Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Къщата на Алън Смит EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Къщата на Алън Смит EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Къщата на Алън Смит EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Къщата на Алън Смит EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Къщата на Алън Смит EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Къщата на Алън Смит EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Къщата на Алън Смит EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Къщата на Алън Смит EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Къщата на Алън Смит EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Къщата на Алън Смит Vote_lcapКъщата на Алън Смит Voting_barКъщата на Алън Смит Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Къщата на Алън Смит Vote_lcapКъщата на Алън Смит Voting_barКъщата на Алън Смит Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Къщата на Алън Смит 3634557V Къщата на Алън Смит Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Къщата на Алън Смит Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Къщата на Алън Смит

Go down 
АвторСъобщение
????
Гост

Къщата на Алън Смит Empty
ПисанеЗаглавие: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyЧет Апр 14, 2011 8:52 am

Къщата на Алън Смит Modern-house-exterior
Къщата на Алън Смит Modern-contemporary-rich-living-room-decor
Къщата на Алън Смит 09b93_copat-kitchen-salina-kos-1
Къщата на Алън Смит Luxurious-lavish-rich-bathroom-design
Къщата на Алън Смит Rich-guy-house-04
Върнете се в началото Go down
Кристиана Дейвидсън

Кристиана Дейвидсън

Брой мнения : 30
Име на героя : Кристиана Дейвидсън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyПет Апр 15, 2011 7:09 am

С Алън решихме до отидем в неговата къща. Реших да оставя на него той да кара колата ми. Не бях в трезво състояние, а аз си имах личен закон - никога да не карам пила, или недай си Боже - пияна. Алън не беше пил чак толкова много, затова той седна до волана, а аз - до него.
След броени секунди се намирахме пред къщата му. Боже, беше внушителна! Не приличаше а нормалните къщи със скучни фасади и триъгълен покрив, а имаше странна форма, която й придаваше чар. цялата беше много добре осветена, а моравата отвън бе окосена. Хареса ми. Да, хареса ми. Обърнах погледа си към него и в този миг установих, че къщата не ми е харесала толкова, колкото самия Алън. Преди да влезем в къщата му казах:
- Алън, къщата ти е страхотна! Много ми хареса.
Той се усмихна чаровно и ме погледна пак. Аз отвърнах на погледа му и се приближих към него и го целунах по устните съвсем кратичко, колкото да го провокирам. Той ме хвана за ръката и ме въведе в къщата си. Отвътре беше още по-ослепителна отколкото отвън - повече светлини, интериора беше супер, модерен и интересен.
Но, честно казано, в момента най-много ми допадаше не толова къщата, колкото нейния притежател. След като разгледах наоколо, се върнах обратно при него. Палавото ми настроение беше достигнало предела си. Доближих се максимално до него и хванах врата му, като го притеглих в себе си за страстна целувка. Усетих ръцете му как се плъзгаха към ципа на роклята ми.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyПет Апр 15, 2011 10:39 pm

Двамата започнахме отново да се целуваме.
Тя си беше като истинска тигрица.Подлудяваше ме.Но тозно когато се канех да сваля роклята `и се сетих,че имам прислужници.А те могат много да ме прецакат,и да прецакват момичето с мен.
На сутринта сигурно ще сме заключени в стаята или пък ще са ни скрили дрехите.Те бяха наистина голяма напаст.А на мен не ми се търсеха нови.Все пак аз бях известна личност,а те бяха просто хора и нямаше как да намеря други.Носи ми се славата из целия град сигурно.
Целунах я още веднъж,а после я вдигнах на ръце и тръгнахме към моята стая.Тя ме погледна странно.А аз се усмихнах.
Стигнахме до моята стая оставих Крис на леглото,а след това се обърнах да заключа вратата.
-Предпазни мерки. - усмихнах се и я целунах.Този път спокойно свалих роклята `и и продължих да я целувам.Прокарах ръка по бедрото `и и целунах врата `и,после слязох и по - надолу - към деколтето.
Засмях се и продължих да я целувам по всяка част от тялото `и.
Кристиана Дейвидсън

Кристиана Дейвидсън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyСъб Апр 16, 2011 3:13 am

Толкова го харесвах. Беше... беше някакси по-различен от другите с които съм била. Беше страстен, див, пълен със сексапил и излъчване. В другите момчета все някое от тези качетва липсваше. Целувките ни с Алън ставаха все по-продължителнии на мен все повече започнаха да ми харесват.
По едно време той ме вдигна и ме понесе на някъде. Аз го погледнах очудено. Да, ясно ми беше, че ще правим секс, но какво по-интересно от това да го направим на дивана в хола му, примерно. Тогава ми присветна. Слуги! Той имаше слуги. Нормално, ако бяхме у нас и аз щях да предпочета друго място.
Влязохме в стая с голямо легло и аз предположих, че това е няговата стая. Нямах време да я разглеждам с поглед, защото си имах нещо по-атрактивно да гледам точно сега. Алън с рязко движение свали ципа на роклята ми, а после и самата нея. Започна да ме целува навсякъде - устните, врата, деколтето и бавно слизаше все по-надолу и по-надолу, а аз се наслаждавах на всеки негов допир.
Миг по-късно аз го обърнах, така че той да е по гръб, а аз да съм отгоре му и започнах да разкопчавам ризата му, а след това и панталона. Той ми помогна да ги съблека, а след това и двамата се отървахме от вече излишното бельо. Алън отново се приближи до мен и започна да ме целува страстно и продължително. Дишането и на двама ни стана тежко. В стаята можеше да се усети страстта. Желаехме се.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyСъб Апр 16, 2011 3:27 am

Мигове по - късно двамата бяхме полу голи.Целувахме се нежно и страстно.Тя ми доставяше наистина огромно удоволствие и аз се чувствах доста добре.
Радвах се,че сега бях в леглото с Крис,но се зачудих какво ще стане утре,когато се събудим.Аз я исках за повече от един път,но това,което правех попринцип не ми го позволяваше.
Трябваше да я оставя да лежи в леглото ми,и една бележка до възглавницата.А може и без бележка.
Не.Ще се опитам този път да остана в леглото като мъж и да посрещна сутринта с нея в прегръдките си.
Продължих да я целувам.Облизвах гърдите `и и същевременно прониквах в нея.Двамата се сляхме в едно.
Виковете `и се чуваха из цялата къща.Не ми пукаше за старомодните ми слуги,щяха да чуят как се прави добър секс,а не като тях,само да се целуват и през дрехите.
Аз и Крис се клатехме в синхрон.Сменяхме позите за секунди.Желаех я цялата.Започнах да усилвам темпото.
Кристиана Дейвидсън

Кристиана Дейвидсън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyСъб Апр 16, 2011 6:30 am

Когато двамата се сляхме в едно, аз здраво стиснах завивката на леглото под себе си и се извих като дъга. Беше повече от перфектно. Той беше повече от перфектен. Целуваше ме непрестанно. Когато проникна в мен, аз така изкрещях, че имах чувството, че бях изгонила дори и най-малкото създание, намиращо се в района. Но пък от друга страна... не ми пукаше. Аз се забавлявах и това бе част от забавлението ми.
По лицето на Алън също се беше изписало безмерно удоволствие. Той беше притвори очите си и се наслаждаваше на всичко, което се случваше. Постепенно увеличавахме темпото. Мислех си, че леглото всеки момент можеше да поддаде заради екстремния ни секс. Той намери устните ми и впи своите в тях за дълга целувка.
След няколко минути, аз го бутнах по гръб и се озовах върху него. Косата ми беше разрошена, а ние и двамата бяхме целите потни. Той ме хвана за врата и лекичко ме притегли към себе си, за да ме целуне. Силен стон в знак на възбуда се откъсна от устните ми, а Алън се усмихна дяволито и отново ме дръпна плътно към него, като едновременно с това не спираше да... да си върши неговата работа.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyСъб Апр 16, 2011 6:57 am

Всичко беше леко казано страхотно.
Момента не можеше да се опише само с една дума,затова не се насилвах да мисля как да опиша точно този момент.И всеки момент всичко щеше да избухне.
Усещах,че едвам се сдържам.Усещах как вените на врата ми се напрягат.И точно няколко секунди след това всичко приключи.Почувствах се страхотно,но същевременно,много изморен.
От всякъде ми течеше вода.Бях наистина капнал,но поне си заслужаваше да капна с такова страхотно момиче.
Пльоснах се на леглото и започнах да въздишам тешко.Придърпах я към себе си и `и се усмихнах.
-Беше наистина страхотно! - казах `и,след което се изправих и отидох до тоалетната.
Кристиана Дейвидсън

Кристиана Дейвидсън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyНед Апр 17, 2011 1:47 am

Не исках да мисля. Исках да освободя мозъка си от всякакви мисли и да се насладя само и единствено на Алън. С него се чувствах направо на седмото небе от радост. Той ми доставяше такова удоволствие, каквтото скоро никое момче не беше.
След многократно сменяне на позите, стигнахме до ръба. Усещах жилите на врата му толкова напрегнати и стегнати, че всеки миг щяха да експлоадират. Аз отново се бях извила на дъга и стисках с всичка сила чаршафа под мен.
Секунди по-късно всичко свърши. Алън се просна на леглото до мен, задъхан. Аз също дишах учестено. И двамата бяхме потни, а аз - рошава. Никой не говореше, защото просто нямахме сили дори за това.
- Беше наистина страхотно! - каза Алън, като ме дръпна до себе си, а след това стана и отиде в банята.
Аз едвам събрах сили да се изправя от леглото. За миг поогледах стаята му - типично мъжка стая. Харесваше ми интериора. И аз тръгнах уморена към банята, където Алън бе застанал до мивката. Увих въце около кръста му, а той се обърна и ме целуна продължително.
- Господин Смит, ще ми покажете ли къде мога да си взема един душ? - палаво го попитах - Ако желаете може и да се присъедините даже... няма да имам против - дяволито му намигнах.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyНед Апр 17, 2011 2:34 am

Тя влезе при мен и уви ръце около кръста ми.Което ми хареса.Целунах я.
След което тя попита къде може да си вземе душ.Аз посочих малкото басейнче,или някаквото подобие на него и се усмихнах.
-Ето това място е подходящо за релакс и почувка,а ето там. - посочих към душа. - е душа ми. - усмихнах се.
В този момент ми се искаше да вляза в малкото басейнче с нея,но имах чувството,че тя е много изморена и няма да иска.
Все пак нищо нямаше да загубя ако пробвах,но какво ще правя,ако тя ми откаже.Щях да рискувам.Все пак обичах да правя всичко за момента и да не гледам в миналото.
Влязох в басейна и се обърнах към нея.Беше ми много приятно.Водата беше страхотна.Единственото нещо,което в момента ми липсваше,беше да влезе при мен.
-Водата е стархотна. - казах аз.След което се гмурнах под вода и излязох отново. - Ако искаш ела...тези боксерки ми пречат и не знам как да ги махна. - усмихнах се перверзно.
Кристиана Дейвидсън

Кристиана Дейвидсън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyНед Апр 17, 2011 3:32 am

Алън ме целуна отново. Започваше да ми харесва все повече и повече да ме целува. Нещата с това момче стояха много по-различно отколкото с другите. Май ми се приискваше да не е само за една нощ... Но все пак, той ми беше споделил, че и той също не предпочита връзките, така че... Не знаех какво действително щеше да излезе от това.
Той ми посочи къде е душа, а после и малкото басейнче, или подобие на такова, в средата на банята. Самият той се запъти към басейнчето и влезе вътре. За миг се отпусна и затвори очи.
Изпитах удовлетворение от себе си, защото май бях успяла да го уморя. но нямаше да го оставя така лесно да си почива. След като отвори очи ми каза:
- Водата е страхотна - а после се гмурна за секунда - Ако искаш ела...тези боксерки ми пречат и не знам как да ги махна - перверзно ми подхвърли той.
Нямаше как да устоя на тази покана и бавно тръгнах към басейнчето. Той ми подаде ръка и ми помогна да вляза вътре. Не ме остави да седна, а ме дръпна директно върху себе си, в скута му. Прилепи ме плътно към тялото си и ме целуна пламенно и продължително. Двамата заедно свалихме боксерките му. Явно и двамата искахме да го направим отново и все някак щяхме да намерим сили за това.
Той ме хвана и ме обърна, така че аз да съм към стената на басейна. Продължи да ме целува, като едновременно с това прокара ръце по бедрото му. Явно не знаеше, че това ме подлудява...
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyНед Апр 17, 2011 3:42 am

Тя се съгласи да дойде при мен,което ми хареса.
Но отново се замислих,над това,което ще стане утре?Наистина ли повече няма да я видя.Наистина ли повече няма да мога да се почувствам толкова страхотно и толкова задоволен?
Не исках всичко да свършва така.Исках я завинги,но нямах смелоста да `и го кажа.А и това не бях аз.Аз не живея така,аз съм по - различен,и не бива да се променям.Но толкова я желая.
Целунах я няколко пъти и започнах да прониквам в нея.Наистина секс в комбинация с вода беше наистна страхотно.Устните ми шареха по тялото.Ръцете ми я докосваха навсякъде.Желаех я толкова много.Продължих да забързвам темпото и същовременно да я галя.
Кристиана Дейвидсън

Кристиана Дейвидсън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyНед Апр 17, 2011 4:05 am

Трябваше да му кажа. Исках да му кажа, че това... това, което правим исках да е за повече от веднъж. Да, може би щеше да стане бавно, защото двамата сме такива, че не харесваме сериозните връзки, но пък у него имаше нещо, което ме караше, да се самозабравям. Трябваше да поговорим, но това щеше да стане може би след малко.
Сега имахме друга работа - да се отдаваме един на друг максимално. Той проникна в мен за втори път през тази вечер. Както първия път, аз отново буквално изкрещях, което явно му харесваше. Той не спираше да ме целува, като същевременно забързваше темпото все повече и повече. Господи, беше дяволски добър и знаеше какво да прави.
Водата от басейнчето се плискаше по плочките с всяко наше движение, но никой не забелязваше това. Досега не го бях правила във вода, но осъзнах, че много съм пропускала. Беше страхотно. А човека, с който го правех, правеше удоволствието поне три пъти по-неповторимо.
Той ме повдигна и ме сложи върху себе си, като спря устните си върху врата ми. Май щях да имам смучка на сутринта. Устните му слизаха все по-надолу и по-надолу и се задържаха главно върху гърдите ми. Алън продължаваше да прониква в мен бързо, а моите викове се увеличаваха. Отново сменяхме позите на всяка минута, но на мен това адски много ми харесваше.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyНед Апр 17, 2011 11:47 pm

Тя се наслаждаваше на всяко мое докосване,което ми хареса,адски много.
Реших да сменим позата.Изправих се и я вдигнах с мен.След което продължих да я целувам.
Явно тя разбра какво искам и двамата продължихме да се целуваме.Слязох малко по - надолу и целунах гърдите `и,след което започнах да ги мачкам.После прокарах ръка по бедрото `и и седнах на малкото парапетче,което обграждаше басейна.Продължих да я целувам и да прокарвам ръката си по бедрото `и.После я придърпах към себе си и я сложих да седне в мен.Започнах бавно да прониквам в нея.Да я целувам.А след като и тази поза ми омръзна се изправих и я придърпах в прегръдките си.
Тя започна да ме целува.Навсякъде,а аз само `и прошепнах:
-Не искам това да свършва! - след което я оставих,да ми се порадва и да ме задоволи.
Кристиана Дейвидсън

Кристиана Дейвидсън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyПон Апр 18, 2011 1:17 am

Алън ме повдигна, заедно със себе си, като не спираше да ме целува страстно. Това беше станало любимата ми част от вечерта - целувките ни. Бяха изпълнени със страст. Толкова, че да запалят пожар. Той седна на парапета, който ограждаше басейнчето и отново прокара ръката си по бедрото ми. След това ме дръпна към себе си и бавно проникна в мен, карайки ме да полудявам. Въпреки това, продължи да ме целува пламенно.
Няколко секунди по-късно и тази поза ни беше омръзнала. Той ме прегърна, а аз на свой ред започнах да го обсипвам с целувки. Беше невероятен!
- Не искам това да свършва! - чух тихо да прошепва Алън, като ме погали леко.
Аз повдигнах глава и се доближих към устните му. Целунах ги за кратко и му казах тихо:
- Няма да свърши! - седнах отново в него, а той ме прилепи плътно до себе си.
Не зная откъде бях толкова сигурна за това, но наистина го знаех. Сякаш вътрешно. Не знаех, обаче, дали той го искаше. Аз определено исках да се събуждам повече от един ден до него. Но дали той го искаше? Дали бяхме само за тази вечер, а утре щяхме пак да бъдем просто едни непознати?
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyПон Апр 18, 2011 1:56 am

Целувките продължавах.Това,което тя правеше ми доставяше огромно удоволствие.
Тя намираше местата,които ме караха да полудявам.Аз явно също успявах да намеря тези места.Продължих да прониквам в нея и да засилвам темпото.След малко отново легнахме в басейнчето.А аз се шмугнах под вода и я придърпах към себе си.Двамата се срещнахме под вода.Целунах я няколко пъти,след което излязохме.Продължих да прониквам в нея,като я придърпах към себе си.
И след няколко минути отново сърших.Всичко приключи.Лежахме на повърхноста на водата и се галехме.Бях много изморен,но се радвах,че тя успя да ме умори.
Кристиана Дейвидсън

Кристиана Дейвидсън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyВто Апр 19, 2011 4:23 am

С времето и темпото ни се засилваше. Страстта и у двама ни растеше непрекъснато. Сменяхме позите и местата си постоянно, което добавяше още повече наслада към всичко това.
И двамата се потопихме под водата. Тя бе кристално чисто и не ми беше проблем да го видя. Той се доближи към мен и ме целуна няколко поредни пъти, докато бяхме под повърхността. След това излязохме бавно над водата и той продължи да прониква в мен бързо. Няколко секунди по-късно и двамата отново бяхме на ръба. Водата се пръскаше на всякъде, а сладостните стенания и от двама ни изпълваха помещението. Задъхани, и аз, и Алън се облегнахме на стената на басейна. Той ме хвана през кръста и ме дръпна, така че да съм пред него, и започна да ме гали отстрани на ръката. От време на време повдигаше брадичката ми и ме целуваше дълго. Бях толкова уморена, че можех да заспя на секундата. Това момче бе изпило цялата енергия от тялото ми. Но аз нямах нищо против това.
- Алън, това беше най-невероятния секс през живота ми! - възкликнах тихо минути по-късно - Адски съм уморена и ще заспя всеки момент - казах му, а той ме придърпа по-плътно към себе си.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyВто Апр 19, 2011 6:30 am

Виждах и усещах,че `и се спи.След малко тя си призна,че `и се спи.Засмях се,след което е придърпах към себе си.
Вдигнах я на две ръце и тръгнахме към стаята ми.Всичката бъркотия,която направихме в банята щеше да бъде почистена на сутринта.
Сложих я да легне на леглото.След което легнах до нея.Придърпах я към себе си и прошепнах в ухото `и:
-Лека нощ! - а после затворих очите си.Не спирах да мисля за тази страхотна вечер.След известно време вече бях заспал.
Кристиана Дейвидсън

Кристиана Дейвидсън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит EmptyЧет Апр 21, 2011 7:13 am

Алън ме пренесе до леглото, като през цялото време ме даряваше с целувки. Адски много ми харесваше да ме целува, но това го казвам вече за не знам кой път. Внимателно ме положи на леглото и отново се настани върху мен. Устните му шареха по врата и деколтето ми. Изведнъж почувствах срам от него... Не зная защо, при положение че цяла вечер бях гола. Беше смешно.
След няколко минути, той се обърна по гръб, придърпа ме към себе си и ми пожела "Лека нощ". Аз много бързо се унесох в дълбок сън, стоплена в прегръдките на Алън.

Събудих се от остра болка в главата. Махмурлукът си каза дума. Алкохолът май ми беше дошъл в повечко предната вечер. Предната вечер... какво... Алън... секс... О, Господи! Пак бях правила секс с напълно непознат. Колко типично беше станало! Чак сега осъзнах какво бях направила.
Отворих си широко очите и огледах стаята. От Алън нямаше и помен. Дори и без бележка, че го няма. Въздъхнах шумно и се изправих бавно. Мразех се, че го правя постоянно. Спя с мъже, които не познавам. Всяка вечер. Тярбваше да прекратя този начин на живот.
След като вече бях станала, исках да напусна къщата по-бързо. Но уви, не можех да забравя целувките. Всички тези целувки, с които Алън ме обсипваше снощи... Господи, бяха невероятни!. Набързичко навлякох роклята си и извадих от чантата си някакъв лист хартия. Написах на него: "Благодаря за прекрасната вечер!" и го оставих на възглавницата му. Надявах се икономката да не я изхвърли.
Пооправих иначе рошавата си коса и бързо излязох от къщата, качих в автомобила си и отпраших към дома си.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Алън Смит   Къщата на Алън Смит Empty

Къщата на Алън Смит
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Къщата на Хейли и Вон
» Къщата на Ани Пуенте