Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Плажната ивица  - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Плажната ивица  - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Плажната ивица  - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Плажната ивица  - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Плажната ивица  - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Плажната ивица  - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Плажната ивица  - Page 5 EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Плажната ивица  - Page 5 EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Плажната ивица  - Page 5 EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Плажната ивица  - Page 5 Vote_lcapПлажната ивица  - Page 5 Voting_barПлажната ивица  - Page 5 Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Плажната ивица  - Page 5 Vote_lcapПлажната ивица  - Page 5 Voting_barПлажната ивица  - Page 5 Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Плажната ивица  - Page 5 3634557V Плажната ивица  - Page 5 Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Плажната ивица  - Page 5 Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Плажната ивица

Go down 
+16
Freddie Mclaire
Никол Дж. Стюарт
Sophia Summer
Катрин Пиърс <3
Ефи Стонем.
Беки
Брейди Евънс
Сам Лайвли
Скарлет Грейс
Тейлър Бангшот
Джейс Петифър
Мелани Андерсен
Катрин Монтоя
Джесика Милър
Нейтън Флувър
Бен Барнс
20 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
АвторСъобщение
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

Брой мнения : 444
Име на героя : Скарлет Грейс
Години на героя : 30

Плажната ивица  - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 7:31 am

- Ооо колко мило!- казах надуто и загледах морето. Имаше огромни вълни. Замислих се какво щеше да стане ако бях влязла. Ужасни неща ми се сбиха в главата.
- Ако се беше направил на герой от героизъмът ти можеше да се провалиш и да гушна букета!- засмях се и отново взех шапката му и си я сложих...
Върнете се в началото Go down
Сам Лайвли

Сам Лайвли

Брой мнения : 87
Име на героя : Sam Lively

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 7:36 am

-Да кради ми шапката...а героизмът ми нямаше как да се провали.Аз никога не се провалям.
Засмях се.
-Пък и освен това нямаше да те оставя да влезеш,че да се правя на герой...така че гушкането на букета остава на заден план.
Вълните ставаха по-големи. След малко може би дори щяха да стигат до мястото където стояхме.
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 7:43 am

- Не съм крадла!- казах нервно и сложих шапката на Сам на главата му.
Загледах едно момче, което беше във водата. След малко и той усети, че водата се разваля и излезе.
- Всъщност съм много смела!- казах уверено и го погледнах. Той ме изгледа наперено. Облякох якето си, защото започва да ми става студено. Усетох как водата намокри мръстите на краката ми, а аз вдигнах роклята за да се понамокря малко.
Сам Лайвли

Сам Лайвли

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 7:48 am

Видях,че май се обиди.
-Виж Мери просто се бъзикам..знам че си смела.Обаче в това време морето не е за никой.
Водата вече ситгаше и до нас.
-Предлагам да отидем на по-сухо място.Идеи?
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 7:51 am

- Ъм незнам по-нагоре?- казах въпросително. Аз се качих малко по-нагоре до където водата не стигаше.
- И мили мой Сам не се сърдя!- казах като имитирах да съм любезна. Отново взех шапката, за да не ми се вее косата.
- Не ти я крада!- усмихнах се...
Сам Лайвли

Сам Лайвли

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 7:53 am

-Не..ти не крадеш .. Само си взимаш. - започнах да се хиля като идиот.
Тръгнахме нагоре .
Може би щеше да има истинска буря. Започна и да вали и задуха вятър.
-Предлагам да отидем в колата ми или в бара?
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 7:58 am

- Добре, но може ли в колата!- казах и се свих. Сам ми се усмихна. Видях, че съфоввете ни се скриха. Станах.
- На къде?- попитах. Наместих шапката, защото усетих, че след малко ще фръкне. Роклята ми се вееше, а аз с едната си ръка я дръшах, а с другата взех мокрите бански и кецовете...
Сам Лайвли

Сам Лайвли

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 8:00 am

Тръгнахме към колата. Не беше далече ,но вятъра се засилваше.Започнахме да бързаме.
-Внимавай да не те отнесе..нали ти казах мързи ме да се правя на герой.
Усмихнах се.
Тя ми се изплези.Много бързо стигнахме колата.
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 8:04 am

Сам отвори колата, а аз набързо вляозх. Колата беше голяма.
- Геройчето тук ли живее?- пошегувах се. Обух обувките и се облегнах. Колата бе паркирана на такова място, че цялото море се виждаше от моята страна. Загледах се през прозореца и по едно време се ухилих странно...
Брейди Евънс
All the normal people in the world.
All the normal people in the world.
Брейди Евънс

Брой мнения : 23
Име на героя : Брейди Евънс

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyНед Апр 24, 2011 7:29 am

Сам Лайвли написа:
Тръгнахме към колата. Не беше далече ,но вятъра се засилваше.Започнахме да бързаме.
-Внимавай да не те отнесе..нали ти казах мързи ме да се правя на герой.
Усмихнах се.
Тя ми се изплези.Много бързо стигнахме колата.

