| Къщата на Дарън Кейн | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дарън Кейн
Брой мнения : 104 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Дарън Кейн
| Заглавие: Къщата на Дарън Кейн Съб Апр 02, 2011 9:39 am | |
| | |
|
| |
Дарън Кейн
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Съб Апр 02, 2011 9:53 am | |
| Докато бяхме в кафето агентката по недвижими имоти ми се обади да ми каже, че къщата, която си бях харесал е моя. Зарадвах се и реших да заведа Кари да я види. Хванахме такси и скоро бяхме там. - Е, това е новия ми дом - въведох я в хола. - Какво ще кажеш? Запътих се към кухнята и отворих хладилника - беше зареден догоре. - Нещо за хапване, пийване? - провикнах се.
ПП - сори, че се забавих, ма дойдоха едни фр ии трябваше да гоня :lave: | |
|
| |
Кари Престън
Брой мнения : 115 Join date : 29.03.2011 Име на героя : Кари Престън
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Съб Апр 02, 2011 10:04 am | |
| Докато бяхме в таксито телефонът му звънна и той заговори с плътният си мъжествен глас. Когато приключи разговорът каза нещо на шофьорът и се облегна назад. Пристигнахме пред някаква къща.Беше много хубава. - Е, това е новия ми дом.Какво ще кажеш? -Какво мога да кажа,освен че къщата ти е страхотна.Мога само да си мечтая за такъв дом.-засмях се.Да,бях известен модел.Изкаравах хубави пари с които можех да си позволя нещата които искам,но такъв дом можех само да сънувам. - Нещо за хапване, пийване? - провикна се той засмян. -Не,благодаря.-Не можех да спра да оглеждам стаите.Беше прекрасно. П.п Няма проблем. | |
|
| |
Дарън Кейн
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Нед Апр 03, 2011 6:05 am | |
| - Не, благодаря - отвърна Кари, докато оглеждаше новата ми къща. Аз си извадих една бира и се ухилих. Бях разгледал още, когато я избирах и се радвах, че момичето ми я одобрява. Докато тя разглеждаше фитнеса аз се промъкнах зад нея, хванах я през кръста и я понесох към хола. Леко я поставих на дивана и се надвесих над нея, целувайки я. След което се свлякох до нея, а тя постави глава на рамото ми. - Знаеш ли какви мисли се въртят в главата ми само като те гледам... - прошепнах и се заиграх с презрамката на сутиена й, отпивайки от бирата. | |
|
| |
Кари Престън
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Нед Апр 03, 2011 6:10 am | |
| Докато разглеждах фитнеса той се промъкна зад мен и ме понесе към хола.Сложи ме на дивана и ме целуна.Сложих глава на рамото му. - Знаеш ли какви мисли се въртят в главата ми само като те гледам... -Какви ? - направих се че не знам.Седнах в скута му и започнах да го целувам. Толкова ми се искаше той да бъде мъжът за мен.Надявах се той да е. | |
|
| |
Дарън Кейн
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Нед Апр 03, 2011 6:20 am | |
| - Какви? - попита тя, сядайки в скута ми. Ръцете ми се озоваха на божествените й бедра. - Хъмм - целунах я по врата. - Много, много неприлични... Устните ми продължиха надолу към прекрасното й деколте. Не бях сигурен дали ще го иска, но аз вече се бях настроил и леко се заиграх с гърдите й... Дано само бе прибързвах. Най-вече исках и тя да е съгласна.. | |
|
| |
Кари Престън
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Нед Апр 03, 2011 6:27 am | |
| - Много, много неприлични... Не исках да бъда само приятелкката за секс.Започвах да го харесвам и ме беше страх. Мъжете винаги ме смятаха за еднодневка,а аз не исках да бъда такава.Нямах нищо против да го направим пак,но беше по-добре да му кажа какво изпитвам. -Дарън!Виж,започвам да те харесвам.Не искам да съм секс играчка.Не знам защо,но ти просто ме караш да те искам все повече и повече. Седнах отново на дивана мислейки за това което казах.Не исках да правя някаква драма,но трябваше да го кажа.
