Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Къщата на Дарън Кейн EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Къщата на Дарън Кейн EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Къщата на Дарън Кейн EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Къщата на Дарън Кейн EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Къщата на Дарън Кейн EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Къщата на Дарън Кейн EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Къщата на Дарън Кейн EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Къщата на Дарън Кейн EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Къщата на Дарън Кейн EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Къщата на Дарън Кейн Vote_lcapКъщата на Дарън Кейн Voting_barКъщата на Дарън Кейн Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Къщата на Дарън Кейн Vote_lcapКъщата на Дарън Кейн Voting_barКъщата на Дарън Кейн Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Къщата на Дарън Кейн 3634557V Къщата на Дарън Кейн Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Къщата на Дарън Кейн Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Къщата на Дарън Кейн

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Дарън Кейн

Дарън Кейн

Брой мнения : 104
Име на героя : Дарън Кейн

Къщата на Дарън Кейн Empty
ПисанеЗаглавие: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyСъб Апр 02, 2011 9:39 am

Отпред:
Къщата на Дарън Кейн 3170883C
Кухнята:
Къщата на Дарън Кейн 3071146M
Холът:
Spoiler:
Стаята на Дарън:
Spoiler:
Банята му:
Къщата на Дарън Кейн 3170914E
Фитнесът:
Къщата на Дарън Кейн 3101989R
Върнете се в началото Go down
Дарън Кейн

Дарън Кейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyСъб Апр 02, 2011 9:53 am

Докато бяхме в кафето агентката по недвижими имоти ми се обади да ми каже, че къщата, която си бях харесал е моя. Зарадвах се и реших да заведа Кари да я види. Хванахме такси и скоро бяхме там.
- Е, това е новия ми дом - въведох я в хола. - Какво ще кажеш?
Запътих се към кухнята и отворих хладилника - беше зареден догоре.
- Нещо за хапване, пийване? - провикнах се.

ПП - сори, че се забавих, ма дойдоха едни фр ии трябваше да гоня :lave:
Кари Престън

Кари Престън

Брой мнения : 115
Име на героя : Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyСъб Апр 02, 2011 10:04 am

Докато бяхме в таксито телефонът му звънна и той заговори с плътният си мъжествен глас.
Когато приключи разговорът каза нещо на шофьорът и се облегна назад.
Пристигнахме пред някаква къща.Беше много хубава.
- Е, това е новия ми дом.Какво ще кажеш?
-Какво мога да кажа,освен че къщата ти е страхотна.Мога само да си мечтая за такъв дом.-засмях се.Да,бях известен модел.Изкаравах хубави пари с които можех да си позволя нещата които искам,но такъв дом можех само да сънувам.
- Нещо за хапване, пийване? - провикна се той засмян.
-Не,благодаря.-Не можех да спра да оглеждам стаите.Беше прекрасно.

П.п Няма проблем. смяях
Дарън Кейн

Дарън Кейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyНед Апр 03, 2011 6:05 am

- Не, благодаря - отвърна Кари, докато оглеждаше новата ми къща.
Аз си извадих една бира и се ухилих. Бях разгледал още, когато я избирах и се радвах, че момичето ми я одобрява.
Докато тя разглеждаше фитнеса аз се промъкнах зад нея, хванах я през кръста и я понесох към хола. Леко я поставих на дивана и се надвесих над нея, целувайки я. След което се свлякох до нея, а тя постави глава на рамото ми.
- Знаеш ли какви мисли се въртят в главата ми само като те гледам... - прошепнах и се заиграх с презрамката на сутиена й, отпивайки от бирата.
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyНед Апр 03, 2011 6:10 am

Докато разглеждах фитнеса той се промъкна зад мен и ме понесе към хола.Сложи ме на дивана и ме целуна.Сложих глава на рамото му.
- Знаеш ли какви мисли се въртят в главата ми само като те гледам...
-Какви ? - направих се че не знам.Седнах в скута му и започнах да го целувам.
Толкова ми се искаше той да бъде мъжът за мен.Надявах се той да е.
Дарън Кейн

Дарън Кейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyНед Апр 03, 2011 6:20 am

- Какви? - попита тя, сядайки в скута ми.
Ръцете ми се озоваха на божествените й бедра.
- Хъмм - целунах я по врата. - Много, много неприлични...
Устните ми продължиха надолу към прекрасното й деколте.
Не бях сигурен дали ще го иска, но аз вече се бях настроил и леко се заиграх с гърдите й... Дано само бе прибързвах. Най-вече исках и тя да е съгласна..
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyНед Апр 03, 2011 6:27 am

- Много, много неприлични...
Не исках да бъда само приятелкката за секс.Започвах да го харесвам и ме беше страх.
Мъжете винаги ме смятаха за еднодневка,а аз не исках да бъда такава.Нямах нищо против да го направим пак,но беше по-добре да му кажа какво изпитвам.
-Дарън!Виж,започвам да те харесвам.Не искам да съм секс играчка.Не знам защо,но ти просто ме караш да те искам все повече и повече.
Седнах отново на дивана мислейки за това което казах.Не исках да правя някаква драма,но трябваше да го кажа.
Дарън Кейн

Дарън Кейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyНед Апр 03, 2011 6:47 am

- Дарън! Виж,започвам да те харесвам. Не искам да съм секс играчка. Не знам защо, но ти просто ме караш да те искам все повече и повече.
Тя седна на дивана и ме погледна. Думите й малко ме шокираха. Нима мислеше, че за мен е само секс играчка... Дали не й бях дал основания?!
Боже, изобщо не ме биваше за такива разговори. Всъщност не бях попадал в такива ситуации. Може би фактът, че преди не бях имал сериозни връзки доведе до репликата на Кари... Знаех, че не ме бива, но...
- Кари, ти ме подлудяваш цял ден... - започнах несигурно. - Ако знаеш колко много те харесвам... Защото, просто защото не си отиде... Остана, не беше за едната нощ. А после всичко беше толкова хубаво.. И съжалявам, ако не ме бива в тези неща... Но досега не съм имал връзка и...
Млъкнах. Определено не ме биваше в тези разговори.
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyНед Апр 03, 2011 6:54 am

Не знаех как го направи,но ме накара леко да се разплача.Гушнах се в него.Не исках да ме пуска никога.Чуставах се като някаква луда.Просто не знаех какво да му кажа.Беше първият мъж с който някога съм искала да бъда.
-Съжалявам че отворих темата.Да ти се намира нещо твърдо за пиене.Водка,Уиски.Каквото и да е.
В този момент исках само да пийна нещо твърдо,и да забравя за излагацията си.
Дарън Кейн

Дарън Кейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyНед Апр 03, 2011 10:40 am

Добре, съвсем оплесках нещата.
Силно прегърнах Кари и я погалих по меката, руса коса. Не знаех какво да правя.
- Съжалявам че отворих темата. Да ти се намира нещо твърдо за пиене? Водка,Уиски. Каквото и да е.
- Разбира се.
Отидох до хладилника и отворих една от любимите си марки водка (бях казал на агентката да зареди). Налях в две чаши и се върнах при Кари.
- Аз съжалявам, че съм такъв идиот - ухилих се, малко несигурно, и отпих от питието.
Седнах до нея и отново я прегърнах.
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyНед Апр 03, 2011 10:53 am

Когато се върна с двете чаши водка седна до мен и ме погледна.
- Аз съжалявам, че съм такъв идиот .
-Не си виновен ти.Просто ме е страх.Прекалено много пъти бях отхвърляна и пренабрегвана.-Той ме прегърна силно,а аз се чуствах като малко дете.Целият ми живот,ужасното минало минаха през ума ми като лента от филм.Отпих от водката и я оставих на масичката.
-Съжалявам че развалих деня ти.Голям съм инфантил.
Дарън Кейн

Дарън Кейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyПон Апр 04, 2011 11:48 am

- Съжалявам че развалих деня ти. Голям съм инфантил.
- Как можа да го кажеш?! - засмях се. - Точно ти няма как да развалиш деня ми.
Наведох се и я целунах. След което се настаних до нея и изпих водката си на екс. Не бях свикнал с такива ситуации. Исках да ободря Кари, исках тя пак да се усмихва (имаше ослепителна усмивка!), но просто не знаех какво да направя. Сипах си още водка и отпих.
Много харесвах Кари, но усещах, че не съм мъжа за нея. По простата причина, че нямах и представа от връзки и... Не исках да я нараня по някакъв начин. Може би трябваше да я оставя преди да е станало твърде късно... Но не можех. Харесвах я прекалено много. И точно това бе проблемът - не знаех как да я отблъсна, след като не го исках... Изпих и тази чаша на екс. Накрая просто надигнах бутилката...
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyПон Апр 04, 2011 11:56 am

Той не спираше да се налива с водка.Не спирах да се чудя дали изобщо иска да бъде с мен.Приближих се към него и го погледнах в очите.
-Моляте,кажи ми.Наистина ли искаш да си с мен.-В очите ми напираха сълзи.В какво се бях превърнала.Никога не съм била такава.Той гледаше водката и не знаеше какво да каже.
Погалих го по лицето.Виждах че го беше страх.
-Виж.Прекалено много те харесвам за да те гледам такъв.-Целунах го и допих останалото в чашата си.
Дарън Кейн

Дарън Кейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyПон Апр 04, 2011 12:03 pm

Въпросът й ме шокира. Колко беше лесно да кажа не... Само една думичка.
Не знаех дали в момента можех да мисля трезво, но все пак оставих водката и я погледнах.
Тя ме погали.
-Виж. Прекалено много те харесвам, за да те гледам такъв - каза ми тя, целувайки ме.
Какъв бях?! Един пълен идиот, страхливец?! Тръснах глава.
- Кари и аз много те харесвам, но...
Но, какво?! Страх те е да се обвържеш, да имаш сериозна връзка?! Или по-скоро те е страх да не я нараниш накрая?! Хиляди въпроси се въртяха из главата ми.
- Но просто не мисля, че съм правилният мъж за теб - довърших съвсем тихо и на един дъх.
Взеха бутилката и отпих огромна глътка.
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyПон Апр 04, 2011 12:08 pm

Последното изречение ме накара да се срина.Погледнах го за последно и закрачих да си взема нещата.Когато ги взех излязох от тях и се обадих да си поръчам такси.Не знаех къде се намира.Нямах сила дори да стоя права.Усетих как краката ми се подкосиха и се озовах на земята.Оказа се че той беше същият като другите.Молех се никога да не се повтори,но ето че стана.За поред път ме изоставиха.
Дарън Кейн

Дарън Кейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyПон Апр 04, 2011 12:13 pm

Тя излезе без да каже нищо.
Какво направих?! Не знаех къде се намирам от многото алкохол, изпит наведнъж, но видях как Кари си отива.
Какви ги вършех?! Успях да се изправя и с леки залитания стигнах външната врата. Отворих я някак.
Веднага се затичах щом видях Кари на алеята пред къщата ми. Тя бе изпаднала в безсъзнание.
- Кари - прошепнах.
Не последва отговор. Напсувах се наум и я поех на ръце. Прибрах я отново и я сложих да легне на дивана. Разкарах бутилката. Повече никакъв алкохол, казах си. Седнах до нея и се молех да е добре.
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyПон Апр 04, 2011 12:22 pm

Усетих как някой ме вдига.Беше Дарън.Заведе ме обратно вътре и ме сложи на дивана.
Сълзите се стичаха по лицето ми,а аз дори не знаех какво да кажа или да направя.
Когато се почуствах по-добре се изправих леко.
-Защо изобщо си правим труда.Ти просто не си създаден за връзка.-казах тихо.Нямах сили дори да говоря.Седях втренчена в земята.Чуставах се като никоя.
Не исках да го поглеждам,защото знаех че отново няма да мога да сдържа сълзите си.
Дарън Кейн

Дарън Кейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyПон Апр 04, 2011 8:00 pm

- Защо изобщо си правим труда. Ти просто не си създаден за връзка - каза ми тя тихо.
Това ми се стори като нож под кръста... Поне ми го казаха направо, без увъртания. Добре, знаех, че не ставам за връзки, но никой не се е родил научен... Щях да опитам. Но щом Кари така бе решила...
- Добре - казах. - Можеш да лежих тук колкото искаш, когато се почувстваш по-добре... Знаеш къде е вратата.
Взех си една бутилка уиски и се качих в спалнята. Легнах на леглото, затваряйки очи. Не исках да мисля за нищо.
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн EmptyПон Апр 04, 2011 8:11 pm

Е,щом това искаше.Нищо не можех да направя.Взех си нещата и тръгнах към спалнята му.Исках да го видя за последно.Влязох вътре и отидох до него.
-Аз си тръгвам.Благодаря ти за всичко.-приближих се и го целунах.
Излязох от стаята и по най-бързият начин излязох от тях.Не можех да стоя повече там.Траксито което си бях поръчала стоеше отпред и мен чакаше.Влзох в колата и казах на мъжъ да потегля.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Дарън Кейн   Къщата на Дарън Кейн Empty

Къщата на Дарън Кейн
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Къщата на Мел
» Къщата на Нейтън