| Ел Ей,преди една година. | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Annabelle Carter All of the famous people of the world
Брой мнения : 680 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Annabelle Carter Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: брат - Hero Гадже:: търси се БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. Чет Мар 29, 2012 2:56 am | |
| Качих се в колата,която си беше доста яка.Сложих си колана и кръстосах крака някак си. Той запали и тръгна.Загледах се през прозореца.нямаше да му позволя да ме бие на пейнтбол.щеше да бъде много тъпо от моя страна ако се оставя.Но той имаше предимство пред мен.Беше по-силен.А и пола си казва думата.Музиката беше приятна даже мелодията ми се заби в главата.Затворих очи заклатих леко глава. | |
|
| |
Раян Рейнолдс
Брой мнения : 142 Join date : 31.03.2011 Име на героя : Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. Чет Мар 29, 2012 3:04 am | |
| Спрях пред една зала за пейнтбол. Беше направена така, все едно я играеш във къщи. Дивани, телевизори и какво ли не. Приличаше на нормална стая , която можеш да използваш през ежедневието. Когато ни питаха за костюмите аз поклатих глава и казах: -Дай ми само два пистолета и това е.. - след тези думи се усмихнах и допълних: -Така де.. давам на малката предимство.. - и се засмях | |
|
| |
Брой мнения : 680 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Annabelle Carter Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: брат - Hero Гадже:: търси се БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. Чет Мар 29, 2012 3:08 am | |
| Хммм нямаше да му се размине така.Нямаше да остана по-назад от него затова отказах да нося глупавият костюм.Щях да издържа на болката.Сложих си предпазните очила и взех пистолета. -Да те видим.-засмях се и заредих пистолета с топчетата.Другите бяха в торбичката,която завързах около кръста си.Подготвих се и тръгнах към моята част на тересна.Скрих се зад един диван и казах: -Ще почваме ли ?-попитах. | |
|
| |
Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. Чет Мар 29, 2012 3:16 am | |
| Влязох в стаята с два пистолета в ръцете и казах: -Добре.. - след което се скрих зад телевизора. Изправих се леко и натиснах спусака, като едно топче с боя прелетя над нея и се разби в стената. Усмихнах се и се скрих. Стоях с ръце пред тялото и издишах, като си казах "Точно като в мисиите е, а нея трябва да я надупчиш с куршуми" след тези мисли се отласках с крака то земята и направих кълбо, като се скрих зад едно канапе и чаках удобния момента, за да я изненадам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. Чет Мар 29, 2012 3:23 am | |
| Чу се когато се премести.Не бях толкова тъпа.Показах се от другата страна леко и се прицелих.Виждах го горе-долу.Натиснах спусъка,а топчето мина точно до крака му. Ядосах се и бързо местоположението си зад някакъв телевизор.Беше добър. -Следващия път ще уцеля.-казах и се засмях.изправих се по най-бързият начин се прицелих.Топчето се изстреля с такава скорост ,че не можах да го видя.Клекнах се облегнах.Издишах стиснах пистолета по-здраво. | |
|
| |
Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. Чет Мар 29, 2012 3:30 am | |
| Разбрах от къде идва топчето и просто прескочих канапето, зад което бях и се затичах към нея. Спрях се над телевизора и насочих пистолетите към главата й, като казах: -Бум? - и се усмихнах мило, като допълних: -Така де.. - преглътнах и продължих: -Горе ръцете.. арестувана сте! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. Чет Мар 29, 2012 3:36 am | |
| Бях се снимала в толкова екшън филми че направо ми ставаше лошо при тази реплика.Оставих пистолета на земята и се изправих бавно.Настъпих пистолета с крак и се обърнах рязко избутвайки Раян назад.надявах се номера с топката да се получи с пистолета защото от това зависеше победата ми.Вдигнах крак си рязко и го хванах бързо.Прицелих се и изстрелях топчето.Изтичах и се скрих зад един хладилник. -Хайде де.Можеш и по-добре.-засмях се очаквайки неговият ход. | |
|
| |
Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. Чет Мар 29, 2012 3:41 am | |
| Когато ме блъсна аз просто се изтласках назад и направих кълбо в посока противоположна на нейната и казах: -Просиш си го - след тези думи се усмихнах и допълних; -Дори не знаеш с кого си имаш работа.. - след тези думи видях къде е хладилника и й показах какво е да участва в истински екшъл или по-скоро филм на ужасите. Ритнах хладилника, който падна върху нея, но се спря в стената. Спаси я това, че е малка, защото иначе щеше да я размаже, а аз истрелях едно топче в кракът й и допълних: -Така.. оставаш инавлид! - и се усмихнах мило, но си личеше колко е фалшиво, а двата ми пистолета сочеха към тялото й. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. Чет Мар 29, 2012 3:47 am | |
| -Добре,добре.Би ме.-казах и се измъкнах от капана.Приближих се към него и се усмихнах. Пистолетът сочеше надолу така че нямаше шанс да го застрелям в главата.Насочих го леко към крака му и изстрелях топчето. -Боли нали?-казах и седнах на дивана.Оставих пистолета и се облегнах назад.Това си беше изморително. -Тайм аут.-допълних и вързах косата си на опашка за да не ми пречи.Цялата бях в боя.Приличах на някакъв клоун.И това му беше якото на пейнтбола. | |
|
| |
Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. Чет Мар 29, 2012 3:49 am | |
| Погледнах си кракът и казах: -Е не! - след тези думи се извъртях към нея и тя усети как боята започна да се разпространява по тялото й. Изстрелях целите пълнители в нея, като гледах да се целя в гърдите, стомаха и краката. След като изпразних пистолетите се усмихнах и казах; -Да.. Тайм Аут.. - след това тръгнах към изхода. Оставих си пистолетите там и попитах: -Колко дължим? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. Чет Мар 29, 2012 3:54 am | |
| Колко гадно от негова страна.Определено знаеше как да се държи с момичетата. -Много си гаден.Виж на какво приличам.-изтръсках боята от ръцете и избърсах до колкото можах лицето си.Махнах потника си и избърсах лицето си.Голяма работа бях по сутиен.Сякаш половината свят не ме бе виждал гола.Тръгнах към изхода Погледнах корема си и видях някаква синка,която беше на път да се покаже.Щях да му го върна,но въпроса беше как? | |
|
| |
Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. Чет Мар 29, 2012 3:58 am | |
| Засмях се и казах: -Сама си си виновна.. аз победих, а ти ме гръмна след това.. - след тези думи платих и доплних: -И не.. не знам как да се държа с момичета.. най-вече с такива, като теб.. - след тези думи преглътнах и допълних: -Така де..аз съм истински мъж, а не някой глезльо, който ще ти даде да победиш, само защото си красиво момиченце.. още по-малко, защото му се разхождаш по сутиен.. - след тези думи се ухилих и просто тръгнах след нея, като попитах: -А сега на къде? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. Чет Мар 29, 2012 4:06 am | |
| -С такива като мен?Голям си задник.Надявам се го знаеш.-казах и се усмихнах злобно. Щом той щеше да бъде гаден и аз щях да бъда.Извадих телефона от джоба си и видях че имам няколко пропуснати.Прибрах го обратно и казах: -Накъдето ти кажеш-излязохме навън.Беше си хубаво да си на чист въздух,а не затворен между четири стени и целият покрит с боя.Облякох си потника и се огледах наоколо. | |
|
| |
Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. Чет Мар 29, 2012 4:19 am | |
| Засмях се доволно и казах: -Знам, че съм гаден... не си първата, която ми го казва, но не си видяла света, като мен! - след тези думи преглътнах и допълних: -Върви където искаш.. защо аз да решавам? Толкова трудно ли е за теб, че не можеш да решиш къде желаеш да отидеш! Аз знам къде ще отида! - след тези думи извадих ключовете за колата си и допълних: -Просто не е място за глезли, като теб! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. Чет Мар 29, 2012 4:26 am | |
| -Идиот.--казах. Това негово изказване ме ядоса страшно.Приближих се и го ударих с юмрук по гърдите. Пуснах косата си и тръгнах накъдето ме отвее вятъра.Исках просто да съм по-далеч от него.Глезла.Не ме познаваше за да знае каква съм.Още от малка започнах да работя.Издържам се сама и живея сама.Какво по-голямо доказателство от това може да докаже че съм отговорно момиче.Да,обичах да се забавлявам.Кое момиче на седемнадесет години не обичаше.Тръгнах по улицата надолу и не спирах да вървя. | |
|
| |
Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. Чет Мар 29, 2012 4:31 am | |
| Доближих се до колата си и просто отключих. Влязох в нея и запалих двигателя. Огледах се в огледалата и просто отпраших на някъде, като дори не погледнах назад. Карах си спокойно, слушах си музиката и всичко беше перфектно.. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ел Ей,преди една година. | |
| |
|
| |
| Ел Ей,преди една година. | |
|