| |
|
| |
Дарън Кейн
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Нед Апр 03, 2011 6:47 am | |
| - Дарън! Виж,започвам да те харесвам. Не искам да съм секс играчка. Не знам защо, но ти просто ме караш да те искам все повече и повече. Тя седна на дивана и ме погледна. Думите й малко ме шокираха. Нима мислеше, че за мен е само секс играчка... Дали не й бях дал основания?! Боже, изобщо не ме биваше за такива разговори. Всъщност не бях попадал в такива ситуации. Може би фактът, че преди не бях имал сериозни връзки доведе до репликата на Кари... Знаех, че не ме бива, но... - Кари, ти ме подлудяваш цял ден... - започнах несигурно. - Ако знаеш колко много те харесвам... Защото, просто защото не си отиде... Остана, не беше за едната нощ. А после всичко беше толкова хубаво.. И съжалявам, ако не ме бива в тези неща... Но досега не съм имал връзка и... Млъкнах. Определено не ме биваше в тези разговори. | |
|
| |
Кари Престън
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Нед Апр 03, 2011 6:54 am | |
| Не знаех как го направи,но ме накара леко да се разплача.Гушнах се в него.Не исках да ме пуска никога.Чуставах се като някаква луда.Просто не знаех какво да му кажа.Беше първият мъж с който някога съм искала да бъда. -Съжалявам че отворих темата.Да ти се намира нещо твърдо за пиене.Водка,Уиски.Каквото и да е. В този момент исках само да пийна нещо твърдо,и да забравя за излагацията си. | |
|
| |
Дарън Кейн
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Нед Апр 03, 2011 10:40 am | |
| Добре, съвсем оплесках нещата. Силно прегърнах Кари и я погалих по меката, руса коса. Не знаех какво да правя. - Съжалявам че отворих темата. Да ти се намира нещо твърдо за пиене? Водка,Уиски. Каквото и да е. - Разбира се. Отидох до хладилника и отворих една от любимите си марки водка (бях казал на агентката да зареди). Налях в две чаши и се върнах при Кари. - Аз съжалявам, че съм такъв идиот - ухилих се, малко несигурно, и отпих от питието. Седнах до нея и отново я прегърнах. | |
|
| |
Кари Престън
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Нед Апр 03, 2011 10:53 am | |
| Когато се върна с двете чаши водка седна до мен и ме погледна. - Аз съжалявам, че съм такъв идиот . -Не си виновен ти.Просто ме е страх.Прекалено много пъти бях отхвърляна и пренабрегвана.-Той ме прегърна силно,а аз се чуствах като малко дете.Целият ми живот,ужасното минало минаха през ума ми като лента от филм.Отпих от водката и я оставих на масичката. -Съжалявам че развалих деня ти.Голям съм инфантил. | |
|
| |
Дарън Кейн
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Пон Апр 04, 2011 11:48 am | |
| - Съжалявам че развалих деня ти. Голям съм инфантил. - Как можа да го кажеш?! - засмях се. - Точно ти няма как да развалиш деня ми. Наведох се и я целунах. След което се настаних до нея и изпих водката си на екс. Не бях свикнал с такива ситуации. Исках да ободря Кари, исках тя пак да се усмихва (имаше ослепителна усмивка!), но просто не знаех какво да направя. Сипах си още водка и отпих. Много харесвах Кари, но усещах, че не съм мъжа за нея. По простата причина, че нямах и представа от връзки и... Не исках да я нараня по някакъв начин. Може би трябваше да я оставя преди да е станало твърде късно... Но не можех. Харесвах я прекалено много. И точно това бе проблемът - не знаех как да я отблъсна, след като не го исках... Изпих и тази чаша на екс. Накрая просто надигнах бутилката... | |
|
| |
Кари Престън
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Пон Апр 04, 2011 11:56 am | |
| Той не спираше да се налива с водка.Не спирах да се чудя дали изобщо иска да бъде с мен.Приближих се към него и го погледнах в очите. -Моляте,кажи ми.Наистина ли искаш да си с мен.-В очите ми напираха сълзи.В какво се бях превърнала.Никога не съм била такава.Той гледаше водката и не знаеше какво да каже. Погалих го по лицето.Виждах че го беше страх. -Виж.Прекалено много те харесвам за да те гледам такъв.-Целунах го и допих останалото в чашата си.
| |
|
| |
Дарън Кейн
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Пон Апр 04, 2011 12:03 pm | |
| Въпросът й ме шокира. Колко беше лесно да кажа не... Само една думичка. Не знаех дали в момента можех да мисля трезво, но все пак оставих водката и я погледнах. Тя ме погали. -Виж. Прекалено много те харесвам, за да те гледам такъв - каза ми тя, целувайки ме. Какъв бях?! Един пълен идиот, страхливец?! Тръснах глава. - Кари и аз много те харесвам, но... Но, какво?! Страх те е да се обвържеш, да имаш сериозна връзка?! Или по-скоро те е страх да не я нараниш накрая?! Хиляди въпроси се въртяха из главата ми. - Но просто не мисля, че съм правилният мъж за теб - довърших съвсем тихо и на един дъх. Взеха бутилката и отпих огромна глътка. | |
|
| |
Кари Престън
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Пон Апр 04, 2011 12:08 pm | |
| Последното изречение ме накара да се срина.Погледнах го за последно и закрачих да си взема нещата.Когато ги взех излязох от тях и се обадих да си поръчам такси.Не знаех къде се намира.Нямах сила дори да стоя права.Усетих как краката ми се подкосиха и се озовах на земята.Оказа се че той беше същият като другите.Молех се никога да не се повтори,но ето че стана.За поред път ме изоставиха. | |
|
| |
Дарън Кейн
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Пон Апр 04, 2011 12:13 pm | |
| Тя излезе без да каже нищо. Какво направих?! Не знаех къде се намирам от многото алкохол, изпит наведнъж, но видях как Кари си отива. Какви ги вършех?! Успях да се изправя и с леки залитания стигнах външната врата. Отворих я някак. Веднага се затичах щом видях Кари на алеята пред къщата ми. Тя бе изпаднала в безсъзнание. - Кари - прошепнах. Не последва отговор. Напсувах се наум и я поех на ръце. Прибрах я отново и я сложих да легне на дивана. Разкарах бутилката. Повече никакъв алкохол, казах си. Седнах до нея и се молех да е добре. | |
|
| |
Кари Престън
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Пон Апр 04, 2011 12:22 pm | |
| Усетих как някой ме вдига.Беше Дарън.Заведе ме обратно вътре и ме сложи на дивана. Сълзите се стичаха по лицето ми,а аз дори не знаех какво да кажа или да направя. Когато се почуствах по-добре се изправих леко. -Защо изобщо си правим труда.Ти просто не си създаден за връзка.-казах тихо.Нямах сили дори да говоря.Седях втренчена в земята.Чуставах се като никоя. Не исках да го поглеждам,защото знаех че отново няма да мога да сдържа сълзите си. | |
|
| |
Дарън Кейн
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Пон Апр 04, 2011 8:00 pm | |
| - Защо изобщо си правим труда. Ти просто не си създаден за връзка - каза ми тя тихо. Това ми се стори като нож под кръста... Поне ми го казаха направо, без увъртания. Добре, знаех, че не ставам за връзки, но никой не се е родил научен... Щях да опитам. Но щом Кари така бе решила... - Добре - казах. - Можеш да лежих тук колкото искаш, когато се почувстваш по-добре... Знаеш къде е вратата. Взех си една бутилка уиски и се качих в спалнята. Легнах на леглото, затваряйки очи. Не исках да мисля за нищо. | |
|
| |
Кари Престън
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн Пон Апр 04, 2011 8:11 pm | |
| Е,щом това искаше.Нищо не можех да направя.Взех си нещата и тръгнах към спалнята му.Исках да го видя за последно.Влязох вътре и отидох до него. -Аз си тръгвам.Благодаря ти за всичко.-приближих се и го целунах. Излязох от стаята и по най-бързият начин излязох от тях.Не можех да стоя повече там.Траксито което си бях поръчала стоеше отпред и мен чакаше.Влзох в колата и казах на мъжъ да потегля. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн | |
| |
|
| |
| Къщата на Дарън Кейн | |
|