| Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Renesmee Администратор
Брой мнения : 996 Join date : 05.04.2011 Име на героя : Renesmee
Информация за героя. Семейство:: Lindsay Fawn Гадже:: Тейлър Бангшот БФФ:: Серена Ван Дер Удсен
| Заглавие: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Пон Май 02, 2011 5:02 am | |
| Спалнята Кухня Хол Баня Гостна
Последната промяна е направена от Renesmee на Нед Май 22, 2011 6:34 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Renesmee Администратор
Информация за героя. Семейство:: Lindsay Fawn Гадже:: Тейлър Бангшот БФФ:: Серена Ван Дер Удсен
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Съб Май 07, 2011 1:51 am | |
| Тъкмо се бях прибрала от лекции. Проснах раницата на дивана и отидох до кухнята. Измих си една ябълка и отхапах, в този момент звънеца звънна. - Кой ли е сега? Сигурно е портиера. Отидох и отворих, а пред мен стоеше едно непознато момиче. Леко мургаво. Какво ли искаше от мен? Усмихнах и се любезно. - С нещо да ви помогна? Попитах аз.
| |
|
| |
Kaya Lourence All of the famous people of the world
Брой мнения : 617 Join date : 29.03.2011 Име на героя : Kaya Lourence Години на героя : 33
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Съб Май 07, 2011 1:56 am | |
| След работа исках да посетя една приятелка...тръгнах към дома и.Когато стигнах звъннах на звънеца. Отвори някакво момиче..помислих че е дъщерята на приятелката ми. -Ъм здравей майкати вкъщи ли си е?-помислих че съм сбъркала адреса ,но със сигурност беше тук.. Момичето ме изгледа сякаш не е виждала човек от 1 век.. | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Съб Май 07, 2011 1:59 am | |
| Майка ми? О боже тая да не беше някоя откачена? - Кого търсите? Игнорирах въпроса и. Явно момичето се беше объркало. Изглеждаше с една 2 години по-голяма от мен. - Мария..- отговори ми момичето.Идеше ми се да и се изхиля в лицето, но не го направих. Все пак бях добро момиче. - Тук не живее такава, съжалявам. Забързано отговорих аз. | |
|
| |
Брой мнения : 617 Join date : 29.03.2011 Име на героя : Kaya Lourence Години на героя : 33
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Съб Май 07, 2011 2:03 am | |
| -Опа извинете..объркала съм апартамента.-засмях се на хлапето. Обърнах се и тръгнах към улицата. Момичето замалко да се изхили в лицето ми но не го направи. Но къде живееше Мария?! ...много беше странно. | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Съб Май 07, 2011 2:07 am | |
| Момичето тръгна несигорно надолу. - Почакай.. ако искаш влез и се обади на приятелката ти.. Момичето се обърна мудно и ме погледна невярващо. Върна се при мен и аз и напарвих знак да влезе в апартамента. - Между другото аз се казвам Ренесме.. Добавих докато и подавах телефона. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Съб Май 07, 2011 2:11 am | |
| -Добре...влязох несигурно в апартамента. Момичето ми се представи. -Приятно ми е Ренесме..аз съм Ванеса.-казах и се усмихнах. Тя ми подаде телефона..аз го взех и звъннах на Мария. -Междодругото на колко години си?-попитах докато набирах номера. След малко тя вдигна..-Ало..ъМ да..добре...емии утре..добре чао..-затворих слушалката и огледах апартамента. | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Съб Май 07, 2011 2:15 am | |
| Изчаках момичето да приключи разговора и тогава отговорих на въпроса и. - Аз съм на 19, а ти? Седнах на един от столовете в кухнята. Компанята на Ванеса ми беше приятно. Щеше да е хубаво да си намеря нови пирятели. Старите вече очти не ме търсеха. Явно са били и толкова добри пирятели, докато им пишех домашните им бях първа пирятелка, а сега, когато се преместих в ЛА всички ме забравиха. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Съб Май 07, 2011 2:21 am | |
| -На 21-усмихнах се. Седнах до нея на един стол в кухнята.. -Сама ли си в града или имаш някакви роднини?-попитах. Въпреки че Ренесме беше по-малка от мен ми беше приятно в компанията и. | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Съб Май 07, 2011 2:24 am | |
| И сега какво да кажа? Ами имам сеста, но с нея се мразим. - Аме сложно е.. Просто казах. - Нещо да ти предложа за пиене? Попитах аз станах отново от стола си. - Може сок.. Каза Ванеса. Отидох и налях в две чаши. - Ти с какво се занимаваш? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Съб Май 07, 2011 2:59 am | |
| Сложно ли ?! Има ли изобщо семейство?! -Благодаря..-казах, усмихнах се и отпих от сока. Ренесме ме попита с какво се занимавам.. -Ами аз съм актриса...-засмях се леко. -А ти какво учиш? Сигурно ходиш на училище.. | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Съб Май 07, 2011 4:59 am | |
| - Аз съм студентка по право. Гордеех се с това, което бях постигнала. Почти всички богаташи бяха или актриси или певици, точно като сестра ми. Явно и Ванеса не беше изключение, само, че тя все още не беше направила своя дебют или поне аз не бях чувала да е участвала в някой известен филм. - В кой филм си участвала? Попитах без грам притеснение аз. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Съб Май 07, 2011 11:31 pm | |
| -Ами аз съм участвала в много филми, но не съм била в главната роля...Скоро се снимах в един .. казва се Съквартирантката. Там съм в главната роля.-засмях се и отпих от сока. Неисках да се хваля но тя ме попита...да още съм начинаеща в известни филми , но скоро и аз ще стана като Линдзи..постоянно да съм на билбордове и списания.
