Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 14 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 14 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Бар  "The Dome" - Page 2 Vote_lcapБар  "The Dome" - Page 2 Voting_barБар  "The Dome" - Page 2 Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Бар  "The Dome" - Page 2 Vote_lcapБар  "The Dome" - Page 2 Voting_barБар  "The Dome" - Page 2 Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Бар  "The Dome" - Page 2 3634557V Бар  "The Dome" - Page 2 Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Бар  "The Dome" - Page 2 Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Бар "The Dome"

Go down 
+12
Серина Ван Дер Удсън
Dean Winchester
Kaya Lourence
Nick Jonas
Дияна МакКуин
Renesmee
Алисън Хоуп
Касандра Хейл
Тейлър Бангшот
Дейвид
Елиша Грейв
Annabelle Carter
16 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
Касандра Хейл

Касандра Хейл

Брой мнения : 11
Име на героя : Касандра Хейл

Бар  "The Dome" - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyНед Мар 27, 2011 3:34 am

Реших да изляза някъде, не ми се стоеше вкъщи. Обл;якох светлите си дънки, бялата блуза с надпис "I love L.A." и реших да си обуя кецовете. Вързах косата си небрежно на опашка и се разходих и градът.
Запътих се към барът "The Dome". Едва когато влязох вътре, осъзнах че главата ме боли и хич не ми беше до претъпкани места, но реших да не си тръгвам. Поръчах си един коктейл и седнах на стола пред бара. До мен стоеше момиче. Погледнах я, след което лепнах някаква полу-усмивка на лицето си.
-Здравей. - поздравих.
Върнете се в началото Go down
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyНед Мар 27, 2011 3:43 am

След като с Бен си тръгнахме от плажа аз отидох до нас да се изкъпя и да облека някакви по нормални дрехи. Обух някакви къси дънкови панталони и естествено някаква бяла тениска с черен надпис "Just you'r tupe". Излязох от вкъщи и тръгнах пеша към бар "The Dome". Пеша по - простата причина, че си бях оставила колата на награждаването, а честно казано сега въобще не ми се разкарваше да си я взимам.
Влязох в бара и веднага си поръчах обичайното...чисто уиски.
- Здравей! - поздрави ме някакво момиче и я погледнах.
- Ти си? - попитах директно. Не ми беше особено до нови запознанства, но ...
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Брой мнения : 1388
Име на героя : Алисън Хоуп

Информация за героя.
Семейство: Семейство::
Гадже: Гадже:: Alex Colle
БФФ: БФФ:: Effy Stonem.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 5:18 am

След като избягах от хотела отидох в друг бар. Още се чувствах малко гадно, че зарязах момчето така, но той не беше за мен.
Не ми се пребираше у нас. Влязох в първия бар, който видях. Беше шумно и...пълно както можеше да се очаква. Настаних се на единственото свободно сапаре. Извадих телефона и дълго се чудех, на кого да се обадя. Повечето ми приятелки сега бяха извън града. Надявах се все пак да видя някой познат или непознат, някой, с когото да поговорим, някой, който да ме разведри малко.
https://stars-rpg.bulgarianforum.net
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 5:22 am

Всичко се обърка толкова бързо.В един момент имах любимото момиче и всичко беше наред,а сега се разхождах из града,опитвайки се да я забравя и да намеря забавление.
Попаднах на един хубав бар,който май беше нов.Не го бях вждал до сега и ми беше интересно да видя какво предлагат в него.Дори и да знаех,че мога да си навлека още неприятности,аз влязох вътре и започнах да се оглеждам за свободни маси.Оказа се,че има само един единствен свободен стол,и той беше до едно момиче.Приближих се към нея,и се усмихнах,когато тя вдигна главата си за да ме погледне.
-Мястото до вас свободно ли е? - попитах я аз.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 5:32 am

-Мястото до вас свободно ли е?- каза някакъв мъжки глас.
Вдигнах глава за да видя кой беше. Не го познавах, но.. беше сладък...
-Да свободно е. - казах и се усмихнах. След това вдигнах чашата си и я изпих.
Може би алкохола щеше да ми помогне да се усмихна и да забравя какво сторих на горкото момче.
-Аз съм Алисън. А ти как се казваш? - направо попитах момчето. Аз бях сама, а и той беше сам. Защо поне да не си поговорим малко?!?
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 6:21 am

-Аз съм Нейт,приятно ми е Алисън! - усмихнах се аз и започнах нервно да потропвам по масата.Какво щеше да си помисли онова момиче,което оставих с една тъпа бележка.
Наместих се на стола и огледах бара.Беше доста претъпкан и създаваше впечатление,че има някакво парти,и всички тези хора са нарочно поканени,но явно не беше така.Дойде някакво подобие на сервитьорка,аз 'и се усмихнах престорено и си поръчах една бира.Не исках да избързвам втори път и да се напивам като свиня.Знаех какво бях причинил на онова момиче,и не исках да се повтаря,поне не за сега.
-От тук ли си? - попитах Алисън и погледнах в очите 'и.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 6:34 am

- Аз съм Нейт,приятно ми е Алисън!- каза той
- На мен също ми е приятно, Нейт. - отговорих и се усмихнах
По дяволите, още един Нейт. Няма ли други имена?!?
След като Нейт си поръча бира ме попита дали съм от тук.
- Да..от тук съм. Ами ти? От тук ли си или си тук да реализираш мечтата си?
Повечето хора идваха в Ел Ей за да сбъднат мечтите си.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 6:44 am

-От Ню Йорк съм! - отговорих аз.Не ми се говореше много за миналото ми,но нямах нищо против да споделя една част с нея. - Реших да се преместя,не защото имах огромна мечта,а просто защото родителите ми ме притискаха.Казваха ми с кого да се срещам и какво да правя,след като завърша.Вероятно мечтата ми е била да се разкарам от тях и да живея спокойно.След като баща ми влезе в затвора,майка ми нямаше никакъв избор и ме пусна да замина. - обесних набързо аз и отпих една глъдка от бирата си. - Каква е твоята история? - попитах я,но после побързах да добавя. - Ако ти се разказва,може да ми разкажеш... - знаех,че може да не 'и е приятно и затова се застраховах.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 7:02 am

Нейт ми разказа набързо за миналото си.. Сега явно беше мой ред.
- Майка ми беше известна актриса, а баща ми - певец. Преди доста време те се разделиха. Наскоро баща ми почина. Доста трудно го преодолях. А колкото до майка ми, с нея никога не сме се разбирали добре. Винаги обичаше по-голямата ми сестра. А аз бях на заден план. Един ден решиш да избягам от нас. С другите ми сестри сега живеем заедно. Вече се разбираме по-добре. Но..моето минало не е много интересно.
- А ти с какво се занимаваш тук? - опитах се да сменя темата. Миналото си е минало и леко ме оттегчаваше.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 7:19 am

Замислих се над въпроса 'и.Технически за сега само учех,и не работех нищо,но и не знаех какво ще работя след като завърша.
-Все още уча! - отговорих простичко и отпих още една глъдка от бирата. - Ами ти с какво се занимаваш? - попитах.Вероятно се занимава с пеене или с филми,но не бях сигурен,затова исках да разбера,кое от двете неща е избрала.Лично на мен повече ми харесваше актьорското майсторство.
Допих бирата си и изчаках жалкото подобие на сервитьорка да дойде.Направих 'и знак да се приближи.Поръчах още една бира и се настаних на мястото си.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 7:27 am

- Аз обичам пеенето. Музиката е моята голяма страст. Но също така съм се снимала в няколко филма. Затова може да се каже, че се занимавам и с двете.
Аз все още чаках да получа главната роля в някой филм, и се надявах това да бъде скоро.
Не се усещах какви глупости говоря. Доста често, когато до мен стои хубаво момче, говоря някакви глупости.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 7:43 am

Надявах се някой път да ми изпее нещо,но сигурно няма да имам такава възможност.Просто вдигнах рамене и отпих от питието си.
Не знах какво да я попитам,защото наистина не ми бяха нужни повече думи за да разбера,че е свястна.Беше печена и определено мой тип момиче.Чудех се само да ли е свободна.
-Ти имаш ли си гадже? - попитах я аз и се опитах да добия по - небрежен вид,дори и да ми пукаше. - Питам просто защото ми е интересно,кой глупак не е с теб сега... - това беше наистина конфузно.Какво ми стана.Изчервих се и се извъртях за да огледам отново бара,и да оправя малко вида си.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 7:48 am

-Ти имаш ли си гадже?- попита ме той.
Защо ли всички това питаха?
-Всъщност...-усмихнах се и след това продължих.
Не нямам гадже. Явно няма много свестни момчета тук. Мисля, че всички ме искат просто за една нощ.
- А ти? Имаш ли си приятелка? - стана ми доста любопитно. Нейт ми изглеждаше точно мой тип. Щеше да е супер, ако и той беше свободен, но едва ли такъв красавец беше сам.. Все пак исках да си пробвам късмета.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 7:52 am

-Ами,момичето в което бях влюбен ме заряза...и сега ми е трудно да свикна,но определено ми минава! - отговорих аз и повдигнах веждите си.
Не исках да я занимавам със своята скучна история,и вероятно ще си помисли,че никой не ме иска,особено ако е чела блога на онази Клюкарка,която много ме дразни.Не исках да давам поводи да ми се подиграват.Това,че момичетата не искат да са с мен повече от една нощ не е много голяма загуба.Така излизат,кои са истинските.А дори с Елизабет не съм имал и една нощ.
Беше ми скучно да стоя и да разговарям с нея на обичайните тъпи теми.Разбира се,тя ги правеше интересни,но имах чувството,че ако продължавам да я разпитвам обичайните неща,ще ме прати по дяволите и ще ме причисли към останалите идиоти,които са били с нея.
-Можеш ли са танцуваш? - засмях се аз.Все пак какво е певица,която не може да танцува. - Би ли танцувала с мен? - зададох въпроса си,а тя ме погледна косо. - Само един танц,обещавам! - засмях се и допих бирата си.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 8:08 am

-Можеш ли са танцуваш? - засмях се аз.Все пак какво е певица,която не може да танцува. - Би ли танцувала с мен?
- Ее...добре. Ще танцуваме. За мен ще бъде удоволствие да танцуваме заедно. - нямаше как да му откажа. А и не ми пречеше да танцувам с готино момче.
Двамата станахме и той ме поведе към дансинга. Музиката стана бавна. Спряхме се по средата на дансинга. Слажих ръце на раменете му.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 8:13 am

Тя се съгласи и аз радостно я поведох към дансинга.След малко стигнахме и започнахме да се поклащаме в такт с песента.Беше приятна песен.Тя сложи ръце на раменете ми.Изчервих се леко и се усмихнах.
-Наистина,танцуваш по - добре от всички момичета,които съм виждал да танцуват! - засмях се и сложих ръцете си на кръста 'и.Потръпнах при допира.Кожата 'и беше доста мека и приятна.Песента свърши и започна нова по - хубава от предишната,но все пак по - бавна.
Танцувахме така около половин час,накрая се изморих и се върнах на мястото си,доволно пиейки още една чаша бира.Това беше доста добре за мен,все още не се бях замаял и можех да виждам,чувам и чувствам страхотно.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 8:28 am

- Наистина,танцуваш по - добре от всички момичета,които съм виждал да танцуват!- каза Нейт.
Засмях се. Чудех се, на колко ли момичета е казвал така. Само и само след това да ги вкара в леглото. Но не ми изглеждаше такъв човек. Не мисля, че само от това се интерасуваше.
Танцувахме така около половин час и след това се върнахме отново на мястото си.
Аз също си взех една бира.
- Ти също много добре танцуваш. -казах..
Постоянно ме мъчеха няколко мисли, затова реших направо да го питам.
- Виж..ъмм..Нейт. Какво правим в момента? Кажи ми дали целта ти е само да ме вкараш в леглото и на сутринта, когато се събудя вече да те няма ли? Или не? Само това искам да знам, защото откакто се запознахме аз си прекарвам доста добре.
Знаех, че звуча глупаво, но любопитствпто ме мъчеше.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 8:32 am

Замислих се.Може би този въпрос щеше да има доста интересен отговор преди няколко часа,но сега мислех съвсем различно.
-Когато ти разбият сърцето,това е единственото нещо,което те интересува... - започнах в началото леко несигурно. - Но да си призная,сега се чуствам добре в твоята компания,и ако се стигне до секс... - замълчах за момент. - На сутринта ще съм до теб... - знаех,че звуча ужасно тъпо и много ще ми е трудно да я допусна до себе си,но за това време,тя наистина ми се издигна много в очите. - Сигурно ти звучи много тъпо. - предположих аз и вдигнах рамене. - Веднъж споделих чувствата си,и пострадах... - свих главата си и се загледах в краката си.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 8:39 am

- Нейт..- започнах да говоря по-бавно и тихо. След това се доближих до него.
Обещавам, че няма да те накарам да страдаш. - след тези думи доближих лицето си го неговото, дишането ми се учести и..бавно го целунах. Да осмелих се и го направих. Целунах го. Не знаех как ще го приеме. Затова се отдалечих и единствено казах:
- Съжалявам. Може би не трябваше да го правя. Не знам какво ми става.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 8:45 am

И след като ми каза,че няма да ме нарани,тя ме целуна.Интересното беше,че всеки път нещата се развиваха по еднакъв начин,но този път ми се стори по - хубаво и по - интересно от всички пъти.
Тя се отдръпна от мен и започна да се извинява.Усмихнах 'и се мило и се приближих до нея.
-Все още не съм сигурен,какво чувствам,но определено много ми хареса тази целувка.И мога спокойно да ти кажа,че и аз няма да те нараня...пука ми за теб.За никоя до сега не ми е пукало така,както за теб.Дори и да те познавам от няколко часа,аз те чувствам по - близка от всички момичета,с които съм бил,независимо за колко време. - усмихнах се чаровно и я целунах страстно.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 9:02 am

С Нейт започнахме да се целуваме. Не отричах. Харесваше ми. Но с него се познавахме само от няколко часа. Все още помня какво се беше случило по-рано. Как се наложи да бягам от стаята ми в хотела. Но сега беше различно. Усещах нещо, което не чувствах с онова момче. Нейт беше различен. Караше ме да се усмихвам, а се познавахме от няколко часа.
- Ее..Нейт.. - не довърших изречението, защото всъщност не знаех какво да кажа. Действията сега говореха повече. Целунах го отново, страстно и нежно.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 9:14 am

Двамата спряхме да се целуваме,понеже не искахме да си навличаше неприятности заради Клюкарката,не ми пукаше особено,но не исках да тя се чувства зле,заради мен.
Нямах представа,дали иска да продължим нататък,или просто да спрем след целувката.Хванах ръката 'и и се усмихнах.
-Караш ме да се чувствам наистина страхотно! - споделих аз и се усмихнах. - Ти си чудесна,но се питах дали днес ще стигнем до повече от целуване,и какво точно беше целуването? - интересно ми беше,дали беше просто заради хубавите думи,които си казахме преди това,или бе начало на едно ново приятелство,и защо не повече от приятелство.Започнах да галя ръката 'и и да се усмихвам.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 9:37 am

- А ти искаш ли да продължеим? Да не спираме само до тук? Защото аз нямам нищо против.
Наистина нямах нищо проти да го направя, ако беше с него. Чувствах се по-сигурна със него.
- Аз съм готова. Ако и ти го искаш, нямам нищо против. - казах и зачаках отговора му.
Знаех, че звуча много тъпо и глупаво.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 9:42 am

Това беше най - доброто предложение за вечерта,но все още не бях сигурен,дали съм готов да бъда с друга,освен с Елизабет.Може би тя беше истинската?
Не.Определено не.Щом тя не искаше да е тук с мен,а ми би шута,значи за нея съм мъртъв.Това беше края на мен и Елизабет.Не исках да се сещам за нея,защото ми ставаше гадно.
Кимнах бодро към Алисън.
-Хайде,искаш ли да дойдеш у нас? - попитах я и се засмях.Двамата излязохме от бара и се качихме в едно такси. - Следваща спирка - дома ми! - усмихнах се и я целунах с език.
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Брой мнения : 996
Име на героя : Renesmee

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: Lindsay Fawn
Гадже: Гадже:: Тейлър Бангшот
БФФ: БФФ:: Серена Ван Дер Удсен

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 EmptyВто Май 10, 2011 6:56 am

Бях толкова разстроена след рождения ден на Линдзи. Исках някъде да се напия за пръв път и да не мисля за никой друг. Живота ми беше толкова скапан.. Защо трябваше Тейлър да се появява в него и да го скапе още повече. Отидох в близкото заведение и седнах на бара.
- Една водка, моля..
Никога до сега не бях писал истински. Само на коктейли или нещо такова. За мен това беше нещо ново, но щом можеше да ми помогне да забравя за момент проблемите си, значи щеше да ми помогне. Барманът ми сипа. Грабнах чашата и я изпих на екс.
- Още едно..- казах аз.
- Лош ден?- Повдигна вежди той.
- О нямаш си и представа...
Надигнах и втората чашка.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 2 Empty

Бар "The Dome"
Върнете се в началото 
Страница 2 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next