Faye. All of the famous people of the world
Брой мнения : 115 Join date : 02.02.2012 Име на героя : Фей Жизел Съмърс/ Фей, Жизел, Сънчо
Информация за героя. Семейство:: Cher Muse. - сестра. Гадже:: В търсене на Едиствения..хДД БФФ:: Все още не вярва на никой..
| Заглавие: Re: Плажната ивица Съб Фев 04, 2012 5:59 am | |
| О, не! Как можах да съм толкова глупава! Сега заради мен тя..тя..колкото и бавно..потъваше! Крещейки за помощ глупачката аз бях в шок и си стоях пред вълните. Непознатото момче до мен на име Спенсър тръгна да я спаси, но аз протегнах ръка към него и казах: - Недей..аз съм виновна! Аз ще отида! - Казах аз с настоятелен тон. Съблякох роклята, якето и чантата си и се гмурнах във вода преди момчето да възрази. Според мен можех да го направя! Аз щях да я спася! Няма да се откажа дори, ако се наложи аз да умра вместо Катрин! Можех да го направя, може...можех. Мислейки си само за целта, която бе Катрин да остане жива. Плувах колкото можех по-бързо. Изобщо не помислих какви обрати в този план на спасение могат да се образуват. Течението дърпаше поредната си жертва навътре и навътре.. Докато аз се озовах пред полу-живия труп на Катрин. Задърпах непреклонната Катрин към брега. Изведнъж една вълна ни раздели. Ще успея..ще успея, бяха единствените мисли в ума ми. Улових отново ръцете на Катрин. Погледнах напред. Не бяхме толкова далеч, но и толкова близо до брега. Още малко. Не бе толкова лесно. Ахх...най-накрая. Докоснах с краката си пясъка. Вече нямах грижи. Ще спася Катрин. Водата вече бе на 10-15 сантиметра от пясъка. Поставих Фей на топлият мек и приятен пясък. Появи се лек бриз. Палмата до нас помръдна. Нещо в мен казваше да я заведем в болница, но аз се заинатих и си казах, че тук ще я спася сама без ничия помощ. Стана ми леко хладно. Мократа ми коса изпръскваше студени капчици, които допираха кожата ми и аз настръхнах. Доближих главата си до гърдите на Катрин с целта да чуя сърцето и'. Все още имаше пулс, но в последната минута колкото и бързо момичето го губеше. С ръцете ми започнах да прилагам спасителни хватки от курса по медицина. Изведнъж Катрин помръдна. Закашля се, а Спенсър повдигна главата и'. Тя изплю водата, която бе погълнала. | |
|