Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Cavalli club - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Cavalli club - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Cavalli club - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Cavalli club - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Cavalli club - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Cavalli club - Page 5 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Cavalli club - Page 5 EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Cavalli club - Page 5 EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Cavalli club - Page 5 EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Cavalli club - Page 5 Vote_lcapCavalli club - Page 5 Voting_barCavalli club - Page 5 Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Cavalli club - Page 5 Vote_lcapCavalli club - Page 5 Voting_barCavalli club - Page 5 Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Cavalli club - Page 5 3634557V Cavalli club - Page 5 Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Cavalli club - Page 5 Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Cavalli club

Go down 
+23
Ани Пуенте
Freddie Mclaire
Kayla Fray.
Сам Лайвли
Зендая Блек
Ейври Уайт
Дияна МакКуин
Алекзандър Лайтууд
Кендра Уилкинсън
Taylor Foster
Катрин Пиърс <3
Jenny Humphrey
Chuck Bass
Дейвид
Никол Дж. Стюарт
Елизабет Дейвис
Вивиан Стюарт
Рейчъл Спаркс
Серина Ван Дер Удсън
Lindsay Fawn
Виктор Кревйър
Кристофър Рандал
Annabelle Carter
27 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
АвторСъобщение
Катрин Пиърс <3
Study right!?
Study right!?
Катрин Пиърс <3

Брой мнения : 184
Име на героя : Катрин

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: сестра-Nikole Wild
Гадже: Гадже:: Ноуп
БФФ: БФФ:: Ariadne Dawson.,Alisa Kerr

Cavalli club - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyПет Апр 01, 2011 8:43 am

Jenny Humphrey написа:
Джени не беше готова за това.И особено когато видя Катрин.Момичето,за което пишеше в "Клюкарката".
-Аз не съм тук! - засмя се тя. - Но трябва да тръгвам,ако не искам да стана следващата жертва на Катрин,нали така! - повдигна едната си вижда и се изправи.Извади пари от чантичката си и ги остави на бара.Повика бармана и му плати.Обърна се към Чък и Катрин и им каза чао.
Излезе от бара с бърза крачка.

Ау колко беше хубаво да имаш репутация.
"-Клюкарке обичам те!"мислех си,не че Джени или която и да е друга имаше как да ме уплаши.
-Оу господин Бас "съжалявам",че изгоних русокоска-изтеатралничих
Доближих се много близа до него и го прегърнах..захапах закачливо крайчеца на ухото му и знаех,че му е харесало..поправка виждах,че му е харесало.
И точно,когато Чък мислеше,че му е минал номера изгълтах на един дъх остатъка от питието си и тръгнах към изхода.Докато вървях подръпнах по-нагоре и без това късата си рокла..сигурна бях,че ме гледа.
Обърнах се като стигнах до изхода казах:
-Довиждане Чък-пратих му въздушна целувка и се изхилих на разочарованото му изражение.
Хванах едно такси и се прибрах.
Върнете се в началото Go down
Рейчъл Спаркс

Брой мнения : 351
Име на героя : Рейчъл Спаркс

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyПет Апр 01, 2011 9:15 pm

Имаше нещо, като някаква извратена притегателна сила, което все ме отнасяше при Виктор. Започвах да свиквам, а и ми харесваше. Пък и Вик си разбираше от... Е, сега, да не издавам тайните, че после ще ми се върне някак (сигурно ще разкаже на някоя от лелите какво лошо момиче съм била и ще се почнат двучасовите лекции).
- Никой не ме е разсърдил - ухилих се, отпивайки от... Вече не помнех какво си поръчах последно. - Само ми скапа настроението, но мисля, че ти ще си така добър да го оправиш.
Дарих го с ослепителна, 24-каратова усмивка и запалих цигара.
Виктор Кревйър

Виктор Кревйър

Брой мнения : 270
Име на героя : Виктор Кревиър

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyПет Апр 01, 2011 9:31 pm

-Оо, моето бебче не трябва да се връзва на недостойни за нея.-засмя се Виктор.-Ако ми позволиш, с удоволствие бих оправил не само настроението ти..
Той се обърна към бармана..Повика го..Надигна чашата си и изпи съдържанието й на екс, поръчвайки още едно питие..Дам, можеше да се присъедини към клуба на не толкова анонимните алкохолици..Нямаше равен в това отношение, но винаги пиеше с мярка и никога не прекрачваше границата ..
-Колко пи?Да знам колко имам право да те напия..
Рейчъл Спаркс

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyПет Апр 01, 2011 9:53 pm

Засмях се. Добре, официално ще сложа табелка на Вик" "моят личен наркотик, повдигащ настроението". Всъщност не. Така губи чара си. По-скоро: "сексапила, който изниква незнайно откъде, но цели точните моменти". Ох, нямаше да го табелизирам...
-Колко пи?Да знам колко имам право да те напия.. - попита ме сводникът.
- Амиии - започнах да броя на пръсти. - Едно мартини, уиски... или не беше днеска. Бял ром, маргарита, после някакъв шот и сега водка... Обаче никой не ти е дал право да ме напиваш...
Макар че, ако съдя по държанието си, добрия ми стар приятел - алкохола, вече ме беше хванал. Станах от стола си леко (да си призная не ми се падаше от тея високи неща) и се настаних в скута на Вик... Той да се оправя с мен.
Виктор Кревйър

Виктор Кревйър

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyПет Апр 01, 2011 10:10 pm

-Мм, послушната ми котарана..-прошепна в ухото й, докато се настаняваше удобно в скута му.Захапа леко възглавничката на ухото й.-Май си пила достатъчно..Днес..или вчера..
Ръцете му я хванаха през кръста и я обърнаха с лице към него..Обожаваше да гледа очите й, но по-интересно му беше да изучава тялото й..Ръцете му се спуснаха надолу и се спряха на добре оформеното й дупе, което просто го влудяваше в комплект с дългите крака..Притисна я към себе си..Устните му се спуснаха от възглавничкана на ухото й по врата й надолу, обсипвайки деколтето й с малки ефирни целувчици..
Рейчъл Спаркс

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyПет Апр 01, 2011 10:21 pm

Най-доброто нещо, което бях правила от доста време насам - да се оставя в ръцете на Виктор Кревйър. Принципно щях да реша, че е лоша идея, но не бях спала с никой от почти седмица и бях зажадняла за опитните... ръце на Вик. Напоследък нещо не ми вървеше с нищо... Но сега не ми се занимаваше с глупавите ми проблеми.
Съсредоточих се в/у устните на Вик, докосващи деколтето ми.
Прокарах ръка под ризата му, а после най-нахално я пъхнах в панталона му. Другата се шареше някъде по задника му... И после на питието ми, за да отпия.
- Нали знаеш, че се намираме на стол на бара в пълен клуб? - попитах, поръчвайки си още едно... нещо (май казах текила).
Около нас имаше купища хора, което само по себе си си беше доста възбуждащо... И все пак не исках после да се озова на първа страница на жълтите клюкарници...
Виктор Кревйър

Виктор Кревйър

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyПет Апр 01, 2011 10:32 pm

Виктор изтръпна, когато почувства ръката й под панталона си, предчувствайки какво следва..О, така искаше да я чука..Въобще не му пукаше къде са и защо са там, но ако дамата му предпочиташе, можеха да се преместят..
-Лично на мен не ми пречи, бебче..Но ако имаш претенции може да се преместим където ти се прииска.-засмя се Вик..
Изправи се, така както я държеше за дупето и я носеше..Бръкна в задния джоб на дънките си и извади една едра банкнота..Остави я под чашата си и тръгна на някъде с Рейчъл..
Кендра Уилкинсън

Кендра Уилкинсън

Брой мнения : 135
Име на героя : Кендра Уилкинсън

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyВто Апр 05, 2011 7:58 am

Аз сънувах ужасен кошмар и се бях събудила обляна в сълзи, но хубавото е че Линдзи беше до мен. След като ме успокои, започнахме да търсим рокли. Аз си избрах една къса синя рокля с гол гръб, а тя една бяла без презрамки. Излязохме. Отидохме в най - голямата дискотека в града. Когато влязохме за мое учудване видях Джоузев да се натиска с едно момиче. Идваше ми да направя скандал, но не исках защото това ще повреди на репутацията ми. Извадих си телефона и написах смс: "Аз съм в дискотеката и те виждам какво правиш. Няма смисъл повече да сме заедно. Вече не значиш нищо в живота ми." . След този смс изтичах в тоалетната и започнах да плача. Линдзи дойде с мен и ми каза:
- Мила, той не е за теб не си струва да плачеш. Хайде да си вървим от тук.
Тръгнахме, но тази грозна картина просто не ми излизаше от главата. Джоузев и някакво"момиче".

Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

Брой мнения : 503
Име на героя : Линдзи Лоън
Години на героя : 36

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyВто Апр 05, 2011 8:13 am

Избрахме си хубави рокли и отидохме в един клуб..Седнахме и..забелязах,че Кендра гледаше много учудено..Извади телефона си и започна да пише нкакъв СМС..КОгато погледнах видях гаджето и се натискаше с някакво момиче,което никога не бях сррещала..Явно бе поредната уличница.Кендра изтича в тоалетната и аз я последвах..Поговорихме си малко и тя поиска да си тръгнем..Тя бе толкова разсроена и ми бе жал..Съжалявах,че и казвах,че всичко ще е наред..Той излезе пълен боклук..Тя не заслужаваше такъв човек до себе си..Трябваше и нещо по-добро..И явно онзи СМС наистина е бил за това той е искал да скъсат..Бешеми изключително мъчно и го преживявах тежко..Въпреки,че нямах нищо общо..
Алекзандър Лайтууд
Study right!?
Study right!?
Алекзандър Лайтууд

Брой мнения : 60
Име на героя : Алекзандър Лайтууд

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyПон Апр 11, 2011 7:06 am

Алекзандър реши да излезе, да отиде в някой нощен клуб. Отдавна не беше ходил. Пък и беше в настроение за танци плюс голяма доза алкохол.
Влезе в "Cavalli club" и отиде на бара за да си поръча нещо. Избра едно уиски и зачака.
Огледа клуба и хората в него.
Барманът му подаде чашата с уискито. Алек я изпи на екс и погледна към момичето до него.
-Здравей. - поздрави той и отново хвърли няколко погледа на момичето до себе си.
Дияна МакКуин
V.I.P.
V.I.P.

Брой мнения : 500
Име на героя : Диана МакКуин

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyПон Апр 11, 2011 7:19 am

Започваше да ми става много неприятен навик, всеки почивен ден да изкарвам по барове в компанията на някое коктеилче с цвят крещящ:РАДИОАКТИВНО и малки количества алкохол в него. Хубавото бе че поне дните в които не тичах от снимачна площадка на интервю, а после на друга снимачна площадка бяха малко.
Мисля, че за ситуацията с тези барове бе виновна сестра ми, Аналин.
От скоро време не бях ходила в Cavalli Club, а там имаше някакъв барман, който бе доста досаден, но все пак ме черпеше.
И този път ми пробута някакъв бъркоч със зелен цвят и чух някой да ме поздравява.
-Здрасти-отговорих и се усмихнах на момчето
Алекзандър Лайтууд
Study right!?
Study right!?
Алекзандър Лайтууд

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyПон Апр 11, 2011 7:22 am

Момичето изглеждаше хубаво, но пък и явно доста недоволно от бармана.
Алек си поръча още една водка, и изобщо не му пукаше, че отново ще прекали. Мда, отново, за пореден път. Това си му бе като хоби.
-Аз съм Алекзандър. - представи се той.
Нямаше нищо против едно ново запознанство.
Дияна МакКуин
V.I.P.
V.I.P.

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyПон Апр 11, 2011 7:44 am

-Аз съм Алекзандър-каза момчето с широка усмивка и протегна ръката си към мен
Беше симпатичен...пък и много харесвам името Алекзандър
-Аз съм Дияна-отговорих и разтърсих ръката му
Настана крадко мълчание в което Алекзандър отпи от водката си.
Чувствах се някак дръжна да продължа разговора
-Тук е много тъпо...вметнах
Алекзандър Лайтууд
Study right!?
Study right!?
Алекзандър Лайтууд

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyПон Апр 11, 2011 7:49 am

Алек разбра, че момичето се казваше Дияна. Хубаво име, помисли си той.
Момчето доизпи водката си, като имаше намерение да си поръча още.
-Тук е много тъпо - каза Дияна.
Лайтууд беше съгласен с нея. Днес той мислеше да ходи на някакво парти, но го отмениха. Taка си беше обречен да стои в клуба.
-Ами - започна той - Имаше някакво парти, на което мислех да отида, само че го отмениха. Да знаеш, някой да прави купон? - попита момчето и поръча още алкохол.
Имаше пари, които възнамеряваше да пръсне тук.. Или поне половината от тях, де.
Дияна МакКуин
V.I.P.
V.I.P.

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 6:33 am

Може би щях да отговоря "не", което си беше така, но гласа ми секна от лека изненада с щипка възмущение.
Пред момчето вече имаше 4 изпазнени чаши.
Изкашлях се уж неволно, защото знаех, че нямаше да е неучтиво да се намесвам така в личния живот на Алекзандър, но все пак казах:
-Не мислиш ли че пиеш прекалено много?
Алекзандър Лайтууд
Study right!?
Study right!?
Алекзандър Лайтууд

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 6:48 am

Алек пусна чашата и погледна Дияна. Отначало малко се учуди, но после разбра, че тук не го познаваха, и следователно не бяха свикнали с навика му да купонясва + голяма доза алкохол.
-Мм, да, така е. - кимна Лайтууд.
Може би Дияна беше малко изненадана от спокойствието, с което потвърди думите й.
Отпи още глътка, този път не изпи всичко на екс. След което вдигна ръце като виновник, сякаш няма да пипаповече и каза:
-Окей, последна чаша.
После се ухили.
Дияна МакКуин
V.I.P.
V.I.P.

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 7:09 am

Усмихнах се насила, колкото и странно да ми беше поведението ми.
Отново се умълчахме, а аз отново започнах да мисля какво да кажа.
Не можех ли да водя нормален разговор без да планирам всичко за 8 минути напред?
-Та къде учиш?-попитах Алекзандър, който видимо се бе разсеял
Отпих третата си глъдка от питието и мнението ми че е доста горчиво отново се потвърди
Алекзандър Лайтууд
Study right!?
Study right!?
Алекзандър Лайтууд

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 7:15 am

-В Калифорнийския Университет. - отвърна Алекзандър, когато Дияна го попита къде учи.
Радваше се, че момичето наруши мълчанието и продължи разговора.
- А ти - започна Алекзандър - Къде учиш.. Или работиш? - попита той и отново отпи глътка от водката си.
Дияна МакКуин
V.I.P.
V.I.P.

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 7:20 am

Изкашлях се за сетен път.
Ти какво, под камък ли живееш?
Пусни телевизора и кой виждаш!? МЕЕЕЕН!!!
Запазих самоубладание. Може би от университета не им даваха да гледат телевизия, четат списания, излизат навън, ходят на кино...да, схващате какво искам да кажа.
-Еми-започнах бавно и самоуверено колкото и да мразех да говоря за себе си-Работя като актриса. В момента се снимам в 2 проекта: Нещо като мюзикъл, а скоро започвам и снимки по Дневниците на вампира...А ти с какво смяташ да се занимаваш след университета?
Алекзандър Лайтууд
Study right!?
Study right!?
Алекзандър Лайтууд

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 7:22 am

Алек се вгледа в лицето й, може би ако не беше толкова пиян щеше да я познае от началото, но както и да е. Той се замисли за известно време, след което отговори:
-Може би режисьор. - каза и доизпи водката си.
Нямаше намерение да си поръчва още, защото, макар и пиян, осъзнаваше че прекалява.
Дияна МакКуин
V.I.P.
V.I.P.

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 7:51 am

Усмихнах се.
-Това е много хубаво-казах макар, че се виждаше ясно, че Алек не ме слуша-Може би някой ден ще играя в твой филм...
Изхилих се леко, а момчето добави замислена или...унесена усмивка.
-Хей, добре ли си?-попитах Алекзандър като го стиснах за рамото
Алекзандър Лайтууд
Study right!?
Study right!?
Алекзандър Лайтууд

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyВто Апр 12, 2011 7:56 am

-Хей, добре ли си?-попита Дияна.
Алекзандър кимна и се облегна на бара. Почеса се по тила, след което започна да говори:
-Наистина, може би някой ден.. - след което се ухили идиотски.
Мислеше да си тръгва, но пък от една страна не му се ставаше, искаше да остане още в компанията на Дияна.
Дияна МакКуин
V.I.P.
V.I.P.

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyСря Апр 13, 2011 12:37 am

Усмихнах се.
Видях момчето да вдига ръка към бармана, за да си поръча още, но го пернах, уж не толкова силно, по тила.
-Нали нямаше да пиеш повече-напомних с леко ядосан тон
Момчето кимна сериозно към мен:
-Разбирасеразбирасе-добави бързо
Алекзандър Лайтууд
Study right!?
Study right!?
Алекзандър Лайтууд

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyСря Апр 13, 2011 2:48 am

Дияна го перна по тила, за момент Алекзандър се престори на сериозен, но после не се сдържа и се ухили (отново).
Лайтууд отново се облегна на бара и се замисли. Не му се висеше повече в бара.
-Хайде да се разходим някъде. - предложи той.
Той обичаше да се разхожда, особено през нощта.

П.П. Сори за тъпите и кратки рп-та, ама нещо музата ми само бяха ;д
Дияна МакКуин
V.I.P.
V.I.P.

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 EmptyСря Апр 13, 2011 4:32 am

Алекзандър ми предложи да се поразходим и аз веднага приех.
Не го познавах много добре, но и не ми изглеждаше като някой закоравял престъпник. Даже пеше и симпатичен, а и започваше да ми омръзва в бара.
-Ок-казах
Взех якето си набързо, а Алек съвсем джентълменски предложи да плати сметката ми, но всъщност нямаше такава, така че отказах.
Взех якето си и тръгнахме.

/личи си че нямаш муза :D/
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Cavalli club   Cavalli club - Page 5 Empty

Cavalli club
Върнете се в началото 
Страница 5 от 7Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-