| Залата за награждаване | |
|
+6Катрин Пиърс <3 Алисън Хоуп Бен Барнс Триша Тиъри Джейсън Милър Annabelle Carter 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
???? Гост
| |
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 7:22 am | |
| След като оставих Бен в лунапарка отидох до нас и се преоблякох в някаква лилава рокля, оправих прическата си и обух някакви черни токчета след което излязох от къщата си. Запътих се към колата и я подкарах по пустата улица из квартала. След около 30 минути бях пред определеното място където щяха да се проведат наградите. Влезнах в залата, изглеждаща ... уоу ... беше невероятна, но прекалено изискана...неща по които не си падах.
Вътре имаше доста хора, а аз се промъквах между тях най - незабелязано. Погледът ми се спря на познат силует...по скоро два...добре де бяха повече и все пак нямах намерението да ходя при тях сега. Седнах на една от масите и кротко зачаках официалното начало на събитието...
|
|
| |
Annabelle Carter All of the famous people of the world
Брой мнения : 680 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Annabelle Carter Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: брат - Hero Гадже:: търси се БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 7:59 am | |
| След кафето с Артър се прибрах да се оправя за наградите.. Когато си пристигнах в нас направо влязох в банята да се изкъпя и оправя. Когато станах готова се пренесох в гардеробната да реша какво да нося.Беше ми много нервно.Чудех се дали изобщо ще спечеля нещо.След около час вече бях готова и чаках превоза ми пред нас.Колата ми дойде и аз се качих.Нямаше задръстване,което беше добре щях да стигна навреме.Само като видях червеният килим сърцето ми започна да тупти бързо.Шофьорът ми отвори вратата и аз излязох.Папараците бяха като полудели. Започнах да вървя бавно за да могат да ме снимат.Чудех се на коя страна да се обърна всички крещяха името ми.След снимките влязох в залата за награждения.Беше много красиво.Естествено веднага се запътих към бара.Взех си една маргарита и се настаних на един стол. | |
|
| |
Джейсън Милър
Брой мнения : 97 Join date : 17.03.2011 Име на героя : Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 8:21 am | |
| [quote="Елизабет МакКуин"][quote] Джейс започна да се приготвя за престижните награди. Не че нещо го вълнуваше. Той милият не беше номиниран. Поне ще се забавлява и се пийне , а пък може и да срещне някой самотна мацка. Облеклото му беше обикновенно. Да , наградите бяха бляскави, но той си беше просто човек и актьор.Можеше да се облича както си поиска. Единственото което го тревожеше в момента е това с какво да отиде. Имаше два варианта-Моторът му и прекрасната му кола. В крайна сметка реши да се закара сам с МакЛаранчето му. Облече се и излезе.Сложи очилата си и се запъти към церемонията. Пристигна и естествено видя наконтени костюмарчета. Ама как без тях. Въздъхна тихо и отиде на бара. Поръча си чисто уиски и се огледа. Видя някакво момиче пиещо Маргарита.Господин Милър отиде при нея и забеляза свободно място. Естествено от него не се очакваше учтивос. Можеше понедабъде мил: -Може ли ?- попита момчето и посочи свободното място Той се усмихна с кривата си усмивка пиейки питието си | |
|
| |
Триша Тиъри
Брой мнения : 81 Join date : 10.03.2011 Име на героя : Триша Тиъри
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 8:23 am | |
| След питието с Вивиан дори не се прибрах. Нямаше нужда да се преобличам, бях си перфектно и така. Майкъл ми се обади, обяснявайки, че щяло да има някакво награждаване... "Оскари". Защо пък да не отида. Не ми се прибираше в апартамента, а да седя на бара и да продължавам да пия. Щях да изглеждам меко казано жалко. Влязох, търсейки с поглед някоя сама маса. Взех някаква чаша от барът и се запътих към един стол. Седнах, кръстосвайки крака и се огледах. Само и единствено непознати... Чух някакви стъпки зад мен и се обърнах. | |
|
| |
Брой мнения : 680 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Annabelle Carter Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: брат - Hero Гадже:: търси се БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 8:29 am | |
| Докато си седях на стола някакво момче ме попита : -Може ли ? -Мда-кимнах и се усмихнах.Беше привлекателен.отпих от питието си и извадих от малкатаси чантичка цигарите.Запалих си една.Толкова бях ядосана че Артър не дойде.А уж обеща.Нямаше да си кривя душицата точно в този момент. -Аз съм Елизабет.-представих му се с усмивка на лице. Дръпнах си от цигарата и издишах облак дим.Това ме караше да се чуствам спокойна. Въобще не ми пукаше дали ще спечеля.Аз бях поредната кучка в рокля на тъпите награди. Но какво можеше да се направи трябваше да се отиде. | |
|
| |
Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 8:42 am | |
| - Мдам- каза момичето Явно беше притеснена , извади цигара и запали.Ха ето още един човек който не се радва че е тук.Супер! Все пак не трябваше да и се меси. Усмихна се и запали и той. Един от вредните му навици беше именно това. И нека се върнем на онова симпатично момиче което беше само в тази прекрасна нощ. Джейс реши да пусне чара си на свобода : -И защо сте сама тук. Къде е приятелят ви ?-реши да я пита , все пак беше нахален млад , симпатичен младеж. Той оново се усмихна и допуши цигарата си. Изгаси я в пепелника и погледна Елизабет право в очите | |
|
| |
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 8:54 am | |
| Той също си извади цигара и си запали.Явно пушачите бяхме повече от колкото не пушачите.Усмихна ми се и ме попита защо съм сама,и къде е приятелят ми. -Ми брой ме от групата на самотниците-усмихнах се.Той допуши цигарата си и я загаси в пепелника.Отпих от Маргаритата си и я оставих на бара.Викнах бармана и му казах: -Искам нещо твърдо.Искам да не си спомням за тази вечер. Погледнах момето и се усмихнах. -Явно не ти се иска да си тук нали?-засмях се | |
|
| |
Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 9:01 am | |
| - Дайте и Маргарита- намеси се Джейс- Съжалявам , че се меся но ти си номинирана и трябва да помниш тази вечер. И да не искам да съм тук. Той се ухили , отговаряйки на всичко.Тя явно беше отчаяна отживота , а той беше скучаещ младеж без работа.Запали още една цигара допивайки питието си. Тя го гледаше все ощеневярващо и изумено. Защо ли се бъркаше в работите на хората. Бешетъпо но по-добре да мислят с главите си. Не че той даваше добър пример за това но все пак | |
|
| |
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 9:09 am | |
| Той спря бармана и му каза да не ми дава друго а още една Маргарита. Излгедах го очудена,а той каза : - Съжалявам , че се меся но ти си номинирана и трябва да помниш тази вечер. -Не е честно.И какво като имам номинация.И без това няма да я спечеля.-засмях се. Той си запали още една цигара а аз го последвах.Опих от тъпата Маргарита. Да не бях бебе.И без това животът си ми беше една помия така че не ми пукаше. | |
|
| |
Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 9:18 am | |
| - Ха ,нямала да спечели...- той се обърна и се ухили. Беше твърдоглава и симпатична. Перфектната комбинация. А и до колкото разбра беше сама. Още едно чудесно допълнение. Той седна по-близо и я погледна право в очите. И сега идва въпросът : Какво му става. Та той беше арогантен и най-вече ерген. От една страна искаше да се забавлява с момичето , но от съвсем друга знаеше , че това момиче не е играчка. Накрая просто реши да направи каквото му скимне на сърцето | |
|
| |
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 9:27 am | |
| Той се обърна и се засмя.Аз си знаех че няма да спечеля,а той не ми вярваше. Бях си твърдоглова и никой не можеше да ме разобеди.Дръпнах си от цигарата и я оставих в пепелника.Той се приближи до мен и лицата ни бяха на сантиметри едно от друго. Почуствах се неловко.Нищо че напоследък се забавлявах доста с мъжете и жените.Все още исках да намеря човека за мен.Бях си такава.Влюбчива... Обърнах се на другата страна и отпих от Маргаритата.Тази вечер нямаше да правя секс с никой.Неисках да съм поредната мръсница в ЛА. | |
|
| |
Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 9:41 am | |
| Тя се обърна на другата страна и Джейс разбра , че тази вечер няма да направи нищо за него И какво? - Гговореше малко гласче в главата му. Опита се да го абстрахира , но междовременно се одръпна и не каза нищо. Това не беше той. Заради една непозната Джейс се превреща в мил и разбиращ. Е това вече беше прекалено , дори за него. Поръча си този път Водка и се усмихн. Щом така искаше , нека да е така. Той не каза нищо а семо извърна поглед усмихнат. Сините му очи искряха , а хора все прииждаха | |
|
| |
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 9:48 am | |
| Той разбра че няма да го огрее тази вечер.Усмихна ми се се обърна на другата страна. Беше същият като другите.Един сексоман.А заради Крис и аз се превръщах в такава. Изпих набързо тъпата Маргарита и викнах бармана.Този път никой нямаше да ме спре да се напия.Поръчах си два шота и ги изпих.Исках още.Този път си взех уиски. Пийнах си от него и го оставих на бара.Обърнах се и погледнах тълпата от хора. Едно малко момиченце ме видя и дойде до мен.Попита ме за афтограф.Нямаше как да и откажа.Обичах децата.То ми подаде някаква тетрадка и химикал.Всичко около мен се въртеше не знаех как ще се разпиша.Опитах се да сляза от стола обаче за малко да падна.Явно желанието ми се бе изпълнило.Бях пияна.Драснах нещо в тетрадката и се усмихнах на детето.Не знаех как ще седна обратно на тъпият стол. | |
|
| |
Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 9:56 am | |
| Момичето продължаваше да пие още и още. Момиченце и дойде за автограф а тя едвам се разписа. Тъкмо да падне и Джейс я хвана и я сложи на стола. -Браво принцесо. Постигна това което искаше. Той се ухили и решида я заведе до тоалетната за да се оправи малко. Влязоха и Джейс я напръска с вода : -По-добре ли си ?. Така ставаше от многото алкохол. Но явно момичето не сизнае границата. Е все пак това си е изцяло нейн проблем. -Да те закарам ? Тя явно не беше добре итрябваше да се прибере. Трагедия ! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 10:02 am | |
| Той ме хвана когато гравитацията ме водеше към земята.Сложи ме на стола и естествено ми се скара.Сякащ ми бе баща.Хвана ме и ме поведе на някъде.Заведе ме тоалетната и пусната чешмата.Опръска ме с вода и ме попита как съм.Направо щях да полудея. -То добре ли си.Виж на какво приличам.Доволен ли си.Съсипа ми роклята и грима. Дръпанх ръката си и излязох от тоалетната.Направо вечерта се очертаваше страхотна. | |
|
| |
Бен Барнс All of the famous people of the world
Брой мнения : 128 Join date : 17.03.2011 Име на героя : Бен Барнс
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 10:11 am | |
| Веднага щом си взех душ и облякох един от костюмите тръгнах към партито.Бях нервен макар,че не бях номиниран.Нямах търпение да видя Фелисити и отново да съм в приятната й компания.Не знам защо,но когато съм с нея съм спокоен и всичките ми тревоги изчезват.
Влезнах в залата,но разпознах малка част от хората,странно,но повечето знаеха името ми.Изнервен започнах да търся Фелисити из тълпата. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Пет Мар 18, 2011 7:19 pm | |
| Преместих се на бара. Беше ми тъпо да стоя сама на онази празна маса. - Едно уиски! - казах на бармана веднага щом се настаних на един от бар столовете. Бармана ми донесе чашата и аз изпих съдържанието на екс. Дам очертаваше се поредната скучна вечер. Поръчах си още едно уиски, което обаче остана непокътнато, защото забелязах познатият силует, който чаках. - Бен! - казах весело и отидох при него като го прегърнах...приятелски разбира се. Беше ми приятно с него и не исках да съсипвам всичко с моите глупости.
|
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Съб Мар 19, 2011 12:45 am | |
| Започнах да търся за някакви дрехи.Не бях от хората,които обичаха да се облечат,но все пак трябваше да изглеждам добре.Намерих някакви дрехи и ги облякох. Не ме интересуваше как изглеждам,защото знаех,че изглеждам ужасно. Не бях номиниран,и не исках да ходя за да спечеля някаква награда.Дори не исках да бъда номиниран. Пристигнах и партирах колата си отвън.Влязох в залата за награждаване и започнах да се оглеждам за Фелисити. |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Съб Мар 19, 2011 12:56 am | |
| Докато си говорех с Бен видях ... Нейт. Уф съвсем бях забравила, че имам уговорка с него ... и се уговорих с Бен иии мамка му оплесках нещата. Станах от бар-стола и тръгнах към тоалетната, за да се освежа. Излязох от тоалетната и тръгнах към Нейт. - Здравей! - поздравих го и го целунах. Хванах го за ръката и тръгнахме към бара, където стоеше и Бен. - Нейт.. това е Бен! Запознахме се в лунапарка! - засмях се и отново целунах Нейт.
|
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Съб Мар 19, 2011 12:59 am | |
| По едно време забелязах Филисити,която разговаряше с някакво момче.Явно бях пропуснал нещо.Тя се отдалечи от него,и след малко тръгна към мен.Целунахме се и тръгнахме към момчето.Тя ми го представи.Казваше се Бен. -Приятно ми е Бен! - казах и двамата се ръкостискахме. Взех си една бира и я надигнах.Погледнах към Фелисити,която днес беше ослепителна. -Казах ли ти,колко секси изглеждаш в момента? - попитах я аз и я целунах,а после прехвърлих ръката си,през рамото на момичето. - Как върви партито? - попитах любопитен и местех погледа си от Фелисити до Бен и обратно. |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Съб Мар 19, 2011 1:05 am | |
| - Май пропусна тази част! - засмях се. - А що се отнася до партито върви доста добре щом те видях! Но е доста пренаселено! - прошепнах му на ухото. След това си поръчах още едно уиски. Беше ми приятно в компанията на Нейт и ъм Бен, но и някак неловко. Изпих съдържанието на чашата на екс и си поръчах ново уиски. Е не целях да се напия, но пък това мълчание между тримата ме побъркваше...
|
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Съб Мар 19, 2011 1:07 am | |
| Погледнах към Бен. След което преместих ръката си,върху талията на Фелисити и се усмихнах. -Имаш ли някакви планове за вечерта? - попитах любопитен,все пак,ако иска може да дойде с мен у нас имах няколко изненади за нея,но не бях сигурен,дали щях да успея с плана си. |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Съб Мар 19, 2011 1:23 am | |
| Нейт ме попита дали имам някакви планове за вечерта. - Всъщност да...! - казах му и той ме погледна - С теб във вас...или в нас, в леглото! - прошепнах му мръснишки. Вече бях на 6-тото уиски което бях изпила на екс и определено ми се отразяваше..
|
|
| |
| Заглавие: Re: Залата за награждаване Съб Мар 19, 2011 1:25 am | |
| След като излезнах от тоалетната забелязах Фелисити в компанията на две момчета. Реших да отида и да я видя.Отидох до тях и прегърнах Фелисити. -Как си скъпа-засмях се.Запалих си една цигара и огледах момчетата. -Няма ли да ме представиш на кавалерите си Фел. Дръпанх си от фаса и издишах облак дим. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Залата за награждаване | |
| |
|
| |
| Залата за награждаване | |
|