| |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Нед Май 08, 2011 12:20 am | |
| -Никога не съм искала да съм известна..Не мога да си представя някой постоянно да ме следи и да чака да направя нещо не както трябва, за да ме снима. Имах възможност да запиша актьорство, но не го направих. Просто знаех, че в живота не съм предназначена да стана актриса или пък дори известна. - Сигурно ходиш често на партита.. От толкова време не бях ходила никъде, а така ми се излизаше. Писна ми от този подтискащ апартамент. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Нед Май 08, 2011 12:33 am | |
| -Да, ходя на партита..и междодругото довечера има едно. Една приятелка прави купон по случай рожденния си ден и ме покани. Ако искаш ела с мен. Предложих и защото мислех че Линдзи няма да има против. -Е? Какво ще кажеш?-усмихнах се.
| |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Нед Май 08, 2011 3:48 am | |
| - Ами добре.. Не исках да показвам много заинтересованост, но от вътре ликувах. Сигурно на партито щеше да има сумати известни личности. Сигурно и Линдзи щеше да е там, но аз нямаше много да и се мяркам пред очите, със сигурност щеше да има някой с който ще мога да разговарям. - От колко часа е? Попитах аз. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Нед Май 08, 2011 4:12 am | |
| Ренесме не и стана особено интересно когато и споменах за въпросното парти. Тя попита от колко часа е.. -От 18:00.-усмихнах се..-Ъм не си особено весела ... какво ти има?-попитах и погледнах към хлапето. Беше станало почти 17:30 Линдзи сигурно вече се приготвяше. | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Нед Май 08, 2011 4:15 am | |
| - А не нищо... А на кой ще е въпросното парти? Реших да попитам за всеки случай. Така щях да преценя горе/долу и кой щеше да ходи. - На Линдзи Лоън ако я познаваш..- спомена момичето накратко. - На Линдзи? По случай рождения и ден ли? Чак сега се сетих, че Линдзи имаше рожден ден днес. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Нед Май 08, 2011 4:18 am | |
| Момичето се изненада когато споменах Линдзи.. -Да по случай рождения и ден?Как разбра за него..Но няма значение хайде да тръгваме ще ми обясниш по пътя защото вече закъсняваме а аз обичам да съм първата от гостите. Взех си чантата и тръгнахме. | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Чет Май 12, 2011 6:06 am | |
| След като се прибрах в апартамента си ми се виеше свят. Изведнъж заплаках със силно гърло. Днес беше ми се струпало толкова много. Свих се на канапето и започнах да ридая. Защо бях такава глупачка? Защо се влюбих в неподходящия? Телефонът ми иззвъня няколко пъти. Беше Ванеса и реших, че трябва да знае, че съм добре. Все пак си бях тръгнала без да кажа на никого. - Здрасти Ванеса.. Изхлипах аз. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Чет Май 12, 2011 6:09 am | |
| След като си тръгнах от къщата на Линдзи реших да звънна отново на Ренсме за да проверя как е..Извадих телефона си и набрах номера..не беше изключен. -Ренесме...къде си..много ни притесни..у вас?! -толкова търсене за нищо.. Тръгнах към апартамента и. Когато стигнах звъннах на звънеца. | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Чет Май 12, 2011 6:14 am | |
| Казах на Ванеса да не идва, но тя беше толкова настоятелна, че се отказах. Когато дойде вече бях по пижама а на масата имаше много използвани ностни кърпички. Имах нужда от пирятелка. Имах нужда от някой, който да е до мен в този момент. Отворих вратата, а пред мен стоеше Ванеса. Прегърнах я силно, а след това забелязах, че е леко учудена. - Влизай.. Поканих я аз и отново грабнах кутията с кърпички.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Чет Май 12, 2011 6:22 am | |
| Ренесме отвори вратата плачейки..очите и бяха посинели от сълзите и. -Какво има?-попитах докато влизах.. Когато влязох в хола на масата имаше много използвани кърпички.. -Какво е станало? Плачеше като малко дете..какво ли е станали!? | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Чет Май 12, 2011 8:07 am | |
| До сега не бях помисляла за какво точно плачех? За Тейлър, ли? За това, което ми причини? За всичката болка, която изпитвах? - Аз аз.. Защо ми го причини? Аз не исках така да става, кълна се... Заекнах.. Не можех да говоря. Сълзите отново запариха в очите ми. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова Пет Май 13, 2011 1:15 am | |
| Ренсеме говереше несвързано и в същото време плачеше.. -Какво е станало? Какво не си искала да стане? Седнах до нея на дивана и я прегърнах.. -Разкажи ми!-погледнах я със сериозен поглед.. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова | |
| |
|
| |
| Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова | |
|