Кой е онлайн? | Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Къщата на Нейтън | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Nathan Scott
Брой мнения : 60 Join date : 17.04.2011 Име на героя : Нейтън Скот
| Заглавие: Re: Къщата на Нейтън Пет Май 06, 2011 3:51 am | |
| -Добре,пеша. - казах аз и се усмихнах.Двамата тръгнахме из улиците. Тя беше приятна компания. Направихме една доста голяма разходка.Продължавахме да ходим,когато ми се прииска да направя нещо лудо.Все пак това беше моята природа,но просто не знаех какво да направя. Погледнах към Хейли.В момента се намирахме в парка,близо до едно езерце.Без да искам се подхлъзнах и паднах в езерото.Хейли се приближи за да ме хване,но аз я дръпнах и тя падна при мен. Започнах да се смея и да я пръскам. | |
| | | Sophia Summer
Брой мнения : 320 Join date : 16.04.2011 Име на героя : София Самър Години на героя : 33
| Заглавие: Re: Къщата на Нейтън Пет Май 06, 2011 4:02 am | |
| Разходихме се до езерото и на Нейтън му прещака нещо в главата и падна вътре и ме повлече със себе си.Показах си главата над водата и се закахлях.Започнах да се смея и да го пръскам с вода. -Ти луд ли си??! - извиках му и продължих да се смея.Той ме хвана за крака и повлече навътре, главата ми потъна като титаник.Размърдах се и с ръце бутнах ксата си назад.Отворих очи и видях Нейтън, които все още държеше крака ми.Успях да достигна поне малко до него и го избутах с ръце, за да су освободя.Е, този път успях и изплувах над водата и поех дълбоко въздух.. | |
| | | Sophia Summer
Брой мнения : 320 Join date : 16.04.2011 Име на героя : София Самър Години на героя : 33
| Заглавие: Re: Къщата на Нейтън Пет Май 06, 2011 4:13 am | |
| Разходих ме се и стигнахме до езерото, когато на Нейтън нещо му прещтрака и се хвърли в езерото повличайки ме с него.За секунди потънах, а после показах глават си над водата.Започнах да се смея и да го пръскам с вода. -Ти луд ли си??! - измиках му и продължих да се смея.Не каза нищо, а се потпи и ме хвана за крака.Разбутах косата си, за да мога да видя нещо под водата.Кой друг освен Нейтън, приближих се и се опитах да се освободя като го побутна.Този пък успях да се измъкна.Показах глава като зайче от хралупата си и поех дълбоко въздух.. Едитка:Пиши някъде другаде!Аз ставам за малко може след полови- един час да седна пак. | |
| | | Nathan Scott
Брой мнения : 60 Join date : 17.04.2011 Име на героя : Нейтън Скот
| Заглавие: Re: Къщата на Нейтън Пет Май 06, 2011 4:19 am | |
| Двамата се смеехме и се пръскахме. Цялата ситуация беше много забавна.Хубавото беше,че аз бях само по тениска,която можех да сваля.А и късите ми панталони,бързо щяха да изсъхнат,но Хейли как щеше да се оправи? Изправих се и излязох от водата.Дрехите ми прозираха,или поне аз така си мислех. -Хейли,дрехите ми,прозират ли? - попитах Хейли. | |
| | | Sophia Summer
| Заглавие: Re: Къщата на Нейтън Пет Май 06, 2011 6:35 am | |
| Той реши да се измъкне пръв от водата.Целия беше мокър, но и лесно мжеше да исъхне, а аз в тениска, яке и спортни панталони.Как ли щях да се прибера.. -Не, микак даже! - казах поклащайки глава.-..хайде, помогни ми! - подканих Нейтън да ми помогне, подавайки му ръка.Той протегна ръка и впи пръсти в моите.Излязон от водата и вече стояхме едни срещу друг.Опитах се да сваля възможно най-много дрехо от себе си, за да могат по бързо да исъхнат. -След като минахме през банята, може да идем да хапнем! - казах ми, а след това се разсмях чакайки отговора му..
ПП:пиши в ТУК | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Нейтън | |
| |
| | | | Къщата на Нейтън | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |