Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Бар  "The Dome" - Page 4 Vote_lcapБар  "The Dome" - Page 4 Voting_barБар  "The Dome" - Page 4 Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Бар  "The Dome" - Page 4 Vote_lcapБар  "The Dome" - Page 4 Voting_barБар  "The Dome" - Page 4 Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Бар  "The Dome" - Page 4 3634557V Бар  "The Dome" - Page 4 Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Бар  "The Dome" - Page 4 Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Бар "The Dome"

Go down 
+12
Серина Ван Дер Удсън
Dean Winchester
Kaya Lourence
Nick Jonas
Дияна МакКуин
Renesmee
Алисън Хоуп
Касандра Хейл
Тейлър Бангшот
Дейвид
Елиша Грейв
Annabelle Carter
16 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
Kaya Lourence
All of the famous people of the world
All of the famous people of the world
Kaya Lourence

Брой мнения : 617
Име на героя : Kaya Lourence
Години на героя : 33

Бар  "The Dome" - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyНед Юли 10, 2011 6:34 pm

Пристигнахме ..аз седнах на мястото си и зачах да започнат. Свиреха прекрасни песни..След 15 минути обаче започна любимата ми песен на Jonas и Ник ме поздрави с нея. Почувствах се толкова..незнам как да го опиша с думи. Сякаш цял живот познавах го позанвах но това не беше така познавахме се едва от 3/4 дена. Когато свърши концерта отидох при него зад сцената.
-Благодаря много ме зарадва..беше прекрасно.-прегърнах го и го целунах.
След като мина всичко с Ник се прибрахме вкъщи.
Върнете се в началото Go down
http://friends-of-themoon.bulgarianforum.net/forum
Dean Winchester
All the normal people in the world.
Dean Winchester

Брой мнения : 31
Име на героя : Dean Winchester

Информация за героя.
Семейство: Семейство::
Гадже: Гадже:: Серина Ван Дер Удсън
БФФ: БФФ::

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyСъб Фев 04, 2012 9:10 am

След като предната вечер с Джон си бяхме пийнали ставането на другия ден беше едно от най-трудните неща,които някога бях правил.Едвам се надигнах от леглото,почесах се зад врата и последва доста продължително прозяване.Чакаше ме нощна смяна в бара..не ги обичах особено,обикновено тогава имаше най-много сбивания и тем подобни,но вече бях свикнал и не го приемах на сърце.
Облякох една черна тениска и тъмни дънки,оформих небрежно косата си,взех коженото си яке и се отправих към бара.След минути пристигнах и поех смяната си.Всичко беше както обикновено,даже бих казал че нямаше много хора.Сигурно вече беше около 00 часа и на бара се настани една русокоска.Учудващо беше сама.
Отидох при нея за да взема поръчката й.
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Брой мнения : 1032
Име на героя : Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: Алисън-сексаа
Гадже: Гадже:: Dean Winchester
БФФ: БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyСъб Фев 04, 2012 9:24 am

Изпратих Блеър да се види с Чък..толкова бяха сладки заедно,а тя имаше нужда да я побутна,сякаш не вярваше в себе си,но пък нали за това ми беше и най-добра приятелка.
Вечерта се очертаваше да е скучна.Звъннах на Али,но тя бе на вечеря с Алекс,така че се оказах сама...НЕ!Нямаше да остана вкъщи!
Облякох кожените панталони и блузата с едно рамо,с която много си отиваха.Грабнах дамската си чанта и само след секунди бях пред вратите на един от любимите ми барове.Платих си таксито и влязох вътре.Музиката,тълпата разгорещили се купонджии и всичко друго си беше както трябва,обаче за момента бях сама.Огледах бара за познати лица,но никой.Седнах на един от високите столове и зачаках бармана да вземе поръчката ми.
Dean Winchester
Dean Winchester

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyСъб Фев 04, 2012 9:58 am

Изглеждаше все едно й е скучно,а може би наистина бе така.Застанах срещу нея като сложих ръце на барплота и й се усмихнах мило.
-Какво да бъде?-попитах и й смигнах.Хубаво де..не я свалях.Просто изглеждаше самотна,а по случайност на мен също ми беше някак умряло.Както и очаквах поръча си Мохито.След като питието й беше готово го оставих пред нея внимателно и отново се усмихнах.
-Сигурно сега би ме зашлевила,но..защо си сама?-попитах леко несигурно,защото от момичета вече всичко очаквах,а милата усмивка не слизаше от лицето ми.Използвах мига да огледам набързо чертите на лицето й,беше доста красива,а русата й дълга коса..мм..обичах русокоски.
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyСъб Фев 04, 2012 11:27 am

Бях се отвяла нанякъде и когато чух непознатия мъжки глас,лико се сепнах.
-Какво да бъде?
- Сухо мартини-отвърнах и му се усмихнах в отговор.Момчето не сваляше очи от мен,а не можех да отрека,че беше много секси,но най-вероятно сваляше всяко момиче на бара,така че не се впечатлих особено.
Когато сервира питието ми,взех в ръка високата стъклена чаша и отпих.
- Защо съм сама ли?!-попитах объркана.
- Защото може би точно теб търсех?-усмихнах се и повдигнах вежда.
Извадих маслинката от чашата си с език и се заиграх с нея вперила очи в бармана...вечерта все пак не се очертаваше да е толкова скучна...
Dean Winchester
Dean Winchester

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyСъб Фев 04, 2012 11:39 am

Гледах мноого внимателно как се е заиграла с маслинката и просто за миг си представих как се заиграва така с една част от тялото ми.Ох..отново перверзията ме обзе..
-Хм..ето ме.-усмихнах се доволно и си налях чаша с уиски и отново се върнах при нея.За щастие нямаше много хора на бара,а и казах на колегата ми да ги поема за малко.Все пак можех ли да не обърна внимание на..на русокоската.
-Виждаш ли какви жертви правя за теб..изоставих редовните си клиенти,но пък си заслужава.-погледнах я миличко.Добре де..свалях я..апф.Какво можех да направя..беше сама,прекалено секси и тази маслинка..Ъх..
-Май..маслинката ти хареса?-подкачих я и се усмихнах отново като отпих доста голямо количество от уискито в чашата си.
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyСъб Фев 04, 2012 12:01 pm

- Това е най-малкото което можеш да направиш.-смигнах му..-но да определено си заслужава.
- Май..маслинката ти хареса
- Хъм..май на теб повече..-усмихнах се палаво.
- Е от кога работиш тук..не съм те срещала?-отпих поредната "юнашка" глътка от питието си.Блеър не беше тук да ме спре,а ми бе писнало да се съобразявам с всеки и с всичко..да определено след 4-тата чашка винаги съм меко казано на черешата,но обичах да се забавлявам,а бармана не беше за изпускане въобще.
- И как ти беше името?-усмихнах се леко.
Dean Winchester
Dean Winchester

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyСъб Фев 04, 2012 12:12 pm

Хаха,определено за маслинката беше права.Още не можех да отделя поглед от устните й,а вече започвах да изглеждам като пълен идиот.
-Аз ли..аз съм тук от 2 години.-Усмихнах се.-Е..как ще ме видиш?Не е като да работя тук от година,че даже и две..нее...-поклатих глава и се засмях.
-Дийн.Дийн Уинчестър.-казах самодоволно и подадох ръката си за да се здрависаме
-А,вие русокоске сте?-попитах като повдигах вежди и все още я гледах така миличко.Беше адски сладка,а и определено имаше чувство за хумор,едно от малкото такива момичета.
-Не си ме улучвала на смяна?От отдавна ли идваш тук?-попитах и изпих уискито си като си налях ново
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyСъб Фев 04, 2012 12:25 pm

- Две години?!-определено не очаквах такъв отговор.Поклатих глава.
- Най-вероятно проблема е,че винаги след вечер тук..насутринта имам само бегли спомени..да не кажа и никакви.-засмях се.
Имаше нещо в държанието му,което наистина ме харесваше...не започваше с нещо от рода на "В кой мотел искаш да идем маце?".Потръпнах при спомена за последното ми посещение в The Dome.
- Серина.-усмихнах се ... беше добра,че не ме познаваше,бях забравила какво е да те питат как се казваш,особено в последно време след серията филми,в които участвах.
Позволих си до го огледам най-безцеремонно и определено не съжалих за което.Добре оформените му мускули се очертаваха ясно под черната му впита тениска,а и забелязах,че има чувство за стил,нещо рядко срещано.
Dean Winchester
Dean Winchester

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyСъб Фев 04, 2012 12:32 pm

-Ау,май някой купонясва яката,а?-попитах я и се засмях
-Аз нямам много време за такива работи..ако го направя ще спя до вечерта и пак ще съм на смяна тук.Освен ако няма много работа мога да си позволя да се разсея..както сега например.-смигнах й и отпих от уискито си.Шефът щеше да ме убие,ако разбереше че му пия от уискито ама какво пък..и без това ме беше закотвил тук..а и аз бях..любител на алкохола.
-Серина.Хубаво име.-усмихнах се
-Е,вече ще се оглеждам всяка вечер за теб.-усмихнах се доволно-Такова лице не се забравя.-погледнах я невинно и за миг Бил ме извика,защото някакво момиче притендирало аз да му направя коктейла.
-Една секунда..-казах на Серина и отидох при другото момиче,което беше пияно до козирката и крещеше,че иска да спи с мен.Прекрасно..трябваше да се обадя на охраната.След като изяснихме всичко се върнах отново при Серина.
-Мдам..и такива неща се случват..-повдигнах рамене усмихвайки се
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyНед Фев 05, 2012 2:26 am

-Ау,май някой купонясва яката,а?
- Нямаш си и на идея!-засмях се.- Доколкото името...мерси,въпраки че не съм много убедена,че си го харесвам.
Едно момче повика Дийн на другия край на бара,защото имало проблем.
- Върви няма да бягам.-засмях се и загледах как се отдалечава.Проследих с поглед какво прави и чак тогава осъзнах какво викаше непознатото момиче,което беше прекалило с текилата.
- Много обожателки а?Не бях виждала на някой мъж да му крещят,че искат да спят с него,а той да не отвърне със същото.-казах с усмивка като се върна.
- Мдам..и такива неща се случват..
- Често?
Dean Winchester
Dean Winchester

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyНед Фев 05, 2012 2:36 am

-Е,не чак толкова често.Не съм чак такъв магнит за жените.Вярно,че съм сладък..-подмсихнах се-и скромен както виждаш.-засмях се и се загледах в нея.Лицето й беше доста красиво.За тялото не знам...не можех да я видя добре,но бях сигурен,че и то е перфектно.Да не би Бог да ми бе изпратил ангел?!Хахаха..
-Само внимавай и ти да не започнеш да крещиш,че искаш да спиш с мен,защото не знам дали тогава ще мога да ти откажа.-засмях се и я погледнах палаво.
На бара се настаниха някакви глупаци,които не спираха да досаждат на някакво момиче,което очевидно не искаше да е с тях.
Приближих се към момичето и попитах дали има проблем,но двамцата се намесиха като казаха да не се меся и че съм бил ръб?!АЗ РЪБ?!Е..вече прекрачиха границата.Никой не можеше да ме нарича ръб,аз да не бях Робърт Патинсън..
Излязох пред парплота и им ударих по един юмрук в лицата,а те побягнаха като палета.Пхах..кретени.Тъпото беше,че всичко се случи пред Серина,но не понасях да ме наричат ръб,а и тъкмо отървах онова момиче от тях.
Върнах се зад бара и отново бях срещу Серина.
-Хъх..и това се случва.-засмях се и леко раздвижих пръстите на едната си ръка.
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyНед Фев 05, 2012 5:16 am

Тъкмо щях да кажа "и скромен",когато думите излязоха от неговата уста.
- Мда предимно скромен.-смигнах му.
- Само внимавай и ти да не започнеш да крещиш,че искаш да спиш с мен,защото не знам дали тогава ще мога да ти откажа.
- Ха,че на мен кой ми отказва?!-поклатих глава..това не прозвуча точно както трябва.
- Иначе ти трябва първо да ме впечатлиш достатъчно преди да ме накараш да "крещя"..-засмях се и отпих и последната глътка от мартинито си.
Отстрани се чуваха злобните подмятания на група кретени новодошли в бара,които притесняваха едно момиче.Дийн се намеси и по-високият от двамата непознати го нарече ръб,при което той не се сдържа.Прескочи бара и се хвърли с юмруци срещу двамата.Панически скочих на крака и забързах към охраната на входа на Дъ Доум.След секунди се върнах тях,те се намесиха и потушиха скандала.Огледах се..всички в бара бяха извадили телефоните си и ги бяха насочили към нас.Не че репутацията ми беше много добра,но сега преди излизането на новия ми филм трябваше да се съобразявам да не съм звездата в блога на клюкарката.Грабнах палтото си:
- Да вървим?-казах и хванах Дийн за ръката.Първоначално пръстите му трепнаха от допира ми,но след това здраво се сключиха с моите и заедно тръгнахме към изхода.
Dean Winchester
Dean Winchester

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyНед Фев 05, 2012 5:56 am

На мен изобщо не ми беше проблем,че всички ни снимаха,но явно на за нея беше проблем.Докато се осъзная бяхме хванати за ръце и тичахме на някъде извън бара.След като се отдалечихме достатъчно се спрях и я погледнах.
-Ъъм къде отиваме?
Попитах и повдигнах любопитно вежди.Не че ме бъркаше де.Виж я ти..можела и на токчета да бяга.Всъщност едва сега успях да я поогледам по-обстойно.Стройна и дълги крака..мм..Мръсните мисли веднага навлязоха в съзнанието ми.
-И между другото защо избягахме така?
Засмях се,а в следващият момент осъзнах колко светкавици на апарати щракаха,а обективите бяха насочени към нас.
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyПон Фев 06, 2012 9:27 am

-Ъъм къде отиваме?-попита Дийн,когато вече бяхме пред бара.
- Ами ние..аз..таковал...-затърсих превилните думи да му обясня ситуацията,но не успявах да ги намеря.
Изведнъж няколко светкавици прекъснаха опитите ми и ни заоблъчваха.Проследих объркания поглед на Дийн към папараците и обратно.
- Казвам се Серина Ван Дер Удсън.-казах си запих поглед в пода игнорирайки щракащите фотоапарати наоколо и надявайки се,че това ще е достатъчно да разбере какво точно става..
- Хей Серина как се казва новия?-подвикна гадничко някой от репортерите наоколо.
- Сега разбираш ли?-обърнах поглед към Дийн.
Dean Winchester
Dean Winchester

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyПон Фев 06, 2012 9:43 am

Оу...стана ми доста по-ясно.Май се бях забъркал с някаква известна..не някаква.Знаех за нея..просто не я бях виждал.Но не ме бъркаше,изобщо даже.Когато някой от тълпата подвикна се издразних и обвих ръце около талията й като я целунах нежно по устните.
-Това ще задоволи любопитството ви,а сега се разкарайте!-казах твърдо и хванах ръката на Серина като се качихме в едно такси и казах на шофьора да кара към адреса на апартамента ми.Защо я водех там и аз не знаех,но това беше първото място за което се сетих.
Обърнах се към нея и казах леко гузно.
-Ъм..съжалявам,че те целунах,просто онази тълпа адски ме издразни..-усмихнах се неловко и я погледнах.-Не знам как издържаш..-засмях се и за пореден път се вгледах в лицето й като в главата ми изплува споменът за целувката.Определено не беше зле и по дяволите искаше ми се отново да го направя..
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyЧет Фев 09, 2012 1:11 am

Фотоапаратите около нас не спираха да щракат,а светкавиците ни облъчваха.Вгледах се в очите му и видях,че е разбрал..очаквах да ми се развика,защото нищо не бях споменала или най-малкото да си тръгне бесен,но видях и друго в очите му.Изведнъж усетих ръката му на кръста ми.Придърпа ме към себе си и устните ни се впиха едни в други.Наистина не го очаквах,а мислите ми бяха на вихрушка.
Дийн ни проправи път,отвори вратата на таксито,паркирало наблизо и се настанихме на задната седалка като даде на шофьора някакъв непознат за мен адрес.Тъкмо отворих уста,за да попитам къде отиваме,когато той започна да ми се извинява.Личеше си,че се чувства много неловко,а и не спираше да сменя темите светкавично,най-вероятно чудейки се дали ще му ударя шамар или нещо подобно.Засмях се лико иа наклоних глава като го целунах нежно,за да прекратя новата вълна думи.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Брой мнения : 142
Име на героя : Шарлийн Уитсток
Години на героя : 32

Информация за героя.
Гадже: Гадже:: Рик Колин

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyНед Мар 04, 2012 1:40 am

Разхождах се безцелно и търсех някакъв мотел, в който да отседна за няколко дни, но единственото, което привлече погледа ми, беше някакъв бар. Без да се замислям влязох в него, като се настаних на един висок стол на бара и пуснах сака си на земята. Нямаше какво да правя, нямаше при кого да отида ... следователно, нямаше и защо да бързам. Бармана ми се усмихна и започна да ме предразполага към разговор, но аз просто си поръчах един "Манхатан" и го помолих възможно най-учтиво да ме остави на спокойствие. Принципно бях много разговорлива и обичах компанията на другите, а и много рядко казвах на някой да ме остави намира, но сега чувствах, че главата ми ще се пръсне направо. Изпих половината от съдържанието на чашата си без да си поема дъх и усетих как питието се изля надолу и затопли гърлото ми. Може би, отстрани изглеждаше грозно, младо момиче да пие по този начин само в някакъв бар, но просто не се сещах за нещо друго, което мое да направя сега. След като реших, да спра да се натягам и да оставя нещата сами да се оправят, както правех винаги ... естествено не помагаше, но все пак ... та, обърнах се към оживената част на заведението и започнах бавно да оглеждам хората.
Chelsea Dawn Wayne.
Study right!?
Study right!?
Chelsea Dawn Wayne.

Брой мнения : 11
Име на героя : Chelsea

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: I would love to have one ...
Гадже: Гадже:: Blah, blah, love's not for me.. it makes me weak.. and it makes my guard fall down.
БФФ: БФФ:: Florence Carter-Wood

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyНед Мар 04, 2012 1:59 am

Поредния скучен, скучен ден. Задълженията ми вече бяха почти избледнели от списъка, тоест имах малко време за себе си. Малко трудно щях да реша как да го прекарам и се замислих, че трябваше да е нещо отпускащо, защото утре отново всички тези отговорности чакаха мен и никой друг. Улиците бяха почти празни, а шум не се чуваше почти от никъде. Вървях безцелно, когато изведнъж се натъкнах на един бар. "Хм, подходящо място за убиване на скуката, нали?" замиислих се, след което директно влязох в помещението. Всичко бе доста осветено и цветно. Не съвсем по мой стил, но щях да го преживея някак, нали? А вътре имаше много, много хора. Май всички подобно на мен намираха спасение от скуката в някакъв бар, или пък просто обичаха да си попийват за утешение. И всички бяха някак .. еднакви. Приближих се до бара и единственото свободно място, което видях бе до някакво момиче. Седнах и си поръчах едно уиски, а след това реших, че е време да завържа някакъв разговор с момичето стоящо до мен.
- Хей, времето ли убиваш, или мъката? - попитах любопитно, обръщайки се към нея.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyНед Мар 04, 2012 2:09 am

Както си седях спокойно, до мен седна някакво момиче. Огледах я изпитателно от горе до долу и накрая се появи една одобрителна усмивка на лицето ми. Надявах се да не види как я зяпах, но обувките й привлякоха веднага вниманието ми. Сетих се как бях зарязала целия си гардероб вкъщи и бях тръгнала само с кецовете на краката си, но се опитах да не мисля за подобни глупости, защото това беше най-малкия ми проблем.
Момичето се обърна към мен и ми заговори, а аз й отвърнах с топла усмивка. Странно защо, но не ме подразни, както беше станало с бармана. Замислих се над думите й, а после погледнах питието си, като го довърших и махнах на бармана, за да ми донесе много.
- С толкова много алкохол ... най-много да убия себе си - казах весело и я погледнах, като се надявах да долови шегата ми - Ами ти?
Супер ... това беше най-тъпото нещо, което можех да я попитам, но бях толкова блокирала, а определено исках да продължа разговора по някакъв начин.
Chelsea Dawn Wayne.
Study right!?
Study right!?
Chelsea Dawn Wayne.

Информация за героя.
Гадже: Гадже:: Blah, blah, love's not for me.. it makes me weak.. and it makes my guard fall down.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyНед Мар 04, 2012 2:18 am

Момичето се усмихна топло и ми отговори шеговито. Без никаква ирония мога да кажа, че в момента ми трябваше точно някой с който да поговоря. Щеше да ми дойде невероятно отпускащо, а събеседничката ми изглеждаше доста приятна. Засмях се в отговор на шегата `и и отговорих на въпроса `и.
-Хм, аз съм водена от скуката. Между другото се казвам Челси, но можеш да ми казваш Уейн. - замълчах за малко без много, много да осъзная думите, които туко що изрекох и побързах да се поправя. - Ам, всъщност, моля те, наричай ме Уейн. Мразя това Челси. - засмях се откровено и погледнах към нея с въпросителен поглед и след това сама я попитах.
- А ти си..? - усмихнах се отново.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyНед Мар 04, 2012 2:28 am

Гледах я и се подсмихавах, защото отлично знаех за какво ми говореше. Не че не харесвах името си, но звучеше прекалено изискано, а да не говорим, че хич не ми отиваше. Шарлийн ... звучеше ми като име на някоя надута лелка, но за щастие никой вече не ме наричаше така, а и аз не се представях така, освен в определени случай, когато все още успявах да се държа като дама.
- Чарли - казах весело и протегнах ръката си, но не можах да сдържа любопитството си и преди да успея да се осъзная, се чух как вече я питам - а от къде идва това Уейн?
Chelsea Dawn Wayne.
Study right!?
Study right!?
Chelsea Dawn Wayne.

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyНед Мар 04, 2012 2:56 am

Името и бе Чарли.
- Приятно ми е! - казах аз веднага след като се представи.
- Ам, Уейн е фамилията ми. - казах и се засмях. - Просто не можах да намеря име, което да ми хареса повече от Уейн, така че .. Уейн.
Уискито, което си бях поръчала вече бе пред мен, а аз не бях забелязала. Вятър ме вееше на бял кон мен, но никога не си го признавах. Взех чашата и леко я надигнах, като отпих една малка глътка и погледнах към новата си позната, след което и се усмихнах тясно и реших да продължа разговора.
- Не съм те виждала наоколо.. Нова ли си, или просто не обичаш да излизаш? .. - казах аз със риска да сбъркам и да стана за смях пред Чарли.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyНед Мар 04, 2012 3:04 am

Веднага се засмях на думите й. Нямаше начин да се свъртя на едно място, камо ли ако пък е затворено. Дори не обичах да спя вкъщи, защото рядко се прибирах, Е ... все пак не исках да я отблъсна още от сега с поведението си, затова щях да измисля нещо, което да я задоволи като отговор, но все пак да не прекалявам с информацията. Понякога ставах ужасно досадна, когато се отпуснех пред другите и започнах да говоря. Мозъкът ми ми казваше "Спри се бе", но устните не чуваха командата му, а продължаваха да се движат и да се движат.
- Всъщност ... дойдох преди няколко часа - казах весело и погледнах към изхода - имам предвид в глада - уточних веднага смеейки се, защото можеше да си помисли, че съм прекарала 2 часа сама в бара, като се наливам с алкохол - но принципно обожавам да излизам. Много малко се нещата, които могат да ме накарат да си остана у дома за по-дълго.
Под по-дълго имах предвид повече от нужното време за сън, къпане и закуска.
Chelsea Dawn Wayne.
Study right!?
Study right!?
Chelsea Dawn Wayne.

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 EmptyНед Мар 04, 2012 3:32 am

-Ха-ха, аз съм същата. - засмях се одобрително и си мислех колко много имаме общо с Чарли.
- Добре, че уча и поне се занимавам с нещо.. иначе съм мъртва. - продължих да говоря и говоря. - Няма ли да ти е трудно така като не познаваш никого в този голяяямм, гоолям град. - казах и се засмях. Добре. Нямаше да говоря повече, докато не чуя отговора `и. Отпих отново от питието си и то взе, че свърши. Погледнах към бармана с изпитателен поглед, той разбра намека ми и взе чашата. След броени минути я върна пълна и аз пак отпих, чакайки отговора на Чарли.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Бар "The Dome"   Бар  "The Dome" - Page 4 Empty

Бар "The Dome"
Върнете се в началото 
Страница 4 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Los Angeles / Лос Анджелис :: Центъра-
Идете на: