| Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
???? Гост
| Заглавие: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Пет Апр 01, 2011 9:41 am | |
| |
|
| |
Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Пет Апр 01, 2011 10:27 am | |
| С Нейт излязохме от бара и отидохме в неговата къща. Уау..къщата беше страхотна. Имаше си всичко.. Влязохме и Нейт ме заведе в неговата стая. Бял леко притеснена. Постоянно се сещах за случката по-рано исках да я забравя и мислех, че скоро щеше да се случи... Уау..стаята му беше доста хубава, но това нямаше значение. Важното беше какво ще се случи там. Доближиш се до Нейт и го целунах бавно и страстно. След това прокарах ръка по мускулестите му гърди и отново го целунах. Свалих якето му, а след това започнах да откопчавам копчетата на ризата му. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Пет Апр 01, 2011 10:30 am | |
| Когато пристигнахме,веднага се качихме в моята стая.Целунах я и свалих горнището 'и.Все още имаше малко колебания,но след поредната целувка,разбрах че тя е единствената и най - важната. Усмихнах се и започнах страстно да я целувам.Легнахме на леглото.Прокарах ръка по бедрото 'и и свалих панталоните.Отдръпнах се леко за да видя изражението 'и.Тя се наслаждаваше на целувките ни,не по - малко от мен. |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Пет Апр 01, 2011 10:39 am | |
| Нейт свали панталоните ми, а аз свалих блузата, с която бях облечена. Целунах го отново и отново. Харесваше ми да го правя. След това му помогнах да свали панталоните си. Вече останахме по бельо. Постоянно се целувахме. Устните му бяха невероятни. А и не само това..всичко у него ми харесваше. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Пет Апр 01, 2011 11:20 pm | |
| Всичко беше прекрасно.Може би никога не съм се чувствал толкова добре с никоя друга. В този момент се чувствах като най - задоволения мъж на света.Започнах бавно да прониквам в нея,а тя стенеше от удоволствие.Усмихнах се и я целунах. Сменихме позата,сега тя беше отгоре.Отново дълго се целувахме и пак сменихме позите.наистина много бързо се изморявах,особено с такова прекрасно момиче.Сменяхме позите много бързо и се наслаждавахме на всяка една от позите. |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Съб Апр 02, 2011 12:49 am | |
| С Нейт бързо сменяхме позите и скоро се уморихме. Целунах го страстно и продължително. След това се отдалечих и казах: - Беше невероятен. Сега ако може ще отида до банята. След това се отдалечих, а той ми показа къде беше банята. Влязох и си взех един бърз дух. Чувствах се страхотно. Върнах се пак при Нейт и го целунах отново. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Съб Апр 02, 2011 12:58 am | |
| Тя отиде до банята,и предположих,че си взима душ. След малко се върна. -Какво ще правим сега?-попитах я,лягайки на леглото.Тя легна до мен и я придърпах към себе си.Усмихнах се и започнах да я галя.Беше ми много приятно да стоим така. |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Съб Апр 02, 2011 1:06 am | |
| - Предлагам да си починем, а след това ще закусим. - усмихнах се и го целунах. -Съгласен ли си? Или вече имаш някакви планове? Сложих глава на гърдите му и го прегърнах. Опитвах се да заспя, за да си почина малко, но не можех. Постоянно мислех за Нейт. За това колко страхотен беше.
| |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Съб Апр 02, 2011 1:09 am | |
| -Ами добре... - съгласих се аз и затворих очите си. -Ако искаш може да поспим! - предложих аз и започнах да се унасям.Чувах единствено дишането 'и. Беше много приятно и наистина си заслужаваше да съм тук с нея. Започнах да планирам утрешния ден и това какво ще правим,но определено нямаше да я оставя.Както направих с момичето преди нея.Алисън беше специялна и хубава.Великолепна по свой собствен начин. |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Съб Апр 02, 2011 2:07 am | |
| Най-после успях да заспя. Чувствах се сигурна в прегръдките на Нейт. Вече се съмна. Събудих се рано. Нейт още спеше. Станах и се облякох. Слязох на долния етаж за да потърся кухнята. Най-накрая я открих. Влязох и погледнах какво има за ядене. На бързо направих една закуска и сложих всичко на масата.
| |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Съб Апр 02, 2011 2:22 am | |
| Когато отворих очите си Алисън не беше до мен.За момент се уплаших и се замислих.Ами ако сега си е отишла? Ако всичко от вчера е било просто секс? Опитах се да изпъдя мислите си от главата.Влязох под душа.Взех си един душ и бързо излязох,облякох някакви дрехи и слязох долу. Алисън ми беше приготвила закуска.Зарадвах се много и я целунах.Седнахме на масата и започнахме със закуската. -Ммм,готвиш страхотно! - похвалих я аз и се засмях. - Какво искаш да правим днес? - попитах. |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Съб Апр 02, 2011 2:34 am | |
| - Първо трябва да мина през нас да се преоблека. След това...не знам. Ще видя.. А ти имаш ли някакви планове? Или ще се мотаем някъде заедно? - усмихнах се и го целунах. - Отивам да се оправя и след малко се връщам. Отново се качих горе за да се оправя. Когато станах не можех, защото не исках да го събудя. Оправих си малко косата и си взех чантата. Върнах се при Нейт. - Искаш ли да дойдеш с мен? Или не ти се идва? | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Съб Апр 02, 2011 2:49 am | |
| Тя се качи до горе да си вземе нещата,след като се върна ме попита дали искам да отида с нея.Замислих се над предложението.Беше много хубаво,но наистина трябва да си почина малко и да оправя къщата,защото така къщата ми беше ужасна. -Ами много бих искал да дойда с теб,но искам да оправя къщата си,сигурно ще се забавя малко,може да си видим по - късно... - предположих и отидох за един лист. - Тук може да напишеш номера си и адреса си,за да имам връзка с теб. - усмихнах се чаровно и 'и предоставих листа. |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 Съб Апр 02, 2011 2:54 am | |
| - Няма проблем. - казах и се усмихнах. Нейт ми подаде един лист, на който да се напиша номера и адреса. Аз взех химикала и листа и записах всичко, което искаше. След това го целунах и казах: - Ще се радвам ако довечера излезем отново. След това го прегърнах и го целунах отново, сложих си слънчевите очила и излязох. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 | |
| |
|
| |
| Къщата на Нейт Арчибалд [18+] vol.2 | |
|