Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 Vote_lcapАпартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 Voting_barАпартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 Vote_lcapАпартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 Voting_barАпартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 3634557V Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова

Go down 
4 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

Брой мнения : 346
Име на героя : Тейлър Бангшот
Години на героя : 40

Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyСъб Май 14, 2011 7:28 am

-Емииии...много ме е срам-признах шеговито-Такъв съм си...мръсник.
Момичето се засмя леко, а аз и се усмихнах.
Въобще не ми се гледаха филми...такъв съм си. Въпреки, че й обещах повече да не намеквам за...едни неща, това си ми беше в природата.
Не беше задължително да правим секс, но просто исках да е по-близо..
Може би това мое състояни трябваше да се лекува.
Притиснах я още по силно към себе си и започнах да я целувам страстно.
Надявах се да не си помисли, че искам нещо повече, защото щеше да ме отблъсне със сигурност...не че не исках...но обещах!
Ренесме не се дърпаше, даже целувката ставаше още по-гореща.
Студената ми ръка се плъзна по гърба й под блузата.
Върнете се в началото Go down
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Брой мнения : 996
Име на героя : Renesmee

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: Lindsay Fawn
Гадже: Гадже:: Тейлър Бангшот
БФФ: БФФ:: Серена Ван Дер Удсен

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyСъб Май 14, 2011 7:36 am

Седнах в скута му е продължавах да го целувам. Той пъхна ръката си под блузата ми, но аз не се отдръпнах.
- Как го правиш вески път?
Попитах аз, когато си поемах дъх. Всеки път, когато мислех, че всичко е приключило той се появяваше с цялата си прелест и отново ме караше да се чувствам добре. Целувките му винаги ме караха да настръхвам, а допира на кожата му до моята му пернасяше в друго измерение.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyСъб Май 14, 2011 7:41 am

Усмихнах се самодоволно и продължих да я целувам.
Въпроса бе как тя го правеше?
Момичета като нея-скромни, тихи, затворени никога не са ме привличали, но тя направо ме подлудяваше.
Честно казано идваше ми да й разкъснам дрехите в този момент, но щеше да ме изхвърли като мръсна котка.
Не можех да се сдържам дълго около нея. Всяка частица от тялото ми гореше да е близо, по-близо, по-близо и по-близо...
Тръгнах да събличам блузата й когато Ренесме ме погледна странно.
-Нали си спомняш, че ти обещах-напомних-Вече винаги ще си изпънявам обещанията си.
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyСъб Май 14, 2011 7:47 am

Не исках да прибързваме.
- Тейлър така сме си добре..
Казах и дръпнах блузата си надоло. Продължавах да стоя в скута му.
- Моментът е много хубав, моля те да не го проваляме..
Целунах го отново. Знаех, че Тейлър гореще от желание да ме има, но просто нямаше да стане. Не беше този начинът. Още по погледа му си личеше, че иска да съм негово. Аз се наслаждавах на всичко това.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyСъб Май 14, 2011 7:51 am

-Ренесмеее..-казах отегчено всякаш го повтарях за хиляден път-Нищо не искам от теб...Нали се разбрахме, че ще го направим когато ти си готова?
Момичето кимна.
Целуннах я нежно по-връта и се усмихнах. Уби желанието, Ренесме...
-Какъв филм ще ми препоръчаш, миличка?
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyСъб Май 14, 2011 7:55 am

Май всичко прецаках..
- Ами какво ще кажеш за" Закуска с Тифани"? Това е любимият ми филм..
Споменах аз, но ан Тейлър явно не му беше кой знае колко интересно. Тейлър ме погледна странно.
- Ето разгледай ги и си избери.
Подадох му куп дискове.
- Аз ще ида да опукам пуканки.
Казах аз и се запътих към кухнята.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyСъб Май 14, 2011 8:05 am

Бутах дисковете с бясна скорост без да се притеснявам, че ще счупя някой от тях. Всички бяха дълбоко разчувстващи женски драми.
„Закуска в Тифани"?
От кухнята вече се чувахше пукане и се разнесе приятната миризма на топли пуканки.
Спрях се на "Sherlock Holmes".
Бях чувал, че е хубав пък и бе единствения без сълзи и булченски рокли...
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyСъб Май 14, 2011 8:10 am

Сложих пуканките ве дна голяма купа и се върнах в хола.
- Избра ли някой филм?
- "Sherlock Holmes".- Каза той.
- О в този филм няма никаква романтика, чесно казано не знам защо го имам. Май някой ми го подари.
Явно Тейлър не беше на моето мнение, защото сбърчи нос.
- Ох добре пускай го...
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyВто Май 17, 2011 5:58 am

Момичето видимо не бе доволно от избора ми на филм. Изглежда в това отношение имахме доста различно мнение.
В един филм със сигурност трябва да има екшън, бой, малко кръв, драма и мистерия.
Нямах намерение да гледам бозички за шаферки изпаднали в комични /за жените/ ситуации...всящност, кой въобще е казал, че ще гледам филма? Ако ме разбирате---
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyВто Май 17, 2011 6:08 am

Тейлър пусна филма и двамата седнахме на дивана. Аз държах в ръцете си купа с пуканки. Сгуших се в Тейлър. Когато бях до него бях толкова спокойна и в безопасност. Филма вообще не ми харесваше, но все пак трябваше някак си да го гледам.
Целунах Тейлър по бузата.
- Кога ще ме запознаеш със семейството си?
Попитах аз.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyСря Май 18, 2011 5:07 am

Филмът всъщност бе доста интересен. Даже се хилех като луд на смешните моменти, които в прочием бяха доста, но на Ренесме въобще не й харесваше.
Когато Хоумс и Уотсън влязаха в затвора Неси ме попита кога ще я запосная с...запозная с коооййй!? Леко се задавих, потресен какво иска от мен.
Плеглътнах буцата заседнала в гърлото ми и отговорих припряно:
-Ти вече се запозна с Дияна, нали?
"Това предлага фирмата"-добавих на ум
-А майка ти и баща ти?-каза Ренесме
А леля, стринка и чинка?
-Емиии...-започнах да овъртам-Няма да е много хубаво 26 годишният ти син да доведе 19 годишно момиче, нали?
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyСря Май 18, 2011 6:36 am

Да някъде беше прав, но до някъде не.
- Виж знам, че ще е трудно, но те ще разберат все някак. И на моите родители няма да им е много приятно да ме видят с теб, но на мен не ми пука.
Имах чувството, че го карам да избира между мен и семейството си.
- Ако е рано напълно ще те разбера..
Вметнах аз.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyСря Май 18, 2011 7:34 am

Каза го с горчивина в гласът.
Стана ми гадно, но нямаше какво да направя. Не говорех с майка си и баща си от...много време. Бях на осемнадесет когато ме изгониха от вкъщи.
А сега трябваше да им позвъня на вратата им с голяма до ушите усмивка и да им покажа непълнолетното си гадже.
Е, аре стига де!
Усмихнах се. Би трябвало да разбере, че нямаше НЯМАШЕ да я водя при..."тях".
Целуннах я по бузата като се надявах да не се разтрои прекалено много от факта, че няма да има честта да се запознае с родителите ми.
-Филма доскуча ли ти?-попитах
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyСря Май 18, 2011 8:43 am

Тейлър е опита да ме успокои, но аз нямаше да се откажа. Тази война щях да я довърша, но по-късно.
- Филмът никога не ми е бил интересен.
Засмях се и го целунах. Оставих пуканките на масата и се обърнах към него.
- Защо всичко трябва да е толкова сложно, защо винаги трябва да има пречки?
Той ме погали по бузата и ме погледна с толкова много любов. Сега в този момент той беше моя свят, ако не беше твой имах чувството, че гравитацията нямаше да ми действа и щях да съм една развалина.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyПет Май 20, 2011 7:03 am