Мери Вам Пир написа:
Сам отвори колата, а аз набързо вляозх. Колата беше голяма.
- Геройчето тук ли живее?- пошегувах се. Обух обувките и се облегнах. Колата бе паркирана на такова място, че цялото море се виждаше от моята страна. Загледах се през прозореца и по едно време се ухилих странно...

Модератор: Забележка относно постовете, трябва да са минимум 5 реда. След още едно провинение, следва наказание! Прочети пак правилата тук!
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyПон Апр 25, 2011 1:45 am

Прибрах се в нас.Щях да заведа Беки на плажната ивица.Надявох се там да `и хареса,а и щях да оправя малко и да подготвя,затова смятах да отида до там първо сам,а после да я взема.
Облякох си някакви дрехи и взех всичко,което ми трябваше.По пътя минах и през няколко магазина.После се насочих към къщата на Беки.Взех я и двамата тръгнахме към плажната ивица.Бях извикал един приятел да наглежда,и когато приближихме видях,че той си отива.Беки не успя да го види,което ме зарадва.
-Стигнахме! - казах `и и се усмихнах.Беше вече привечер.Все още не се беше стъмнило,но скоро щеше да е тъмно.
Двамата слязохме от колата.Направихме няколко крачки и стигнахме до мястото до плажната ивица.
Бях сложил едно одеало,а върху него неща.Това беше нещо като пикник.Също така на три крачки от одеалото бях сложил наколко свещи,които бяха запалени.Също така се чуваше приятна музика.
-Е,дано ти хареса! - казах аз и се приближих.
Беки

Беки

Брой мнения : 109
Име на героя : Беки Бърнет
Години на героя : 34

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyПон Апр 25, 2011 1:55 am

Прибрах се и веднага по душа, облякох някаква сладка и къса до бедрата рокличка.След малко на вратата се звънна и аз от бързане едва не паднах,засмях се на себе си и отворих голямата врата,а пред мен с леко наведена глава стоеше Вон.
-Здравейте господин Вон,какво желаете?-усмихнах се палаво и надигнах главата си за да срещна погледите ни,той също се усмихна.-А и закъсняхте с 5 минути.-този път се засмяхме и двамата,аз не можех да пропусна да се закача с него.-Може да тръгваме аз съм готова,а и забравихте да отговорите на въпроса ми ''какво желаете''........-засмях се отново и го погледнах в очите и зачаках отговора си.
-Като получих отговора си се качихме в колата му и се запътихме на някъде.След малко бяхме на място което ми изглеждаше леко познато,повървяхме малко и се озовахме на плажната ивица а пред мен ......не можех да повярвам на гледката,имаше одеяло,свещи,от някъде се чуваше тиха и приятна музика,а на одеялото имаше всякакви вкусотии ки от ягоди до един от най-вкусните шоколади,имаше сандвичи,наистина беше доста романтично.
-Как да не ми харесва та това е прекрасно място.-седнахме да одеялото,аз се загледах в морето което беше доста спокойно,обърнах се да видя какво прави Вон и какво да видя беше втренчен в мен, аз също се загледах в него и не знам колко време сме стояли така но усетих че се приближаваме един към друг.....
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyПон Апр 25, 2011 2:13 am

Радвах се,че `и харесва.Когато я виждах толкова радостна ми ставаше много хубаво.Тя беше прекрасна.Сега започнах да се сещам защо толкова я харесвах преди.Погледиде ни се срещнаха.
Аз се усмихнах и сведох погледа си.
Взех си малко от виното и си сипах в една чаша,след което сипах и на нея и се чукнахме.
-Ти си наистина приятна компания. - казах `и и се усмихнах,след което започнах да ям.
Беки

Беки

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyПон Апр 25, 2011 2:24 am

-О благодаря, поласкана съм,на мен също ми е много приятно с теб.-бях много щастлива да съм до него.-Как вървят нещата с Никол?-аз съм много глупава как можах да го попитам точно това сега си развалих настроението,а явно и неговото той сведе поглед и все едно беше ядосан,това малко ме притесни.Сега най-много исках да разбера дали има някакви чувства към мен и какво чувства към Николкакво и колко силно,исках тези отговори защото усещах че това ще е една от най-хубавите ми срещи и знаех че след тази вечер чувствата ми ще се усилят,затова реших да го попитам.
-Ами.....аз имам 2 въпроса към теб.....какво чувстваш към Никол и колко силно е то и ако не е много егоистично имаш ли все още някакви чувства към..... мен?-знам че привързвах но аз си бях такава задавах директно това което исках да науча а и все пак аз си признах и ако и той изпитваше нещо към мен трябваше да ми каже.Аз започнах да хапвам и да чакам неговите отговори....
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyПон Апр 25, 2011 2:31 am

Точно тогава тя попита как вървят нещата с Никол.В началото щях да избухна в смях,защото въпроса беше доста детски,но когато я видях как ме гледа,разбрах,че не се шегува.
После тя попита какво чувствам към Никол и колко силно е то,а после зададе въпрос,който наистина ме накара да се изненадам ужасно много.Тя ме попита дали все още чувствам нещо към нея.
Замислих се и допих чашата с вино,след което си сипах още една чаша и отпих малко.
-Ами,с Никол нещата не вървят много добре.Вчера и днес ми се сърдеше и се държеше странно с мен,а и все още не съм сигурен какви са чувствата ми към нея.Тя е хубава,и я харесвам,но просто не зная какво става,когато така се караме и имам чувството,че всеки момент ще се скараме. - отговорих на пъривте въпроси аз и продължих да ям. - А относно чувствата ми към теб...ами ние преди бяхме гаджета,а тези чувства трудно могат да умрат.
Беки

Беки

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyПон Апр 25, 2011 2:39 am

Той ми отговори на въпросите без проблем, но на последният отговор леко се усмихнах и почувствах как бузите ми порозовяват,добре че вече беше тъмно.усмихнах се леко и отпих от чашата си с вино.
-А какво мислиш да правиш след ''вечерята''-засмях се и се опитах разведря обстановката в която се намирахме.-Ако не е нахално може да отидем у дома и без това ми е омръзнало да стоя в тази голяма къща и то сам сама.-и отново се засмях но този път и той се включи.
Много исках той да се съгласи,бях искрена като казах да дойде у нас защото наистина ми беше омръзнало да стоя в къщи и то сама пък и можехме да гледаме някоя комедия и без това живеех сама нямаше да пречим на никой.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyПон Апр 25, 2011 2:42 am

Тя предложи после да отидем до тях.
-Може! - отговорих `и и изпих чашата си с вино.Не знам защо,но имам чувството,че нещата се повтарят.Разбира се с Никол не си бяхме направили пикник,но нещата се развиват по пощи същия начин.Надявах се само нещата да не свършат както свършиха с Никол,защото тогава вече щях доста да загазя.И от два стола,накрая ще се озова на земята. - Сега искам ти да ми отговориш на едни въпроси. - усмихнах се и втрих ръце една в друга. - Така,какво чувстваш към мен? - зададох въпроса директно.
Беки

Беки

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyПон Апр 25, 2011 2:51 am

Той се съгласи да отидем у нас и ме стъписа като ме попита какво чувствам към него и то директно.
-Какво чувствам към теб ами много смесени чувства но преобладават хубавите дори някой от тях са по силни дори от когато бяхме гаджета.-зачервих отново бузи и погледнах напред защото ако бях продължила да го гледам в очите имах чувството че ще му се нахвърля а аз не съм такова момиче,което веднага се нахвърля на някого още на първа среща.
-Така и така сме започнали нека продължим-казах аз и го погледнах-да си задава ме въпроси така ще се опознаем наново.Мой ред е,и така мислиш ли че между нас ще се получи нещо?...
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyПон Апр 25, 2011 2:56 am

Тя отговори,че чувства различни чувства,а по - голямата част от тях са хубави.Това от една страна ме зарадва,след което тя започна със следващия въпрос.
Беки попита дали мисля,че нещо ще се получи между нас.Това ме накара да се усмихна.
-Не знам,вероятно времето ще покаже. - отговорих съвсем спокойно.Все пак исках да съм честен с нея.Държах се добре с нея,и не я лъжех.
Доядохме си,след което аз се изправих.
-Искаш ли да се разходим и да си довършим въпросите.Тя си дояде,след което се изправи,аз сложих ръцете си в джобовете и тръгнахме.
Нямах си и идея какво да я питам.
-Искаш ли да сме повече от приятели? - попитах на свой ред и се усмихнах.
Беки

Беки

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyПон Апр 25, 2011 3:04 am

Той довърши с яденето след което и аз го последвах и тръгнахме да се разхождаме.Той ми зададе въпроса дали бих искала да сме повече от приятели.Аз се замислих и се усмихнах леко.
-Ами.....може би,би ми било приятно отново да има нещо между нас.-и се усмихнах невинно.Беше мой ред да питам доста време се чудех и накрая се сетих да му върна жеста.
-А ти били искал да сме повече от приятели?-погледнах го в красивите му очи и слушах внимателно отговора му
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyПон Апр 25, 2011 3:16 am

-Не знам. - започнах аз и я погледнах тъжно. - Но мисля,че трябва да отида да видя какво прави Никол,все пак я оставих в нас,а това не беше много добра постъпка.Наистина си прекарах много добре,но просто не съм сигурен,че искам да продължим.Ти ще си останеш моя най - добра приятелка,просот не съм сигурен,че искам да продължа с теб. - казах след което избягах.Не исках да се обръщам,защото знаех,че е съкрушена и не исках да мисля,затова което бях причинил на Беки.
Ефи Стонем.
Администратор
Администратор
Ефи Стонем.

Брой мнения : 692
Име на героя : Елизабет Стонем.

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyЧет Апр 28, 2011 7:33 am

С Алс излезнахме от бара и тръгнахме към плажа, като преди това минах през нас да се преоблека. Когато стигахме плажната ивица там бъкаше от хора, които чакаха организаторките да дойдат, а по някаква случайност организаторки бяхме аз, Катрин и Алиша. Специално за партито бяха направили нещо като сцена, на която аз, Кат и Лиш се качихме. Всички бяха получили предизвикателствата си от мистериозния предизвикател.
- Е знаете си предизвикателствата, така че можете да тръгвате да ги изпълнявате, нооо искаме доказателство! Снимки и/ или видеота! - казах на всички и леко намигнах, след което всички се разпръснаха из града, а самата аз също тръгнах да изпълнявам задачките.

П.С.: Опишете в постовете как някой ви снима докато изпълнявате някоя от задачите и не пишете сами ами с някой друг! Соу това е всичко...летс гет фън ;р
Катрин Пиърс <3
Study right!?
Study right!?
Катрин Пиърс <3

Брой мнения : 184
Име на героя : Катрин

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: сестра-Nikole Wild
Гадже: Гадже:: Ноуп
БФФ: БФФ:: Ariadne Dawson.,Alisa Kerr

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyЧет Апр 28, 2011 7:41 am

Изкачих се на подиума и изчаках Изи да каже,каквото беше решила,а след това гребнах микрофона.
- Е телета добре дошли!Нощта на предизвикателствата започна!Бъдете интересни,имам предвид да не крадете само шоколад..предвидлива съм много е калоричен и не ви искам дебели!За неразбралите това беше намек да изхвърлят в коша задръжките,ако имат такива енд ЛЕТ ИТ РОК!
След невероятната си реч забързах към колата си и към изпълнението на моето предизвикателство.
Sophia Summer

Sophia Summer

Брой мнения : 320
Име на героя : София Самър
Години на героя : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyПет Апр 29, 2011 3:00 am

Както винаги закъснях, но успях да хвана речта на Катрин.Всички са крали само шоколади, но аз нее.
-Ей, щом искаш нещо интересно кажи ми кой старец да целуна!! - качих се на подиума и се засмях след думите си.Чахах някой да каже нещо, но всички ме гледаха с недоумение какво казах.Аз говорех сериозно и продължавах да чакам някой да ми посочи старчето, което трябваше да целуна..
http://www.diary-rpg.forum-free.org/
Никол Дж. Стюарт
All of the famous people of the world
All of the famous people of the world
Никол Дж. Стюарт

Брой мнения : 452
Име на героя : Nicole James Steward
Години на героя : 29

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 EmptyПет Апр 29, 2011 10:00 pm

След като с Вон приключихме у тях, решихме заедно да отидем на плажа. Той се облече със страхотни дрехи. Винаги съм се възхищавала на стила му на обличане. Имаше страшен вкус! След като напуснахме в къщата му, аз го накарах да отидем у нас, защото все пак не можех да отида гола на партито, макар че той, явно, нямаше нищо против това.
Вкъши беше спокойно и нямаше никой. Набързо изтичах до гардероба си и измъкнах летни дрешки, подходящи за парти на плажа.
- Уоу! - беше единствената реакция на Вон, когато ме видя. Аз се засмях и хванах ръката му.
Качихме се на моя Астън Мартин и отпрашихме към плажаната ивица. Както очаквах, беше претъпкано с хора, но звездите бяха с привилегии и имаха специално отредено място. Аз, разбира се, бях от тях и замъкнах Вон заедно с мен натам. Десетки чифтове очи се обърнаха към нас и шушукаха. Хората не знаеха, че съм се разделила със Стивън и още по-малко знаеха, че вече излизам с друго момче. За да им стане ясно как стоят нещата, аз дръпнах Вон към себе си, усмихнах му се и страстно го целунах, докато хората шокирано гледаха.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица    Плажната ивица  - Page 5 Empty

Плажната ивица
Върнете се в началото 
Страница 5 от 7Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Los Angeles / Лос Анджелис :: Плажа-
Идете на: