно от негова страна. Добре де, моето беше по - гадно, но ... все пак ние едва се познавахме. Ненене... абсурд! бях се загърнала и ми беше станало топло и уютно, нямах намерение да се събличам и да танцувам еротични танци с или на новия си съквартирант, който познавам от няколко часа.
Но все пак това беше предизвикателство и трябваше да го направя. Добремммм... станах и се разтърсих. Реших да попитам къде има такива песни:
- Е, къде са тези песни? - попитах аз а той посочи рафта под уредбата. Потърсих и намерих най - известната за стриптийз. След като я пуснах започнах леко да се поклащам в такт с музиката. Още на първия коплет "Baby, take off the clothes..." аз започнах да правя онези секси движения, които правеха стриптизьорките. Чувствах се като уличница, но ... все пак това беше предизвикателството. Вдигнах крак на масата пред него и минах с лявата си ръка по бедрото на вдигнатия крак, а с дясната - пазвата, корема, това което закриват бикините ми, но само за секунди и отново стигна до бедрото. Започнах да събличам якето бавно, малко по малко, след което то само падна, защото нямаше дреха на която да съ задържи. Виаги спях с вързана коса. И сега все още беше. Махнах ластичката и застнах пред него. Всъщност почти върху него. той беше седнал, а аз едва не седнах а бедрата му, но бях права. Не исках да съм в такава непосредствена близост с него. Щеше да е странно. Все пак той ми беше просто съквартиранта, с който се познаваме от няколко часа. И двете ми ръце започнаха с едни и същи движения да - по бедрата, бавно и леко приплъзвах ръце, корема, гърдите и врата, след като дойдоха акордите на припева започнах леко да поклащам дупе и пуснах ръцете си на страни, а косата ми се развя изведнъж, заедно с тях.
След близо 3 минути танци... реших, че вече му стига толкова.
- Стига ти толкова! Толкова за без пари! - казах аз и се засмях, след което го погледнах и започнах да мисля следващото му предизвикателство. - Сега... тии... | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 10:06 am | |
| Гледах внимателно как тя танцуваше пред мен сякаш не искаше да ме докосва. Просто стоеше на милиметри от тялото ми и се поклащаше точно над надървеното ми достойнство. Накрая не издържах и когато каза, че ми стига толкова просто не знаех защо, но я хванах за ръцете и я придърпах към себе си. Тялото и се долепи до моето, коляното и се подпря на дивана между краката ми, а устните ми се докоснаха до нейните и аз много страстно я целунах. Беше изведнъж и не знаех каква ще е реакцията й, но се надявах да не се отдръпне, но и не можеше да избяга, защото ръцете ми бяха заклещили нейните. Надявах се да се отдаде на целувката, защото не издържах вече. Виждах, че се отпусна и се надявах да я накарам да се отпусне още повече. Все пак.. с толкова секси съквартирантка нямаше как да не желая да преспя с нея. Дори и да е на втория ден от запознанството ни. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 10:16 am | |
| Добре. Очаквах нещо такова. Но... е, какво пък?! Не е чак толквоа зле. Той ... беше хубав и имаше хубава къща. Не го познавах и не можех да кажа нищо за него. Не занех с какъв мъж се забърквам. Ами сега? Какво да правя. Отново се раздвоявам. Тялото ми казваше: "Давай, кога най - сетне и аз ще усетя че някой влиза в мен? Няма само другите да изгубват девствеността си" . Да, бях девствена . Все още. И исках да го направя с човек, на когото имам доверие. А щом му се съм се доверила да живея с него под един покрив, това не значи че трябва да му се доверя за толквоа важна част от живота ми. Сърцето ми казваше: "Недей, опознай го, изчакай, не е нужно да прибързваш, ако не го искаш!" . Естествено, че щях да послушам сърцето си. Може всички да ми казват, давай, направи го, но щом най - важния орган от тялото ми казваше да не го правя, щях да го послушам.
Когато го целунах, започнах да му се отдавам. И аз го целувах. Най - накрая, когато ме пусна, аз се отдръпвах бавно, малко по малко, така че да не го усети бързо и да реагира бързо. Реших да му кажа, че не искам да го правя. Все пак, ако беше джентълмен не би ме насилил.
- Хей,хей, хеей... чакай, какво правим... не трябва... а и не искам. - казах аз и седнах на другия край на дивана. Надявайки се реакцията му да е нормална. | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 10:20 am | |
| Точно, когато щях да я целуна отново тя се отдръпна. Възбудата бушуваше в тялото ми, а и не мислех с главата си след толкова много алкохол. Погледнах я и се доближих над нея. Тялото ми се надвеси над нейното и със сила я преместих под мен. Тя вече беше легнала, а аз просто стоях над нея и притиснах ръцете й в дивана. Усмихнах се и казах: -Защо? Видях как ме гледаше.. усетих как ми отговори на целувката.. знам че ме желаеш.. - целунах я отново и казах: -И аз те желая и няма да спра.. - започнах да я целувам по вратлето, като нежно се отърках в нея и казах: -Ще го направим тук и сега.. желая те! - последните думи звучаха много перверзно прошепнати в ушето й, но да.. исках да правим див секс на дивана ми дори и да е напълно непозната. Щях да го направя каквото и да ми коства... | |
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 10:25 am | |
| Забога! Не знаех как да реагирам и какво да правя. Та, той се беше надвесил над мен и... ръцете ми... бяха толкова силно притиснати към дивана, че не можех да мръдна нито с тях нито с раменете. Можех да мърдам единствено и само с кръста и краката. За миг ми мина през ума да го ударя там където ще го заболи. Но.. щеше да се ядоса, това щеше да е в краен случай.
- Чакай, чакай... това, че ти го искаш, не значи че аз го искам! - казах аз почти спокойно и започнах да опитвам да измъкна ръцете си. Нагоре - надолу, не можех да се измъкна от никъде, а той продължаваше да ме целува. Боже мой, не исках да се случи това, което щеше да се случи. | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 10:30 am | |
| Погледнах я в очите и просто я целунах, като тя усети как нахално натиках езичето си и за секунда ми отговори, но след това се отдръпна. Погледнах я в очите и й казах: -Така ли? Не искаш? - след това продължих да я целувам по вратлето и допълних: -Еми.. аз искам! - след като казах нещо толкова остро си помислих, че все едно съм и казах "Не ми пука какво е мнението ти". Едната ми ръка се спусна нагоре и хвана нейните две, като ги държаха над главата й, а другата ми се спусна надолу по тялото й и нежно започна да я гали, като и доставяше някак си нежно удоволствие. Погледнах я в очите и попитах: -И.. сигурна ли си, че не го искаш, защото.. не се дърпаш много! - и се усмихнах доволно, като се доближих до нея и тя усети поредната целувка. Не знаех защо, но имах нужда да я насиля. Имах нужда да и покажа колко искам да правя секс с нея. Не знам какви щяха да са последствията, но.. да.. щях да го направя. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 10:36 am | |
| - Да, приятно ми е! Но не искам по - интимни докосвания. А още повече твоя .. да влезне в мен! Махни се! - казах аз като когато казах Махни се! се ивиках малко, за да разбере, че не ми е приятно някой непознат да ме желае и да ме насилва да правя нещо, което не искам, макар и да е толова секси, колкото него. Та аз не го познавах. Изведнъж измъкнах едната си ръка, дори и аз не знам как, а след нея още по - лесно се измъкна и другата. Махнах няколко косама от косата си, които бяха на лицето ми, а той продължаваше да ме целува. Ами няма да е! - СПРИ! - извиках аз - Ще .. ще викам! - заплаших го, след което се опитах да стана и почти се изправих в седнало положение. | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 10:44 am | |
| Тя видя погледа ми, който премина от краката й, по бельото й, стомахчето, гърдите и накрая се спря на нейните очи. Ръцете ми хванаха гащичките й и ги дръпнаха рязко, като тя остана без тях. Придърпах я и казах: -Не.. няма да викаш! - След тези думи усети как я притиснах към дивана и не знам защо, но натиках бельото й между устните й. Усмихнах се доволно и казах: -Защото няма да ти позволя. - след тези думи разкопчах сутиена й и ръцете, който се опитваха да ме изблъскат бяха завързани една за друга. Погледнах я в очите й и й казах: -Тази вечер си моя! Само моя.. - след тези думи с едната си ръка бавно смъкнах ластика на пижамата и боксерките си, като тя видя възбудения ми пенис, който изкочи от там. Погледнах я в очите и се доближих до нея, като казах: -Желая те! - след тези думи тя усети как се отърках нежно в нея и допълних: -Ужастно много.. - тогава навлязох в нея. Достойнството ми навлизаше милиметър по милиметър, но това, което може би нямаше да и хареса, че беше рязко и изведнъж. Не знаех дали е девствена, но навлязох докрай в нея. Устните ми захапаха ушенцето й и тя усети как и казах: -Няма да ти позволя.. да.. ми.. избягаш.. -задвижих се с доста бързо темпо, като тя усещаше колко съм груб, но нямаше да и позволя да си изкаже мнението. Ако беше послушна може би щях да и дам да говори.. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 10:55 am | |
| Когато той влезе в мен си казах: '' Определено не бях права за него! Защо до сега беше толкова мил? Какво му стана? " . А и трябваше да му кажа,че съм девствена. За да бъде по - внимателен, но това едва ли щеше да помогне да бъде по нежен от краката ми надолу. Стисках юмруци, защото наистина болеше, а очите ми се бяха затворили още преди да навлезе в мен. Не исках да усещам тази болка, но... Усещах как всеки път, когато помръдна нагоре мускулите ми се стягат, а след това - отпущат. Вече започна да ме боли цялото тяло. Ширината беше доста. Това също правеше акта още по - непоносим. Докато той вършеше това, което иска, аз постоянно мрънках, надявах се поне да ме позволи да нямам нещо в устата. Когато болката вече стана непоносима, леко започнах да скимтя и една сълза падна от дясното ми око, последвана от друга от лявото.
- Раян... пусни... ме... девствена ... съм... Раян! .. - надявах се да махне собственит ми бикини от устата ми. Беше странно защото никой до сега не го бе правил, а и не исках да се повтаря. Не само това, исках да свърши, на мига! Затова започнах да ставам по - агресиввна, макар че аз бяха момиче, а той мъж и малко не, а доста трудно щях да се измъкна от него. Най - много да се ядоса още повече.Реших че това е крайния случай. Краката ми бяха отгоре на неговите, защото бях разкрачена , започнах да ги мърдам и го удрях доста силно. Дано схване намека. | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 11:03 am | |
| Това ме възбуди още повече. Да усещам болката, която ми доставяше. Погледнах я в очите, който бяха насълзени и тя усети как забързах движенията си. Бях доста... изтрещял в момента, но и усещах, че боли. Бавно се изправих и казах: -Много си палава... - след което се усмихнах доволно и допълних: -Но.. не съм свършил още.. - след тези думи тя усети как го извадих от нея рязко и тялото ми леко се отдръпна, но.. това беше просто за да я завъртя в другата посока. Тя беше по лице върху дивана, а аз бях отгоре й. Притиснах се в нея, като казах: -Да видим как ще шаваш сега.. - след тези думи разкрачих краката й и тя усети как навлязох отново рязко в нея. Притиснах се до нея и довлижих устни до ушето й. Стиснах я с една ръка за вратлето, а вече щеше да и е трудно да мърда ръцете си. Погледнах я в очите и й казах: -А сега.. ако слушаш.. ще ти позволя да говориш.. - след тези думи тя усети как пръстчетата ми се доближиха до устните й, но само за да натикат бикините и отново навътре. Усмихнах се доволно и се задвижих, като попитах: -Ще слушаш ли? - след тези думи я загледах в очите и допълних: -Защото ако викаш.. ще боли повече! | |
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 11:10 am | |
| Как можеше да бъде толкова брутален, перверзен и хладноркръвен?! Не можех да понасям такива типове. Щеше да съжалява. Но сега нямаше какво да направя против нещо, срещу него въобще нещо, което щеше ме спаси от ситуацията. Освен просто да кимна и да ме развърже, защото поне трябваше да си поемам въздух както трябва. А не през носа. Така и направих. Кимнах положително и започнах да размърдвам ръцете си. Той ме стискаше толкова здраво, а аз едва ли не не изкрещяах от болка, но бях затворила очи и отворила уста , защото исках да изпищя, но нещо не ми даваше. Може би това, че ще заболи още повече , ако го направя. Поне той така каза.
- Раян... девствена съм, спри! Ужасно много ме боли, моля те... - отново започнах да мрънкам съвсем тихичко, защото можеше да обърне всяка моя дума срещу мен. | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс Пет Мар 30, 2012 11:14 am | |
| Доближих се до нея и със зъбки извадих бикините от устата й, като зачаках реакцията й, а когато чух какво каза се доближих до нея и й казах: -О, Фей... извинявай! - но сякаш не казах нищо. Просто ръцете ми я прегърнаха и я извиха така, че да усети как навлизам на дълбоко. В момента имаше чувството, че пениса ми ще я разпори, но след време щеше да и хареса.. не бях много сигурен. Всички момичета бяха различни, но.. аз просто не спирах. Навлизах докрай в нея, а аз се доближих до ушето й и попитах: -И като си девствена.. не ти ли харесва? - и я загледах любопитно, като реших да и покажа, че има начин да не мисли за болката, като я целунах и езичето ми се вплете в нейното.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Раян Рейнолдс | |
| |
| | | | Къщата на Раян Рейнолдс | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |