Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Vote_lcapКъщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Voting_barКъщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Vote_lcapКъщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Voting_barКъщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 3634557V Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2

Go down 
АвторСъобщение
????
Гост

Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Empty
ПисанеЗаглавие: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2   Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyПет Апр 01, 2011 9:41 am

Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Modern-glamorous-open-plan-light-filled-house-550x331
Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Glamorous-property-in-New-York
Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Copyreadrealimage
Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Pad_Bachelorette_Glamorous_house_decorating_photo7
Върнете се в началото Go down
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Брой мнения : 1388
Име на героя : Алисън Хоуп

Информация за героя.
Семейство: Семейство::
Гадже: Гадже:: Alex Colle
БФФ: БФФ:: Effy Stonem.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2   Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyПет Апр 01, 2011 10:27 am

С Нейт излязохме от бара и отидохме в неговата къща.
Уау..къщата беше страхотна. Имаше си всичко..
Влязохме и Нейт ме заведе в неговата стая. Бял леко притеснена. Постоянно се сещах за случката по-рано исках да я забравя и мислех, че скоро щеше да се случи...
Уау..стаята му беше доста хубава, но това нямаше значение. Важното беше какво ще се случи там.
Доближиш се до Нейт и го целунах бавно и страстно. След това прокарах ръка по мускулестите му гърди и отново го целунах. Свалих якето му, а след това започнах да откопчавам копчетата на ризата му.
https://stars-rpg.bulgarianforum.net
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2   Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyПет Апр 01, 2011 10:30 am

Когато пристигнахме,веднага се качихме в моята стая.Целунах я и свалих горнището 'и.Все още имаше малко колебания,но след поредната целувка,разбрах че тя е единствената и най - важната.
Усмихнах се и започнах страстно да я целувам.Легнахме на леглото.Прокарах ръка по бедрото 'и и свалих панталоните.Отдръпнах се леко за да видя изражението 'и.Тя се наслаждаваше на целувките ни,не по - малко от мен.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2   Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyПет Апр 01, 2011 10:39 am

Нейт свали панталоните ми, а аз свалих блузата, с която бях облечена.
Целунах го отново и отново. Харесваше ми да го правя.
След това му помогнах да свали панталоните си. Вече останахме по бельо.
Постоянно се целувахме. Устните му бяха невероятни. А и не само това..всичко у него ми харесваше.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2   Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyПет Апр 01, 2011 11:20 pm

Всичко беше прекрасно.Може би никога не съм се чувствал толкова добре с никоя друга.
В този момент се чувствах като най - задоволения мъж на света.Започнах бавно да прониквам в нея,а тя стенеше от удоволствие.Усмихнах се и я целунах.
Сменихме позата,сега тя беше отгоре.Отново дълго се целувахме и пак сменихме позите.наистина много бързо се изморявах,особено с такова прекрасно момиче.Сменяхме позите много бързо и се наслаждавахме на всяка една от позите.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2   Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyСъб Апр 02, 2011 12:49 am

С Нейт бързо сменяхме позите и скоро се уморихме.
Целунах го страстно и продължително. След това се отдалечих и казах:
- Беше невероятен. Сега ако може ще отида до банята.
След това се отдалечих, а той ми показа къде беше банята. Влязох и си взех един бърз дух.
Чувствах се страхотно. Върнах се пак при Нейт и го целунах отново.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2   Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyСъб Апр 02, 2011 12:58 am

Тя отиде до банята,и предположих,че си взима душ.
След малко се върна.
-Какво ще правим сега?-попитах я,лягайки на леглото.Тя легна до мен и я придърпах към себе си.Усмихнах се и започнах да я галя.Беше ми много приятно да стоим така.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2   Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyСъб Апр 02, 2011 1:06 am

- Предлагам да си починем, а след това ще закусим. - усмихнах се и го целунах.
-Съгласен ли си? Или вече имаш някакви планове?
Сложих глава на гърдите му и го прегърнах.
Опитвах се да заспя, за да си почина малко, но не можех.
Постоянно мислех за Нейт. За това колко страхотен беше.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2   Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyСъб Апр 02, 2011 1:09 am

-Ами добре... - съгласих се аз и затворих очите си. -Ако искаш може да поспим! - предложих аз и започнах да се унасям.Чувах единствено дишането 'и.
Беше много приятно и наистина си заслужаваше да съм тук с нея.
Започнах да планирам утрешния ден и това какво ще правим,но определено нямаше да я оставя.Както направих с момичето преди нея.Алисън беше специялна и хубава.Великолепна по свой собствен начин.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2   Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyСъб Апр 02, 2011 2:07 am

Най-после успях да заспя. Чувствах се сигурна в прегръдките на Нейт.
Вече се съмна. Събудих се рано. Нейт още спеше. Станах и се облякох. Слязох на долния етаж за да потърся кухнята. Най-накрая я открих.
Влязох и погледнах какво има за ядене.
На бързо направих една закуска и сложих всичко на масата.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2   Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyСъб Апр 02, 2011 2:22 am

Когато отворих очите си Алисън не беше до мен.За момент се уплаших и се замислих.Ами ако сега си е отишла?
Ако всичко от вчера е било просто секс?
Опитах се да изпъдя мислите си от главата.Влязох под душа.Взех си един душ и бързо излязох,облякох някакви дрехи и слязох долу.
Алисън ми беше приготвила закуска.Зарадвах се много и я целунах.Седнахме на масата и започнахме със закуската.
-Ммм,готвиш страхотно! - похвалих я аз и се засмях. - Какво искаш да правим днес? - попитах.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2   Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyСъб Апр 02, 2011 2:34 am

- Първо трябва да мина през нас да се преоблека. След това...не знам. Ще видя.. А ти имаш ли някакви планове? Или ще се мотаем някъде заедно? - усмихнах се и го целунах.
- Отивам да се оправя и след малко се връщам.
Отново се качих горе за да се оправя. Когато станах не можех, защото не исках да го събудя. Оправих си малко косата и си взех чантата. Върнах се при Нейт.
- Искаш ли да дойдеш с мен? Или не ти се идва?
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2   Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyСъб Апр 02, 2011 2:49 am

Тя се качи до горе да си вземе нещата,след като се върна ме попита дали искам да отида с нея.Замислих се над предложението.Беше много хубаво,но наистина трябва да си почина малко и да оправя къщата,защото така къщата ми беше ужасна.
-Ами много бих искал да дойда с теб,но искам да оправя къщата си,сигурно ще се забавя малко,може да си видим по - късно... - предположих и отидох за един лист. - Тук може да напишеш номера си и адреса си,за да имам връзка с теб. - усмихнах се чаровно и 'и предоставих листа.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2   Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 EmptyСъб Апр 02, 2011 2:54 am

- Няма проблем. - казах и се усмихнах.
Нейт ми подаде един лист, на който да се напиша номера и адреса. Аз взех химикала и листа и записах всичко, което искаше. След това го целунах и казах:
- Ще се радвам ако довечера излезем отново.
След това го прегърнах и го целунах отново, сложих си слънчевите очила и излязох.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2   Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Empty

Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Къщата на Хейли и Вон
» Къщата на Ани Пуенте
» Къщата на Макс.~
» Къщата на Мел
» Къщата на Мария

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите