| Бар "The Dome" | |
|
+12Серина Ван Дер Удсън Dean Winchester Kaya Lourence Nick Jonas Дияна МакКуин Renesmee Алисън Хоуп Касандра Хейл Тейлър Бангшот Дейвид Елиша Грейв Annabelle Carter 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Annabelle Carter All of the famous people of the world
Брой мнения : 680 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Annabelle Carter Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: брат - Hero Гадже:: търси се БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт
| Заглавие: Бар "The Dome" Вто Мар 22, 2011 5:04 am | |
| | |
|
| |
Елиша Грейв
Брой мнения : 44 Join date : 22.03.2011 Име на героя : Елиша Грейв
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Мар 23, 2011 8:29 am | |
| Линда беше тръгнала към Парти но в крайна сметка реши , че е претъпкано с хораа и не и се купонясва. Преоблече се поне три пъти и накрая реши , че поне веднъж ще и е удобно. Нхлузи кецовете си и сложи риза.Хвана косата си небрежно и тръгна из центъра. Беше невероятно тихо и спокойно. Баровете бях необичайно празни за това време на вечерта. Ли влезе в езин Бар и си поръча Водка.Загледа се през прозореца докато времето летеше По едно време чу стъпки.Обърна се и видя още някой който не е на грандиозното парти. Усмихна се | |
|
| |
Дейвид
Брой мнения : 26 Join date : 21.03.2011 Име на героя : Дейвид
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Мар 23, 2011 8:38 am | |
| -Здравей...как си?-усмихнах се аз. Поръчах си джин с тоник и седнах на бара попитах момичето: -Защо не си на партито..всички са там? Цял град беше на партито но някакво момиче и само ние от целия град не бяхме там.Седяхме на бара и се споглеждахме,когато си изпих джина си поръчах ром с кола и се реближих до момичето. -Имаш ли си гадже? | |
|
| |
Елиша Грейв
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Мар 23, 2011 8:42 am | |
| Еее не това момче наистина я засипваше с въпроси -Не съм там защото е многопрътъпкано . А ти ? Тя допи чашата си и си поръча Маргарита -Не-отговори на въпроса му за гаджето -Аз съм Линда между другото Тя се ухили | |
|
| |
Дейвид
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Мар 23, 2011 8:48 am | |
| -Пфф не сам там,защото..и азд не знам. -Пропусна нещо въпроса за гаджето. -Олл...аз съм Дейвид. Мисля,че малко прекалих с въпросите следващите въпроси ще задава тя казах си аз на ум. | |
|
| |
Елиша Грейв
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Мар 23, 2011 8:55 am | |
| -Амиии нямам Гадже Лизапочна да се смее. Май наистина осъзна , че задава прекалено много въпроси. Но очевидно не му пукаше -Та такаа...А ти имаш ли гадже Ли се ухилии и глътна питието | |
|
| |
Дейвид
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Мар 23, 2011 9:00 am | |
| -Не и аз нямям. Тази вечер бях решил да се натряскам и да забия някоя мацка. -Нещо зо пиене аз черпя? Седях си на бара и изведнъж ми проблясна нещо в мозъка,но аз съм толкова отнесен и забравих какво е. | |
|
| |
Елиша Грейв
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Мар 23, 2011 9:03 am | |
| Окей..Поръчвай Очевидно тази вечер Лин щеше да седържи неприлично -От тук ли си ?Какво работиш Тя се ухили и отпи поредната глътка Префект: Забележка относно постовете, трябва да са минимум 5 реда. След още едно провинение, следва наказание! Прочети пак правилата тук! | |
|
| |
Дейвид
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Мар 23, 2011 9:13 am | |
| -Да от тук съм.Амм работя като певец ,но...не се получава. Докато пиеше и пиеше Дейв попита момичето: -Искаш ли утре пак да излезем? -Искам ром с коло дай ми.-казах на бармана. Префект: Забележка относно постовете, трябва да са минимум 5 реда. След още едно провинение, следва наказание! Прочети пак правилата тук! | |
|
| |
Елиша Грейв
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Мар 23, 2011 9:26 am | |
| -Ами окей Тя също пресушаваше чаша след чашаез да спира -Знеш ли секси си Лин се ухили вече напълно пияна -Дай ми ина мен такова-каза и Лин | |
|
| |
Брой мнения : 680 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Annabelle Carter Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: брат - Hero Гадже:: търси се БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Чет Мар 24, 2011 8:15 am | |
| Върнах Никол на партито,а аз се сетих че трябваше да отида до бар "The Dome" за да се видя с един човек.Викнах си такси.Нямаше задръстване затова бързо стигнах до центъра. Влязох и се запътих първо към бара.Взех си една маргарита и се настаних на една маса. Облегнах се удобно и зачаках компанията си.Огледах се наоколо хората танцува и се кефеха на нощта.Отпих от маргаритата и се замислих. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
Брой мнения : 346 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Тейлър Бангшот Години на героя : 40
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Чет Мар 24, 2011 8:26 am | |
| Поведението на Дияна днес по-рано ме притесни сериозно. Познавах я твърде добре, за да знам, че не й беше лошо, а има друга причина. А аз знаех точно човека, който може да ми разгадае тази мистерия-сестра й, Елизабет. Споделяха си всичко...Или по мое мнение Дияна избълваше всичко възможно само за да не й стане скучно на Бет. Чак й се чудя как може да бъде толкова доверчива. Бързо грабнах телефона и звъннах на блондинката с предтекста, че искам да се видим, защото не сме се срещали от доста време и ми е домъчняло за нея. Но не това бе истинската причина. Честно казано, не бях голям фен на Елизабет. Беше талантлива, да, но...Но имаше нещо в нея...Нещо, което Дияна имаше в повече, а тя в минус процента. Влязах в бара и се запътих към огромен облак от руса коса седнал в едно сепаре. -Здравей-поздравих и седнах срещу Елизабет | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Чет Мар 24, 2011 8:30 am | |
| Докато си седях някой дойде и ме поздрави.Беше гаджето на сестра ми. Настани се до мен.Усмихнах му се. -Какво има?Много добре знам че не ти пука за мен.Нещо със сестра ми ли е свързано? Погледнах го без да се усмихвам или да правя някаква физиономия.Бях като статуя. Добре че попътя си бях купила цигари запалих си една и зачаках отговоръ му.Отпих от питието си и го оставих на масата. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
Брой мнения : 346 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Тейлър Бангшот Години на героя : 40
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Чет Мар 24, 2011 8:37 am | |
| Имах си даже съставен план. Щях да вметна Дияна в разговора. -Какво има?Много добре знам че не ти пука за мен.Нещо със сестра ми ли е свързано?-изсъска Елизабет като запали цигарата си и избълва облак дим в лицето ми Запазих спокойствие, въпреки че ми се искаше да се разсмея. -О, не!-излъгах право в очите й-Просто исках да видя как си...Не сме се виждали от толкова време... Дамата се отдръпна назад, преценявайки ме с поглед, и побутна кутийката с цигари към мен. Кимнах и взех една. Не ми се искаше да се доближавам до нея и за това я запалих със запалката. -Както виждаш съм жива и здрава...-каза тя -И...Бъдещи творчески проекти? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Чет Мар 24, 2011 8:44 am | |
| Много добре знаех че ме лъже.Аз да не падах от Марс.Отръпнах се назад и му бутнах кутията с цигари.Не смятах да си хабя думите.Попита ме как съм.Направо ми идеше да се гръмна. -Както виждаш съм жива и здрава... -И...Бъдещи творчески проекти? - попита ме уж заинтересован.Можех да му призная само едно.Беше добър актьор. -Мда имам.Моля те давай по същество.Стига с лъжите,не съм вчерашна. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Пет Мар 25, 2011 12:17 am | |
| Усмихнах се. Нямаше да й се дам въпреки, че съвсем спокойно можех да я попитам. Разтегнах още повече устните си, чак до ушите. -Да кажем, че нямахме много добър старт-избъбрах уж разсеяно-Но сега след като с Дияна нещата вървят към...още по-голям етап на развитие, реших, че трябва да се сприятелим. Вдигнах едната си вежда в очакване на отговор. Елизабет се усмихна също така широко и отговори бавно и спокойно: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Пет Мар 25, 2011 12:42 am | |
| Нямаше да му се вържа толкова лесно.За това реших да играя.Щом щеше да ме лъже и аз щях да го правя.Усмихна ми се с такава голяма усмивка че направо ме хвана страх от него. -Да кажем, че нямахме много добър старт.Но сега след като с Дияна нещата вървят към...още по-голям етап на развитие, реших, че трябва да се сприятелим. Усмихнах му се.Вътрешно в себе си ми се искаше да стана ида си тръгна.Не можах да повярвам че зарязах най-добрата си приятелка за да дойда и да слушам лъжите му. -Добре няма нищо против.-отпих и последното което беше останало от маргаритата ми.Станах и отидох до бара. -Едно уиски моля.-поръчах не момчето и зачаках поръчката си.Когато ми го донесе се върнах на масата и си запалих нова цигара. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Пет Мар 25, 2011 12:48 am | |
| -Та..-започнах и буца заседна в гърлото ми-Как си днес? Тя отпи бавно от чашата си и ми се усмихна. -Добре, а ти? Как го правеше? Идваше ми да се разкрещя. Личеше си че не ми вярва и това ме влудяваше. -Добре, виж!-почти извиках и сложих лакътите си на масата, за да сме по-близо-Нещо става с Дияна. Не знам какво е, но предполагам, че ти знаеш! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Пет Мар 25, 2011 12:53 am | |
| Започваше да се изнервя.Това ми харесваше. -Как си днес?- -Добре, а ти? - Беше ми толкова забавано да го гледам.Отпих от питието и го оставих на масата. -Добре, виж! Нещо става с Дияна. Не знам какво е, но предполагам, че ти знаеш!- каза той и сложи ръжете си на масата.Явно наистина беше свързано със сестра ми. -Привлече вниманието ми.Какво става?Нищо не ми е казвала. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Пет Мар 25, 2011 1:04 am | |
| О, нима? Дияна й споделяше всичко, но нека мине по нейната... -Вчера дойде у нас...Аз исках да...-прокашлях се, а Елизабет се запревива от смях Мина около минута в която аз я зяпах безмълвно, а тя се въртеше на мястото си, ту се навеждаше наред, ту се облъгаше назад, държеейки се за стомаха и смеейки се до припадък. Прочистих гърло още веднъж и тя замлъкна. -Тя...май се съгласи, но след три секунди ме блъсна силно настрани. След това каза, че й е лошо, а аз я целуннах пак. Тя си взе нещата и си тръгна. Това е! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Пет Мар 25, 2011 1:15 am | |
| -Вчера дойде у нас...Аз исках да... Содели той и точно в този момент не можах да се сдържа и започнах да се хиля. Той ме погледна и бас ловя че ме мислеше за луда.Тръгна отново да казва нещо и аз спрях не исках да го прекъсвам. -Тя...май се съгласи, но след три секунди ме блъсна силно настрани. След това каза, че й е лошо, а аз я целуннах пак. Тя си взе нещата и си тръгна. Това е! Не исках да му казвам.Все пак ми бе сестра.Всичко което си споделяхме си оставаше между нас. -Не знам.Няма никаква представа.Съжалявам.-Бях добра актриса и много добре знаех как да врътна един мъж.Погледнах го и само по погледа му видях че ми повярва.Стана ми гадно.Той я харесваше.Пресегнах се и го потупах по рамото. -Виж,личи си че държиш на нея.Но не знам какво става.Донякъде ме побиват тръпки от тебе,но до някъде. Той погледна надолу,а на мен ми стана още по-гадно.Защо ли трябваше да се забърква Диана с онзи. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Пет Мар 25, 2011 7:29 am | |
| -Не знам.Няма никаква представа.Съжалявам.-каза Елзабет съвсем сурово Тя ме потупа по рамото и за секунда ток пробяга по мен. Не от онзи хубавия, от онзи който ти предсказва, че не може да държиш на този човек. -Виж,личи си че държиш на нея.Но не знам какво става.Донякъде ме побиват тръпки от тебе,но до някъде. Настана кратко мълчание. Завъртях внимателно цигарата си меджу пръстите и задържах погледа си към лъскавите плочки на пода. Очите ми запариха и ги стиснах силно, за да не забележи колко слаб съм. После рязко вдигнах глава, явно не бе видяла нищо. -Ти май не разбираш колко е важно....-измънках-Ако разбереш нещо...Кажи ми, моля те... Предадох се. Елизабет наистина не знаеше нищо. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Пет Мар 25, 2011 7:36 am | |
| Беше му гадно,но не можех да направя нищо.Единствено само Диана можеше да му каже.Не бях аз тази която трябваше да им се бърка във връзката. -Ти май не разбираш колко е важно....Ако разбереш нещо...Кажи ми, моля те... - измрънка той.Не знаех какво да правя. -Ще ти кажа ако сподели нещо.-усмихнах се.Отпих от уискито си и погледнах нагоре.Не можех да го гледам.Заради това щях да горя в ада.Така или иначе се бях запътила натам открай време.Изгасих си цигарата в пепелника.Погледнах го ,а той все още стоеше безмълвен.Не знаех какво да направя.
| |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Пет Мар 25, 2011 7:41 am | |
| Чух как тя въздъхва от съжаление. Нещо което никога не съм искал в живота си. Не съм я молила да си казва:ау, какво сладго мило кутренце! Не съм и няма да моля никого! Станах внезапно стискайки със всички сили парещите си очи. -Благодаря-въздъхнах и тръгнах Въпреки, че бях с гръб към нея знаех, че ме гледа все едно вижда сираче чиято играчка е изчезнала на връх Коледа! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Пет Мар 25, 2011 7:51 am | |
| -Благодаря - въздъхна той стискайки очите.Не той щеше да се разреве,а аз.Мразех да лъжа,но не можех да направя нищо.Стана и си тръгна.Беше ми толкова гадно. Не знаех дали да си тръгна или да остана.Бях като надрусана.Станах и си взех нещата. Тази вечер беше най-ужасната в живота ми..Излязох от бара.Огледах наоколо,а не знаех на къде да тръгна.Закрачих бавно из улицата мислейки за случилото се в дискотеката. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" | |
| |
|
| |
| Бар "The Dome" | |
|