Огледах се артистично.
-Пречки ли?-усмихнах се
Хванах ръката й и я стиснах съвсем лекичко.
-Няма пречка, която не можем да преодолеем заедно, нали?-попитах я
Изведнъж се почувствах повече от силен.
Не бях сигурен, че ще преодолеем всички пречки. Аз знаех, че ще го направим!
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyПет Май 20, 2011 7:50 am

Винаги съм се възхищавала на това как Тейлър може да прави всяка една ситуация накак си не толкова сложна.
- Да ние ще се справим.
Хванах го за ръката и го целунах нежно. Всяка една наша целувка беше толкова красива и нежна. Имам чувството, че те ме одвеждат в друго измерение.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyПет Май 20, 2011 7:58 am

Ставаше прекалено лигаво и мудно за мен.
Не бях свикнал да се лигавя така все още и чуствах потребност веднага да сменя темата.
Целунах я бързо и по-ведро от преди и започнах да бъбря:
-На мен пък филма ми се струва много хубав...Много добри ефекти, декори..Пък и признай, че Джъд Уоу е мноооого секси-смигнах й
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyПет Май 20, 2011 8:29 am

- Да..- Смъмрих аз.За първи път откакто познавах Тейлър ми беше наистина скучно. Това не ми харесваше..
- Хайде да напарвим нещо различно.. - Усмихнах се аз пердизвикателно, а Тейлър повдигна вежди.
- Какво по-точно?- Попита той.
- Ами не знам.. ти си режисьора, измисли нещо вълнуващо.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyСъб Май 21, 2011 2:14 am

Еее то на мен какви филми ми се режисират и какво ми се струва вълнуващо...
Това не е за добрички деца като Ренесме *:D*
Те може би и не са чували за такива неща през целия си детствен и обсипан с бонбони живот.
Нищо не й пречише да научи за тях нали?
Или аз поне така разбрах...Нещо вълнуващо, нещо което не сме правили...
Май трябва да се лекувам докато още съм в ненапреднал стадий, а?
Не изчаках още много и започнах да я целувам.
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyСъб Май 21, 2011 4:33 am

Тейлър безмълвно започна да ме целува. Наслаждавах се на всяко негово докосване. Откопчах първото и второто копче на ризата му. Дали това беше моментът? Дали сега щеше да се случи? Бях ли готова? Мисля, че след всичко, което преживяхме заедно това беше правилният момент.
- Мисля, че съм готова..
Казах съвсем тихо. Продължих да разкопчавам ризата му.
Той ме целуна по врата и аз цялата настръхнах.
Сърцето ми биеше лудешки в гърдите.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyСъб Май 21, 2011 6:04 am

Чувствах се много объркан.
Толкова се радвах, че най-накрая щеше да се случи, но...не пот ози начин.
Бях прекалено сигурен, че ще ме отблъсне с:О, не, не, не! Това не е въобще специално за мен! или нещо такова.

Трябваше да е у нас. Да й изнеса лекция, че няма от какво да се притеснява...Не тук! Не на някакъв си диван! Нали тя ми разказваше за "спецялния момент".
Леко недоволен започнах да я целувам по връта. Ръцете на Ренесме започнаха несигурно да откопчават копчетата на ризата ми.
Чувствах се като онзи път когато преспах с дебелата и мазна дъщеря на тогавашния ми шеф. Все пак, аз си бях наркоман и никъде нямаше да намеря такава заплата, а той смяташе да ме гони.
Толкова не исках...
Ренесме дърпаше копчетата прекалено силно. Погледнах надолу и видях как ръцете й трепереха.
-Ренесме...-гласът ми прозвуча със съжаление
Съвсем нежно отделих ръцете й от копчетата и ги стиснах лекичко.
-Не мисля, че си готова...Тоест...-нямах си и представа какво говоря-Ти си още млада...не ги разбираш тези неща...Тоест...Имам предвид дали искаш да се натискаш с някой или...дуги неща...
Не знаех въобще какво да кажа. Дори и мислите си не можех да подредя, камоли правилно изречение.
-Тоееестт...-започнах демонстративно да се закопчавам-Искаш да се натискаме, така ли да разбирам? Няма нищо лошо, Неси...Аз съм си направо неустоим...Даже и аз едвам устоявам да не си налетя...
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyСъб Май 21, 2011 7:25 pm

Той да не ме отблъскваше? Това беше ли възможно? Той си мислеше, че съм млада за това? О боже та аз на 19 е все още бях девствена. До някъде го и разбирах. Все пак аз до преди няколко часа го въртях на шиш и му обяснявах колко специален искам да е този момент от връзката ни. Той започна да закопча ризата си, просто не можех да повярвам на очите си.
- Не разбирам.. Нали ти беше този, който искаше да го направим? Сега ли намери да се правиш на разумен?
Игнорирах изречението му за това, колко беше готин. Понякога чак той самия искал да си налети? Ако не го беше казал в този момент сигурно щях да се разсмея, но не беше моментът за смях сега. Той ме погали по бузата и ме прегърна. Може би наистина беше влюбен в мен и го беше грижа за мен.. Чак сега осъзнах колко е голяма любовта му към мен.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyНед Май 22, 2011 4:07 am

Тя да не бида се нервише или нещо такова?
Не бях ли аз този, който трябваше да се нерви!? Вместо да ми е благодарна...
Всъщност...аз ли съм това? Сигурно вчера вечерта докато съм спял са ме отвлекли извънземни и са ми промили мозъка. Та Ренесме ми се поднасяше на тепсия!
Откопчих се от прегръдката с кисело лице, защото разбирах колко е "бясна"
-И какво, Ренесме? Ще ме принудиш ли? Ще ме изнасилиш?!-казах съвсем сериозно, но после избухнах в смях

Момичето ме гледаше с пълен от недовоство поглед.
-Ти май не разбираш...Изглежда и на двамани са промили мозъка...-добавих
Издърпах я в скута си и останах направо очарован колко е лека.
-Много бързаш.-казах с тон на мъдрец-Не това е момента...
Утре ще е много подходящо...Просто спазвах едни от правилата на сваляча-първи път никога у нея. Просто е забранено!
Нали мацката трябва да остане направо без дъх, а това ще стане по-лесно на собствена територия.
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyНед Май 22, 2011 6:19 am

Значи така било, не сега бил момента.. Този Тейлър ме дразнеше. Сякаш беше на седемдесет годишна възраст. Наистина бях раздразнена.
- Добре, но да знаеш, че ти губиш...
Казах аз и направих тъжна физиономия като на малко детенце, което съм му взели близалката.
- А да ти се похваля си имам нова съквартирантка. Казва се Катрина и е много забавна. През повечето време е няма, защото е стюардеса..
Похвалих се аз. С Катрина се познавахме от съвсем малки. Бяхме израснали заедно и наистина бяхме много близки.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 EmptyПон Май 23, 2011 6:26 am

Много ми пукаше за "забавните" Катерини.
Имаше една Катерина. Беше супер дребна...Чак да се зачудиш огромното й самочувствие как се побираше в това малко телце.
Въздъхнах тежко, а Ренесме продължаваше да стои в скута ми със все същата кисела физиономия.
Ухилих се съвсем глупаво.
Чувствах се странно, защото никой до сега не му беше скучно в моята компания. Най-малко пък момиче.
-И сега какво?-казах тихичко
Ренесме вдигна разсеяно рамене.
-Съвсем никакви идеи?
Момичето поклати глава отрицателно.
-Аз пък се сещам...-отговорих си сам дяволито
Побързах да я целунна по възможно най-страстния начин по който можех
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова   Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова - Page 3 Empty

Апартамента на Renesmee и Катрина Петрова
Върнете се в началото 
Страница 3 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» @.renesmee.
» Банкова сметка №0029 (Renesmee)
» Честит имен ден Елсии *Renesmee*
» Апартамента на Саманта
» Апартамента на Виктория

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите