| Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп | |
|
+17Нейтън Флувър Ефи Стонем. Йоан Харис Никол Дж. Стюарт Chuck Bass Катрин Пиърс <3 Тейлър Бангшот Дияна МакКуин Cher Muse. Зендая Блек Lindsay Fawn Сам Лайвли Алисън Хоуп Скарлет Грейс Кари Престън Annabelle Carter Серина Ван Дер Удсън 21 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Ное 26, 2010 8:45 pm | |
| Стаята на Серина: Спалнята на Елизабет: Спалнята на Алисън: Спални за гости: Банята на Серина: Банята на Елизабет: Банята на Алисън: Хол: Фоайе: Басейна:
Последната промяна е направена от Серина Ван Дер Удсън на Нед Яну 29, 2012 4:23 am; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
Annabelle Carter All of the famous people of the world
Брой мнения : 680 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Annabelle Carter Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: брат - Hero Гадже:: търси се БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Нед Мар 06, 2011 5:53 am | |
| Със Серина се прибрахме в къщи за да се оправим.Лимузината ни зе за да ни пребере. Когато стигнахме аз изтичах в стаята си и се провикнах на Серина: -Нямам търпение да те видя каква рокля ще носиш. Изкъпах се и се оправих.Оставаше ми само да си оправя косата и да се облека. Исках да съм хубава за Крис.Това момче ми бе влязло по кожата.Много го харесвах. горещият душ който си зех премахна мъхмурлука.Почуставах се по-добре.След около час станах готова и слязох долу да изчакам Серина.Когато я видях и казах: -Изглеждаш жестоко,а сега да тръгваме че ни чакат-усмихнах се. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 6:18 am | |
| Няма да ви разказвам дългата и скучна подготовка за рождения си ден.Добре,че имаше кой да се погрижи за всичко докато аз мързелувам в фризьорския салон или си търся нов бански за партито. Излязох пред къщата,изглеждайки така.Стори ми си неподходящо за посрещна гостите си по друг начин,за това бях облякла претенциозната рокля. След малко пред къщата спряха няколко коли... | |
|
| |
Кари Престън
Брой мнения : 115 Join date : 29.03.2011 Име на героя : Кари Престън
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 6:26 am | |
| С Линдзи се оправихме и излязохме пред нас. -Ооо супер бански.-казах усмихната.Колата вече ни чакаше.Качихме се в нея и упътих шофьора къде трябва да отидем.Слава богу нямаше задръстване и пристигнахме бързо. Излязохме от колата и и се насочихме към домър й.Влязохме вътре,а аз оставих подаракът си на една маса на която имаше и други.Беше много красиво.Определебо който и да беше направил това си беше свършил работата страхотно. | |
|
| |
Скарлет Грейс
Брой мнения : 444 Join date : 19.03.2011 Име на героя : Скарлет Грейс Години на героя : 30
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 6:29 am | |
| Бях получила покана за рождения ден на Серина. Излязох от кафенето и тръгнах към хотела. Преоблякох се. Облякох една черна елегантна тениска и един панталон. Обух обувки с висок ток и се обадох на шофьора си. Със Серина бяхме доведени сестри. Трябваше да присъствам. На поканата пишеше, че партито е покрай басейна, затова аз в отделна чанта си взех и банския. Колата дойде да ме вземе и тръгнах към дома и. След около 5 минути пристигнах. Взех торбичката с подаръка на Серина и чаната си. Видях я да чака пред къщата си. Колата паркира, а аз излязох. Отидох до нея и я прегърнах. Колата ми тръгна. - Здравей Серина! Честит рожден ден мила. Да си жива и здрава и абсолщтно всичко, което искаш да си го имаш!- поздравих я по случай рождения и ден и и подадох червената подаръчна чанта с подаръка...
Последната промяна е направена от Мери Вам Пир на Чет Апр 07, 2011 6:39 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 6:29 am | |
| След няколко часова подготовка най-после със сестра ми излязохме вън да чакаме гостите. Не беше подходящо да посрещаме гостите по бански, за това и двете облякохме скъпи рокли. Аз изглеждах така. Оставих няколко съобщения на Нейт. Надявах се да ги е получил и да дойде. След поредното съобщение слязох долу при Серина. Ето че пристигнаха първите гости. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 6:37 am | |
| Дълго време мислех дали да отида на това парти.Серина ми беше добра приятелка,но щях да се видя с Фелисити и останалите от групичката `и. След поредното съобщение от Алисън,аз излязох. Купих подарък за Серина - нищо особено,някакъв комплект шампоани. След известно време колата ми спря пред къщата и аз излязох.Бях облечен такаВеднага след като прекрачих прага на къщата започнах да се оглеждам за Алисън и да се надявам да ме очаква. По едно време я мернах и се приближих към нея. -Здрасти! - усмихнах се срещу нея аз. |
|
| |
Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 6:45 am | |
| -Здрасти! - каза някой. Беше Нейт. Зарадвах се като го видях. Наистина не очаквах да дойде. - Здравей! - казах и се усмихнах. След това го прегърнах и допълних: - Изглеждаш страхотно. - Да си вземем нещо за пиене? | |
|
| |
Сам Лайвли
Брой мнения : 87 Join date : 06.04.2011 Име на героя : Sam Lively
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 6:46 am | |
| Минах да взема Зендая. Както винаги беше много хубава. -Здравей! - казах весело и й махнах да се качва. Тя забърза и дойде. -Да тръгваме. - каза - И без това вече закъсняваме. Не ми отне много време да стигна до мястото. Двамата слезнахме и тръгнахме към самата къща където рожденичката чакаше гостите си. | |
|
| |
Lindsay Fawn V.I.P.
Брой мнения : 503 Join date : 22.02.2011 Име на героя : Линдзи Лоън Години на героя : 36
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 6:49 am | |
| - Кари Престън написа:
- С Линдзи се оправихме и излязохме пред нас.
-Ооо супер бански.-казах усмихната.Колата вече ни чакаше.Качихме се в нея и упътих шофьора къде трябва да отидем.Слава богу нямаше задръстване и пристигнахме бързо. Излязохме от колата и и се насочихме към домър й.Влязохме вътре,а аз оставих подаракът си на една маса на която имаше и други.Беше много красиво.Определебо който и да беше направил това си беше свършил работата страхотно. Мерси и твоята рокля е хубава-усмихнах се и колата спря..Слязохме и влязохме в къщата..Кари остави подаръка си на една маса,реших и аз да го направя.. -Доста са се постара ли великолепно е-усмиханх се и си взех нещичко за пиене.. -Е да се запознаем с малко хора..Усмиханх се отново | |
|
| |
Зендая Блек Study right!?
Брой мнения : 80 Join date : 03.04.2011 Име на героя : Зендая Блек
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 6:53 am | |
| - Сам Лайвли написа:
- Минах да взема Зендая. Както винаги беше много хубава.
-Здравей! - казах весело и й махнах да се качва. Тя забърза и дойде. -Да тръгваме. - каза - И без това вече закъсняваме. Не ми отне много време да стигна до мястото. Двамата слезнахме и тръгнахме към самата къща където рожденичката чакаше гостите си. Със Сам тръгнахме. Бързо стигнахме до мястото. Уау...Къщата беше огромна. Така се и очакваше. Все пак това беше домът на Серина Ван Дер Удсън, Алисън Хоуп и АнаЛин МакКуин - всичките бяха известни личности. Чувствах се леко неудобно. Все пак бях обикновенна студентка. С дни се подхотвях за този ден. Купих си красива и скъпа рокля. Направих си прическа. Със Сам минахме и оставихме подаръка на масата. - Уау..Това парти е невероятно. | |
|
| |
Кари Престън
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 6:54 am | |
| -Хайде-казах аз и с Линдзи се насочихме към тълпата хора.Толкова ми се искаше Дарън да беше с мен в този момент.Отидох и си взех едно питие.То ако не се запозная с някой мъж тази вече,поне щях да се напия.Започнах да се разхождам.Никой не познавах. Искаше ми се да си тръгна и да се прибера в нас,но не можех.Все пак беше рожден ден. | |
|
| |
Скарлет Грейс
Брой мнения : 444 Join date : 19.03.2011 Име на героя : Скарлет Грейс Години на героя : 30
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 6:55 am | |
| Влязох в къщата и се огледах за някой познат. Видях Кари, която днес си тръгна странно от ресторанта. Отидох да взема нещо за пиене и отидох при Кари. - Кари здравей!- поздравих я и загледах приятелката й. - Аз съм Мери, а ти Линдзи Лоън!- казах и подадох ръката си... | |
|
| |
Cher Muse. I create beauty.
Брой мнения : 94 Join date : 31.03.2011 Име на героя : Шер Мюз
Информация за героя. Семейство:: Faye.-сестра Гадже:: няма БФФ:: Рейчъл Спаркс,Неси Фокс
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 6:59 am | |
| Пристигнах на партито с една хубава къса рокля,която подчертаваше перфектната ми фигура.Къщата наистина беше по-великолепна от всякога.Намерих Серина и я прегърнах приятелски: -Честит рожден ден слънце!-казах и й подадох подаръка си. После срещнах Сам и Зендая и ги заговорих: -Здравейте..това се очертава като страхотно парти нали?... | |
|
| |
Дияна МакКуин V.I.P.
Брой мнения : 500 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Диана МакКуин
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 6:59 am | |
| Със Зак се намъкнахме на шумното парти съвсем незабележимо като се съдише по реакцията. Имаше изключително много хора, които се движеха в ритъм с болезнено набиващата се в ушите ми мелодия, под феерия от цветове излизаща от множеството прожектори. Оглеждах се и за сестра си, и за рожденничката, но нямаше и следа от тях. Зак ме хвана здраво за ръка, преплитайки студените си пръсти в моите, за да не ме загуби и започнахме да търсим някой от домакините. Все пак прекарахме часове по магазините в търсене на най-добрия подарък за Серина и мисля, че го открихме | |
|
| |
Lindsay Fawn V.I.P.
Брой мнения : 503 Join date : 22.02.2011 Име на героя : Линдзи Лоън Години на героя : 36
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 7:00 am | |
| - Кари Престън написа:
- -Хайде-казах аз и с Линдзи се насочихме към тълпата хора.Толкова ми се искаше Дарън да беше с мен в този момент.Отидох и си взех едно питие.То ако не се запозная с някой мъж тази вече,поне щях да се напия.Започнах да се разхождам.Никой не познавах.
Искаше ми се да си тръгна и да се прибера в нас,но не можех.Все пак беше рожден ден. С КАри се насочихме към тълпата с хора..Аз никой не познавах бях съвсем нова в града..Докъто седяхме някакво момиче се приближи и поздрави Кари..После се обърна към мен -Приятно ми е Мери-усмиханх се лъчезарно и подадох ръка.. -Е какво ще правим дами..-засмях се -Да пофлиртуваме,ако има свободни мъже-казах леко нацупено | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 7:04 am | |
| - Линдзи Лоън написа:
- Кари Престън написа:
- -Хайде-казах аз и с Линдзи се насочихме към тълпата хора.Толкова ми се искаше Дарън да беше с мен в този момент.Отидох и си взех едно питие.То ако не се запозная с някой мъж тази вече,поне щях да се напия.Започнах да се разхождам.Никой не познавах.
Искаше ми се да си тръгна и да се прибера в нас,но не можех.Все пак беше рожден ден. С КАри се насочихме към тълпата с хора..Аз никой не познавах бях съвсем нова в града..Докъто седяхме някакво момиче се приближи и поздрави Кари..После се обърна към мен -Приятно ми е Мери-усмиханх се лъчезарно и подадох ръка.. -Е какво ще правим дами..-засмях се -Да пофлиртуваме,ако има свободни мъже-казах леко нацупено Огледах се за още някой и за момчета. Но всички те бяха заети. - Мисля, че няма свободни!- вдигнах рамене. Извадих от чантата си цигарите и запалих една. Загледах Линдзи. - Пушиш ли?- попитах и вдигнах едната си вежда. Видях, че Кари отново беше отвеяна и мислеше за някой. | |
|
| |
Кари Престън
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 7:08 am | |
| Доакто се оглеждах се появи мери.Зарадвах се да я видя.Гушнах я. -Определено няма свободни.Май ще ставаме лесбийки дами.-засмях се. Отпих от питието си и се огледах на около за някой свободен мъж. -Като гледам се очертава дълга и самотна вечер.Мери си извади цигарите и аз направих същото,запалих една и издшах облак дим.Молех се на господ да се запозная с някой тази вечер. | |
|
| |
Lindsay Fawn V.I.P.
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 7:12 am | |
| Нямаше свободни момчета..Това бе наистина ужасно Мери извади цигарите си и ме попита дали пуша -Да пуша-усмиханх се и извадих и мойто сега и трите пушехме.. -Какви ги говориш КАри няма да ставаме Лесбо...Ще си одавим мъката в алкохола..какво по-хубаво от това-Усмиханх се -А защо не почваме заетите-засмях се..Обичах да си правя шегичкиии... | |
|
| |
Тейлър Бангшот
Брой мнения : 346 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Тейлър Бангшот Години на героя : 40
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 7:16 am | |
| - Дияна МакКуин написа:
- Със Зак се намъкнахме на шумното парти съвсем незабележимо като се съдише по реакцията.
Имаше изключително много хора, които се движеха в ритъм с болезнено набиващата се в ушите ми мелодия, под феерия от цветове излизаща от множеството прожектори. Оглеждах се и за сестра си, и за рожденничката, но нямаше и следа от тях. Зак ме хвана здраво за ръка, преплитайки студените си пръсти в моите, за да не ме загуби и започнахме да търсим някой от домакините. Все пак прекарахме часове по магазините в търсене на най-добрия подарък за Серина и мисля, че го открихме Вече цял ден не можех да се наситя на Дияна. Не се бяхме виждали от цяла седмица и аз се възползвах от всеки възможен миг за да я целунна и прегърна. Да, разбирах, че прекалявам, но бе неизбежно. Направо не можех да се отделя от нея. Даже нарочно проточих пазаруването, за да сме повече време заедно. За хиляден път впих устни в нейните и тя се начумери. -Моля те-нравеше й се че го правя пред всички хора Често се оправдаваше с това, че й е такава зодията, но и попринцип си бе доста срамежливичка. -Защооооооооооо?-попитах детински | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 7:18 am | |
| Следях мисълта им и накрая се изсмях на думите на Кари, а после на Линдзи. Няколко души ме погледнаха, а аз вдигнах рамене и не им обърнах глямо внимание. - Естествено, че няма да ставаме лесбийки. А защо да не почнем заетите!- попитах и погледна едно от момчетата.
| |
|
| |
Кари Престън
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 7:21 am | |
| -Аз май няма да издържа дълго момичета.Ако не се запозная с някой се омитам.Сигурно ще отида в някоя дискотека и ще се напия.-засмях се. Видях някакъв дъртак да ми се усмихва.Направо ме побиха тръпки.Изгледах с незаинтересован поглед и се обърнах към приятелките ми.Дръпнах си от цигата и пийнах от питието. | |
|
| |
Lindsay Fawn V.I.P.
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 7:26 am | |
| -Охх много ми е скучно момичета..-замислих се и се засмях лукавоо -Кари ела с мен до басейна-Засмях се и я бутнах вътре -Беше ти скучно-засмях се отново..Направих знак на Мери да дойде за да се посмеем заедно..Но се изхитрих и бутнах и нея-Сега ми стана по-забавно-засмях се...Бяха много смешни там във водата мокри..Смеех се като луда и всички ме гледаха..Не че ми пукаше... | |
|
| |
Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 7:31 am | |
| Линдзи бутна във водатата Кари, а след това и мен. Ядосах се не защото ме бутна, а защото изглждах смешно. Погледнах Кари и направих гадна физиономия. Погледнах и Линдзи и и се усмихнах. Тя седеше точно до басейна. Приближих се бавно и забелязах, че гледа някакво момче. Дръпнах я за токчето и тя се подхлъзна. Падна във водата, а с Кари се засмяхме. - Я водата е топличка нали Линдзи!- усмихнах се наперено... | |
|
| |
Сам Лайвли
Брой мнения : 87 Join date : 06.04.2011 Име на героя : Sam Lively
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 7:36 am | |
| - Зендая Блек написа:
- Сам Лайвли написа:
- Минах да взема Зендая. Както винаги беше много хубава.
-Здравей! - казах весело и й махнах да се качва. Тя забърза и дойде. -Да тръгваме. - каза - И без това вече закъсняваме. Не ми отне много време да стигна до мястото. Двамата слезнахме и тръгнахме към самата къща където рожденичката чакаше гостите си.
Със Сам тръгнахме. Бързо стигнахме до мястото. Уау...Къщата беше огромна. Така се и очакваше. Все пак това беше домът на Серина Ван Дер Удсън, Алисън Хоуп и АнаЛин МакКуин - всичките бяха известни личности. Чувствах се леко неудобно. Все пак бях обикновенна студентка. С дни се подхотвях за този ден. Купих си красива и скъпа рокля. Направих си прическа. Със Сам минахме и оставихме подаръка на масата. - Уау..Това парти е невероятно. -Наистина е невероятно.Но не толкова колкото си ти. Усмихнах й се. -Така ли мислиш,суперзвезда? - каза тя. Винаги когато мислеше,че съм се превзел прекалено много от славата обичаше да ме сваля от облаците.. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп | |
| |
|
| |
| Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп | |
|