| Плажната ивица | |
|
+16Freddie Mclaire Никол Дж. Стюарт Sophia Summer Катрин Пиърс <3 Ефи Стонем. Беки Брейди Евънс Сам Лайвли Скарлет Грейс Тейлър Бангшот Джейс Петифър Мелани Андерсен Катрин Монтоя Джесика Милър Нейтън Флувър Бен Барнс 20 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Катрин Монтоя
Брой мнения : 4 Join date : 29.03.2011 Име на героя : Катрин
| Заглавие: Re: Плажната ивица Вто Мар 29, 2011 8:06 pm | |
| Разхождах се по плажната ивица с чехлите в ръката ми. Предпочитах да усещам как вълните докосват краката ми с ледената си прегрътка отколкото да вървя с чехлите. Слънцето тъкмо изгряваше и на около нямаше много хора. Фотоапарта ми висеше на вратът и беше готов да снима. Взех го и снимах всичко което ми хареса. Наистина...да снимаш природата е най-хубавото нещо а на снимките излиза още по-хубава,но друго си е на живо. Вървях все така по плажната ивица и се наслаждавах на игрева и тишината. | |
|
| |
Мелани Андерсен
Брой мнения : 176 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Мелани Андерсен Години на героя : 32
| Заглавие: Re: Плажната ивица Сря Мар 30, 2011 7:55 am | |
| Плажът беше едно от любимите ми места.Обичах да идвам тук.Толкова е красиво и някак неземно понякога. Разхождах се без чехли по вече изстиналия пясък.На вън настъпваше вече здрачът.Слънцето бавно се скриваше зад хоризонта. Обичах да гледам залеза.Седнах на една скала и се загледах към далечината.Спомнях си миналото...но винаги когато го правех от очите ми потичаха сълзи.Изтърках влажните ми очи и се усмихнах. Огледах се.Видях приближаващо момче. | |
|
| |
Джейс Петифър
Брой мнения : 26 Join date : 28.03.2011 Име на героя : Джейс Петифър
| Заглавие: Re: Плажната ивица Сря Мар 30, 2011 8:00 am | |
| Нов ден. Нищо ново. Бях в почивка. Реших да се разходя на плажа. Така и така щеше да се стъмни след малко, щях да ям китайско и да гледам сериали.... Когато стигнах видях едно момиче да стои на една скала. Компания. Ммда. Отидох до скалата. Седнах на пясъка и казах: - Здрасти. | |
|
| |
Мелани Андерсен
Брой мнения : 176 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Мелани Андерсен Години на героя : 32
| Заглавие: Re: Плажната ивица Сря Мар 30, 2011 8:05 am | |
| Момчето седна на пясъка и ме поздрави. - Здрасти ! - отвърнах и се усмихнах широко. Може би момчето си търсеше компания,както и аз. Изглеждаше ми много интересно момче. - Какво правиш тук ? - попитах непознатото момче и зачаках отговор.
| |
|
| |
Джейс Петифър
| Заглавие: Re: Плажната ивица Сря Мар 30, 2011 8:14 am | |
| - Каквото и ти. Просто да мине времето. - отговорих веднага и се обърнах към нея. Имаше руса и коса и кафяви очи. - Откъде знаеш какво правя аз? - попита ме тя. - Просто предполагам. - казах аз и запалих цигара. - Пушиш? - пита ме тя. - Да. | |
|
| |
Мелани Андерсен
| Заглавие: Re: Плажната ивица Сря Мар 30, 2011 8:21 am | |
| След миг той запали цигара. - Пушиш ? - попитах го. - Да. - Супер! - казах аз. - Преди и аз пуших,но ги спрях.Но това не означава,че не мога пак да започна да пуша. - А ти как се казваш? - запитах червенокосото момче. | |
|
| |
Джейс Петифър
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед Апр 03, 2011 8:41 am | |
| ----------- След като с Хе Ми си изпихме кафете и казах: - Ела, да се освежиш. - Какво...- не успя да се доизкаже. Бягахме по улиците, и поне 3 коли щяха да ни блъснат. Стигнахме на плажа. - Какво правим тук? - пита Хе Ми. - Това е мястото където има шанс да се измокрите. - казах и се засмях, след като което сабух кецовете си и побягнах към водата... | |
|
| |
Тейлър Бангшот
Брой мнения : 346 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Тейлър Бангшот Години на героя : 40
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Апр 08, 2011 3:29 am | |
| Беше топъл и слънчев ден и реших да отида на плажа. От доста време не бях ходил там пък и бях в настроение за една хубава слънчева баня, граничеща с леко изгаряне на кожата. Е, не че изгарях много бързо. Даже не ми се бе случвало. Колкото и топло да беше в града, край тихото море приятен бриз полюшваше зелените листа на палмите. Нямаше много хора. Аз, едно семейство с две деца и още едно момиче. Опънах някаква синя хавлия, която намерих в дъното на един шкаф и се настаних върху нея. -Здрасти-чух глас точно над себе си | |
|
| |
Скарлет Грейс
Брой мнения : 444 Join date : 19.03.2011 Име на героя : Скарлет Грейс Години на героя : 30
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Апр 08, 2011 3:35 am | |
| Момичето с което се бях запознала на партито ме покани да живея при нея. Трябваш е да избера между Кари и Линдзи. Не ми се мислеше абслютно за нищо. Отидох на плажа и постелих една розова кърпа и се излежах. След малко дойде едно момче, а в моята глава беше само момчето от колелото. За да махна тези си мисли поздравеих момчето. - Аз съм Мери.- усмихнах се, а момчето ме изгледа странно. Бях забравила цигарите си, за това помолих учтиво момчето: - Случайно да пушиш?- запитах и го погледна подозрително... | |
|
| |
Тейлър Бангшот
Брой мнения : 346 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Тейлър Бангшот Години на героя : 40
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Апр 08, 2011 3:44 am | |
| Погледнах нагоре и видях едно момиче. Беше хубавко, но някак с детински черти. -Случайно да пушиш?-попита Усмихнах и се, и бавно се изправих. Започнах да ровя из джобовете на захвърлената ми настрани риза и след малко извадих една кутия цигари. Подадох я на Мери и тя си взе една. -Аз съм Зак-добавих-Искаш ли да ми правиш компания? | |
|
| |
Скарлет Грейс
Брой мнения : 444 Join date : 19.03.2011 Име на героя : Скарлет Грейс Години на героя : 30
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Апр 08, 2011 3:48 am | |
| Момчето ми даде цигарите си и една запалка и ме попита дали искам да му правя компания. Взех цигарите и отворих кутията. Взех една цигара и я запалих. - Мерси!- върнах му цигарите и седнах до него. Свих крака и се загледах в морето. Дръпнах си от цигарата и се намръшах. Не бях пушила такива. Само от моите. - Приетно ми е Зак!- усмихнах се. - Какво правиш тук сам- попитах, защото до сега не бях виждала свободно момч на плажа. Всички бях с някакви кифли... | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Апр 08, 2011 3:58 am | |
| -Търся си компания-усмихнах се Всъщност не беше толкова зле. Даже от близо си беше доста яка -Нещо по-така...-намекнах, мислейки си че няма да разбере какво имам предвид Даваше вид на доста скромно и добро дете...като изключим банските с които беше. Сигурно мама и тате щяха след малко да дойдат да я вземат с колата за уроците по пияно или цигулка, но все пак нямаше да я отрежа... | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Апр 08, 2011 4:02 am | |
| Изгледах го странно. Той погледна набързо тялото ми. Дръпнах пак от цигара и се замислих, ако го отрежа какво ще стане. - Може!- казах тихичко и се приближих малко. Той погледна банският ми и си помисли нещо. - Не ми пука особенно какво мислиш за мен! Живея в един задръстен хотел сама!- казах и захапах устни.. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Апр 08, 2011 4:07 am | |
| Е, добре, може би не е толкова невинна колкото мама и тате си мислят...и аз също. Но не ми трябваше много време, за да отреагирам -Еми...хайде да отидем да видим този хотел-предложих с тих тон като повдигнах едната си вежда чакайки отговор Колкото повече стоях с нея, толкова по-яка ми изглеждаше. Да не говорим, че имаше хубави...извивки и форми. | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Апр 08, 2011 4:10 am | |
| Замислих се. - Ами в хотела нещо не искам!- казах и изпуших цигарата. - Нямаш ли къща?- попитах и махнах очилата си. Зачаках отговор и се замислих на колко е. - На колко си?- любопитството ми продължаваше... | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Апр 08, 2011 4:27 am | |
| ...Добре...започна да си връща детинския вид На колко съм? На сто! -Живея у една приятелка-казах-И съм на 24. Момичето се изхили много сладко -А ти?-продължих | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Апр 08, 2011 4:50 am | |
| - На- замислих се- 18. - По точно и аз живея в една приятелка и проблемът е че тя може да си е в тях!- казах и го погледнах странно. - Ъм... ти нямаш ли си приятелка. Не искам да развалям нечия връзка!- казах и го погледнах отново.. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Апр 08, 2011 5:13 am | |
| Започвах да губя нерви -Не нямам си!-заговорих доста бързо-Аз съм от типа хора, които не се ангажират с връзки Мери овърташе, което може би значише, че я е страх. Трябваше да я провокирам по някакъв начин и знаех как.... Изправих се бавно, взех ризата си и хавлията и тръгнах нататък -Къде?-чух Мери зад себе си -Ти си дете, Мери-заговорих много бавно, за да я ядосам-И без това не мисля, че можеш да се представиш много добре...в тези области на взаимотношенията на мъж и жена | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Апр 08, 2011 5:17 am | |
| Засмях се и след малко станах. Приближих се до него. - От къде знаеш?- попитах и се доближих до устните му. Целунах го, но не много продължително, защото се притесневах. - Ако си мислиш, че вие само можете да правите първата стъпка, грешиш!- казах и отидох до нещата си. Зак ме погледна странно... | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Апр 08, 2011 5:23 am | |
| Съвсем се обърках. Тя си легна отново на мястото и се загледа към морето все едно нищо не е станало. Започвах да си губя нервите и може би след малко щях да си тръгна. До сега не ми се бе случвало да ме отреже някоя.... -Виж какво, Мери-заговорих бързо-Идваш у нас или не? | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Апр 08, 2011 5:53 am | |
| - Не съм казала, че ще оставам тука нали?- станах и поклатих глава. Взех си кърпата, облякох панталонките и тениската с която бях и си взех кецовете в ръка. - Явно идвам Зак!- казах и вдигнах рамене. Някакви ни зяпаха, но не им обърнахме внимание. - Да тръгваме?- казах въпросително... | |
|
| |
Сам Лайвли
Брой мнения : 87 Join date : 06.04.2011 Име на героя : Sam Lively
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пон Апр 11, 2011 7:52 am | |
| Малко време на плажа щеше да ми се отрази добре. Слънчевите очила и шапката бяха задължителни. Все пак не исках тълпа пощуряли фенки след мен. Бързо стигнах до там и започнах да се разхождам по плажната ивица..
АДМИН: Никакви постове под 5 реда. Не е честно човека преди вас да изпише цял роман, а вие само 2 реда... | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пон Апр 11, 2011 7:56 am | |
| След като съседите ни се скара и ни казаха да приключим това още преди да е дошъл някой аз казах на Линдзи, че ще се поразходя. Облякох една бяла рокля и едни кецов. Наметнах едно яке и отидох към плажа. Събух обувките си и започнах да се разхождам по плажната ивица. След малко се разминах със Сам Лайвли, който уж се беше покрил със шапка и очил. - Здравей ! | |
|
| |
Сам Лайвли
Брой мнения : 87 Join date : 06.04.2011 Име на героя : Sam Lively
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пон Апр 11, 2011 8:04 am | |
| Тъкмо си мислех,че съм останал незабелязан ,когато някой ми каза: -Здравей! Обърнах се и видях Мери Вам Пир. -Здрасти Мери. Бях чул слух,че ще участва в моя сериал и сега мислех да я разпитам. | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пон Апр 11, 2011 8:07 am | |
| - Иха знаеш коя съм!- усмиханах се и подадох ръка. - Приятно ми е!- казах и вдигнах вежди. Мисля, че Сам искаше нещо да м пита. Имах предложение да участвам в неговия сериал, но все още не бях напълно готова с отговора си. Почнах да мисля и за това преди той да почне да пита... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Плажната ивица | |
| |
|
| |
| Плажната ивица | |
|