Кой е онлайн? | Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Къщата на Adriana Ambosa | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Adriana Ambosa All of the famous people of the world
Брой мнения : 209 Join date : 27.03.2011 Име на героя : Adriana Ambosa Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ:: Ник Блек, Lindsay Fawn
| Заглавие: Къщата на Adriana Ambosa Съб Ное 26, 2011 7:09 am | |
| Това е тя: 1 етаж: Хол: Кухня: Баня: Кино салон: Билярдна зала: Трапезария: Всекидневна: Спалня за гости 1: Спалня за гости 2: Спалня за гости 3: Спалнята на прислугата: Стълбите към 2 етаж: 2 етаж: Хол: Спалнята ми: Гардеробната ми: Банята ми: Спалня на Ник: Банята на Ник: Спалнята на Ребека: Баната на Ребека: Всекидневна: Спалня за гости 2: Банята за гости 2: Двор изглед от басейна (външен): Водопад: Басейн(вътрешен)+ джакузи Морава: Факелно шоу:
Последната промяна е направена от Adriana Ambosa на Пет Фев 03, 2012 1:32 am; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | Adriana Ambosa All of the famous people of the world
Брой мнения : 209 Join date : 27.03.2011 Име на героя : Adriana Ambosa Години на героя : 30
| Заглавие: Re: Къщата на Adriana Ambosa Нед Ное 27, 2011 8:36 am | |
| Тъкмо се бях нанесла в къщата си заедно с двама секвартиранти. Днес трябваше да пристигне Ник, а Ребека утре. С Ник щяхме да я посрещнем заедно. Бях поръчала храна и бях сервирала масата, защото Ник щеше да бъде изморен от пътуването. Той беше нов в града. И двамата бяхме известни актьори и се пазехме възможно най-добре от папараците. Кой знае как биха разтълкували това, че Ник ще живее при мен. Сигурно щяхме да лъснем на кориците на жълтите вестници и списания. Той имаше приятелка бях предвидила, че ще идва понякога. Това не ми пречеше. Можеха да правят всичко в тази къща.Та ние бяхме съвсем млади. Качих се да се преоблека и когато тъкмо обувах един обувки на висок ток на вратата се позвъня и аз хукнах по стълбите. Когато отворих пред вратата стоеше Ник. Той беше по-красив отколкото го бях виждала на снимките в списанията. -Хело..-поздравих аз и го поканих да влезе. Той остави куфарите в антрето и съблече горнището си. -Е как мина пътуването ти.-попитах аз и се усмихнах.. | |
| | | Ник Блек All of the famous people of the world
Брой мнения : 18 Join date : 27.11.2011 Име на героя : Ник
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ::
| Заглавие: Re: Къщата на Adriana Ambosa Нед Ное 27, 2011 8:46 am | |
| Днес трябваше да пътувам за ЛА.Не ми се местеше много точно сега,а и тези папараци ме подлудяваха.На където се обърна те са там.Започнах да ходя из хотелската си като събирах нещата си в куфарите.Когато бях готов се облякох и излязох.Пред хотела ме чакаше лимузина. Защо лимузина?Те са толкова бавни! Недоволствах наум. Скоро бях на летището.Запътих се към самолетът и преди да се кача си направих няколко снимки със сладки момичета.Пътуването бе скучно и се сковах целия. Първата ми работа,когато пристигнахме,беше да се протегна.Този път ме чакаше хубава кола.Разбира се накарах шофьора да се мръдне и подкарах колата с бясна скорост.Щях да отседна при Айра.Тя също беше нова. Скоро бях пред къщата.Честно да си призная тя беше супер яка.Звъннах на звънеца и след малко момичето ми отвори.Беше много по-хубава отколкото по телевизията. -Беше тъпо и се сковах! Усмихнах и се и започнах да разглежда къщата отвътре. | |
| | | Adriana Ambosa All of the famous people of the world
| Заглавие: Re: Къщата на Adriana Ambosa Пон Ное 28, 2011 1:47 am | |
| Той огледа антрето и стаите около него. След това се качихме на втория етаж, а прислугата вървеше по нас с куфарите на Ник. -Това е стаята ти, а вътре е банята. Изгледа е невероятен. Той влезе и разгледа всичко. -Отсреща е моята стая а до нея е тази на Ребека. Другото момиче, което ще живее с нас. Ако ти потрябваме можеш да ни питаш..Конкретно за моята стая няма нужда да чукаш..Но не знам изискванията на Ребека. След това млъкнах защото усетих, че започнах да говоря твърде много. Изцяло бях забравила за помощницата, която стоеше тихо зад нас с куфарите. -Да другото, което е..Това е Сара.-и направих жест с ръка посочвайки прислугата. Към нея можеш да се обръщаш за всичките си прищевки. След като тя остави куфарите и започна едно по едно да изважда нещата на Ник и да ги подрежда ние излязохме и се запътихме към градината... -Е какво ще кажеш? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Adriana Ambosa | |
| |
| | | | Къщата на Adriana Ambosa | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |