Кой е онлайн? | Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости :: 1 Bot Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Cavalli club | |
|
+23Ани Пуенте Freddie Mclaire Kayla Fray. Сам Лайвли Зендая Блек Ейври Уайт Дияна МакКуин Алекзандър Лайтууд Кендра Уилкинсън Taylor Foster Катрин Пиърс <3 Jenny Humphrey Chuck Bass Дейвид Никол Дж. Стюарт Елизабет Дейвис Вивиан Стюарт Рейчъл Спаркс Серина Ван Дер Удсън Lindsay Fawn Виктор Кревйър Кристофър Рандал Annabelle Carter 27 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Катрин Пиърс <3 Study right!?
Брой мнения : 184 Join date : 17.03.2011 Име на героя : Катрин
Информация за героя. Семейство:: сестра-Nikole Wild Гадже:: Ноуп БФФ:: Ariadne Dawson.,Alisa Kerr
| Заглавие: Re: Cavalli club Пет Апр 01, 2011 8:43 am | |
| - Jenny Humphrey написа:
- Джени не беше готова за това.И особено когато видя Катрин.Момичето,за което пишеше в "Клюкарката".
-Аз не съм тук! - засмя се тя. - Но трябва да тръгвам,ако не искам да стана следващата жертва на Катрин,нали така! - повдигна едната си вижда и се изправи.Извади пари от чантичката си и ги остави на бара.Повика бармана и му плати.Обърна се към Чък и Катрин и им каза чао.
Излезе от бара с бърза крачка. Ау колко беше хубаво да имаш репутация. "-Клюкарке обичам те!"мислех си,не че Джени или която и да е друга имаше как да ме уплаши. -Оу господин Бас "съжалявам",че изгоних русокоска-изтеатралничих Доближих се много близа до него и го прегърнах..захапах закачливо крайчеца на ухото му и знаех,че му е харесало..поправка виждах,че му е харесало. И точно,когато Чък мислеше,че му е минал номера изгълтах на един дъх остатъка от питието си и тръгнах към изхода.Докато вървях подръпнах по-нагоре и без това късата си рокла..сигурна бях,че ме гледа. Обърнах се като стигнах до изхода казах: -Довиждане Чък-пратих му въздушна целувка и се изхилих на разочарованото му изражение. Хванах едно такси и се прибрах. | |
| | | Рейчъл Спаркс
Брой мнения : 351 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Cavalli club Пет Апр 01, 2011 9:15 pm | |
| Имаше нещо, като някаква извратена притегателна сила, което все ме отнасяше при Виктор. Започвах да свиквам, а и ми харесваше. Пък и Вик си разбираше от... Е, сега, да не издавам тайните, че после ще ми се върне някак (сигурно ще разкаже на някоя от лелите какво лошо момиче съм била и ще се почнат двучасовите лекции). - Никой не ме е разсърдил - ухилих се, отпивайки от... Вече не помнех какво си поръчах последно. - Само ми скапа настроението, но мисля, че ти ще си така добър да го оправиш. Дарих го с ослепителна, 24-каратова усмивка и запалих цигара. | |
| | | Виктор Кревйър
Брой мнения : 270 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Виктор Кревиър
| Заглавие: Re: Cavalli club Пет Апр 01, 2011 9:31 pm | |
| -Оо, моето бебче не трябва да се връзва на недостойни за нея.-засмя се Виктор.-Ако ми позволиш, с удоволствие бих оправил не само настроението ти.. Той се обърна към бармана..Повика го..Надигна чашата си и изпи съдържанието й на екс, поръчвайки още едно питие..Дам, можеше да се присъедини към клуба на не толкова анонимните алкохолици..Нямаше равен в това отношение, но винаги пиеше с мярка и никога не прекрачваше границата .. -Колко пи?Да знам колко имам право да те напия..
| |
| | | Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Cavalli club Пет Апр 01, 2011 9:53 pm | |
| Засмях се. Добре, официално ще сложа табелка на Вик" "моят личен наркотик, повдигащ настроението". Всъщност не. Така губи чара си. По-скоро: "сексапила, който изниква незнайно откъде, но цели точните моменти". Ох, нямаше да го табелизирам... -Колко пи?Да знам колко имам право да те напия.. - попита ме сводникът. - Амиии - започнах да броя на пръсти. - Едно мартини, уиски... или не беше днеска. Бял ром, маргарита, после някакъв шот и сега водка... Обаче никой не ти е дал право да ме напиваш... Макар че, ако съдя по държанието си, добрия ми стар приятел - алкохола, вече ме беше хванал. Станах от стола си леко (да си призная не ми се падаше от тея високи неща) и се настаних в скута на Вик... Той да се оправя с мен. | |
| | | Виктор Кревйър
| Заглавие: Re: Cavalli club Пет Апр 01, 2011 10:10 pm | |
| -Мм, послушната ми котарана..-прошепна в ухото й, докато се настаняваше удобно в скута му.Захапа леко възглавничката на ухото й.-Май си пила достатъчно..Днес..или вчера.. Ръцете му я хванаха през кръста и я обърнаха с лице към него..Обожаваше да гледа очите й, но по-интересно му беше да изучава тялото й..Ръцете му се спуснаха надолу и се спряха на добре оформеното й дупе, което просто го влудяваше в комплект с дългите крака..Притисна я към себе си..Устните му се спуснаха от възглавничкана на ухото й по врата й надолу, обсипвайки деколтето й с малки ефирни целувчици.. | |
| | | Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Cavalli club Пет Апр 01, 2011 10:21 pm | |
| Най-доброто нещо, което бях правила от доста време насам - да се оставя в ръцете на Виктор Кревйър. Принципно щях да реша, че е лоша идея, но не бях спала с никой от почти седмица и бях зажадняла за опитните... ръце на Вик. Напоследък нещо не ми вървеше с нищо... Но сега не ми се занимаваше с глупавите ми проблеми. Съсредоточих се в/у устните на Вик, докосващи деколтето ми. Прокарах ръка под ризата му, а после най-нахално я пъхнах в панталона му. Другата се шареше някъде по задника му... И после на питието ми, за да отпия. - Нали знаеш, че се намираме на стол на бара в пълен клуб? - попитах, поръчвайки си още едно... нещо (май казах текила). Около нас имаше купища хора, което само по себе си си беше доста възбуждащо... И все пак не исках после да се озова на първа страница на жълтите клюкарници... | |
| | | Виктор Кревйър
| Заглавие: Re: Cavalli club Пет Апр 01, 2011 10:32 pm | |
| Виктор изтръпна, когато почувства ръката й под панталона си, предчувствайки какво следва..О, така искаше да я чука..Въобще не му пукаше къде са и защо са там, но ако дамата му предпочиташе, можеха да се преместят.. -Лично на мен не ми пречи, бебче..Но ако имаш претенции може да се преместим където ти се прииска.-засмя се Вик.. Изправи се, така както я държеше за дупето и я носеше..Бръкна в задния джоб на дънките си и извади една едра банкнота..Остави я под чашата си и тръгна на някъде с Рейчъл.. | |
| | | Кендра Уилкинсън
Брой мнения : 135 Join date : 04.04.2011 Име на героя : Кендра Уилкинсън
| Заглавие: Re: Cavalli club Вто Апр 05, 2011 7:58 am | |
| Аз сънувах ужасен кошмар и се бях събудила обляна в сълзи, но хубавото е че Линдзи беше до мен. След като ме успокои, започнахме да търсим рокли. Аз си избрах една къса синя рокля с гол гръб, а тя една бяла без презрамки. Излязохме. Отидохме в най - голямата дискотека в града. Когато влязохме за мое учудване видях Джоузев да се натиска с едно момиче. Идваше ми да направя скандал, но не исках защото това ще повреди на репутацията ми. Извадих си телефона и написах смс: "Аз съм в дискотеката и те виждам какво правиш. Няма смисъл повече да сме заедно. Вече не значиш нищо в живота ми." . След този смс изтичах в тоалетната и започнах да плача. Линдзи дойде с мен и ми каза: - Мила, той не е за теб не си струва да плачеш. Хайде да си вървим от тук. Тръгнахме, но тази грозна картина просто не ми излизаше от главата. Джоузев и някакво"момиче".
| |
| | | Lindsay Fawn V.I.P.
Брой мнения : 503 Join date : 22.02.2011 Име на героя : Линдзи Лоън Години на героя : 36
| Заглавие: Re: Cavalli club Вто Апр 05, 2011 8:13 am | |
| Избрахме си хубави рокли и отидохме в един клуб..Седнахме и..забелязах,че Кендра гледаше много учудено..Извади телефона си и започна да пише нкакъв СМС..КОгато погледнах видях гаджето и се натискаше с някакво момиче,което никога не бях сррещала..Явно бе поредната уличница.Кендра изтича в тоалетната и аз я последвах..Поговорихме си малко и тя поиска да си тръгнем..Тя бе толкова разсроена и ми бе жал..Съжалявах,че и казвах,че всичко ще е наред..Той излезе пълен боклук..Тя не заслужаваше такъв човек до себе си..Трябваше и нещо по-добро..И явно онзи СМС наистина е бил за това той е искал да скъсат..Бешеми изключително мъчно и го преживявах тежко..Въпреки,че нямах нищо общо.. | |
| | | Алекзандър Лайтууд Study right!?
Брой мнения : 60 Join date : 11.04.2011 Име на героя : Алекзандър Лайтууд
| Заглавие: Re: Cavalli club Пон Апр 11, 2011 7:06 am | |
| Алекзандър реши да излезе, да отиде в някой нощен клуб. Отдавна не беше ходил. Пък и беше в настроение за танци плюс голяма доза алкохол. Влезе в "Cavalli club" и отиде на бара за да си поръча нещо. Избра едно уиски и зачака. Огледа клуба и хората в него. Барманът му подаде чашата с уискито. Алек я изпи на екс и погледна към момичето до него. -Здравей. - поздрави той и отново хвърли няколко погледа на момичето до себе си. | |
| | | Дияна МакКуин V.I.P.
Брой мнения : 500 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Диана МакКуин
| Заглавие: Re: Cavalli club Пон Апр 11, 2011 7:19 am | |
| Започваше да ми става много неприятен навик, всеки почивен ден да изкарвам по барове в компанията на някое коктеилче с цвят крещящ:РАДИОАКТИВНО и малки количества алкохол в него. Хубавото бе че поне дните в които не тичах от снимачна площадка на интервю, а после на друга снимачна площадка бяха малко. Мисля, че за ситуацията с тези барове бе виновна сестра ми, Аналин. От скоро време не бях ходила в Cavalli Club, а там имаше някакъв барман, който бе доста досаден, но все пак ме черпеше. И този път ми пробута някакъв бъркоч със зелен цвят и чух някой да ме поздравява. -Здрасти-отговорих и се усмихнах на момчето | |
| Заглавие: Re: Cavalli club Пон Апр 11, 2011 7:22 am | |
| Момичето изглеждаше хубаво, но пък и явно доста недоволно от бармана. Алек си поръча още една водка, и изобщо не му пукаше, че отново ще прекали. Мда, отново, за пореден път. Това си му бе като хоби. -Аз съм Алекзандър. - представи се той. Нямаше нищо против едно ново запознанство. | |
| Заглавие: Re: Cavalli club Пон Апр 11, 2011 7:44 am | |
| -Аз съм Алекзандър-каза момчето с широка усмивка и протегна ръката си към мен Беше симпатичен...пък и много харесвам името Алекзандър -Аз съм Дияна-отговорих и разтърсих ръката му Настана крадко мълчание в което Алекзандър отпи от водката си. Чувствах се някак дръжна да продължа разговора -Тук е много тъпо...вметнах | |
| Заглавие: Re: Cavalli club Пон Апр 11, 2011 7:49 am | |
| Алек разбра, че момичето се казваше Дияна. Хубаво име, помисли си той. Момчето доизпи водката си, като имаше намерение да си поръча още. -Тук е много тъпо - каза Дияна. Лайтууд беше съгласен с нея. Днес той мислеше да ходи на някакво парти, но го отмениха. Taка си беше обречен да стои в клуба. -Ами - започна той - Имаше някакво парти, на което мислех да отида, само че го отмениха. Да знаеш, някой да прави купон? - попита момчето и поръча още алкохол. Имаше пари, които възнамеряваше да пръсне тук.. Или поне половината от тях, де. | |
| Заглавие: Re: Cavalli club Вто Апр 12, 2011 6:33 am | |
| Може би щях да отговоря "не", което си беше така, но гласа ми секна от лека изненада с щипка възмущение. Пред момчето вече имаше 4 изпазнени чаши. Изкашлях се уж неволно, защото знаех, че нямаше да е неучтиво да се намесвам така в личния живот на Алекзандър, но все пак казах: -Не мислиш ли че пиеш прекалено много? | |
| Заглавие: Re: Cavalli club Вто Апр 12, 2011 6:48 am | |
| Алек пусна чашата и погледна Дияна. Отначало малко се учуди, но после разбра, че тук не го познаваха, и следователно не бяха свикнали с навика му да купонясва + голяма доза алкохол. -Мм, да, така е. - кимна Лайтууд. Може би Дияна беше малко изненадана от спокойствието, с което потвърди думите й. Отпи още глътка, този път не изпи всичко на екс. След което вдигна ръце като виновник, сякаш няма да пипаповече и каза: -Окей, последна чаша. После се ухили.
| |
| Заглавие: Re: Cavalli club Вто Апр 12, 2011 7:09 am | |
| Усмихнах се насила, колкото и странно да ми беше поведението ми. Отново се умълчахме, а аз отново започнах да мисля какво да кажа. Не можех ли да водя нормален разговор без да планирам всичко за 8 минути напред? -Та къде учиш?-попитах Алекзандър, който видимо се бе разсеял Отпих третата си глъдка от питието и мнението ми че е доста горчиво отново се потвърди | |
| Заглавие: Re: Cavalli club Вто Апр 12, 2011 7:15 am | |
| -В Калифорнийския Университет. - отвърна Алекзандър, когато Дияна го попита къде учи. Радваше се, че момичето наруши мълчанието и продължи разговора. - А ти - започна Алекзандър - Къде учиш.. Или работиш? - попита той и отново отпи глътка от водката си. | |
| Заглавие: Re: Cavalli club Вто Апр 12, 2011 7:20 am | |
| Изкашлях се за сетен път. Ти какво, под камък ли живееш? Пусни телевизора и кой виждаш!? МЕЕЕЕН!!! Запазих самоубладание. Може би от университета не им даваха да гледат телевизия, четат списания, излизат навън, ходят на кино...да, схващате какво искам да кажа. -Еми-започнах бавно и самоуверено колкото и да мразех да говоря за себе си-Работя като актриса. В момента се снимам в 2 проекта: Нещо като мюзикъл, а скоро започвам и снимки по Дневниците на вампира...А ти с какво смяташ да се занимаваш след университета? | |
| Заглавие: Re: Cavalli club Вто Апр 12, 2011 7:22 am | |
| Алек се вгледа в лицето й, може би ако не беше толкова пиян щеше да я познае от началото, но както и да е. Той се замисли за известно време, след което отговори: -Може би режисьор. - каза и доизпи водката си. Нямаше намерение да си поръчва още, защото, макар и пиян, осъзнаваше че прекалява. | |
| Заглавие: Re: Cavalli club Вто Апр 12, 2011 7:51 am | |
| Усмихнах се. -Това е много хубаво-казах макар, че се виждаше ясно, че Алек не ме слуша-Може би някой ден ще играя в твой филм... Изхилих се леко, а момчето добави замислена или...унесена усмивка. -Хей, добре ли си?-попитах Алекзандър като го стиснах за рамото | |
| Заглавие: Re: Cavalli club Вто Апр 12, 2011 7:56 am | |
| -Хей, добре ли си?-попита Дияна. Алекзандър кимна и се облегна на бара. Почеса се по тила, след което започна да говори: -Наистина, може би някой ден.. - след което се ухили идиотски. Мислеше да си тръгва, но пък от една страна не му се ставаше, искаше да остане още в компанията на Дияна. | |
| Заглавие: Re: Cavalli club Сря Апр 13, 2011 12:37 am | |
| Усмихнах се. Видях момчето да вдига ръка към бармана, за да си поръча още, но го пернах, уж не толкова силно, по тила. -Нали нямаше да пиеш повече-напомних с леко ядосан тон Момчето кимна сериозно към мен: -Разбирасеразбирасе-добави бързо | |
| Заглавие: Re: Cavalli club Сря Апр 13, 2011 2:48 am | |
| Дияна го перна по тила, за момент Алекзандър се престори на сериозен, но после не се сдържа и се ухили (отново). Лайтууд отново се облегна на бара и се замисли. Не му се висеше повече в бара. -Хайде да се разходим някъде. - предложи той. Той обичаше да се разхожда, особено през нощта.
П.П. Сори за тъпите и кратки рп-та, ама нещо музата ми само бяха ;д | |
| Заглавие: Re: Cavalli club Сря Апр 13, 2011 4:32 am | |
| Алекзандър ми предложи да се поразходим и аз веднага приех. Не го познавах много добре, но и не ми изглеждаше като някой закоравял престъпник. Даже пеше и симпатичен, а и започваше да ми омръзва в бара. -Ок-казах Взех якето си набързо, а Алек съвсем джентълменски предложи да плати сметката ми, но всъщност нямаше такава, така че отказах. Взех якето си и тръгнахме.
/личи си че нямаш муза :D/ | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Cavalli club | |
| |
| | | | Cavalli club | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |