Кой е онлайн? | Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Cavalli club | |
|
+23Ани Пуенте Freddie Mclaire Kayla Fray. Сам Лайвли Зендая Блек Ейври Уайт Дияна МакКуин Алекзандър Лайтууд Кендра Уилкинсън Taylor Foster Катрин Пиърс <3 Jenny Humphrey Chuck Bass Дейвид Никол Дж. Стюарт Елизабет Дейвис Вивиан Стюарт Рейчъл Спаркс Серина Ван Дер Удсън Lindsay Fawn Виктор Кревйър Кристофър Рандал Annabelle Carter 27 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Re: Cavalli club Нед Юли 03, 2011 6:19 am | |
| Ето, че отново беше вечер. Бях сама в къщи, което беше малко необичайно. Нямаше какво да правя, затова станах оправих малко косата си, облякох роклята с голямото деколте (да...падах си по такива деколтета, а и привличаха мъжките погледи като магнит), която си купих вчера. Взех ключовете от колата и излязох. Запалих и тръгнах към Кавали клуб. Обичах да ходя там. Беше приятно място, а и повечето ми познати ходеха там. Влязох и се запътих към бара. Видях как няколко момчета ме проследиха с поглед, но не им обърнах внимание. Бармана се приближи и аз си поръчах коктейл "Куатро". Огледах се наоколо. Не ми се стоеше сама в клуба. Видях Ефи. Да.. не се и учидих. И двете обичахме да киснем по клубовете. Приближих се до нея и бавно заговорих. - Хей..Ефи. Как сме днес? | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Cavalli club Нед Юли 03, 2011 6:27 am | |
| След първото изпито уиски на екс, някой се приближи до мен и честно казано силуета не ме изненада особено. Беше Али...мда напоследък си падаше доста голяма купонджийка и определено знаеше къде да ходи. Е аз имах труден период в който не ходех особено по клубове, но щом с Бен се разделихме...онази моя страна се завърна. Беше ми писнало да бъда милата, сладка Елизабет. Исках да съм онази луда и екстравагантна Ефи, която бях преди. - Али...защо ли не съм изненадана!? - повдигнах иронично вежда след което се усмихнах дяволито и я прегърнах. - Господи, от кога не съм те виждала, бих казала че ми липсваше ... малко. - засмях се след което си поръчах още едно двойно уиски, което беше свършило веднага щом бармана го сложи пред мен. - Е какво те води насам? - попитах я като се засмях леко.
|
| | | Алисън Хоуп Администратор
| Заглавие: Re: Cavalli club Нед Юли 03, 2011 6:56 am | |
| - Е какво те води насам? - попита ме Ефи и леко се засмя. - Ами.. беше ми скучно. Искам малко да се позабавлявам. - казах и се засмях. Изпих остатъка от коктейла и поръчах следващия. Бармана бързо ми донесе напитната и аз я поех, вдигнах я високо и казах: - Наздраве! След това се усмихнах и се приближих до Ефи. Започнах да говоря бавно като леко се подсмихвах. - И къде е твоя принц... ъм.. Бен? Нещо не съм го виждала отдавна. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Cavalli club Нед Юли 03, 2011 7:03 am | |
| - И къде е твоя принц...ъм..Бен? Нещо не съм го виждала отдавна. - попита ме Али, като се приближи до мен. - Хмм Бен!? Той отдавна не съществува...поне за мен. - намигнах и' леко, отпивайки от следващото уиски. - Ами твоя Алекс. Беше готин на рождения ден на сестра ти, но доста бързо изчезна!? - повдигнах вежда. Честно казано усещах как главата ми се върти и как след малко нямаше да съм себе си или по - скоро щях да бъда точно себе си. Точно онази изгубена Ефи, която толкова време се опитвах да намеря, а всъщност ключа за намирането и' е било няколко чаши уиски и да на забравяме компанията на Алисън.
|
| | | Алисън Хоуп Администратор
| Заглавие: Re: Cavalli club Нед Юли 03, 2011 7:13 am | |
| - Алекс замина някъде и не се обади. Преди месец Алекс ми беше казал, че заминава извън страната, но така и ме ни каза къде точно...а и вече не ме интерасуваше. Вече не си падах по сериозните и обвързващи връзки. Много се промених от тогава. Май в коктейла ми имаше нещо.. Започнах да се чувствам странно. Приближих се до Ефи и разстоянието между нас беше много малко - само няколко сантимерта. Наведох се леко и я целунах. Чувството беше приятно. Нямаше голяма разлика от това да целуваш момче...само дето устните и бяха....по-сочни...ии... гланца и беше сладък.. След малко се отдалечих за да видя реакцията и'. Може би не беше свикнала да се целува в клуба с момичета. Е... и за мен беше ново...но приятно. Не ми пукаше от глупавите папараци, нито от клюкарката, която сигурно утре щеше да пише за нас. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Cavalli club Нед Юли 03, 2011 7:27 am | |
| Честно казано останах доста изненадана. Но не защото ме целуна момиче, не чувството даже беше приятно, но бях изненадана че Али го направи. Това определено не беше присъщо за нея. - Изненадана съм Алисън Хоуп, кой би предположил че една раздяла ще те превърне от затвореното момиче, в ... това...в сексапилната мацка, която може да има всеки мъж...и жена която поиска. И ако знаех, че ще стане така...щях да настоявам да тръгнеш много преди това с Алекс.- намигнах и'. - Но пък тази твоя страна, някак си ми допада повече! - казах и' като този път аз се приближих до нея и я целунах, но този път целувката беше по - страстна, по - пламенна и много по - хубава, без никакви задръжки. - О да определено тази твоя страна ми харесва повече. - казах след като се отдръпнах от нея.
|
| | | -A I still here bitches, and i know everything. - A.
Брой мнения : 5 Join date : 02.05.2011 Име на героя : -A
| Заглавие: Re: Cavalli club Нед Юли 03, 2011 10:07 am | |
| | |
| | | Chuck Bass All of the famous people of the world
Брой мнения : 118 Join date : 21.03.2011 Име на героя : Chuck Bass
Информация за героя. Семейство:: all alone Гадже:: Blair Waldorf. БФФ::
| Заглавие: Re: Cavalli club Пет Мар 16, 2012 2:18 am | |
| Бях наясно, че бе едва три часа след обяд и вече стоях в претъпкана кръчма, пълна с пиандури и т.н., но честно казано, не мисля че трябваше да се слага граница на забавлението, особено ако то се затвърдяваше с малко алкохол. Но честно казано в това долнопробно място, алкохолът беше евтин, отвратителен и определено не в мой стил, дори не знаех как бях попаднал в този бардак и защо не бях в някой от клубовете в центъра, а се бях забутал в покрайнините. С тези си мисли, станах от масата на която се бях настанил и излязох от мижавата постройка, като хванах такси до обичайния клуб cavalli. Не след дълго шофьора на таксито бе паркирал пред сградата с големи неонови букви над вратата гласящи "Cavalli Club". Самодоволната усмивка се изписа на лицето ми. Платих на занемарения човек и с бавна крачка се запътих към вратата, като докато вървях усещах как евтиния алкохол от миналата кръчма си казваше думата и започваше да влияе на мисленето ми. - Едно двойно уиски. Чисто! - казах настанявайки се на един от барстоловете пред бара и усмихвайки се чаровно на барманката.
| |
| | | Adriana Ambosa All of the famous people of the world
Брой мнения : 209 Join date : 27.03.2011 Име на героя : Adriana Ambosa Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ:: Ник Блек, Lindsay Fawn
| Заглавие: Re: Cavalli club Пет Мар 16, 2012 2:42 am | |
| В последно време наистина не бях на себе си..Беше ме налегнала депресията, а когато тя стигнеше до мен..човек ме виждаше само по баровете..Днес наред беше Cavalli club..Няколко пъти бях идвала на това място и бях наистина очарована. Слязох от таксито и влязох вътре..Огледах се още с влизането и забелязах Чъки...Забил глава надолу той отпиваше малки глътки от уискито си. Приближих се бавно до него и го бочнах с пръсти в ребрата..Той се надигна, а когато ме видя на лицето му се изписа видима заитригуваност..Не бях виждала Бас от..от..от доста дълго време и явно той беше със съдба като моята.. -Чъки, Чъки, Чъки..-казах аз и се засмях...-Какво прави особа като вас толкова рано тук..?- след тези думи отместих погледа си към барманката... -Водка с лед и портокалов сок..-казах аз и се настаних до Чък... | |
| | | Мел Матияс All of the famous people of the world
Брой мнения : 75 Join date : 27.01.2012 Име на героя : Мел
| Заглавие: Re: Cavalli club Пон Мар 19, 2012 6:01 am | |
| Бе много скучна вечер,затова прерових дрехите си и намерих една готина рокля,облякох я и излязох да обиколя града.Като една типична копунджийка рабзира се веднага щом пристигнах в този град гръгнах да обикалям барове и дискотеки.След като обиколих повечето и не ми харесаха особено сега беше ред на тази.Когато влязох всички ме изгледаха странно,но на мен не ми пукаше и се запътих към бара.Седнах и си поръчах едно мартини.Докато чаках отледах набързо мястото и то беше добро.Щом си получих питието отпих една глъдка.И започнах да се оглеждам за компания. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Cavalli club | |
| |
| | | | Cavalli club | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |