| Бар "The Dome" | |
|
+12Серина Ван Дер Удсън Dean Winchester Kaya Lourence Nick Jonas Дияна МакКуин Renesmee Алисън Хоуп Касандра Хейл Тейлър Бангшот Дейвид Елиша Грейв Annabelle Carter 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Дияна МакКуин V.I.P.
Брой мнения : 500 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Диана МакКуин
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Вто Май 10, 2011 7:35 am | |
| Нямаше какво да правя в къщи и реших да се отбия в някой бар. След като напръсках целия апартамент с френски парюм, за да премахна острата миризма на цигари идваща от брат ми, веднага тръгнах по нощен живот. Надявах се някой да не ме познае, защото нямаше въобще да мога да си почина, а всъщност точно заради това ходех по барове. Още от вратата се отправих към бара и си поръчах една Маргарита. До мен имаше някакво момиче. Изглеждаше доста младо, за да пие толкова много. Пред себе си имаше вече четири празни чаши и поръчваше петата. Надявах се да не е някоя ревностна фенка и я заговорих: -Сигурна ли си че имаш годините да се натряскаш така? | |
|
| |
Renesmee Администратор
Брой мнения : 996 Join date : 05.04.2011 Име на героя : Renesmee
Информация за героя. Семейство:: Lindsay Fawn Гадже:: Тейлър Бангшот БФФ:: Серена Ван Дер Удсен
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Вто Май 10, 2011 7:40 am | |
| Изведнъж до мен дойде едно момиче. Когато се загледах в нея забелязах, че е Дияна МакКуин. Ако бях трезвена сигурно щях да и скоча, но в този момент не ми беше до това. За миг се сетих за сестрата на Тейлър Дияна за която ми беше споменал, но това беше невъзможно. Тя ме попита дали имам годините за да пия така. - Ами аз.. Реших да излъжа. - Да имам ги, а ти имаш ли правото да им държиш сметка за това, което правя? Сръбчих и се аз. В момента не ми се говореше с никого. Исках да остана сама и да не говоря с никого. Момичето продължаваше да ме гледа стреснато. - Виж не искам да съм груба, но наистина имам много проблеми на главата... Надигнах петата чаша. | |
|
| |
Дияна МакКуин V.I.P.
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 12:56 am | |
| Момичето бе повече от грубо. Аз реших да съм мила, а тя ми държи някакъв тон всякаш съм я питала защо е тъпа! И най-мразя когато хората ми се управдават с лош ден когато се държът като пълни олигуфрени. Поръча си поредната чаша. Личеше й че никога до сега не е пила, защото човек, който има опит с алкохола никога не се наливаше така. Да вземем дори пияницата Тейлър за пример-той пие бавно, наслаждава се на напитката. Въпреки, че бях много нагрубена, също бях много любопитна: -Мога ли да ти помогна?-попитах-Сигурно искаш да споделиш... | |
|
| |
Renesmee Администратор
Информация за героя. Семейство:: Lindsay Fawn Гадже:: Тейлър Бангшот БФФ:: Серена Ван Дер Удсен
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 1:02 am | |
| Засмях се на думите на Дияна.. Не можех да повярвам, че иска да чуе сълзливата ми история. Попринцип никога не се държах грубо с хората, но сега... - Хм ами ето ти картината.. собственото ми гадже се опита да ме изнасили за 2ри път.. Изведнъж започнах да се смея силно. - Не е ли забавно? Момичето ме погледна стреснато. Явно алкохола не ми влияеше много добре, но не ми пукаше. Днес беше моя ден за разпускане. - Още едно барманче, дай едно и на мацката до мен.. Посочих Дияна и отново се разкикотих. | |
|
| |
Дияна МакКуин V.I.P.
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 1:11 am | |
| Това бе тотално откачено. Гледах я като прасната с тухла в главата. -Много забавно...-смъмрих Момичето продължаваше да се превива от смях. -И само това ли? Непознатата ме погледна учудено. -Няма ли да извикаш полицията?-поясних | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 1:17 am | |
| Хм този въпрос ме стъписа. Дори не бях мислила за полиция.. В никакъв случай нямаше да се обаждам. Тейлър не го заслужаваше ... Всъщност си го заслужаваше, но просто аз не бях способна на това. Не можех да му го причиня... - Хм.. Защото не съм такава.. Пък и ако името му ще се появи на кориците на всички списания. Изведнъж си представих следното заглавие "Режисьора Тейлър Бангшот се опита да изнасили малката сестра на Линдзи Лоън" | |
|
| |
Дияна МакКуин V.I.P.
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 1:22 am | |
| Не мисля, че някой ще се появи на кориците на смипанията само защото е пробвал да изнасили пияна малолетна. Но не споделих тази мисъл с нея, защото със сигурност щеше да скочи да ме бие... май вече се бе напила, защото мигаше на парцали и се клатушкаше на мястото си. -А гаджето ти защо да излиза по вестниците?-попитах-Да не е известен? Познавам ли го? | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 1:28 am | |
| Със сигурност го познаваше.. - Въпросният господин е Тейлър Бангшот, известният и велик режисьор. Момичето ме погледна стреснато. Устните и се разтвориха леко. Та тя дори не ми знаеше името, а вече знаеше почти всичко за личния ми живот. - Между другото аз съм Ренесме.. Отново избухнах в смях. Наистина трябваше да спра да се наливам, но просто не можех. Защо до сега не се бях напивала? Това беше толкова хубаво, караше те да не чувстваш... | |
|
| |
Дияна МакКуин V.I.P.
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 1:34 am | |
| Тейлър Бангшот ли каза!? Изплюх част от Маргаритата без да искам в шока. Главата ми леко се улоля от мисълта, че брат ми вече е и изнасилвач! Момичето се представи, но дори не я чух. Бях изпаднала в нещо като транз. Не можех да приема...не исках да приема! -Чакай...Тейлър Бангшот...-промълвих едвам-Режисьора? Надявах се да е Тейлър Бангшот куминочистача или Тейлър Бангшот от бакалията, а не брат ми. | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 1:39 am | |
| Момичето изпадна в шок.. - Аха същия.. ама ти сега да не се ръздрънкаш и без скъсах с него.. Изведнъж отново се сетих за Дияна сестрата на Тейлър, ами ако беше наистина тя? Щях да потъна в земята от срам.. Защо ми пукаше толкова много за последствията. Защо ми пукаше толкова много за Тейлър?? | |
|
| |
Дияна МакКуин V.I.P.
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 1:43 am | |
| Оуу, нееенененене! Същия Тейлър! Точно когато си мислех, че не може да пропадне повече той го направи! Официално той е най-големия тъпак, който някога съм познавала. -Казваш за втори път.-започнах Момичето чието име така и неразбрах кимна -Защо си му простила първия път? | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 1:47 am | |
| Защо ли му простих първия път? На този въпрос имаше толкова много отговори.. - Ами защото мислех, че ще се промени.. защого го обичам, нали знаеш такива работи.. Казах съвсем простичко. Изведнъж се стъписах. Току що да не казах, че го обичам? Това беше лудост, та той ми причини толкова болка и все още продължава да ми причинява. | |
|
| |
Дияна МакКуин V.I.P.
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 1:56 am | |
| Усетих нещо вътре в мен което крещеше да помогна на Тейлър. Все пак той ми беше брат и много го обичах. Тази можеше да извика полиция и да се свърши с него. А даже като я гледам беше непълнолетна, тоест щеше да загази още повече. -Е, щом го обичаш, защо не му простиш и този път?-започнах да измислям сложни начини за спасението на батко си-Нали само се е пробвал? Дошъл му е ъкъла на време в главата. Може и ти да си се държала...провокативно показвайки, че искаш връзката ви да премине на друг етап... | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 2:02 am | |
| Аз да премина на друг етап? Да бе да? Тази чуваше ли се какво говори? - Аз съм самата Дева Мария.. Тейлър е кретен и гледа само как да вкара едно момиче в леглото. Според него това е начина да покаже колко много ме обичал. Врели не кипели.. Изпих поредната чашка с алкохол и вече не чувствах на коя планета съм. Сякаш гравитацията щеше да ме засмука.Замислих се какво ли парви в момента Тейлър? Сигурно задоволява нуждите си с някоя друга.. Тази мисъл ме втресе. Не можех да си представя да целува друга, да докосва друга. Сърцето отново ме заболя.. | |
|
| |
Дияна МакКуин V.I.P.
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 4:21 am | |
| Момичето вдигна ръка към бармана, но аз сложих десницата си на рамото й за да я спра. -Не мислиш ли че пи достатъчно?-попитах я Непознатата сви рамене сконфузено и свали ръчичката си. Да, може Тейлър да е...да го наречем "жиголо", но само аз имам правото да го наричам кретен! -Може наистина това да е начина за него да покаже колко те обича...-казах Всъщност въобще не го мислех, но пробвах всякакви начини до края на вечерта шансовете му да го тикнат зад решетките да се смъкнат поне до 43 процента. -Ако повечето момичета са искали само това от него, този...Тейлър-продължих-е възприел това вместо думи и подаръци като показване на чувствата си. | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 4:30 am | |
| Какво искаше да ми намекне това момиче? Да не мислеше, че ще се обадя на полицията.. - О ама на теб наистина ти пука за него, а? Спокойно ако се интересуваш няма да се обадя на полицията. Не съм чак толкова лоша... Явно момичето наистина искаше Тейлър да не влезе зад решетките. - Чакай малко той да не те е пратил тука да ме разобеждаваш? Нищо чудно да го е направил. Може да е платил на Дияна, да ме проследи и да ме убеди да му простя.. | |
|
| |
Дияна МакКуин V.I.P.
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 6:04 am | |
| -Пффф!!! Каквооо!? НЕееееЕЕ!-преиграх-Даже съм се срещала с този...Тейлър само веднъж на наградите на Мтв. Момичето махна с ръка-жест който значише:Няма значение. Със сигурност звучах тъпо. Защитавах уж "непознат" -Но зависи от теб...-не забравих да кажа-Ти решаваш дали ще се съберете или не... | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 7:32 am | |
| - Ами тогава щом аз решавам отговора е НЕ... Сложих на бара стотачка. - И никой не може да промени мнението ми освен Тейлър. Наистина беше така. Не исках Тейлър да ми се обеснява в любов, а да ми я доказва. - И все пак ако видиш пак му предай много поздрави... Засмях се аз и станах от стола си. Дияна изведнъж ме хвана за ръката. | |
|
| |
Дияна МакКуин V.I.P.
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 7:36 am | |
| Щеше да си проличи прекалено много, че се познаваме, но все пак реших да пробвам. Пък и момичето видимо бе пияно, но вярвах да може да сметне две и две и да се получи кръвна връзка. Тейлър, трябва вечно да си ми благодарен! -Какво имаш предвид под доказва?-попитах дръзко-Дай пример! | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 7:42 am | |
| Сега пък и пример да и давам.. Вече ставаше досадна. С какво Тейлър можеше да докаже любовта си? Главата ми беше толкова замаяна, че не можех да мисля. - Ох ами не знам.. да направи нещо романтично... Бих искала да стане като по филмите, но бях сигурна, че това е просто фантазия. Тейлър не беше от нежните момчета. Той беше груб и пълен кретен. Не знам как вообще се влюбих в мъж като него. - Нещо друго? Повдигнах вежди към момичето. | |
|
| |
Дияна МакКуин V.I.P.
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 7:55 am | |
| Тейлър и нещо романтично? За него нещо хипер романтично ееее...да се държите за ръце за три секунди. Е, изглежда трябваше да се постарае доста. Всъщност аз трябваше да се постарая и да измисля нещо, а той да го изпълни... -Еми да...-казах-Едно цвете и целувка урежда ли те? | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 7:59 am | |
| А да цвете и целувка е направо идеално? - Хубаво е ще започне с това, но няма да ми е достатъчно. Аз не съм от лесните мацки с, които е свикнал да излиза и той знае това. Поне се надявах да знае. Все пак не мисля, че на всяка се обяснява в любов. Или го прави? Ами ако за него съм била поредната бройка? Не ми се вяраше, той ми каза толкова мили неща преди да си тръгна. - А и на мен не ми се вярва да направи и това.. Вмъкнах. | |
|
| |
Дияна МакКуин V.I.P.
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 8:10 am | |
| -О, повярвай ми...-казах-Ще го направи... Ренесме се усмиха и се улоля към вратата. -Да ти викна такси?-предложих Момичето махна с ръка и продължи да върви с препъвания и клатушкания към вратата. И това ако не бе прословутата "спасителка"... | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Сря Май 11, 2011 8:14 am | |
| Тръгнах лакатушкайки се към хотела. Той беше на две преки от тук. След 10 минути си бях у дома. Проснах се на леглото и съм заспала. | |
|
| |
Nick Jonas
Брой мнения : 128 Join date : 23.06.2011 Име на героя : Nick Jonas Години на героя : 37
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" Нед Юли 10, 2011 7:22 am | |
| Пристигнахме. Кели седна във VIP зоната. Концерта започна.. След 15 минути: - С тази песен искам да поздравя, единственото момиче, което ме разбра.. Единственото момиче, което ме развеселяваше в най-гадните ми дни.. Кели Хилтън !! Всички ракопляскаха а аз започнах...
I'm, I'm good at wasting time I think lyrics need to rhyme And you're not asking But I'm trying to grow a mustache
I eat cheese, but only on pizza, please And sometimes on a homemade quesadilla Otherwise it smells like feet to me And I, I really like it when the moon looks like a toenail And I love you when you say my name
If you wanna know Here it goes Gonna tell you this The part of me that'll show if you're close Gonna let you see everything But remember that you asked for it I'll try to do my best to impress But it's easier to let you take a guess at the rest But you wanna hear what lives in my brain My heart, will you ask for it, for your perusing? At times confusing, slightly amusing Introducing me
Doo doo, doo doo doo doo to Doo doo, doo doo doo doo to La la la la La la la la la la la la, da
I never trust a dog to watch my food And I like to use to the word "dude" As a noun, or an adverb, or an adjective And I've never really been into cars I like really cool guitars and superheroes And checks with lots of zeros on 'em I love the sound of violins And making someone smile | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бар "The Dome" | |
| |
|
| |
| Бар "The Dome" | |
|