Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 5 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Vote_lcapДомът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Voting_barДомът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Vote_lcapДомът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Voting_barДомът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп 3634557V Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп

Go down 
+17
Нейтън Флувър
Ефи Стонем.
Йоан Харис
Никол Дж. Стюарт
Chuck Bass
Катрин Пиърс <3
Тейлър Бангшот
Дияна МакКуин
Cher Muse.
Зендая Блек
Lindsay Fawn
Сам Лайвли
Алисън Хоуп
Скарлет Грейс
Кари Престън
Annabelle Carter
Серина Ван Дер Удсън
21 posters
Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
АвторСъобщение
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Брой мнения : 1032
Име на героя : Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: Алисън-сексаа
Гадже: Гадже:: Dean Winchester
БФФ: БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Empty
ПисанеЗаглавие: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyПет Ное 26, 2010 8:45 pm

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Mansion%20eclectic

Стаята на Серина:

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Purple-bedroom2

Спалнята на Елизабет:

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп 2169big

Спалнята на Алисън:

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Purple-backdrop

Спални за гости:

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Home-contemporary-bedroom-furniture

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Main_ChloeBedroom

Банята на Серина:

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Pink-bathroom-ideas-laufen-4

Банята на Елизабет:

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Iconcibathroomcollectio

Банята на Алисън:

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Modern-bathroom-design-comes-with-unique-wall-ornament

Хол:

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Kh_040910_13

Фоайе:

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп 05

Басейна:

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Image_3973_big

Последната промяна е направена от Серина Ван Дер Удсън на Нед Яну 29, 2012 4:23 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото Go down
Annabelle Carter
All of the famous people of the world
All of the famous people of the world
Annabelle Carter

Брой мнения : 680
Име на героя : Annabelle Carter
Години на героя : 30

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: брат - Hero
Гадже: Гадже:: търси се
БФФ: БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyНед Мар 06, 2011 5:53 am

Със Серина се прибрахме в къщи за да се оправим.Лимузината ни зе за да ни пребере.
Когато стигнахме аз изтичах в стаята си и се провикнах на Серина:
-Нямам търпение да те видя каква рокля ще носиш.
Изкъпах се и се оправих.Оставаше ми само да си оправя косата и да се облека.
Исках да съм хубава за Крис.Това момче ми бе влязло по кожата.Много го харесвах.
горещият душ който си зех премахна мъхмурлука.Почуставах се по-добре.След около час станах готова и слязох долу да изчакам Серина.Когато я видях и казах:
-Изглеждаш жестоко,а сега да тръгваме че ни чакат-усмихнах се.
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Брой мнения : 1032
Име на героя : Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: Алисън-сексаа
Гадже: Гадже:: Dean Winchester
БФФ: БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 6:18 am

Няма да ви разказвам дългата и скучна подготовка за рождения си
ден.Добре,че имаше кой да се погрижи за всичко докато аз мързелувам в
фризьорския салон или си търся нов бански за партито.
Излязох пред къщата,изглеждайки
така.Стори
ми си неподходящо за посрещна гостите си по друг начин,за това бях облякла
претенциозната рокля.
След малко пред къщата спряха няколко коли...
Кари Престън

Кари Престън

Брой мнения : 115
Име на героя : Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 6:26 am

С Линдзи се оправихме и излязохме пред нас.
-Ооо супер бански.-казах усмихната.Колата вече ни чакаше.Качихме се в нея и упътих шофьора къде трябва да отидем.Слава богу нямаше задръстване и пристигнахме бързо.
Излязохме от колата и и се насочихме към домър й.Влязохме вътре,а аз оставих подаракът си на една маса на която имаше и други.Беше много красиво.Определебо който и да беше направил това си беше свършил работата страхотно.
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

Брой мнения : 444
Име на героя : Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 6:29 am

Бях получила покана за рождения ден на Серина. Излязох от кафенето и тръгнах към хотела. Преоблякох се. Облякох една черна елегантна тениска и един панталон. Обух обувки с висок ток и се обадох на шофьора си. Със Серина бяхме доведени сестри. Трябваше да присъствам. На поканата пишеше, че партито е покрай басейна, затова аз в отделна чанта си взех и банския. Колата дойде да ме вземе и тръгнах към дома и. След около 5 минути пристигнах. Взех торбичката с подаръка на Серина и чаната си. Видях я да чака пред къщата си. Колата паркира, а аз излязох. Отидох до нея и я прегърнах. Колата ми тръгна.
- Здравей Серина! Честит рожден ден мила. Да си жива и здрава и абсолщтно всичко, което искаш да си го имаш!- поздравих я по случай рождения и ден и и подадох червената подаръчна чанта с подаръка...

Последната промяна е направена от Мери Вам Пир на Чет Апр 07, 2011 6:39 am; мнението е било променяно общо 1 път
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Брой мнения : 1388
Име на героя : Алисън Хоуп

Информация за героя.
Семейство: Семейство::
Гадже: Гадже:: Alex Colle
БФФ: БФФ:: Effy Stonem.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 6:29 am

След няколко часова подготовка най-после със сестра ми излязохме вън да чакаме гостите. Не беше подходящо да посрещаме гостите по бански, за това и двете облякохме скъпи рокли. Аз изглеждах така.
Оставих няколко съобщения на Нейт. Надявах се да ги е получил и да дойде. След поредното съобщение слязох долу при Серина.
Ето че пристигнаха първите гости.
https://stars-rpg.bulgarianforum.net
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 6:37 am

Дълго време мислех дали да отида на това парти.Серина ми беше добра приятелка,но щях да се видя с Фелисити и останалите от групичката `и.
След поредното съобщение от Алисън,аз излязох.
Купих подарък за Серина - нищо особено,някакъв комплект шампоани.
След известно време колата ми спря пред къщата и аз излязох.Бях облечен така
Веднага след като прекрачих прага на къщата започнах да се оглеждам за Алисън и да се надявам да ме очаква.
По едно време я мернах и се приближих към нея.
-Здрасти! - усмихнах се срещу нея аз.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Брой мнения : 1388
Име на героя : Алисън Хоуп

Информация за героя.
Семейство: Семейство::
Гадже: Гадже:: Alex Colle
БФФ: БФФ:: Effy Stonem.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 6:45 am

-Здрасти! - каза някой. Беше Нейт.
Зарадвах се като го видях. Наистина не очаквах да дойде.
- Здравей! - казах и се усмихнах. След това го прегърнах и допълних:
- Изглеждаш страхотно.
- Да си вземем нещо за пиене?
https://stars-rpg.bulgarianforum.net
Сам Лайвли

Сам Лайвли

Брой мнения : 87
Име на героя : Sam Lively

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 6:46 am

Минах да взема Зендая. Както винаги беше много хубава.
-Здравей! - казах весело и й махнах да се качва.
Тя забърза и дойде.
-Да тръгваме. - каза - И без това вече закъсняваме.
Не ми отне много време да стигна до мястото.
Двамата слезнахме и тръгнахме към самата къща където рожденичката чакаше гостите си.
Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

Брой мнения : 503
Име на героя : Линдзи Лоън
Години на героя : 36

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 6:49 am

Кари Престън написа:
С Линдзи се оправихме и излязохме пред нас.
-Ооо супер бански.-казах усмихната.Колата вече ни чакаше.Качихме се в нея и упътих шофьора къде трябва да отидем.Слава богу нямаше задръстване и пристигнахме бързо.
Излязохме от колата и и се насочихме към домър й.Влязохме вътре,а аз оставих подаракът си на една маса на която имаше и други.Беше много красиво.Определебо който и да беше направил това си беше свършил работата страхотно.

Мерси и твоята рокля е хубава-усмихнах се и колата спря..Слязохме и влязохме в къщата..Кари остави подаръка си на една маса,реших и аз да го направя..
-Доста са се постара ли великолепно е-усмиханх се и си взех нещичко за пиене..
-Е да се запознаем с малко хора..Усмиханх се отново
Зендая Блек
Study right!?
Study right!?
Зендая Блек

Брой мнения : 80
Име на героя : Зендая Блек

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 6:53 am

Сам Лайвли написа:
Тя забърза и дойде.
Двамата слезнахме и тръгнахме към самата къща където рожденичката чакаше гостите си.

Със Сам тръгнахме. Бързо стигнахме до мястото.
Уау...Къщата беше огромна. Така се и очакваше. Все пак това беше домът на Серина Ван Дер Удсън, Алисън Хоуп и АнаЛин МакКуин - всичките бяха известни личности.
Чувствах се леко неудобно. Все пак бях обикновенна студентка.
С дни се подхотвях за този ден. Купих си красива и скъпа рокля. Направих си прическа.
Със Сам минахме и оставихме подаръка на масата.
- Уау..Това парти е невероятно.
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 6:54 am

-Хайде-казах аз и с Линдзи се насочихме към тълпата хора.Толкова ми се искаше Дарън да беше с мен в този момент.Отидох и си взех едно питие.То ако не се запозная с някой мъж тази вече,поне щях да се напия.Започнах да се разхождам.Никой не познавах.
Искаше ми се да си тръгна и да се прибера в нас,но не можех.Все пак беше рожден ден.
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 6:55 am

Влязох в къщата и се огледах за някой познат. Видях Кари, която днес си тръгна странно от ресторанта. Отидох да взема нещо за пиене и отидох при Кари.
- Кари здравей!- поздравих я и загледах приятелката й.
- Аз съм Мери, а ти Линдзи Лоън!- казах и подадох ръката си...
Cher Muse.
I create beauty.
I create beauty.
Cher Muse.

Брой мнения : 94
Име на героя : Шер Мюз

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: Faye.-сестра
Гадже: Гадже:: няма
БФФ: БФФ:: Рейчъл Спаркс,Неси Фокс

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 6:59 am

Пристигнах на партито с една хубава къса рокля,която подчертаваше перфектната ми фигура.Къщата наистина беше по-великолепна от всякога.Намерих Серина и я прегърнах приятелски:
-Честит рожден ден слънце!-казах и й подадох подаръка си.
После срещнах Сам и Зендая и ги заговорих:
-Здравейте..това се очертава като страхотно парти нали?...
Дияна МакКуин
V.I.P.
V.I.P.

Брой мнения : 500
Име на героя : Диана МакКуин

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 6:59 am

Със Зак се намъкнахме на шумното парти съвсем незабележимо като се съдише по реакцията.
Имаше изключително много хора, които се движеха в ритъм с болезнено набиващата се в ушите ми мелодия, под феерия от цветове излизаща от множеството прожектори.
Оглеждах се и за сестра си, и за рожденничката, но нямаше и следа от тях.
Зак ме хвана здраво за ръка, преплитайки студените си пръсти в моите, за да не ме загуби и започнахме да търсим някой от домакините. Все пак прекарахме часове по магазините в търсене на най-добрия подарък за Серина и мисля, че го открихме
Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 7:00 am

Кари Престън написа:
-Хайде-казах аз и с Линдзи се насочихме към тълпата хора.Толкова ми се искаше Дарън да беше с мен в този момент.Отидох и си взех едно питие.То ако не се запозная с някой мъж тази вече,поне щях да се напия.Започнах да се разхождам.Никой не познавах.
Искаше ми се да си тръгна и да се прибера в нас,но не можех.Все пак беше рожден ден.

С КАри се насочихме към тълпата с хора..Аз никой не познавах бях съвсем нова в града..Докъто седяхме някакво момиче се приближи и поздрави Кари..После се обърна към мен
-Приятно ми е Мери-усмиханх се лъчезарно и подадох ръка..
-Е какво ще правим дами..-засмях се
-Да пофлиртуваме,ако има свободни мъже-казах леко нацупено
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 7:04 am

Линдзи Лоън написа:
Кари Престън написа:

С КАри се насочихме към тълпата с хора..Аз никой не познавах бях съвсем нова в града..Докъто седяхме някакво момиче се приближи и поздрави Кари..После се обърна към мен
-Приятно ми е Мери-усмиханх се лъчезарно и подадох ръка..
-Е какво ще правим дами..-засмях се
-Да пофлиртуваме,ако има свободни мъже-казах леко нацупено

Огледах се за още някой и за момчета. Но всички те бяха заети.
- Мисля, че няма свободни!- вдигнах рамене. Извадих от чантата си цигарите и запалих една. Загледах Линдзи.
- Пушиш ли?- попитах и вдигнах едната си вежда. Видях, че Кари отново беше отвеяна и мислеше за някой.
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 7:08 am

Доакто се оглеждах се появи мери.Зарадвах се да я видя.Гушнах я.
-Определено няма свободни.Май ще ставаме лесбийки дами.-засмях се.
Отпих от питието си и се огледах на около за някой свободен мъж.
-Като гледам се очертава дълга и самотна вечер.Мери си извади цигарите и аз направих същото,запалих една и издшах облак дим.Молех се на господ да се запозная с някой тази вечер.
Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 7:12 am

Нямаше свободни момчета..Това бе наистина ужасно Мери извади цигарите си и ме попита дали пуша
-Да пуша-усмиханх се и извадих и мойто сега и трите пушехме..
-Какви ги говориш КАри няма да ставаме Лесбо...Ще си одавим мъката в алкохола..какво по-хубаво от това-Усмиханх се
-А защо не почваме заетите-засмях се..Обичах да си правя шегичкиии...
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

Брой мнения : 346
Име на героя : Тейлър Бангшот
Години на героя : 40

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 7:16 am

Дияна МакКуин написа:
Със Зак се намъкнахме на шумното парти съвсем незабележимо като се съдише по реакцията.
Имаше изключително много хора, които се движеха в ритъм с болезнено набиващата се в ушите ми мелодия, под феерия от цветове излизаща от множеството прожектори.
Оглеждах се и за сестра си, и за рожденничката, но нямаше и следа от тях.
Зак ме хвана здраво за ръка, преплитайки студените си пръсти в моите, за да не ме загуби и започнахме да търсим някой от домакините. Все пак прекарахме часове по магазините в търсене на най-добрия подарък за Серина и мисля, че го открихме

Вече цял ден не можех да се наситя на Дияна. Не се бяхме виждали от цяла седмица и аз се възползвах от всеки възможен миг за да я целунна и прегърна.
Да, разбирах, че прекалявам, но бе неизбежно. Направо не можех да се отделя от нея.
Даже нарочно проточих пазаруването, за да сме повече време заедно.
За хиляден път впих устни в нейните и тя се начумери.
-Моля те-нравеше й се че го правя пред всички хора
Често се оправдаваше с това, че й е такава зодията, но и попринцип си бе доста срамежливичка.
-Защооооооооооо?-попитах детински
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 7:18 am

Следях мисълта им и накрая се изсмях на думите на Кари, а после на Линдзи. Няколко души ме погледнаха, а аз вдигнах рамене и не им обърнах глямо внимание.
- Естествено, че няма да ставаме лесбийки. А защо да не почнем заетите!- попитах и погледна едно от момчетата.
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 7:21 am

-Аз май няма да издържа дълго момичета.Ако не се запозная с някой се омитам.Сигурно ще отида в някоя дискотека и ще се напия.-засмях се.
Видях някакъв дъртак да ми се усмихва.Направо ме побиха тръпки.Изгледах с незаинтересован поглед и се обърнах към приятелките ми.Дръпнах си от цигата и пийнах от питието.
Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 7:26 am

-Охх много ми е скучно момичета..-замислих се и се засмях лукавоо
-Кари ела с мен до басейна-Засмях се и я бутнах вътре
-Беше ти скучно-засмях се отново..Направих знак на Мери да дойде за да се посмеем заедно..Но се изхитрих и бутнах и нея-Сега ми стана по-забавно-засмях се...Бяха много смешни там във водата мокри..Смеех се като луда и всички ме гледаха..Не че ми пукаше...
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 7:31 am

Линдзи бутна във водатата Кари, а след това и мен. Ядосах се не защото ме бутна, а защото изглждах смешно. Погледнах Кари и направих гадна физиономия. Погледнах и Линдзи и и се усмихнах. Тя седеше точно до басейна. Приближих се бавно и забелязах, че гледа някакво момче. Дръпнах я за токчето и тя се подхлъзна. Падна във водата, а с Кари се засмяхме.
- Я водата е топличка нали Линдзи!- усмихнах се наперено...
Сам Лайвли

Сам Лайвли

Брой мнения : 87
Име на героя : Sam Lively

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп EmptyЧет Апр 07, 2011 7:36 am

Зендая Блек написа:
Сам Лайвли написа:
Тя забърза и дойде.

Със Сам тръгнахме. Бързо стигнахме до мястото.
Уау...Къщата беше огромна. Така се и очакваше. Все пак това беше домът на Серина Ван Дер Удсън, Алисън Хоуп и АнаЛин МакКуин - всичките бяха известни личности.
Чувствах се леко неудобно. Все пак бях обикновенна студентка.
С дни се подхотвях за този ден. Купих си красива и скъпа рокля. Направих си прическа.
Със Сам минахме и оставихме подаръка на масата.
- Уау..Това парти е невероятно.

-Наистина е невероятно.Но не толкова колкото си ти.
Усмихнах й се.
-Така ли мислиш,суперзвезда? - каза тя.
Винаги когато мислеше,че съм се превзел прекалено много от славата обичаше да ме сваля от облаците..
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Empty

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп
Върнете се в началото 
Страница 1 от 6Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Банкова сметка №0002 (Серина Ван Дер Удсън)
» Банкова сметка №0001 (Алисън Холт)
» Домът на Блеър
» Домът на Брук и Ким ^^.
» Домът на Бен Барнс

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Los Angeles / Лос Анджелис :: Къщите :: Квартал Холивуд-
Идете на: