Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Бар  "The Dome" - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Бар  "The Dome" - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Бар  "The Dome" - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Бар  "The Dome" - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Бар  "The Dome" - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Бар  "The Dome" - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Бар  "The Dome" - Page 5 EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Бар  "The Dome" - Page 5 EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Бар  "The Dome" - Page 5 EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 18 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 18 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Бар  "The Dome" - Page 5 Vote_lcapБар  "The Dome" - Page 5 Voting_barБар  "The Dome" - Page 5 Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Бар  "The Dome" - Page 5 Vote_lcapБар  "The Dome" - Page 5 Voting_barБар  "The Dome" - Page 5 Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Бар  "The Dome" - Page 5 3634557V Бар  "The Dome" - Page 5 Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Бар  "The Dome" - Page 5 Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Бар "The Dome"

Go down 
+12
Серина Ван Дер Удсън
Dean Winchester
Kaya Lourence
Nick Jonas
Дияна МакКуин
Renesmee
Алисън Хоуп
Касандра Хейл
Тейлър Бангшот
Дейвид
Елиша Грейв
Annabelle Carter
16 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5
АвторСъобщение
Шарлийн Уитсток
All the normal people in the world.
Шарлийн Уитсток

Брой мнения : 142
Име на героя : Шарлийн Уитсток
Години на героя : 32

Информация за героя.
Семейство: Семейство::
Гадже: Гадже:: Рик Колин
БФФ: БФФ::

Бар  "The Dome" - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 5 EmptyНед Мар 04, 2012 4:06 am

Замислих се над въпроса й и не знаех точно какво да кажа, но реших да изглеждам по-самоуверена ... не обичах да виждам съжаление в очите на другите, когато ме гледат.
- Свикнала съм - казах съвсем спокойно, сякаш ме питаше дали не ми горчи кафето - от малка съм се местила прекалено много и знам какво е да си нов. Признавам ... не е приятно, но от една страна е по-добре, никой да не знае нищо за теб, отколкото всички да те знаят с лошо - усмихнах се някак си тъжно, защото се сетих за едно от градчетата, където бях прекарала цяла година и отпих от питието си, а след това продължих - но пък няма нищо по-хубаво от новото начало, когато имаш намерение да продължиш по различен път.
Смятах да се установя тук за по-дълго ... ако всичко потръгнеше, но никога не знаеш. Сега нещата щяха да са по-трудни, защото всичко зависеше от мен, бях съвсем сама, но не спирах да си повтарям, че позитивното мислене води до позитивни резултати.
Върнете се в началото Go down
Chelsea Dawn Wayne.
Study right!?
Study right!?
Chelsea Dawn Wayne.

Брой мнения : 11
Име на героя : Chelsea

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: I would love to have one ...
Гадже: Гадже:: Blah, blah, love's not for me.. it makes me weak.. and it makes my guard fall down.
БФФ: БФФ:: Florence Carter-Wood

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 5 EmptyНед Мар 04, 2012 4:43 am

- Интересно. - казах и се замислих над думите `и. Аз никога не бях типът човек, който може да се премести на място, където не познава никой, а всички други вече се познават.
- Когато аз бях нова се ужасявах от каквито и да е контакти с хора.. - започнах да разказвам, но осъзнавах колко досадна ставах със своите истории, така че просто си замълчах и отпих от питието си отново. Момичето ми допадаше като характер. Някак си ми напомняше на мен, но на по-млада възраст. Може би преди година, две. Ех, жалко, че се бях променила доста от тогава.
- Но пък е ужасно да се местиш толкова често. Добре, че си решила да се установиш. - казах и се усмихнах, защото виждах тъгата с която Чарли говореше за всички тези премествания и т.н. Реших направо да започна нова тема.
- А намери ли къде да отседнеш?- попитах. Бих `и предложила да остане при мен, но за жалост аз самата все още нямах постоянно жилище.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Брой мнения : 142
Име на героя : Шарлийн Уитсток
Години на героя : 32

Информация за героя.
Гадже: Гадже:: Рик Колин

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 5 EmptyНед Мар 04, 2012 5:13 am

Изслушвах я спокойно, но забелязах притеснението, което я караше да говори и да замлъква изведнъж. Предположих, че все още не можеше да се отпусне в разговор с мен, но на мен ми се беше случвало толкова пъти, затова просто продължих да говоря за себе си, като се надявах накрая да ме почувства по-близа, сякаш ме познава отдавна и да се отпусне максимално, но следващия й въпрос ме свари неподготвена. Добре де ... бях си малко безотговорна и след час и нещо обикаляне в търсене на мотел, се бях отказала и бях решила, че ще намеря къде да спя, след като пийна едно в бара.
- Ами не точно - казах леко засрамена и погледнах в питието си, защото често избягвах чуждите очи, когато не исках да видя осъдителните погледи на хората.
Дълго време просто си разговаряхме, докато накрая не стана наистина късно. Разменихме си телефоните и след като тя ми каза къде има мотел на близо, аз си взех нещата и тръгнах.
Annabelle Carter
All of the famous people of the world
Annabelle Carter

Брой мнения : 680
Име на героя : Annabelle Carter
Години на героя : 30

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: брат - Hero
Гадже: Гадже:: търси се
БФФ: БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 5 EmptyСря Мар 14, 2012 8:15 am

Денят ми беше просто ужасен.Единственото което исках беше да изляза и да пийна няколко питиета.С тези снимки на новия филм ми беше доста трудно.Имах толкова много неща на главата си,а исках само няколко часа почивка.Е,най-сетне бях успяла да си ги издействам.Прибрах се в нас и започнах да се оправям.След около тридесет минути контене бях готова да тръгна.Извиках си такси и излязох пред имението.Не след дълго вече пътувах към центъра.Естествено нямаше как да не попадна в някоя задръстване.Докато чаках забелязах някакъв бар,който се казваше "The Dome".Платих на шофьора и излязох от колата.Влязох в бара и се огледах.Имаше доста хора.Отидох на бара и седнах на един стол.Погледнах бармана който беше доста сладък и казах:
-Едно уиски.Двойно.-усмихнах се и оставих чантата си до мен.
Артър Дойл.
Артър Дойл.

Брой мнения : 26
Име на героя : Артър Конан Дойл.

Информация за героя.
Гадже: Гадже:: Необвързан

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 5 EmptyСря Мар 14, 2012 8:40 am

Какъв беше смисъла на алкохола?
Някой ще го определят като лекарство,което претъпява болката и те кара да забравяш алкохола,но драги,той бавно те изпива и ти забравяш,че истинския проблем в момента е този ,който поглъщаш.Същият,който ще съсипе живота ти.
Това беше една от философиите на Господин Дойл.
Близо две дълги години той беше пристрастен към така наречения алкохол,но всичко се промени ,когато срещна един човек,но за него може да говорим някой друг път.
Артър мразеше всички барове и клубове ,където съвсем спокойно продаваха алкохол на деца под 18 години и никой нищо не правеше по въпроса.
Тогава на преден план ще излезе въпроса:Какво тогава прави в бар?
Много добър въпрос наистина,но не зная дали и аз мога да определя или изкажа точната причина за това.
Понякога имаше това странно усещане в стомаха си,че трябва да свърши нещо.Този момент беше такъв.Трябваше да иде в най-близкия бар само,защото усещаше жажда,жажда към може би неизбежното,а може би точно обратното.
Имаше нужда да усети мириза му и да бъде в тази обстановка,в която беше свикнал.
Когато прекрачи прага и мина през дървената врата.Желанието беше убито,но все пак той реши да остане.
Забърза се към бара седна и поръча една сода.
-Ъ,какво правиш тук?-каза с отвръщение към блондинката,която седеше до него.
-А,да.Какъв тъп въпрос зададох само.Къде можеш да намериш една пияница..освен тук.
http://reintown.forumf.biz/forum
Annabelle Carter
Annabelle Carter

Брой мнения : 680
Име на героя : Annabelle Carter
Години на героя : 30

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: брат - Hero
Гадже: Гадже:: търси се
БФФ: БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 5 EmptyСря Мар 14, 2012 8:51 am

Най-сетне проклетото ми уиски дойде и аз отпих.Алкохолът беше най-хубавото нещо в живота ми.Докато седя някой седна до мен.Обърнах се и кой да видя.Онзи Артър,който постоянно ме дразнеше и ми се искаше да го осакатя.
-Уау ! Колко оригинално.Как успя да го измислиш с твоето малко и недъгаво мозъче?!?-усмихнах се злобно и отпих отново.Както се очертаваше явно и вечерта нямаше да ми е хубава.Само за пет минути този човек можеше до такава степен да ме вбеси,че доброволно щях да се метна под някоя кола.Кръстосах крака и се огледах.Хората се забавлява и пиеха на воля.Викнах бармана и си поръчах няколко шота.Знаех че ще са ми малко,но се пазех за истинският купон.Точни в този момент предпочитах да не бях идвала,но все някак щях да го издържа.
Майкъл Слейтър
Майкъл Слейтър

Брой мнения : 264
Име на героя : Майкъл Слейтър

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 5 EmptyВто Апр 03, 2012 6:26 am

Наближаваше осем вечерта и тъй като по това време нямаше какво да прави вкъщи, нямаше ангажименти за работа и времето му беше свободно,Майкъл реши да се поразходи в центъра на града и да се потопи в нощния живот.
Малко разнообразие щеше да го разведри и да го накара да се отпусне и като се качи в луксозната си кола, запали двигателя и с мръсна газ се насочи към нощните клубове и заведения.
В интерес на истината нямаше карта на града, не го познаваше толкова добре и имаше вероятност да се изгуби, но с прецизна точно успя да се ориентира и в крайна сметка спря пред един бар, който се наричаше The Dome".
Младежът си извади личната карта, показа я на един тъмнокос охранител и влезе вътре, където го посрещна доста спокойна атмосфера, макар че се виждаха и доста подпийнали посетители, се смееха и разговаряха оживено.
Избра си място на бара, настани се и след като дойде едно стройно и красиво момиче,облечено в розова блуза и прилепнали джинси, огледа я добре и с одобряващ поглед каза:
-Здравей, скъпа!За пръв път идвам в бара, така че ми дай най-доброто, което предлагате- предизвикателна усмивка се появи по лицето му и продължи да я заглежда.
-По-полека скъпи, много напираш, но няма да стане така-отвърна му девойката и му хвърли интригуващ поглед.Радвам се, да видя ново лице и затова ще ти направя един коктейл Маргарита комбинация от водка,вино, текила,ягоди и ананас.
-Окей,ще почакам-отвърна и Майкъл и се загледа в добре оформените й части, докато се насочи в ъгъла, където започна да прави напитката.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 5 Empty

Бар "The Dome"
Върнете се в началото 
Страница 5 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Los Angeles / Лос Анджелис :: Центъра-
Идете на: